Jautājums par viesnīca Horizont Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
cik dārgi ir ēst pusdienās, jo mēs paņēmām puspansiju, bērni būs
paņēma puspansijas brokastis un vakariņas, cik dārgi tur kafejnīcā pa dienu paēst, vai bērni būs izsalkuši
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2012-04-0512 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар sigur62
Atklāti sakot. Horvātija ir patiešām dārga valsts, kur ēst kafejnīcās un restorānos. Vismaz daudz dārgāk nekā valstīs, kas izmanto eiro. Cita lieta, ja brokastis un vakariņas ir bagātīgas, tad pusdienas var arī nebūt vajadzīgas, var vienkārši nopirkt augļus vai konditorejas izstrādājumus.
аватар redips
Bērni jābaro pa dienu, citādi būs izsalkuši, nelīdzēs bagātīgas brokastis un vakariņas, vakariņās nevar ēst, lai līdz nākamajām pusdienām nebūtu izsalcis un nepaēd brokastīs kā ziloņi, lai vēlāk negulētu visu dienu zem palmas, bet gan piekoptu aktīvu dzīvesveidu, kā jau jūrā pienākas. Cik dārgi maksā bērnu barošana? - atkarībā no bērnu vecuma. Aiziesiet uz kafejnīcu, paņemsiet zupu bērniem, vieglu otro pēc vēlēšanās, diviem var satikt 10 eiro.
аватар tigra_kic
Horvātijā vienkārši nav iespējams palikt izsalkušam .... uz katra soļa ir kafejnīcas un viss ir tik garšīgi ... un pusdienas nav īsti vajadzīgas - puspansija ir kvalitatīva - mums nebija laika izsalkt
аватар redips
Tas ir par bērniem.
аватар tigra_kic
atkarībā cik bērni ir veci.Ja jau var ēst visu,tad nav problēmu.Kafejnīcā porcijas vienkārši milzīgas-pietiek diviem pieaugušajiem.Un tad vienmēr var ņemt fruktoa no ēdamistabas,un tie paši jogurti , siers.....
аватар yanaspir
bērniem vecumā no 10 un 12 gadiem
аватар tigra_kic
tie jau ir pieaugušie bērni, viņiem pietiek ar vienu porciju uz diviem ... droši brauciet ... Horvātija ir pasakaina zeme, kurā es iemīlējos. 2. jūnijā jau būšu, ja tūroperators neiemetīs)))
аватар sigur62
Lai tev labs ceļojums! Bet par to, ka "...no ēdamistabas vienmēr var paņemt fruktoa, un tos pašus jogurtus, sieru....." (citata beigas) - pat nedomājiet. Negodiniet sevi un savu valsti, atcerieties, ka pēc jums turp dosies citi cilvēki, kuriem būs nepatīkami uztvert darbinieku nicinošos skatienus.
аватар tigra_kic
Es nesaskatu neko sliktu, ja paņemu līdzi burciņu jogurta vai sviestmaizi.
аватар sigur62
Tas ir tāpēc, ka jūs nesaskatāt neko apkaunojošu zādzībās no viesnīcas restorāna, un jums ir kauns par saviem tautiešiem. Lai gan tu, redzu, to nesaproti. Žēl gan.
аватар redips
10-12 gadus vecus bērnus ir viegli pabarot kafejnīcā, problēmu nebūs. Ir neērti nest pārtiku no restorāna. Pat ja viņi klusēja, joprojām ir pietiekami daudz stulbuma, lai strīdētos.
аватар step-by-step
Neesmu bijis Horvātijā, bet gribu. bija Bulgārijā viesnīcā, kur bija trīs krievu tūristu pāri, visi pārējie bija vācieši un skandināvi, un tāpēc skandināvi mums sniedza piemēru ar ēdnīcas ēdienu izvēli. tāpēc es lūdzu .... neapmelo savu dzimteni. un viņi paņēma vairāk, nekā varēja nest. un tu saki - kauns....viņi domā par saviem bērniem un lai nav izsalkuši, un tu par godu valstij. Čkhali šos skandināvus par godu - savu veselību un saviem bērniem - daudz dārgāk. pārbaudīts...
аватар sigur62
Visticamāk, tie bija mūsu gopņiki, šķielējušies kā skandināvi.
Un, lai bērni nebūtu izsalkuši, jūs varat viņus pabarot viesnīcas restorānā, un, ja vēlaties uzkost starp brokastīm un pusdienām, aizvediet viņus uz kafejnīcu, pacienājiet ar saldējumu ...
Ēdienu zagšana no restorāna ir tikai pēdējā blēņa. Tas, kurš zog pārtiku un ar to baro savus bērnus, no šiem bērniem izaudzēs smuku.
аватар redips
Cilvēki kūrortā ieradās, lai uzlabotu savu bērnu veselību, jo nav nekā vērtīgāka par viņu veselību. Tas ir skaidrs. Pabaro bērnus, raugās, lai viņi necieš badu ilgāk kā vajadzētu, raugās, lai ar viņiem viss būtu kārtībā, tas arī ir saprotams, tas ir normāli. Kaut kas cits NAV normāli: maksā par lidojumu, transfēru, nakšņošanu viesnīcā, izvēlies HB (!) ēdināšanu ģimenei, un tajā pašā laikā. uztraucoties, ka bērni nepaliks izsalkuši, nozog ēdienu no brokastīm pusdienām tiem pašiem bērniem. Rūpes par bērnu veselību ir viena, bezkaunība un rupjība, necieņa, pirmkārt, pret sevi, pavisam kas cits. Viesnīcā horvāti, kas sēdēs pie ieejas restorānā un atzīmēs ēdiena karti, pie rokas, kurā rullīti nenoķers, nicinoši paskatīsies un viss, viņiem tomēr ir lielāka cieņa pret sevi nekā mēs darām.
аватар yanaspir
Nu, patiesībā šajā viesnīcā ir tikai brokastis un vakariņas, un es īsti nesaprotu, kas te par rupjību, ja tas ir viesnīcas stāvoklis, bet es tikai brīnījos, cik tur ir dārgs ēdiens, bet jūs uzpūtāt
аватар sigur62
Neviens neko nepūta. Šī tēma ir veca kā pasaule. Bufete nozīmē neierobežotu pieeju ēdienam, citiem vārdiem sakot, ēd, līdz pārsprāgst. Bet! Stingri aizliegts no restorāna izņemt ēdienu, vai tā būtu cūkgaļas karbonāde vai vienkārši apelsīns. Pilnīgi vienalga, par kādu ēdienu jūs maksājāt – ēdienu no restorāna NEDRĪKST izņemt! Un šķiet, ka tā ir tava personīgā lieta, bet te ir tā bēda: ja tu esi ruds un lops, velc ēdienu no restorāna, bet es nē, bet mums kopīgā krievu valoda liek nosarkt un kaunēties par tevi tavā vietā. Tāpēc normāli cilvēki neapnīk šajās lapās atkal un atkal skaidrot, kas ir labs un kas slikts. Būs lieliski, ja sapratīsi, kas šeit teikts. Ja nē, tad būs, kas nosarkst un kaunēties par tevi. Jauku atpūtu!
аватар yanaspir
tā izrādījās nedzirdīgo telefonu spēle, zem mana jautājuma es nedomāju ēdiena izņemšanu no restorāna, bet es vienkārši pajautāju, kādas cenas tur ir, jo mani vecāki brauc ar bērniem un cik daudz naudas vajag paņemt par, un ja saku, tad vasarā vispār braucu uz Grieķiju, kur man viss ir iekļauts . Paldies visiem
аватар sigur62
Gandrīz visas piezīmes bija nevis par tevi, bet par tigra_kic, tāpēc neapvainojies, lūdzu )))
аватар step-by-step
Sveiki!!! Es runāju par pārtikas zādzībām ... Šī man ir interesanta tēma.ES ESMU TIKAI MĀTE UN GATAVS PALĒT PAR SAVU BĒRNU ...! IR VISI BEZBĒRNU RAKSTI PAR KAUNU!!!! Un ja bērnam ir tikai 3 gadi un dažreiz viņš vispār atsakās brokastīs. Mazulis ļoti vēlas uz jūru un ir palaidnīgs par to. Ja nebija iespējams mazuli pabarot, noteikti ņemšu līdzi ēdienu no ēdamistabas, piemēram, banānu un bulciņu (ņemu tik, cik var apēst 3 gadus vecs bērns). Un mans bērns pa ceļam uz jūru ēd to, ko pienākas, par ko maksā. Tas ir viss.
аватар sigur62
Tas vēl nav viss. Jā, pat ja viņam bija nevis trīs gadi, bet trīs mēneši, ja tu izņēmi ēdienu no restorāna, tu to NOZAGI. Viss ir vienkārši. Un plosīt, neplēst... - tukši un stulbi vārdi.
аватар redips
Vai tu esi mamma? ja!? Vai jūs domājat, ka šeit vairs nav vecāku? Tu esi tik forša mamma! Esmu mamma divus gadus vecam bērnam, 2!, nevis trīs, kā tev. Un tikko no atvaļinājuma nevarēju izņemt ēdienu no restorāna, laicīgi pielāgojos, lai bērnam būtu ērti, izvēlējos viesnīcu, kurā ēdienreižu grafiks man ir ērts, un grafiks ēdienreizēm, spēlēm , mans bērns ir sabalansēts ar viesnīcas brokastu, pusdienu, vakariņu grafikiem. Nevajag te ar lieliem burtiem rakstīt par “lūzēm”, plēst lupatas, čības un nesaki, ka izvēlies viesnīcu ar HB, ej tur ar mazu bērnu, kurš, protams, prasīs. pārtikai tikai tad, kad restorāns jau ir slēgts, un, kad tas ir atvērts - nevar bāzt karotīti mutē, tas ir gudri, protams, MAMMĀMĀM, KURAS APRAUJA UN KAS NAV PELNU. Ir jārauj, kad bērns ir slims, un māte cīnās par viņa dzīvību, it īpaši ārzemēs. Un nevis tad, kad tu no rīta nejauši piecelies, nāc ar bērnu, kuram nav bijis laika izsalkt uz restorānu, sataisi ar viņu traci, ar varu iegrūž karoti rūcošā mazulī, karote tad izspļauj mammu sejā ved izsalkušu, bet ar savu uzvaru laimīgo mazuli, līdz jūrai, cauri 10 minūšu vannošanās bērns ir izsalcis.
аватар redips
Un gudra māte, kas vemj, izvelk no mugursomas iepriekš uzglabātu banānu. Ja jums ir bērni, ir jāņem vērā daudzas lietas. Tādām gudrām mammām Turcijā pie 5* viesnīcu izejas ir pāris cilvēki no personāla, un viņi skaidro, ka ĒDIENU UN DZĒRIENU nevar izņemt. Viņi ķer aiz rokas. Mātes klusi izdomāja, kamēr viesmīlis novērsās, lai paslēptu ēdienu mugursomās. Un izņemt. Un kā, bērns gribēs ēst. Tas ir svēts. Viņš neko neēda.
аватар sigur62
Neskaidrojiet, lūdzu, izplatītas patiesības, tas ir tāpat kā mācīt cilvēkiem noslaucīt dupsi un mazgāties pēc tualetes. Tādas "raujošas" mammas vajadzētu apiet kilometra attālumā. Jauku atpūtu!
аватар redips
Jā tev ir taisnība. Patiešām, metiet pērles. Vienkārši trāpīja pa nervu, regulāri sastopos ar tādiem asariem.
аватар amakhovskiy
Vai varbūt kāds atbildēs uz tēmu? Cik maksā ēšana ārpus viesnīcas! Interesē, piemēram, grilētas zivis, jūras veltes, alus, ūdens, augļi (pamata) Kurš bija lūdzu atbildi! Un beidz strīdēties)
аватар sigur62
Bet tikko no Baska Voda, lasiet, un tur ir cenas:
http://blogs.turpravda.com/kirakuchmii/71249.html
аватар step-by-step
Paldies visiem par viedokļiem un domām. viņi lika man aizdomāties
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horizont Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl