Navagio.. Kā apmeklēt pasaulslavenu orientieri, to neapmeklējot.

07 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 15 Jūlija 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Zakinta ir ļ oti maza Grieķ ijas sala, tikai 25 km gara. kas atrodas Jonijas jū rā . Nelielais izmē rs un fakts, ka 1953. gadā spē cī ga zemestrī ce iznī cinā ja gandrī z visas vē sturiskā s ē kas, atbaida daudzus tū ristus, kuri baidā s, ka Zakintos nav ko darī t un nav ko redzē t. Tā nav.

Navagio lī č a pludmale ir viena no desmit skaistā kajā m pludmalē m pasaulē . Š ī iemesla dē ļ š ī s vietas apmeklē jums ir dā rgs un diezgan drū ms. To vē l vairā k pastiprina fakts, ka uz š o pludmali var nokļ ū t tikai pa jū ru.

Kad jū s tur nokļ ū sit, jū s tur redzē sit cilvē ku pū ļ us. Un puse no tiem ar selfiju nū jā m.

Bet Navagio ir jā apmeklē . Vienkā rš i nepiecieš ams.

Ir jē ga tur nekuģ ot pa jū ru, bet gan skatī ties uz lī ci no augš as. No skatu laukuma.

Ir daudz vietņ u, no kurā m paveras lielisks skats uz Zakintu.

Tiem ir viegli piekļ ū t. Norā des uz tā m ir atrodamas ceļ malā s, un to ir daudz.


Tač u ar skatu laukumu virs Navagio lī č a viss nav tik vienkā rš i. Esmu bijis salā trī s reizes. Trī s reizes es mē ģ inā ju nokļ ū t š ajā vietā . Un tas notika tikai treš o reizi. Fakts ir tā ds, ka grieķ i uzlauž visas norā des uz š o vietu, lai cilvē ki izmisumā dodas lejā uz lī č iem un ī rē vietas uz Navagio ar kuģ iem un laivā m.

Tā pē c, kad dodaties, sekojiet norā dē m uz Jura Kremnoņ a klosteri. Viņ u dievbijī gie grieķ i nelauž as.

Kā dā brī dī ceļ š uzdursies ē zelim. Tikai nesmejies. Tas tur stā v jau 10 gadus zem uzraksta "Iemet manā krā jkasī tē par pā rtiku 1 eiro. " Varbū t ē zeļ i atš ķ iras, bet š ķ ī vis ir vienā ds.

No ē zeļ a jums vienmē rī gi jā nogriež as pa labi un, nobraucot 50 metrus, uzmanī gi jā skatā s pa kreisi. Tur, starp krū miem, aiz muguras, asā leņ ķ ī , ir vē lamais ceļ š . Vieglā k viņ u nepamanī t.

Jū s nonā ksit nelielā platformā .

Labā k ir atstā t automaš ī nu nedaudz iepriekš .

Ir neliels balkons ar š o skatu.

Un š is.

Š ī ir Navagio lī cis. Ticiet man – š is skats jū s iepriecinā s daudz vairā k nekā ī sts lī č a apmeklē jums. Skats ir nevainojams. Cilvē ku ir maz. Un jū s ietaupī siet daudz naudas.

Lai iegū tu pilnī gu laimi, skatieties no balkona pa labi. Ir tā da klints.

No š ejienes tas nav redzams, bet š ī s klints virsotnē ir š aura taciņ a, pa kuru varat doties lī dz galam un redzē t Navagio no labā ka leņ ķ a. Š eit ir tik skaistums, ka jū s varat satikt vairā kus japā ņ us, kuri tur sē ž stundā m ilgi un vienkā rš i klusi apcer dieviš ķ o skatu.

Kopumā padoms ir š ā ds. Ja iespē jams, tad jā dodas uz š ejieni un uz paš u pludmali. Bet, ja jums ir jā izvē las, tad vē lams variants ar skatu laukumu.

Un bū s arī naudas mē rķ i.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums