Jautājums o Thassos

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
70 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš nesen atgriezās no Grieķijas, sakiet, kā tur ir situācija? Vai ir iespējams ceļot ar mazu bērnu ar automašīnu? Pateicos jau iepriekš!
Kurš nesen atgriezās no Grieķijas, sakiet, kā tur ir situācija? Vai ir iespējams ceļot ar mazu bērnu ar automašīnu? Pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2015-07-079 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар 3018886
Degvielas uzpildes stacijas nestrādā, jo nav benzīna un neder bankas kartes, lai norēķinātos par benzīnu uz vietas, ēdiens viesnīcā viss tika gatavots steigā... sāka mest naudu visur un visur, bankas kartes paņem bankomāts verifikācijai un jau problēma atgriezties .. .cik tumšs un saspringts
аватар Irina0709
Citā tūristu resursā visi, kas tagad ir Grieķijā raksta, ka tur viss ir kārtībā: degvielas uzpildes stacijas strādā, veikalos viss ir pieejams, ēdināšana tiek nodrošināta viesnīcās, kā parasti, tikai ne visur pieņem norēķinus ar kartēm, ņem skaidru naudu. un atpūties :))
аватар agent_borabora
Kā liecina pašu tūristu atsauksmes Grieķijā un operatoru izteikumi, krīze skārusi tikai vietējos iedzīvotājus, ir ierobežojumi skaidras naudas izņemšanai un kavējas bezskaidras naudas norēķini.
Kam skaidrā naudā ir eiro, grūtības nesagādā. Atpūtas kvalitāte ir pat uzlabojusies, vadība kļuvusi vērīgāka, cilvēku skaits samazinājies, pludmales ir brīvas, pārtikas un pakalpojumu cenas kritušās - viens pozitīvs.
аватар 8kbwuqln
Ieradās no Krētas 05.07.2015. Mēs lieliski atpūtāmies. Veikalos ir viss, neviens mums naudu nemeta. Līdzi paņēmām skaidru naudu.Viss bija kārtībā. Ja pērc ko lielu, saka, ka dos atlaidi, ja maksāsi skaidrā naudā.. Vietējiem bija karšu ierobežojums, tūristiem it kā nav ierobežojumu, bet ne reizi vien esmu redzējis, kā tūristi nevarēja norēķināties par pirkumiem ar karti. Es nevaru pateikt, vai tas bija saistīts ar situāciju vai vienkārši bija problēmas ar karti.
аватар musya02
10 dienas pēc atbraukšanas no Rodas ne ar ko nebija problēmu .. un paņēma skaidru naudu no kartes un maksāja ar karti .. paņēma mašīnu uz 7 dienām ... tā ka raustieties)))) mierīgi
аватар Kolia_oro.egor
Sveiki. Es tagad esmu Zakintos. Viss ir labi. Es īpaši mēģināju atrast noklusējuma pazīmes, bet neatradu. Cilvēku ir ļoti daudz. Gan mūsējie, gan buržuāzija. Varbūt šīs pazīmes izpaužas faktā, ka grieķi sāka izturēties pret tūristiem ar vēl lielāku mīlestību.
Dzīvoju divistabu dzīvoklī ar bērniem. Saimnieks dāvanā atnesa maisu ar plūmēm no sava dārza un maisu ābolu no vistu kūts.
Izlej katru sekundi par saviem līdzekļiem.
Es neesmu pārliecināts par degvielas problēmām. Pagaidām neesmu īrējis ne kvadru, ne ķerru, bet pēc stundas dodos pēc īrētas laivas. Šķiet, ka viss ir loģiski. 10 litri ir iekļauti cenā, un katrs nākamais litrs maksās 1 e.
Maniem bērniem ir 6 un 9. Dzīvokļa kaimiņi no Minskas. Viņiem ir bērni 1,5 un 3. Lidmašīnā lidoja 2 ģimenes ar ļoti maziem bērniem. Līdz gadam vai vairāk.
Es nevaru pateikt pietiekami daudz par kartēm. Man ir skaidra nauda. Bet pilsētā pie bankomātiem rindu nav.
аватар victorias
Es tikko biju Tasos, tur viss ir kārtībā, un jūs to nepamanīsit.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Thassos
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl