Alexandra Beach Spa Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Thassos
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Lieliska 4 zvaigžņu viesnīca pludmalē. Plaša zaļā zona, plašas telpas, konferenču pakalpojumi. Visi nosacījumi neaizmirstamām ģimenes brīvdienām. Sastāv no centrālās ēkas un bungalo. Alexandra Beach Resort & Spa, ko ieskauj lekns dārzs ar rozēm un palmām, atrodas nelielas pastaigas attālumā no gleznainajiem Potos un Pefkari ciematiem Tasos. Daļēji atjaunota 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Firestar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā atpū tā mies pie mammas. Otro reizi atpū š amies uz salas, bet pirmo reizi viesnī cā Alexandra Beach. Gribē jā s kā du labu viesnī cu netā lu no Potosas pilsē tas. Š ī viesnī ca ir tieš i piemē rota. 4 zvaigž ņ u viesnī ca, bet skats un visas ē rtī bas ir pelnī juš i 5 zvaigznes. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies pie mammas. Otro reizi atpū š amies uz salas, bet pirmo reizi viesnī cā Alexandra Beach. Gribē jā s kā du labu viesnī cu netā lu no Potosas pilsē tas. Š ī viesnī ca ir tieš i piemē rota. 4 zvaigž ņ u viesnī ca, bet skats un visas ē rtī bas ir pelnī juš i 5 zvaigznes.
Ī paš u uzslavu pelna darbinieku vē rī ba un atsaucī ba. Recepcijā Evie mū s patī kami sagaidī ja un palī dzē ja ļ oti ā tri reģ istrē ties, paldies! Recepcijā mū s sagaidī ja elektromobiļ a vadī tā js Teo, lai palī dzē tu ar koferiem un aizveda uz istabu.
Ē rts un tī rs numurs, skaists skats no balkona. No rī tiem var dzirdē t, cik patī kami putni dzied) Es biju ļ oti pā rsteigts, ka vakaros nav odu. Citā s viesnī cā s gandrī z vienmē r saskā rā s ar š o problē mu. Ar internetu viss kā rtī bā , Wi-Fi ķ er visur, tā pē c vienmē r var sazinā ties, it ī paš i tiem, kas neiziet no darba pat brī vdienā s. Ļ oti bagā tī ga bufete no rī tiem un vakariem. Vienmē r saldie arbū zi un melones. Jū s varat ieturē t maltī ti tieš i viesnī cas krodziņ ā , kur eleganti tiek pagatavotas jū ras veltes. Cenas ir diezgan pieņ emamas. Potos pilsē ta atrodas 250 metru attā lumā no viesnī cas. Pa ceļ am redzē siet krogus, veikalus, aptiekas, suvenī ru veikalus. Vakars Potos ir ļ oti skaists. Iesaku pastaigā ties pē c seš iem!
Pludmales krē sli ir bez maksas. Ja vē laties dvieli pludmalei, reģ istratū rā varat to paņ emt par eiro un izmantot, cik vē laties. Transfē ra laikā mū su viesnī cas gids Sergejs stā stī ja par ekskursijā m, sī kā k par to var uzzinā t info sapulces laikā . Iesaku 2 dienas veltī t aptaujai un eksotiskā m pludmalē m. Apskatī jā m visas salas apskates vietas un pludmales. Viss bija lieliski! Liels paldies par svē tkiem! Gaidiet mū s nā kamgad!
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pelnī jusi visaugstā ko novē rtē jumu. Lai gan tam ir 4 zvaigznes, apkalpoš anas lī menis un viss pā rē jais ir pelnī jis 5 zvaigznes. Ļ oti laba viesnī ca. Neticami skaists rajons. Ļ oti jauka terase ar skatu uz jū ru. Numuri ir ļ oti oriģ inā li. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pelnī jusi visaugstā ko novē rtē jumu. Lai gan tam ir 4 zvaigznes, apkalpoš anas lī menis un viss pā rē jais ir pelnī jis 5 zvaigznes. Ļ oti laba viesnī ca. Neticami skaists rajons. Ļ oti jauka terase ar skatu uz jū ru. Numuri ir ļ oti oriģ inā li. Man bija istaba salā tu krā sā s. Bija ļ oti patī kami tajā dzī vot. Kvalitatī vas mē beles, viss jauns. Daudz gaismas un telpas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un profesionā ls. Un ē diens vispā r nav ē diens, bet gan kulinā rijas š edevri. Ziedi no parmezā na, saldumi, zivis, gaļ a, daudz augļ u - viss garš ī gi. Ievē rī bas cienī gs ir arī restorā na personā ls - tikai man glā zē beidzā s ū dens un es vienkā rš i domā ju, ka gribē tos vē l - viesmī lis it kā sadzirdē ja manas domas un pē c mirkļ a glā ze bija pilna. Man bija ļ oti jautri ē dot vakariņ as un brokastis restorā nā . Vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss ir tas, ka nav č ī bu un peldmē teļ u. Bet viss pā rē jais ir visaugstā kajā lī menī .
номер номер номер холл ванная
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Alexandra Beach Thassos Spa Resort" patieš ā m ir ļ oti laba, eleganta viesnī ca. Ir brī niš ķ ī ga smilš u un oļ u pludmale (diemž ē l ne katra salas viesnī ca var atļ auties tā du “greznī bu”), plaš i numuriņ i, kuros var ē rti izmitinā t ģ imeni ar diviem bē rniem, jo ​ ​ katrā numurā ir ne tikai divguļ amā gulta, bet arī divi pilnvē rtī gi mini dī vā ni. … Tomēr ▾ "Alexandra Beach Thassos Spa Resort" patieš ā m ir ļ oti laba, eleganta viesnī ca. Ir brī niš ķ ī ga smilš u un oļ u pludmale (diemž ē l ne katra salas viesnī ca var atļ auties tā du “greznī bu”), plaš i numuriņ i, kuros var ē rti izmitinā t ģ imeni ar diviem bē rniem, jo ​ ​ katrā numurā ir ne tikai divguļ amā gulta, bet arī divi pilnvē rtī gi mini dī vā ni. Viesnī cā ir bā rs, restorā ns, zivju krodziņ š (vidē jā pusdienu cena 10-14 eiro/pers. ) un pat savs minidā rzs, kura raž a tiek nogā dā ta tieš i viesu š ķ ī vjos. Tā piedā vā bezmaksas Wi-Fi un sauļ oš anā s krē slus ar saulessargiem pludmalē . Seifs par maksu - 15 eiro/nedē ļ ā . Pludmales dvieļ u nomaiņ a - 1 eiro. "Alexandra Beach" atrodas pastaigas attā lumā no Potos ciema un Limenaria pilsē tas, kur varat ienirt "autentiskajā " grieķ u dzī vē . Ja vē laties atpū sties no pelē kajā m dienā m un nebaidā ties no divu stundu brauciena no Salonikiem – laipni lū dzam viesmī lī gajā "Aleksandras pludmalē " Tasas salā .
Рыбная таверна Церквушка на терриотрии отеля
аватар Kirnas
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2013. gada maijā apmeklē ja Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4 * reklā mas tū res ietvaros. Uz Thassos salu no kontinentā lā s Grieķ ijas, proti, no Salonikiem, var nokļ ū t ar prā mi. Prā mja izbraukš ana no Saloniku ostas uz Limenos ostu (salas galvaspilsē ta), brauciena laiks 35-40 minū tes ar prā mi, maksā. … Tomēr ▾ 2013. gada maijā apmeklē ja Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4 * reklā mas tū res ietvaros.
Uz Thassos salu no kontinentā lā s Grieķ ijas, proti, no Salonikiem, var nokļ ū t ar prā mi.
Prā mja izbraukš ana no Saloniku ostas uz Limenos ostu (salas galvaspilsē ta), brauciena laiks 35-40 minū tes ar prā mi, maksā.3 eiro/pers.
Peldē š anā s procesā ir pieņ emts barot kaijas, tā s ir tā izlutinā tas ar tū ristu baroš anu, ka izskatā s pē c labā m vistā m =)
Pati sala ir ļ oti zaļ a, 90% teritorijas klā j priedes, platī bā neliela - tikai 360 kvadrā tmetri. m, to var droš i apbraukt dienas laikā , ī rē jot auto.
Uz salas tiek iegū ts marmors, nokļ ū stot lī dz viesnī cai, var vē rot marmora karjerus, ir pat marmora pludmale. Tā s virsma ir pilnī bā pā rklā ta ar marmora skaidā m, nevis parasto smilš u vai oļ u. Tas izskatā s neparasti skaisti: marmora skaidas ir pilnī gi baltas, un pludmale burtiski mirdz spož ā s Grieķ ijas saules staros.
Š ī s vietas neapš aubā mā priekš rocī ba ir tā s izolā cija: Marmora pludmale atrodas č etrdesmit minū š u gā jiena attā lumā no tuvā kā s viesnī cas, tā pē c š eit nekad nav daudz cilvē ku.

atpakaļ uz viesnī cu)

Č etru zvaigž ņ u viesnī ca atrodas smilš u un oļ u pludmales krastā starp Pefkari un Potos ciemiem, 34 km attā lumā no Limenas ostas. Sastā v no galvenā s ē kas un bungalo.
Tajā ir zaļ a, liela teritorija, plaš as telpas, baseini, restorā ns un krogs (pludmalē , visā teritorijā ir daudz puķ u, ir pat dobes, kur stā da dā rzeņ us, viss ir skaisti iekā rtots, patī kami acij , mā jī gs))
Ir SPA centrs: hammam, sauna, dž akuzi, trenaž ieru zā le, masā ž as telpa, kosmē tikas pakalpojumi.
Reizi nedē ļ ā tiek rī kots grieķ u vakars.

Pludmale
Viesnī cai ir sava smilš u un oļ u pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas.

Istabas
Gaiš s, ar mū sdienī gu dizainu, ir bezmaksas wi-fi, TV, mini bā rs. Divvietī gs "superior" numurs, atjauninā ts 2010. gadā . Sā nu skats uz jū ru.
Suite Private Pool - Apkalpoš ana numurā apartamentos - bez maksas. Pludmales dvieļ i – bez maksas.

Es iesaku š o viesnī cu klusai, noslē gtai atpū tai, atpū tai ar bē rniem, jaunieš u brī vdienā m, jo ​ ​ netā lu atrodas Potos pilsē ta - ir daudz klubu, kafejnī cu.
аватар iryna_1979
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tieš ā m ļ oti jauka. pē c Turcijas Grieķ ija š ķ iet paradī ze zemes virsū , grieķ i ir pieklā jī gi un laipni, vienmē r labprā t palī dz. Š ī s salas daba un jū ra ir vienkā rš i pasakaina. Iesaku visiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ļ oti jauka. pē c Turcijas Grieķ ija š ķ iet paradī ze zemes virsū , grieķ i ir pieklā jī gi un laipni, vienmē r labprā t palī dz. Š ī s salas daba un jū ra ir vienkā rš i pasakaina. Iesaku visiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Erceņģeļa Miķeļa klosteris
Novērtējums 7.0
Grieķija, par. Thassos
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Великолепный четырехзвездочный отель на берегу пляжа. Большая зеленая территория, просторные номера, конференц-услуги. Все условия для незабываемого семейного отдыха. Состоит из центрального здания и бунгало. Прибрежный курортный спа-отель Alexandra Beach находится посреди пышного сада с розами и пальмовыми деревьями на острове Тасос, в нескольких минутах ходьбы от живописных поселков Потос и Пефкари. Частично обновлен в 2018 г. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Расположен между поселками Певкари и Потос, в 13 км от порта Принос, в 34 км от порта Лименас острова Тасос, в 45 км от аэропорта «Мегас Александрос» г. Кавала.
Pludmales apraksts Прекрасно организованный пляж Потос предназначен для отдыха с детьми, так как воды здесь очень мелкие и теплые. Находится рядом с одноименным поселком, где вы найдете хорошие отели, рестораны и таверны.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане у бассейна с видом на море подают греческий завтрак. На обед в прибрежной таверне курортного отеля готовят блюда из свежевыловленной рыбы, а также фирменные блюда греческой кухни. В 3 барах, где регулярно проводят различные развлекательные мероприятия, можно заказать напитки и экзотические коктейли.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В распоряжении юных гостей детская игровая площадка и мини-клуб.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Любители активного отдыха могут посетить тренажерный зал и теннисные корты, поиграть в бильярд, мини-гольф, баскетбол и пляжный волейбол. В спа-салоне предлагают широкий выбор косметических и массажных процедур для лица и тела.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 225 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Potos - Thassos, p.o.box 4, 64002 Greece
Tālruņi: +30 25930 58000
Tīmekļa vietne: Alexandra Beach Spa Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.