Luksusa viesnīca, cita Grieķija

Rakstīts: 8 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Jū nijā atpū tā mies pie mammas. Otro reizi atpū š amies uz salas, bet pirmo reizi viesnī cā Alexandra Beach. Gribē jā s kā du labu viesnī cu netā lu no Potosas pilsē tas. Š ī viesnī ca ir tieš i piemē rota. 4 zvaigž ņ u viesnī ca, bet skats un visas ē rtī bas ir pelnī juš i 5 zvaigznes.
Ī paš u uzslavu pelna darbinieku vē rī ba un atsaucī ba. Recepcijā Evie mū s patī kami sagaidī ja un palī dzē ja ļ oti ā tri reģ istrē ties, paldies! Recepcijā mū s sagaidī ja elektromobiļ a vadī tā js Teo, lai palī dzē tu ar koferiem un aizveda uz istabu.
Ē rts un tī rs numurs, skaists skats no balkona. No rī tiem var dzirdē t, cik patī kami putni dzied) Es biju ļ oti pā rsteigts, ka vakaros nav odu. Citā s viesnī cā s gandrī z vienmē r saskā rā s ar š o problē mu. Ar internetu viss kā rtī bā , Wi-Fi ķ er visur, tā pē c vienmē r var sazinā ties, it ī paš i tiem, kas neiziet no darba pat brī vdienā s. Ļ oti bagā tī ga bufete no rī tiem un vakariem. Vienmē r saldie arbū zi un melones. Jū s varat ieturē t maltī ti tieš i viesnī cas krodziņ ā , kur eleganti tiek pagatavotas jū ras veltes. Cenas ir diezgan pieņ emamas. Potos pilsē ta atrodas 250 metru attā lumā no viesnī cas. Pa ceļ am redzē siet krogus, veikalus, aptiekas, suvenī ru veikalus. Vakars Potos ir ļ oti skaists. Iesaku pastaigā ties pē c seš iem!

Pludmales krē sli ir bez maksas. Ja vē laties dvieli pludmalei, reģ istratū rā varat to paņ emt par eiro un izmantot, cik vē laties. Transfē ra laikā mū su viesnī cas gids Sergejs stā stī ja par ekskursijā m, sī kā k par to var uzzinā t info sapulces laikā . Iesaku 2 dienas veltī t aptaujai un eksotiskā m pludmalē m. Apskatī jā m visas salas apskates vietas un pludmales. Viss bija lieliski! Liels paldies par svē tkiem! Gaidiet mū s nā kamgad!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu