Lagomandra Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.210
№10 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
7.4 Numurs
7.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.5 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Lagomandras pludmales, kalnā. Sastāv no piecām divstāvu ēkām. Viesnīca ir daļa no viesnīcu kompleksa Lagomandra Resort. Ideāli piemērots ģimenes brīvdienām. Visi numuri ir atjaunināti 2018. gadā (izņemot "superior" klases numurus).Vairāk →
аватар nadezdadorik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieteica draugi. Esat š eit vairā kas reizes atpū tuš ies. Arī viesnī ca mums ļ oti patika un nolē mā m uzrakstī t atsauksmi. Viesnī cai ir milzī gs skaits plusu, es nevaru tos visus uzskaitī t. Pirmais ir personā ls. Cilvē ki ir ne tikai pieklā jī gi un savu darbu mī loš i, bet lielā kā daļ a runā krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi. Esat š eit vairā kas reizes atpū tuš ies. Arī viesnī ca mums ļ oti patika un nolē mā m uzrakstī t atsauksmi. Viesnī cai ir milzī gs skaits plusu, es nevaru tos visus uzskaitī t. Pirmais ir personā ls. Cilvē ki ir ne tikai pieklā jī gi un savu darbu mī loš i, bet lielā kā daļ a runā krieviski. Pat bē rnu klubā ir krieviski runā još i animatori. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja bez papildu maksā jumiem par labā ku istabu un tamlī dzī gā m lietā m. Istaba laba, diezgan plaš a, bet vannasistaba ir nedaudz maza lieliem cilvē kiem, tas bū s nedaudz neē rti. Remonts labs, visa elektronika jauna moderna. Mē beles labā stā voklī . Mums bija skats uz baseinu. Neliels balkons. Uz balkona ir ž ā vē tā js. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Gulta tika mainī ta ik pē c trim dienā m. Ir diezgan ietilpī gs seifs, lai ē rti iekā ptu klē pjdatorā . Ir tē jkanna un krū zes. Ir neliels ledusskapis. Kopumā istaba ir piemē rota dzī voš anai) Ļ oti labi ir arī tas, ka internets ir bezmaksas visā teritorijā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am pie pā rvada. Sauļ oš anā s krē sli lietussargi par maksu un izmaksas ir atkarī gas no tā , kur kā dā attā lumā no ū dens. Nianse ar dvieļ iem jū s maksā jat par sauļ oš anā s krē slu, un tie jums tiks doti. Un par nomaiņ u maksā vienu eiro. Man tas mazliet nepatika, labi, nekur nekas nav ideā ls. Pludmale ir lieliska tī ra dzidra ū dens zivs. Š eit viss ir forš i) Mē s to izdarī jā m un saņ ē mā m. Viesnī cā kopumā ir diezgan laba animā cija, viss atbilst standartam. Volejbola aerobika un tas viss, bet diezgan labi organizē ti animatori cenš as dot visu savu. Viņ i rī ko karaoke dejas, nirš anas nodarbī bas vispā r, lai nodarbotos ar to, ko ē st. Jū s varat iznomā t automaš ī nu vai vienkā rš i iegā dā ties ekskursijas. Protams, ir ko redzē t, bet tik un tā mums neizdevā s atrast ceļ vedi. Mē s esam pieredzē juš i tū risti, un man patī k daž ā du valstu vē sture un kultū ra. Un iepazī stiet viņ u pē c iespē jas vairā k. Un es iemā cī jos uzreiz noteikt, vai cilvē ks zina un mī l to, ko viņ š saka. . Nobeigumā par ē dinā š anu viesnī cā . Viņ i gatavo lieliskus jogurtus. Laba gaļ as ē dienu izvē le. Ī paš i patika taverna pie pludmales. Restorā nā ir ā tra apkalpoš ana, tī ri un veikli viesmī ļ i. Viesnī ca noteikti ir lieliska!
аватар IKorobovych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par Lagomandra Hotel @ Spa. Atpū tuš ies divi pieauguš ie un divi bē rni 10 un 12 gadus veci no 06.06. 18. lī dz 15.06. 18. Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Bezmaksas internets visā viesnī cā . Istaba tika iztī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par Lagomandra Hotel @ Spa. Atpū tuš ies divi pieauguš ie un divi bē rni 10 un 12 gadus veci no 06.06. 18. lī dz 15.06. 18.
Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Bezmaksas internets visā viesnī cā . Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Mainī ti palagi un dvieļ i. Viss jauns, balts, tī rs, kvalitatī vs.
Ē diens super! Viss bija garš ī gi un skaisti gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Zivis, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, sieri, visu bija daudz un pā ri. Galdus uzreiz tī ra, galdautus nomaina. Vienmē r bija tukš as vietas.
Visi viesnī cas darbinieki ir draudzī gi un profesionā li. Istabene, ē dnī cas darbinieki, uzņ emš ana, animatori. Ī paš i vē los izcelt Olgas viesmī lī bu, par sirsnī go uzņ emš anu. Viņ a atrisinā ja visas problē mas, palī dzē ja it visā . Visu stā stī ja, rā dī ja, paskaidroja. Vienmē r uzmanī gs un obligā ts.
Pludmale ir liela un tī ra. Jū ra ir caurspī dī ga. Secinā jums: es noteikti atgriezī š os.
аватар madden4
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s vē lamies pievienoties visā m atsauksmē m par viesnī cu un teikt, ka jū ra netā lu no š ī s viesnī cas ir patieš ā m maģ iska. Mū su mazmeita ilgu laiku cieta no sinusī ta, un neviena terapija, izņ emot Grieķ ijas jū ru, mums nepalī dzē ja. … Tomēr ▾ Mē s vē lamies pievienoties visā m atsauksmē m par viesnī cu un teikt, ka jū ra netā lu no š ī s viesnī cas ir patieš ā m maģ iska. Mū su mazmeita ilgu laiku cieta no sinusī ta, un neviena terapija, izņ emot Grieķ ijas jū ru, mums nepalī dzē ja. Uz Sithonia esam jau otro reizi. Iespaidu ir daudz un š is tieš ā m ir atvaļ inā jums, pē c Grieķ ijas visi dzī vojam veselī gā k.
Viesnī ca Lagomandra pilnī bā atbilst visiem tā s aprakstiem, maksā par tā izmaksā m. Viss ir tī rs un kā rtī gs, un personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Paldies menedž erim Kyriakos, kurš aiz labas atmiņ as mums iedeva par vienu kategoriju augstā ku istabu, jo mū sē jais atradā s tā lā k. Ļ oti patī kami, ka pat naudu neprasī ja piemaksā t, lai gan bijā m gatavi.
Pirmajā atvaļ inā juma gadā mē s rezervē jā m viss iekļ auts, un š ogad puspansija. Otrs variants ir ē rts ar to, ka pusdienlaikā nepieķ ē rā mies viesnī cai, pusdienas nepazuda, kad braucā m ekskursijā s, un tas, ka pasū tī š ana no ē dienkartes, mū suprā t, ir daudz interesantā ka un ekonomiskā ka.
Mē s devā mies tikai vienā ekskursijā , jo mums bija daž as dienas, tikai nedē ļ a. Bet gū sti iespaidus no 3x. Mē s lidojā m uz Korfu. Ilgu laiku sapņ oju turp aizbraukt, daudz lasī ju par Spiridonu Trimifunski, devos, tā teikt, tieš i tā pē c. Bet joprojā m ir daudz interesantu lietu. Mazmeitai ī paš i patika š is saldē jums ar viņ u tradicionā lo kumkvatu, un brauciens laivā ar caurspī dī gu dibenu. Ļ oti krā saina sala. Daudzveidī gs, pilns ar tirdzniecī bas letē m. Mums patika viss. Liels paldies meitenē m Marijai un gidei Irinai. Savas profesijas cilvē ki. Vē rī gs, pieklā jī gs – labā kais no visā m valstī m, kur esam bijuš i. Mē s jau plā nojam nelielu nā kamo atvaļ inā jumu un gribam doties uz turieni atpū sties.
Mē s mī lam Grieķ iju, tas viss ir savā dā k, mē s gribam apmeklē t visur.
аватар starosta216
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Gribu padalī ties iespaidos par atpū tu viesnī cā Lagomandra. Viesnī ca darbojas HB un atrodas pā ri ceļ am kalnā . Sā kumā domā ju, ka savu izvē li nož ē loš u, bet, kā izrā dī jā s, ir otrā di. Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar lieliskiem numuriem. … Tomēr ▾ Sveiki! Gribu padalī ties iespaidos par atpū tu viesnī cā Lagomandra. Viesnī ca darbojas HB un atrodas pā ri ceļ am kalnā . Sā kumā domā ju, ka savu izvē li nož ē loš u, bet, kā izrā dī jā s, ir otrā di. Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar lieliskiem numuriem. Virtuve ir ļ oti garš ī ga, ē diens visaugstā kajā lī menī , godī gi sakot es nesaprotu, kā pē c š ai viesnī cai ir tikai 4 zvaigznes. Kopumā viesnī ca sastā v no diviem daž ā diem kompleksiem - Lagomandra Hotel, kas atrodas uzkalnā pā ri ceļ am un Lagomandra Beach, kas atrodas zem pludmales. Savienojiet divas viesnī cas - tilts pā ri ceļ am. Visa infrastruktū ra ir viena un viesi no daž ā dā m ē kā m var izmantot visu, arī ē dinā š anas iestā des. Pludmale ir ļ oti tī ra, plaš a piekrastes lī nija, tī rā kais ū dens, kas raksturī gs Sithonia, un pā rsteidzoš s serviss. Atpū tos viena, lidoju pavadī t atvaļ inā jumu, vienmē r bija ko darī t, vakarā pie baseina ir diskotē kas. Man ļ oti patika viesnī cas direktors, kurš pats stā v aiz bā ra un aplej viesus, vienmē r staigā un interesē jas par viesu stā vokli un ir tieš i iesaistī ts visos viesnī cas darbos, tā vadī tā js vajadzē tu bū t. Vispā r nā c - skat, tas ir mazā kais, ko es varē tu uzrakstī t.
аватар Albina_s
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā Lagomandra Hotel & SPA jū nijā.201, 2 nedē ļ as. Mums ļ oti patika valsts un viesnī ca! Un tagad es aprakstī š u sī kā k daž us punktus, kas principā mū s interesē ja, kad mē s paš i lasī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā Lagomandra Hotel & SPA jū nijā.201, 2 nedē ļ as. Mums ļ oti patika valsts un viesnī ca! Un tagad es aprakstī š u sī kā k daž us punktus, kas principā mū s interesē ja, kad mē s paš i lasī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies viesnī cu.

Viesnī ca tieš ā m klusa un ē rta, tieš i tas, kas mums vajadzī gs. Plaš as telpas, man tas ir ļ oti svarī gi - man nepatī k hermē tiskums. Es baidī jos, ka bildes vietnē nesakritī s - bet viss izrā dī jā s ļ oti labi.

Restorā ns ir brī niš ķ ī gs, principā man ļ oti patika grieķ u virtuve - moussaka un bugazza, ī paš i brokastī s ar krē jumu, bija ļ oti garš ī gi.

Un ī paš s paldies viesmī lei Jū lijai, es aizkavē jos brokastī s, tā pē c viņ a man no viņ u virtuves atnesa pilnu š ķ ī vi ar ē dienu, kas man vienmē r ir brokastī s. Prieks par tik izpalī dzī gu un draudzī gu personā lu.
No niansē m, kas var bū t svarī gas citiem tū ristiem, attā lums lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai. No viesnī cas uz Neos Marmaras kursē autobuss vairā kas reizes dienā - 5-7 minū tes, un jū s jau esat skaistas pilsē tiņ as centrā . Ar taksi un vē l ā trā k, kopā.5 km.

Mē s ar dē lu apsolī jā m sev š eit atgriezties vē lreiz. Jo tik tī ru pludmali vē l nekur neesam redzē juš i, un esam apmeklē juš i daudzus slavenus Eiropas kū rortus.

Grieķ ija, proti, Sitonija, mū s apbū ra. Mē s sapņ ojam par atgrieš anos.
аватар nata-drakon
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apkalpojoš ais personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Sasveicinā jā s un nekavē joties iesē dā s istabā . Juļ enka, ē dnī cas strā dniece, runā krieviski, pirmajā s dienā s ļ oti palī dzē ja adaptē ties. … Tomēr ▾ Apkalpojoš ais personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s.
Sasveicinā jā s un nekavē joties iesē dā s istabā .
Juļ enka, ē dnī cas strā dniece, runā krieviski, pirmajā s dienā s ļ oti palī dzē ja adaptē ties. Tad viņ a ieteica, kur labā k doties ekskursijā .
Mī nuss - mazam bē rnam (1 gads) nav graudaugi un zupas, tā dā formā kā mē s esam pieraduš i, vajadzē ja kaut kā tikt ā rā .
Viesnī cas rajons ir tī rs un kluss.
Bē rnam bē rnistaba, kur burvī ga, bē rnu mī loš a meitene pieskatī ja bē rnu bariņ u.
Ī paš i vē los atzī mē t viesmī ļ a Lū kasa atsaucī bu un draudzī gumu. Vienmē r ā tri atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem, bija pieklā jī gs. Liels paldies no visas mū su ģ imenes.
столовая, где дают йогурты и фрукты территория отеля бассейн мост на пляж через дорогу, лифт отель вид на море из номера
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca ar patī kamu atmosfē ru. Atrodas blakus ceļ am un nedaudz tā lā k no pludmales. Bet uz pludmali bū s lifts. Tas ir ļ oti ē rti, lī dz pludmalei ir virs tilta. Viesnī ca izskatā s ļ oti jauna un moderna. Jauks ā ra baseins ar bezmaksas dž akuzi blakus tam. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca ar patī kamu atmosfē ru. Atrodas blakus ceļ am un nedaudz tā lā k no pludmales. Bet uz pludmali bū s lifts. Tas ir ļ oti ē rti, lī dz pludmalei ir virs tilta. Viesnī ca izskatā s ļ oti jauna un moderna. Jauks ā ra baseins ar bezmaksas dž akuzi blakus tam. Man ļ oti patika telpas dizains - gaiš s, stilī gs, dzī vespriecī gs. Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti laba. Nekā das nepilnī bas nepamanī ju.
ванная комната номер номер ванная номер кровать холл отель
аватар aburbon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies kopā ar dē lu 14 gadus vecu un draugu ģ imeni. Ieradā mies agrā k nekā plā nots, tā pē c nā cā s sē dē t reģ istratū rā , bet ieč ekojā mies pirms divpadsmitiem, patika. Brokastis pa 5eiro baroja no deguna. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kopā ar dē lu 14 gadus vecu un draugu ģ imeni. Ieradā mies agrā k nekā plā nots, tā pē c nā cā s sē dē t reģ istratū rā , bet ieč ekojā mies pirms divpadsmitiem, patika. Brokastis pa 5eiro baroja no deguna. Viņ i to varē ja izdarī t bez maksas, bet tajā laikā viņ i mū s vē l nebija iekā rtojuš i. Sā kumā istaba man ī sti nepatika, skats pa logu nebija ī paš i labs, tuvu kaut kā dam kalnam. Bet tad viņ i nomierinā jā s. Š ķ iet, ka Wi-Fi ir bezmaksas, bet tas darbojā s tikai pirmajā s 2 dienā s istabā , pē c tam man bija jā iet uz reģ istratū ru, un arī tur tas ne vienmē r darbojas. Parole tiks pateikta. Ir bezmaksas datori ar internetu (3 gab, vakarā gandrī z vienmē r aizņ emti). Personā ls atturī gs un draudzī gs(lielā kā daļ a). Ē diens tika ieturē ts divas reizes dienā , sortiments diezgan liels, katru dienu neatkā rtojā s. Tiesa, zivju mī ļ otā jiem nepaveicā s: vakariņ ā s vienmē r bija tikai viens zivju ē diens, bet gaļ a no 4 lī dz 6. Pusdienojā m ar produktiem, kas iepirkti tuvā kajā apdzī votā vietā Neos Marmaras pilsē tiņ ā . Biļ ete 4 eiro no cilvē ka abos virzienos, tiek pā rvadā ti mazā mikroautobusā , dod 2 stundas. Uz pilsē tu ir vē rts aizbraukt vismaz pē c ē š anas, ja nevē laties maksā t 20-25 eiro par pusdienā m krodziņ ā (diviem). Arī paš ā pilsē tā ir ko redzē t. Jū s varat peldē ties pludmalē . Viesnī cā nebija animā cijas, tikai vienu reizi bija grieķ u vakars. Bet no otras puses ir galda tenisa galds, basketbola laukums, spē ļ u konsoles, spē ļ u istaba bē rniem lī dz 8-10 gadu vecumam. Vakarā nav kur iet, tuvumā nav viesnī cu un apmetņ u. Vispā r kluss un mierī gs. Kontingents pā rsvarā serbi ar maziem bē rniem(ap 60%), krievi(ap 30%). Tagad par pludmali. Pludmale ir vienkā rš i lieliska! Blakus ir priedes, smarž a vienkā rš i dziedinoš a. Ū dens silts, dzidrs, grū ti noslī kt, jo ū dens ir sā ļ š . Bez brillē m vai maskas peldē š ana nav tik jautra: zivis, akmeņ i, ež i (neuztraucieties, jums ir ļ oti jā cenš as uzkā pt ezim), sū kļ i. . . Iesaku no sauļ oš anā s krē sliem doties uz pa labi, pret akmeņ iem. Tur ir skaistā k nekā pa kreisi, un nav nekā das plū smas. Un pa kreisi aiz citiem akmeņ iem arī skaisti, bet pret akmeņ iem un jū rā velk straume. Pludmalē ir daudz brī vu vietu pat brī vdienā s, kad ierodas vietē jie. Sauļ oš anā s krē sli - 5 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu. Tikko nopirkā m veikalā lietussargus par 10 eiro un nolikā m blakus, tikai vienu reizi paņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus. No ekskursijā m ir vē rts doties uz Salonikiem. Pilsē ta skaista, tur daudz apskates vietu. Uz Meteoru nedevā mies, nolē mā m, ka 11h pavadī t ceļ ā ir par daudz. Spriež ot pē c foto tur ir ļ oti skaisti. Pē dē jā dienā bijā m uz Der Pirā tu krogs, tas ir simts metrus uz Nikiti ceļ a. Ne velti konsultē , cenas saprā tī gas, porcijas lielas. Viesmī le runā krieviski. Gaļ ai piedevu nepasū tiet, tas jau ir iekļ auts cenā . Eļ ļ u labā k pirkt beznodokļ u sistē mā . Tas ir ļ oti liels, un eļ ļ as izvē le tur ir milzī ga, tā pat kā viss pā rē jais, un cenas ir diezgan normā las.
Kopumā , ja jums patī k peldē ties un sauļ oties, un pā rē jais nav tik svarī gi - š ī viesnī ca jums bū s piemē rota. Labi piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem.
аватар Kirnas
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2013. gada maijā apmeklē ja Lagomandra viesnī cu kompleksu reklā mas tū res ietvaros. Lagomandra beach 4 * un Lagomandra hotel 4 * ir viens viesnī cu komplekss, atš ķ iras tikai ar to, ka Pludmale atrodas 1. krasta lī nijā , viesnī ca atrodas 2. lī nijā , jā š ķ ē rso tilts uz jū ru. … Tomēr ▾ 2013. gada maijā apmeklē ja Lagomandra viesnī cu kompleksu reklā mas tū res ietvaros.
Lagomandra beach 4 * un Lagomandra hotel 4 * ir viens viesnī cu komplekss, atš ķ iras tikai ar to, ka Pludmale atrodas 1. krasta lī nijā , viesnī ca atrodas 2. lī nijā , jā š ķ ē rso tilts uz jū ru.
Tie atrodas Lagomandras krastā , 5 km attā lumā no Neos Marmaras ciema. Iepriekš š ī teritorija piederē ja klosterim, kas atgā dina nopostī tā s klostera ē kas un Jaunavas debesī s uzņ emš anas baznī cu. Pū ļ u trū kums, brī niš ķ ī gas pludmales, tī ra jū ra un akmeņ aino kalnu mež onī gais skaistums padara š o vietu pā rsteidzoš u un pievilcī gu tū ristiem.
2 reizes dienā autobuss kursē pa marš rutu: hotel-g. Neos Marmaras viesnī ca - par papildus samaksu. Autobusu pietura 40 m no viesnī cas.
Viesnī cas pilnī bā attaisno savu zvaigž ņ u vē rtē jumu. Augstas kvalitā tes apkalpoš ana, laba ē dienu izvē le, izklaides klā tbū tne gan bē rniem, gan pieauguš ajiem padara ģ imenes brī vdienas par ideā lu.
Pludmale. Neticams skats: priedes krastā rada komfortablu ē nu, var paslē pties, gaiss tī rs, caurspī dī gā Egejas jū ra . . tas viss ir elpu aizraujoš i! Inventā rs ir apmaksā ts, 2.5 eiro/pers. , bet, ja vē lē sies sē dē t uz sava gultas pā rklā ja priež u paē nā , neviens tev neliegs.
Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Lagomandra Hotel 4* Lagomandra Hotel 4* номер мезонет Lagomandra Hotel 4* Lagomandra Hotel 4*,мост на территорию Lagomandra Beach 4* Lagomandra Hotel 4* номер Lagomandra Hotel 4* мини клуб пляж Lagomandra Hotel и Lagomandra beach 4*
аватар alexanderk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Jū ra ir apbrī nojamā kā parā dī ba (vai es pat nezinu, kā to nosaukt) cilvē ka dzī vē ! … Tomēr ▾ Jū ra ir apbrī nojamā kā parā dī ba (vai es pat nezinu, kā to nosaukt) cilvē ka dzī vē !
Parādīt vairāk »


iemiesojums votvam
Šaubas par viesnīcas izvēli, kam man jābūt gatavam?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Abrovko
Lūdzu, dalieties pieredzē. Kur paēst, kur doties, ko izmēģināt, kā vislabāk maksāt? Paldies jau iepriekš. Aleksandrs.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен недалеко от пляжа Лагомандра, на возвышенности. Состоит из пяти двухэтажных зданий. Отель входит в гостиничный комплекс Lagomandra Resort. Идеально подойдёт для семейного отдыха. Все номера обновлены в 2018 г. (кроме Superior Rooms).

Atrašanās vieta П-ов Ситония, в 5 км от Неос Мармарас, в 100 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля, через дорогу, по мосту.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане подают завтрак и ужин. В таверне на пляже можно заказать вкусные блюда греческой и европейской кухни, а также блюда из свежей рыбы. В снэк-баре у бассейна вам предложат разнообразные напитки и закуски.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 до 10 лет, за детьми присматривает русскоговорящая няня.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивные и развлекательные мероприятия включают в себя баскетбольную площадку, пляжный волейбол, настольный теннис и фитнес-центр. В мини спа-центре вы можете заказать процедуры по уходу за телом. Работает мини-маркет и сувенирный магазин.
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 120 номеров в пяти 2-этажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Neos Marmaras - Sithonia Chalkidiki (Lagomandra beach) - Greece P.C. 63088, Nikiti
Tālruņi: +30 23750 72217
Tīmekļa vietne: Lagomandra Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.