Kristina Apartments 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
5.7 Numurs
6.7 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Mazais Kristina Apartments atrodas jūras priekšā. Ērti vienistabas un divistabu apartamenti ar virtuvi, internetu. Veikali, grieķu tavernas, kafejnīcas ir ērti sasniedzamas.Vairāk →
аватар madden4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Draugi! Es ne vienmē r apsē ž os uz atsauksmē m laikā , bet mē s ar dē lu jau esam apceļ ojuš i vairā k nekā.10 valstis, gandrī z vienmē r atpū š oties lē tos dzī vokļ os. Š oreiz apmeklē jā m ne tikai Grieķ iju, bet arī paspē jā m uz 2 dienā m aizlidot uz Romu. … Tomēr ▾ Draugi! Es ne vienmē r apsē ž os uz atsauksmē m laikā , bet mē s ar dē lu jau esam apceļ ojuš i vairā k nekā.10 valstis, gandrī z vienmē r atpū š oties lē tos dzī vokļ os. Š oreiz apmeklē jā m ne tikai Grieķ iju, bet arī paspē jā m uz 2 dienā m aizlidot uz Romu. Ņ emiet vē rā , ka lidmaš ī nas biļ etes no Grieķ ijas ir ļ oti lē tas. Lidojums agri no rī ta. Tie. jū s varat izlidot un pavadī t tur vienu dienu, nenakš ņ ojot, un pulksten 22:00 lidot atpakaļ uz Salonikiem. Bet es neatkā pš os.
Kritsina apartamenti - š ī bija mū su mā jvieta 10 atpū tas dienā m š ī gada septembrī . Izvē lē jā s kā vienmē r pē c principa "lē ti un ē rti". Paš i dzī vokļ i atrodas kū rortpilsē tā Neos Marmaras. Kopumā ir viss labai atpū tai, tā pē c es neredzu jē gu izvē lē ties dā rgas viesnī cas. 2 minū š u attā lumā krodziņ i, restorā ni, bā ri, aptieka, suvenī ru veikali un pludmales bā ri. Cenas, starp citu, ir zemā kas nekā Cassandra. Pat suvenī rs ir lē tā ks. Acī mredzot tū ristu š eit ir mazā k, lai gan es neteiktu. Pat tavernā s viss personā ls runā krieviski. Starp citu, es varu pastā stī t par Limanaki krogu. Paņ emiet sauso baltvī nu un jū ras veltes. Par naudu tas iznā k lē ti, bet jū s iegū sit 100% prieku. Taverna paš ā jū ras krastā , kaijas, viļ ņ u š alkoņ a - vispā r romantika tī rā kajā veidā .
Tagad par paš u izmitinā š anu. Dzī vokļ i ir lē ti, tā pē c mē s noteikti negaidī jā m svaigu remontu un brokastis gultā . Pozitī vā puse, protams, ir brokastis. Viesnī ca ir maza, un visu ē dienu tū ristiem gatavo pati saimniece Larisa. Starp citu, viņ a runā krieviski un ļ oti mī l tū ristus, dī vainā kā rtā pat mū sē jo))). Viņ as vī rs arī mē ģ ina kaut ko pateikt, bet viņ š ne pā rā k labi saprot. Ir dzesē tā js ar tī ru ū deni, bet tas, protams, nav istabā s. Lai gan neviens neierobež o ū deni.
Viesnī cā nav gandrī z nekā no parastā viss iekļ auts. Tie ir dzī vokļ i, kā jau esam pamanī juš i. Tieš i pie ieejas ir neliels parks ar soliņ iem un alejā m. Daž os numuros ir ī paš a virtuvī te ar virtuves piederumiem. Tā tad, veikalā varat droš i iegā dā ties produktus, lai gatavotu pats. Mums bija istaba nevis ar balkonu, bet ar terasi. Ļ oti ē rti. Skaisti un frakcija stā v ar krē sliem.
Starp citu, ja vajag tē jkannu, gludekli vai ko tamlī dzī gu, tad droš i var pajautā t saimniekiem. Tas, protams, nav istabā s, bet neviens neaizliedz to ņ emt.
Es domā ju, ka mans apskats jums noderē s, jo es centos visu aprakstī t pē c iespē jas detalizē tā k. Ceļ ot! Grieķ ija ir skaista valsts!
аватар e_berezina_83
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nevienam neieteiktu studijas Kristina Apartments. Dzī vokļ i atrodas tieš i blakus ceļ am. Studijas istabas, kā uzzinā jā m tikai ierodoties K. A. (tū roperators mū s nebrī dinā ja), atrodas -1 stā vā . Ieeja studijā atrodas divus metrus no ceļ a, apmē ram metru no ceļ a atrodas neliela terase ar nelielā m durvī m uz istabu. … Tomēr ▾ Es nevienam neieteiktu studijas Kristina Apartments.

Dzī vokļ i atrodas tieš i blakus ceļ am. Studijas istabas, kā uzzinā jā m tikai ierodoties K. A. (tū roperators mū s nebrī dinā ja), atrodas -1 stā vā . Ieeja studijā atrodas divus metrus no ceļ a, apmē ram metru no ceļ a atrodas neliela terase ar nelielā m durvī m uz istabu. Istaba ir maza un tumš a, bez logiem, ar tumš i zilā m sienā m. Telpā , arī vannas istabā , nav ventilā cijas, izņ emot nelielas durvis uz terasi. Vannas istabā smird pē c kanalizā cijas, vannas istabā sienas sarū sē juš as, tualetes noteka knapi strā dā . Solī tais WiFi darbojā s tikai uz terases ar skatu uz stā voš o automaš ī nu.
Naktī s nav iespē jams gulē t: var dzirdē t visu, kas notiek pie kaimiņ iem un uz ielas. Kad kaimiņ i ieslē dz duš u, rū koņ a ir kā lidlaukā . Bē rns nepā rtraukti lē kā ja. Koka durvis ar restē m neizturē ja skaņ u, bija smacī gi ar tā m gulē t.
Moskī tu tī kls neaizvē rā s, slē dzene bija salauzta, tā pē c mū s sakoda odi. Ī sā k sakot, vienu nakti kaut kā izdzī vojuš i, pā rcē lā mies uz citu viesnī cu.
Blakus dzī vokļ iem ir 2 nelielas oļ u pludmales, kurā s nav kur apmesties.
Ржавый пол в санузле ржавые стены в санузле маленький санузел с унитазом, расположенным у душевой кабины
аватар Albina_s
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ā gada rudenī atpū tā s kopā ar bē rniem Christina Apartments Sitonijā . Biju gaidī jis, ka par tā du naudu viss bū s daudz sliktā k. Savā di, bet mums tas patika. Bē rni, protams, jau pieauguš i, animā ciju viņ iem nevajadzē ja, bet diskotē kas Marmaras ciemā bija tieš i viņ u gaumei. … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada rudenī atpū tā s kopā ar bē rniem Christina Apartments Sitonijā . Biju gaidī jis, ka par tā du naudu viss bū s daudz sliktā k. Savā di, bet mums tas patika. Bē rni, protams, jau pieauguš i, animā ciju viņ iem nevajadzē ja, bet diskotē kas Marmaras ciemā bija tieš i viņ u gaumei. Viņ i skrē ja gandrī z katru dienu. Jā , tavernu un kafejnī cu joprojā m ir daudz, tā pē c var paē st lē tus un garš ī gus nacionā los grieķ u ē dienus, jo viesnī cā tiek nodroš inā tas tikai brokastis. Brokastis arī labas. Priecā jos, ka bez standarta omletē m un pā rslā m bija arī smalkmaizī tes, olī vas, siers, š ķ iņ ķ is, grauzdiņ i. Kopumā bija no kā izvē lē ties.
Mums bija vienstā vu istaba ar duš u, virtuvi, kondicionieri (bet neizmantojā m, septembrī nebija tik karsts. Par to maksā atseviš ķ i), TV, ledusskapis. Vispā r pilns komplekts normā lai dzī vei. Bija viena divguļ amā un viena vienvietī ga gulta. Vietas pietika. Vakaros es sē dē ju verandā . Ir galds ar krē sliem. Pats arī iztī rī ju, bet par to tiku iepriekš brī dinā ts, un š o piezī mi redzē ju mā jaslapas viesnī cas aprakstā . Bet gultas veļ u mainī ja 2 reizes 2 nedē ļ u laikā , dvieļ us mainī ja biež ā k. Mums patika. Ir kur pastaigā ties, apstā kļ i labi, mē beles jaunas. Santehnika, lai arī telpas nav ī paš i labas, bet viss ir tī rs un darbojas.
аватар alenka_pep
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vokļ os mē s nekad neatpū tā mies, bet š oreiz nolē mā m netē rē t daudz naudas par viesnī cā m, bet gan doties tikai pē c iespaidiem. Mē s nolē mā m palikt Christina Apartments Halkidiki. Mē s braucā m no lidostas pusotru stundu, kaut kur. … Tomēr ▾ Dzī vokļ os mē s nekad neatpū tā mies, bet š oreiz nolē mā m netē rē t daudz naudas par viesnī cā m, bet gan doties tikai pē c iespaidiem. Mē s nolē mā m palikt Christina Apartments Halkidiki. Mē s braucā m no lidostas pusotru stundu, kaut kur. Septembrī vē l bija karsts, tā pē c gaisa kondicionieris autobusā darbojā s, un visvairā k mani iespaidoja bezmaksas Wi-Fi. Negaidī ti, bet jauki. Mē s ieradā mies viesnī cā . Teritorija maza, bet viss kā rtī gs un tī rs. Ceļ š uz ieeju ir pilns ar ziediem. Rezervē jā m divstā vu istabiņ u, jo ceļ ojā m č etri + bē rns. Ir virtuve ar plī ti, kondicionieris, veranda, trauki (protams). Istaba ir tī ra, plaš a, ņ emot vē rā otro stā vu. Pasū tī jā m brokastis visā m 5 dienā m. Nekad nenož ē loju. No rī ta nebija jā domā , kur paē st. Ē diens viesnī cā bija lielisks (olas, grauzdiņ i, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja, kafija, pā rslas, piens, š ķ iņ ķ is, omletes utt. ). Un tā mē s ē dā m tavernā s. Viss ir garš ī gi. Izstaigā jā m Metamorfosi. Uzreiz teikš u, ka ciems ir mazs, bet, tā pat kā visur citur Grieķ ijā , tur viss ir. Jebkurā krodziņ ā jū s varat ē st par mazu naudu. Starp citu, ļ oti garš ī gas jū ras veltes. Es domā ju, ka š ī ir pirmā lieta, kas jā izmē ģ ina š ajā valstī . Jā , aizmirsu pateikt, ka istabā bija veļ as ž ā vē tā js un uz balkona ir mē beles (galds un krē sli). Ļ oti ē rti, manuprā t. Lī dz jū rai 300 metri. Ceļ š labs, nav jā brien pa krū miem. Mums patika. Par naudu, ko iedevā m, vairā k nevajag.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Небольшой отель Kristina Apartments расположен напротив моря. Комфортабельные однокомнатные и двухкомнатные номера с кухней, интернет. В легкой доступности магазины, греческие таверны, кафе.

Atrašanās vieta П-ов Ситония, курортный поселок Неос Мармарас, 115 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts В 150 м от отеля, через дорогу - необорудованный галечный пляж (зонтики предоставляет отель). В 1 км - песчаный оборудованный пляж. Минибас до пляжа (за доплату).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • oļu pludmale
  • lietussargi
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детская площадка, карусели – недалеко от отеля.
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Всего 9 апартаментов.

Istabās

Кухонный уголок (электрическая плитка с 2-мя конфорками, электрочайник, посуда), кондиционер (за доплату), телевизор, мини-холодильник, бесплатный Wi-Fi интернет, ванная комната (душ), веранда.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Chalk-Sithonia Greece
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный, галечный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.