Makedonia Palace 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saloniku jūras promenādē, no tās paveras skats uz jūru, "Balto torni" un vecpilsētu. Netālu atrodas Arheoloģijas muzejs un Maķedonijas Modernās mākslas muzejs. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes, romantiskām un biznesa brīvdienām. Astoņstāvu ēka, 4 lifti. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2017. gadā.Vairāk →
аватар akutsakovskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā pavasarī biju tū rē "Antī kā Grieķ ija" un paliku Salonikos viesnī cā Grand Hotel Palace. Arī pieklā jī ga viesnī ca, neko sliktu nevaru teikt. Tā , ejot gar Paralia (grieķ u krastmalu) garā m Baltajam tornim, nonā cā m Makedonijas pilī . … Tomēr ▾ Pagā juš ajā pavasarī biju tū rē "Antī kā Grieķ ija" un paliku Salonikos viesnī cā Grand Hotel Palace. Arī pieklā jī ga viesnī ca, neko sliktu nevaru teikt. Tā , ejot gar Paralia (grieķ u krastmalu) garā m Baltajam tornim, nonā cā m Makedonijas pilī . Tad ar vī ru nolē mā m, ka nā kamreiz noteikti paliksim š ajā romantiskajā viesnī cā ar skatu uz jū ru, pilsē tas simbolu - Balto torni un "lielpilsē tas gaismā m", kas atspī d jū rā . Netā lu atrodas piemineklis Aleksandram Lielajam viņ a uzticamajam draugam zirgam Bucefalam, modernā s mā kslas piemineklis "lietussargi", Bizantijas un arheoloģ ijas muzeji.
Š oziem Jauno gadu nolē mā m sagaidī t Grieķ ijā un, protams, bez vilcinā š anā s piestā jā m Maķ edonijas pilī . Rezervē ts "junior suite" numurs ar skatu uz jū ru. Numurs atbilda mū su cerī bā m. Diezgan plaš s, moderns dizains, visa tehnika darbojā s, mē beles un tekstilizstrā dā jumi ir labi, kopumā skaidrs, ka viesnī ca ir jauna. Starp citu, es jums sniegš u padomu par skaitļ iem: ir nesmē ķ ē tā ju numuri; pirmajā stā vā telpas bez balkoniem; numuri ar skatu uz jū ru ir klusā ki, jo pie viesnī cas ir ceļ š , lai gan visiem numuriem ir laba skaņ as izolā cija, nedzirdē jā m, ka citi tū risti sū dzē tos par troksni.
Ē diens š iks: paē dā m brokastis un vakariņ as, pusdienojā m pilsē tas tavernā s, viņ u izvē le apkā rtnē milzī ga. Tā tad, viesnī cā ir daudzveidī gs uzturs, man ļ oti patika konditorejas izstrā dā jumi, vī ram ļ oti patika, kā gaļ a tika pagatavota, katru vakaru ir vairā ki ē dieni, no kuriem izvē lē ties, piedevas, augļ i, dā rzeņ i, deserti arī ir brī niš ķ ī gi, piemē ram, labā kie konditorejas veikali : )
Biju atpū sties pirtī pie viesnī cas, labi pavadī ju laiku.
Vē los atzī mē t arī labi koordinē to tū risma operatora darbu. Satikš anā s un izbraukš ana lidostā , transfē rs, ā tra nakš ņ oš ana viesnī cā , viesnī cas gida padomi - liels paldies Mouzenidim par lieliski organizē to atvaļ inā jumu! Un protams ī paš s paldies viesnī cas personā lam par rū pē m par mums!
аватар Biznesswoomen
Aviokompā nija ASTRA ir ļ oti cienī ga - lidojumam vajadzē ja tikai 2 stundas, bet ē diens bija garš ī gs, iedeva pieklā jī gu vī nu, pilotu profesionalitā te ir cieņ ā . Viesnī ca Makedonia Palace atrodas paš ā pilsē tas centrā , tā dē ļ , ja vē laties visus apskates objektus apbraukt kā jā m, pastaigā ties pa krastmalu pie Baltā torņ a, kā arī kā rtī gi iepirkties, labā ku neatradī siet. … Tomēr ▾ Aviokompā nija ASTRA ir ļ oti cienī ga - lidojumam vajadzē ja tikai 2 stundas, bet ē diens bija garš ī gs, iedeva pieklā jī gu vī nu, pilotu profesionalitā te ir cieņ ā .
Viesnī ca Makedonia Palace atrodas paš ā pilsē tas centrā , tā dē ļ , ja vē laties visus apskates objektus apbraukt kā jā m, pastaigā ties pa krastmalu pie Baltā torņ a, kā arī kā rtī gi iepirkties, labā ku neatradī siet. viesnī ca! Viesnī cas virtuve LIELISKA! ! ! Ē diens apmierinā s pat kaprī zā kos gardē ž us - ē da kū pinā tu zuš u, Volkonska stila desertus, visu veidu zaļ os salā tus, gaļ u, mē rces, svaigas sulas utt. Viesmī ļ i reaģ ē ja ne tikai uz mū su balsi, bet pat uz viegliem ž estiem. . . Ē diens ir pilnī gi dabī gs. Istaba tika iztī rī ta nevainojami, gulta tika mainī ta katru dienu. Reģ istrē joties sajutu nelielu smē ķ ē š anas smaku istabā , uzreiz piedā vā ja nesmē ķ ē tā ju numuriņ u (viesnī cā ir puse). Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Mani ļ oti aizkustinā ja, kā istabene glī ti izkā rtoja lietas un nejauš i izmē tā kosmē tiku. . . Viesnī cā ir brī niš ķ ī ga pirts. Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, tā pē c no tā lajā m ekskursijā m atteicos. Grieķ ijā ne pirmo reizi redzē ju daudz, daudz. Es mī lu š o valsti par sirsnī bu un viesmī lī bu. Nobeigumā vē los pastā stī t kā du smieklī gu atgadī jumu no š ī ceļ ojuma, kas, manuprā t, ļ oti raksturo grieķ u viesmī lī bu. Pē c ilga iepirkš anā s brauciena, noguris, beidzot iemaldu Hondos centrā (Aristoteļ a ielā ). Kā dā.5. stā va kafejnī cā pasū tī ju Americano kafiju. Pā rdevē ja sā ka gatavot, un tad es pamanī ju, ka visi grieķ i kafiju ņ em nevis no kafijas automā ta, bet gan gā zes nū jiņ ā . Man pē kš ņ i tik ļ oti sagribē jā s grieķ u kafiju, nu, man vienkā rš i nav urī na! Palū dzu, lai meitene man arī š o kafiju uztaisa (domā ju, ka samaksā š u par diviem, ā rkā rtē jos gadī jumos nedzerš u americano, lai man nepietiktu kondraha no dubultporcijas)...Viņ a izvema rokas, ielē ja izlietnē gatavo americano, pagatavoja grieķ u kafiju, pasniedza tai ū deni un š ķ ī vi ar diviem kruasā niem un cepumiem. Izsists č eks tikai par kafiju grieķ u valodā - 2 eiro. Viss pā rē jais bija kā rums. Un tas viss ar smaidu un veiksmi Grieķ ijā ! Starp citu, es gribu atzī mē t, ka tas nav izņ ē muma gadī jums, bet drī zā k noteikums grieķ iem. Nezinu viesmī lī gā ku un izpalī dzī gā ku tautu. Tā nu Grieķ ija un grieķ i ir. . .
о. Корфу, Палеокастрица Метеоры, часовня Святого Николая Белая башня Салоники, арка Галерия
аватар navolirona
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
"Kalimera" visiem! )))) Grieķ ijā pavadī jā m lielisku nedē ļ u. Mē s rezervē jā m ekskursiju "Eureka" par izdevī gu cenu, tieš i to, ko gribē jā m: redzē t Grieķ iju, bet nebū t piesaistī tam grupai un dzī vot vienā viesnī cā. … Tomēr ▾ "Kalimera" visiem! )))) Grieķ ijā pavadī jā m lielisku nedē ļ u. Mē s rezervē jā m ekskursiju "Eureka" par izdevī gu cenu, tieš i to, ko gribē jā m: redzē t Grieķ iju, bet nebū t piesaistī tam grupai un dzī vot vienā viesnī cā...Runā jot par viesnī cu! Viesnī ca ir forš a ar to, ka atrodas paš ā Saloniku centrā , numuriņ i ir jauni, gaiš i, mā jī gi, bet mazi. Apkalpoš ana un ē diens ir ok.
Paš i Saloniki nebija gaidī juš i, ka viņ iem tik ļ oti patiks. Turklā t pirmajā dienā mums bija bezmaksas ekskursija pa š o brī niš ķ ī go pilsē tu no kompā nijas! Katru vakaru pavadī jā m daž ā dos tavernos, Grieķ ijā to ir daudz un cenas saprā tī gas. Vkusnotishcha ir neparasta, un porcijas ir tik lielas)))) Jū s varat droš i pasū tī t vienu diviem.
Laiks izrā dī jā s lielisks - saulains un silts. . . Tā nu mē s nenogurstoš i staigā jā m, un, protams, apmeklē jā m daž as ļ oti forš as ekskursijas. Iesakā m noteikti apmeklē t Meteoru, vieta ir elpu aizraujoš a!! !
Tā nu ne velti š ajā laika posmā devā mies uz Grieķ iju. Valsts ir ļ oti krā saina, bagā ta ar ekskursijā m. Kopumā viņ i bija apmierinā ti! )
аватар breghneff
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties savos iespaidos pē c ceļ ojuma uz Grieķ iju. Es vienmē r š o valsti uztvē ru tikai kā vasaras brī vdienu pludmalē , tač u š oreiz nedē ļ u garais atvaļ inā jums iekrita oktobra vidū , un aģ entū ra piedā vā ja ar ī paš u piedā vā jumu uz nedē ļ u lidot uz Salonikiem apskates ekskursijā . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savos iespaidos pē c ceļ ojuma uz Grieķ iju. Es vienmē r š o valsti uztvē ru tikai kā vasaras brī vdienu pludmalē , tač u š oreiz nedē ļ u garais atvaļ inā jums iekrita oktobra vidū , un aģ entū ra piedā vā ja ar ī paš u piedā vā jumu uz nedē ļ u lidot uz Salonikiem apskates ekskursijā . Cena bija ļ oti pieņ emama, tā pē c nolē mā m riskē t. Izdevā mies ekskursijā pa Eureku (Senā Grieķ ija), kas ietvē ra nakš ņ oš anu Salonikos un lidojumu no Kijevas, un jau uz vietas tika noteiktas ekskursijas. Tū roperatora mā jaslapā jau iepriekš izlasī jā m par tā m vietā m, kur var doties. Rezultā tā mē s savu atvaļ inā jumu plā nojā m iepriekš . Devā mies divu dienu braucienā uz Atē nā m-Meteorā m, uz Kastoriju un Olimpu. Ekskursijā uz Olimpu bija arī pietura pie muzeja, kur atrodas Aleksandra Lielā tē va kaps. Š eit jau mans vī rs bija sajū smā ! Viņ š ir vē stures cienī tā js, tā pē c ceļ ojums viņ u ļ oti iespaidoja. Es biju sajū smā par braucienu uz klosteriem Meteorā un Atē nā s. Skaistums un vairā k! Un, protams, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Secinā ju, ka oktobris ir vislabā kais ekskursijā m! Saulains, bet ne karsts un nav nogurdinoš i braukt. Kaž oks bija plā nots pirkums, tā pē c tam tika atvē lē ta viena diena. Ko lai saka - Kastorijas pilsē ta ir skaista, kaž okā du izvē le plaš a. Bet gan budž etu, gan modeli sā kotnē ji noteicu sev, tā pē c uzreiz izteicu savas vē lmes pavadoš ajai Annai, nu viņ a jau ieteica konkrē tas rū pnī cas. Otrajā es atradu to, ko gribē ju. Pā rē jā laikā vē l bija jā brauc ar grupu (sprintā bija 9 cilvē ki). Bet tas ir labi. Es š ī s lietas uztveru viegli. Mū su viesnī ca atradā s gandrī z paš ā Saloniku centrā – Maķ edonijas pilī . Man viss patika, nav ī paš u sū dzī bu. Atgriež oties lidmaš ī nā , dzirdē ju, ka citi tū risti ir izmitinā ti prom no centra un jū ras. Tā pē c man bija prieks, ka aģ entū ras vadī tā ja ļ oti ieteica tieš i š o viesnī cu, un es viņ ai paklausī ju. Nu es arī teikš u, ka visur mū s sagaidī ja, pavadī ja - tū roperatoru gidu pavadī bā . Principā viss bija kā rtī bā . Vienī gais, ka mū s pietiekami agri aizveda uz lidostu. Nu, jū s varat aizvē rt acis uz š o, galu galā , grupas pā rsū tī š anu. Varbū t, protams, esmu nekaitī gs tū rists, bet varu teikt, ka viss ceļ ojums izdevā s lieliski, un sī kumos vainu neatradā m. Tā pē c lai visiem lieliskas brī vdienas!


iemiesojums ira_trufanova
mana ģimene jūnija vidū dosies atpūsties Salonikos. Lūdzu pasaki man. kādas drēbes ņemt līdzi?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saloniku sienas
Novērtējums 5.0
Grieķija, Saloniki
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Agia Triada
Grieķija, Saloniki
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на морской набережной города Салоники, имеет вид на море, «Белую Башню» и старый город. Недалеко находятся Археологический музей и Македонский музей современного искусства. Отель отлично подойдёт для семейного, романтичного и делового отдыха. Восьмиэтажное здание, 4 лифта. Отель полностью обновлен в 2017 г.

Atrašanās vieta В 3 км от центра г. Салоники, в 15 км от аэропорта «Македония». Находится на набережной c неповторимым видом на море, «Белую Башню» и старый город.
Viesnīcā

11 конференц-залов (вмест. от 50 до 350 человек) с оптико-акустическим оборудованием, бизнес-центр, услуги секретаря, 2 ресторана.

На берегу моря, с видом на закат над заливом Термаикос, открыт главный ресторан. В ресторане Navona на набережной подают кофе, закуски и блюда итальянской кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В центре исторического отеля Makedonia Palace обустроен хаммам. Предоставляются услуги массажа. Гости отеля могут арендовать помещения для проведения совещаний и конференций. В отеле открыты сувенирный и ювелирный магазины, а также фитнес-центр.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 276 номеров в 8-этажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 2 Meg. Alexandrou Ave, Салоники, Gr-546 40, Греция
Tālruņi: Tel. (+30) 2310 897197
Fax: (+30) 2310 897211
Tīmekļa vietne: Makedonia Palace
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.