Lieliska pilsētas viesnīca pie jūras

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 1 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Izvē lē jos no izdevī gas vietas: 2-3 minū tes lī dz jū rai lē ni, 15 minū tes lī dz ieejai Vecrī gā , nedaudz tā lā k lī dz Meistaru pilij un Arheoloģ ijas muzejam, 10 minū tes lī dz autoostai. . Blakus vecajai Mandraki osta, moderna osta. Viesnī ca pamato savu iekļ auš anu Smartline tī klā . Istabas ē rtas, tī ras, viss darbojas, viss jauns, moderns. Varbū t, protams, dabū ju labu istabu, paņ ē mu superior ar balkonu un skatu uz jū ru. Restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as, ir sadalī ts vairā kā s zonā s: galdiņ i atrodas iekš telpā s un atvē rtajā s verandā s, ļ oti labs plā nojums. Patika pakalpojums.

Personā ls ir profesionā ls, draudzī gs, jebkura problē ma tiek atrisinā ta uzreiz. Palasī ju atsauksmē s par problē mā m ar duš as kabī ni (neatradu), arī no ielas nedzirdē ju nekā du troksni (ja pā rā k jū tī gs, pietiek aiztaisī t balkonu un ieslē gt kondicionieri, kas ir lieliski konfigurē ts jebkuram pieprasī jumam).

Jā , ī paš i jū tī giem labā k paņ emt odu atbaidī š anas lī dzekli, ar atvē rtu balkonu var ielidot pā ris (pē c jū ras un ekskursijā m aizmigu ā trā k, nekā tā s sā ka izpausties). Istaba tiek uzkopta katru dienu un ļ oti tī ra.

Brokastī s ierastā bufete: grieķ u jogurts, augļ i, Eiropas brokastis (olas, bekons, dā rzeņ i u. c. ), konditorejas izstrā dā jumi. Varbū t kaut ko aizmirsu, bet man vairā k garš o jogurti un augļ i )) Viesnī cā valda gandrī z ģ imeniska atmosfē ra, kolektī vs sastā v no ī paš i atvē rtiem un draudzī giem cilvē kiem, ar kuriem patī kami komunicē t. Gandrī z vienī gais trū kums, ko visi atzī mē , ir kosmē tikas piederumu trū kums numurā , tač u š ī ir 3 * viesnī ca. Un visi tuvā kie veikali lielos daudzumos piedā vā izcilu grieķ u kosmē tiku.

Visas tuvā kā s ielas ir piepildī tas ar krodziņ iem, kafejnī cā m, bā riem. Baseinu neizmantoja, pat tuvu nenā ca. Ar tī rā ko un siltā ko jū ru tas nav nepiecieš ams.
Pludmale atrodas nelielas pastaigas attā lumā no viesnī cas (abos virzienos), vairā k oļ u nekā smilš aina. Iesaku ņ emt lī dzi č ī bas, lai ieietu jū rā . It kā viņ a bū tu visu uzrakstī jusi. Bū s jautā jumi - sazinieties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu