Summer Dream 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
9.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Rodas salas ziemeļrietumu krastā, Teologa kalna nogāzēs, 700 metru attālumā no pludmales. Atvērts 1996. gadā. Pēdējā renovācija notika 2017. gadā. Viesnīca sastāv no 3 divstāvu ēkām. Piemērots budžeta ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар gbobovska
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā s vē lu, apmē ram 22 gadus. Nokā rtots uzreiz. Istaba pieticī ga, bet viss tī rs un kā rtī gs. Matracis labs. Baseins ir tī rs (stundu mū su uzturē š anā s - nedē ļ u, tī rī ts divas reizes). Blakus ir peldbaseins maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s vē lu, apmē ram 22 gadus. Nokā rtots uzreiz. Istaba pieticī ga, bet viss tī rs un kā rtī gs. Matracis labs. Baseins ir tī rs (stundu mū su uzturē š anā s - nedē ļ u, tī rī ts divas reizes). Blakus ir peldbaseins maziem bē rniem. Pie baseina ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ē diens daž ā ds un pietiekamā daudzumā (papildinā ts pastā vī gi, ja kaut kas beidzā s). Arī dzē rienu izvē le ir ievē rojama.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Lī dz jū rai 10 minū tes ar kā jā m. Oļ u pludmalē , lai dotos jū rā , vē lams atbilstoš i apavi. Jū ra biež i ir diezgan vē jaina un viļ ņ aina, bet lī dz pusdienlaikam mierī gā ka. Mē s ar 4 gadus veco dē lu peldē jā m.
аватар peg-top
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka, diezgan pieticī ga viesnī ca. Tī rs, ē rts. Ir modernas telpas, nav tik daudz. Cieņ as cienī gs pakalpojums. Biju apmierinā ta ar ē dienu, diezgan daudzveidī gs un nevainojami garš ī gs. Dzē rieni ir vienā di. Vī ns ļ oti garš ī gs, alus otrā di. … Tomēr ▾ Jauka, diezgan pieticī ga viesnī ca. Tī rs, ē rts. Ir modernas telpas, nav tik daudz. Cieņ as cienī gs pakalpojums. Biju apmierinā ta ar ē dienu, diezgan daudzveidī gs un nevainojami garš ī gs. Dzē rieni ir vienā di. Vī ns ļ oti garš ī gs, alus otrā di. Pē c 22-00 bā rs tiek apmaksā ts. Lī dz jū rai labas 7-10 minū š u gā jiens. Vietē jā pludmale nav aprī kota, ieeja jū rā ir tikai ī paš os apavos. Viesnī cā s ir pludmales, aprī kotas, sauļ oš anā s krē sli ir maksas.
Jū ra ne vienmē r ir mierī ga.
Pats ciemats ļ oti mazs, 1-2 lielveikali, un 2-3 kafejnī cas, no vā rda vispā r nav kur iet. Autobusi uz Rodu nekursē pē c grafika. Atpakaļ bez problē mā m.
No Vidusjū ras puses pludmales ir daudz labā kas, infrastruktū ra ir plaš ā ka. Problē mu atrisina auto noma - ļ oti ē rti. Ar automaš ī nu var apbraukt visu salu. Atrakcijas uz salas katrai gaumei un krā sai.
Grieķ ija un Rodas ir skaistas. Bet viesnī cas atraš anā s vieta ir amatieru.
аватар Daniela1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa: Eiropa, viss iekļ auts, ne pā rā k dā rgi apskatī t. Viņ i Grieķ ijā bija pirmo reizi. Roda – interesanta sala – maza un ar senatnī gu garš u. Summer Dream rezervē š anas brī dī bija lē tā kais no iespē jamajiem variantiem - 30 tū kstoš i UAH par trim (rezervē ts ar vī zu atvē rš anu - deva multi uz seš iem mē neš iem). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa: Eiropa, viss iekļ auts, ne pā rā k dā rgi apskatī t. Viņ i Grieķ ijā bija pirmo reizi. Roda – interesanta sala – maza un ar senatnī gu garš u.
Summer Dream rezervē š anas brī dī bija lē tā kais no iespē jamajiem variantiem - 30 tū kstoš i UAH par trim (rezervē ts ar vī zu atvē rš anu - deva multi uz seš iem mē neš iem). Dienu pirms izlidoš anas pakete uz š o viesnī cu maksā ja 47.5 tū kstoš us UAH - man patī k uzraudzī t)))
Lidojums no Windrose - ē rts, auksts ē diens; tikš anā s ar CoralTravel / OdeonTours pā rstā vjiem - nepā rprotami. Viesnī ca atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas – bijā m pirmie, kas izkā pa no mū su autobusa. Summer Dream ē kas - ē ģ iptieš u stilā - 2 un 3 stā vi, dzī vojā m tieš i pie baseina - 221. Istabā - 2 gultas - divvietī ga un vienvietī ga, galds ar spoguli, 3 naktsgaldiņ i, mini ledusskapis, TV (kas raida tikai 2 kanā li - vā cu un poļ u), iebū vē tais skapis. Balkonā - galds ar krē sliem. Istaba ir maza, bet ē rta. Restorā ns - virs reģ istratū ras.
Viss iekļ auts - nav turku, bet ļ oti labas: kontinentā lā s brokastis (olu kultenis, vā rī tas olas, desiņ as, sē nes, pupiņ as, desa, siers, olī vas, gurķ i, tomā ti, rullī š i, eļ ļ a, ievā rī jums, kraukš ķ ī gs, medus, konservē ti persieš i, š okolā des pastas , gā zē tie dzē rieni, tē ja, kafija). Pusdienā s vienmē r - frī kartupeļ i, olī vas, grieķ u salā ti, marinē ti vai tvaicē ti dā rzeņ i, 2-3 gaļ as veidi, makaroni vai rī si. Vakariņ ā s vienu reizi tika pasniegtas mī dijas, 1 - cepta moivas tipa zivs, biež ā k - tvaicē ta pangasija ar dā rzeņ iem, dā sni gaļ as steiki - 400 grami, kebabi, kotletes, pica...Pusdienā s un vakariņ ā s kafija, tē ja, bez alus un vī ns. No 10.15 darbu sā k baseina bā rs: gā zē tie dzē rieni, ū dens, alus, tē ja, kafija. Pē c brokastī m tur divas reizes dienā tiek pasniegtas uzkodas. Bā rs ir atvē rts lī dz 17:45. No 18.00 - bā rs vestibilā : soda, alkoholiskie dzē rieni un kokteiļ i. Kontingents - vā cieš i, poļ i, briti. Arī ziemeļ u kaimiņ i bija. Visu laiku man bija kā rdinā jums jautā t, kā pē c viņ i nebrauc uz Krimu, bet tur bija atpū ta...
Es negribē ju to sabojā t. Kad es dzirdē ju "valodu", es vienkā rš i devos kaut kur citur ...
Lī dz jū rai - 10 minū š u gā jiens, pludmale gandrī z nav aprī kota, lai gan ir pā rģ ē rbš anā s kabī nes, tualetes un duš as. Lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli - 6 eiro. Ieeja no jū ras puses - daž ā da kalibra oļ i. Ja nebū tu koraļ ļ u kedas, es nezinu, kā es ietu iekš ā , un jo ī paš i, kā es izietu. Jū ra ir super tī ra, ļ oti silta un vienmē r ir viļ ņ i. Man nepatī k peldē t, bet es varu š ū poties pa viļ ņ iem ...- Es varu to darī t stundā m ilgi. Lidmaš ī nas pastā vī gi lidoja virs galvas - sala ar 100 tū kstoš iem iedzī votā ju katru sezonu uzņ em lī dz 2 miljoniem tū ristu, tač u tā nebija problē ma - gluž i pretē ji, ir interesanti mē ģ inā t apsvē rt aviokompā nijas nosaukumu)
Tuvumā nav lielu veikalu - vairā ki mini lielveikali tū ristiem ar atbilstoš ā m cenā m. Izdevā mies ekskursijā pa Rodu, devā mies uz tauriņ u ieleju un Rodas pilsē tu. Apmierinā ti ar pā rē jo, mums ir priekš stats par salu. Tur pā rsvarā audzē olī vkokus. Eļ ļ as cena ir no 7 lī dz 10 eiro par litru.
Es jau sapņ oju par nā kamo ceļ ojumu uz valsti, kuru vē l nezinu)))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на северно-западном побережье острова Родос, у склонов горы Теологос, в 700 м от пляжа. Открыт в 1996 году. Последняя реновация проводилась в 2017 году. Отель состоит из 3 двухэтажных корпусов. Подходит для бюджетного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре деревни Theologos, в 20 км от центра города Rhodes. Международный аэропорт находится в 4 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 700 м от отеля. Протяженность пляжа — 150 м. Вход в море — песчано-галечный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), открытый бассейн (200 м2) без подогрева, основной ресторан (завтрак, обед, ужин «шведский стол»), снек-бар у бассейна (10:15-17:45), лобби-бар (18:00-02:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в основном бассейне: 20 м2, детская игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже (водные лыжи, серфинг, кайтсерфинг) — платно, игровая комната: платно
  • biljards  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 67 номеров.

Double Room (21 м2, макс. 3 чел., одна спальня и ванная, балкон).

Family Room (23 м2, макс. 4 чел., одна спальня и ванная, кухонный уголок, балкон).

One-Bdrm-Apartment (42 м2, макс. 5 чел., одна спальня и ванная, кухонный уголок, балкон).

Istabās

Ванная комната, фен, телефон с прямым набором, ТВ со спутниковыми каналами, кондиционер (платно), мини-холодильник (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена постельного белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Main Street, Theologos, 85106, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2241 041340, +30 2241 041768
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.