Ļoti neiesaku šo viesnīcu!

Rakstīts: 2 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 21 — 31 augusts 2017
Ī sā k sakot, ļ oti iesaku š o viesnī cu! Bet vispirms vispirms.
1 Cipars (#106) . Ļ oti netī rs. Salauzts viss, ko varē ja salū zt: telefons, televizors, ventilators, kondicionieris (nedarbojā s visā viesnī cā ), abas lampas, poda vā ks (lai paceltu, jā iebā ž ar pirkstu caurumā vā ka centrā ), pat elektrisko paneli, kas izslē dz gaismu, izejot no telpas! Istabas tiek uzkoptas ik pē c 2 dienā m (tualetes papī rs bū s jā aizņ emas no sabiedriskā s tualetes).
2 Uzturs. Pē kš ņ i nav slikti priekš.2*. Brokastis: siers, desa, vā rī ta ola, tē ja, kafija, sula. Pusdienas/vakariņ as: kartupeļ i, rī si, vista, liellopa gaļ a, pollaks, tomā ti, gurķ i. Visi viena veida. Saldē jums (nav ī paš i garš ī gs), vī ns (silts, tā pē c neviens neņ ē ma), alus (daž kā rt beidzas lī dz vakariņ u vidum). Sortiments gandrī z nemainā s katru dienu, bet jū s varat ē st.

3 Pakalpojums. Trū kst. Darbinieki izrā da apbrī nojamu virtuozitā ti, izvairoties izpildī t vismaz daž us klientu pieprasī jumus. Mainiet numuru, jo š is iet uz krustojumu, kur motorolleri rū c lī dz vieniem naktī un nav iespē jams gulē t? Visi numuri ir aizņ emti! (lai gan mū su spā rnā no 6 istabā m 3 ir bezmaksas) Uzdā vinā t istabu nesmē ķ ē tā ju zonā ? Lū k, tie kaimiņ i, kas visu dienu smē ķ ē uz balkona! Kā nokļ ū t Elli pludmalē ? Ej uz autobusa pieturu un pajautā ! Kur atrodas tuvā kais lielveikals? Nu jū s sapratā t domu.
4 Viesnī ca. Viņ š nebija slikts. . . apmē ram pirms 30 gadiem. Kopš tā laika nekas nav remontē ts. Teritorijā ir peldbaseins, bet neviens to netī ra (apakš ā ir 10 cm pinkainu dubļ u slā nis). Vestibilā un ē damistabas zonā ir plazmas televizori, tač u tie vienmē r ir izslē gti (salauzti? ). Istabā s ir paklā js, bet nekad neesmu dzirdē jis, ka tas bū tu putekļ sū cē js. Ir mini-seifs, bet nav slē dzenes. Pagrabā dzī vo 2 suņ i, tū risti mē tā viņ iem pā rtiku no balkoniem (rej, muš as, smird). No logiem paveras skats uz rosī gu krustojumu - troksni papildina visa izplū des gā zu periodiskā tabula. Vakarā foajē vismaz pakā rt cirvi no cigareš u dū miem (ja cirvis nebū tu nozagts vai salauzts). Viesnī cas saimnieks ir sirms, pā raudzis vectē vs, kurš visu dienu sē ž vestibilā un dzer š ņ abi. Reģ istratū rā strā dā viņ a mā sasmeita - apmē ram 50 gadu veca tante ar zivju acī m "jū su ir daudz, bet es esmu viens" un "tev vajag, tu dari". Kā Krievijas pasts palaida garā m tik vē rtī gu kadru? !
5 Pludmale. Tuvā kais atrodas 500 metrus blakus automaģ istrā lei. Tualeš u nav. Lai gan ir 2 pā rģ ē rbš anā s kabī nes, spriež ot pē c smarž as, tā s arī veic š ī s funkcijas. 2 duš as š ļ ū tenes. Smilš aina pludmale un nepilna laika atkritumu laukums. Tomē r smiltis ar izsmē ķ iem nav tik netī ra vieta. 50m joslā no krasta ir tik daudz plastmasas bundž u, pudeļ u, maisu, papī ru apakš ā , ka nav skaidrs, kā pē c salā ir miskastes? Vieglā k visus atkritumus uzreiz izmest jū rā !
6 Pilsē ta. Iedzī votā ji principā netī ra kakas pē c saviem č etrkā jainajiem draugiem. Bū tisku ieguldī jumu sniedz milzī gs skaits klaiņ ojoš o kaķ u. Ietves un zā lieni ir ievē rojami piesā rņ oti (2. vieta pē c netī rī bas pē c Marseļ as). Vidē ji dienā sastapts ne vairā k kā viens ielu tī rī tā js. Tajā paš ā laikā Barselonā ir vairā k suņ u, bet pilsē ta ir tī rā ka!

7 Ķ irsis uz kū kas. Cienī gs noslē gums pā rē jiem bija divas nepilngadī gas krievu sievietes ar zemu sociā lo atbildī bu blakus istabā . Kas pē c dū mu pauzes un acc. muzikā ls pavadī jums kā da kunga istabā ienests no tuvē jā bā ra. Viņ iem par nož ē lu Akhmets nevarē ja adekvā ti izpildī t savu vī rieš a pienā kumu, tač u, pateicī bā par patī kami pavadī to vakaru, viņ š vē ma uz liftu, gaiteni un mū su istabas durvī m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар