Marathon Hotel 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.410
№21 viesnīcas reitingā Rodas
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Kompakta viesnīca ar mājīgu zonu. Atvērts 1992. gadā. Pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Sastāv no vienas galvenās 2 stāvu ēkas un 3 papildu ēkām. 3 stāvu ēkas. Atrodas ģimenes ciemata Kolymbia centrā, vakarā varat pastaigāties, ir kafejnīcas un suvenīru veikali. Piemērots budžeta ģimenēm un individuāliem ceļotājiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s paš i rezervē jā m š o viesnī cu un izvē lē jā mies saskaņ ā ar mū su personī gajiem kritē rijiem un informā ciju no vietnē m. Reģ istrē š anā s bija pulksten 2, un mē s iekā rtojā mies pusdivos. … Tomēr ▾ Mē s paš i rezervē jā m š o viesnī cu un izvē lē jā mies saskaņ ā ar mū su personī gajiem kritē rijiem un informā ciju no vietnē m. Reģ istrē š anā s bija pulksten 2, un mē s iekā rtojā mies pusdivos. Saņ ē mu labu numuru. Š ī viesnī ca vairā k atgā dina pilsē tas viesnī cu, tā s teritorija ir maza. Blakus bija viss: veikali, tirgi, restorā ni, burtiski viss pā ri ielai. Diemž ē l istabiņ ā s internets nav pieejams, tikai reģ istratū ras un atpū tas zonas tuvumā . Ē diens ir ļ oti labs. Mums bija viss iekļ auts. Mē s to pat negaidī jā m. Vienī gais ieteikums ir paņ emt autovadī tā ja apliecī bu un noī rē t auto, tā redzē siet daudz vairā k.
аватар Marina_Samarina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca, ē diens restorā nā garš ī gs, kas manam vī ram ir pats galvenais, istabiņ as tī ras un personā ls viesmī lī gs, sirsnī gs. Atraš anā s vieta ir ļ oti laba Kolimbijas tū ristu ciemata centrā un netā lu no pludmales, tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, ē diens restorā nā garš ī gs, kas manam vī ram ir pats galvenais, istabiņ as tī ras un personā ls viesmī lī gs, sirsnī gs.
Atraš anā s vieta ir ļ oti laba Kolimbijas tū ristu ciemata centrā un netā lu no pludmales, tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā . Ir arī otra pludmale, kas atrodas nedaudz tā lā k, 15 minū š u gā jiena attā lumā , eikaliptu alejas galā . Kad pirmajā pludmalē bija daudz cilvē ku, otrajā gandrī z nebija cilvē ku. No rī ta devā mies uz pludmali, peldē jā mies jū rā , un pē cpusdienā atgriezā mies un pasē dē jā m pie baseina, vakaros pastaigā jā mies pa ciematu. Pats ciemats ir ļ oti dzī vs: kafejnī cas, tavernas, restorā ni, bā ri, veikali, suvenī ru veikali utt. , vispā r ir kur labi pavadī t vakaru. Reizi nedē ļ ā pie baseina notika daž ā di pasā kumi, grieķ u vakari, sacensī bas. Wi-Fi ir bezmaksas viesnī cā , bet tikai vestibilā , nevis numuros.
Pati Rodas sala ir bagā ta ar vē sturi, un nav iespē jams atpazī t un apmeklē t visus apskates objektus vienlaikus. Tā pē c plā nojam š eit atgriezties vē lreiz. Š o viesnī cu iesaku visiem, pilnī bā atbilst savai kategorijai, daudzē jā dā ziņ ā pat labā k.
аватар kinozemceva9
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar draugiem š ogad atpū tā mies Rodas salā Marathon viesnī cā , ciematā , ko sauc par Kolymbia. Par viesnī cu atstā jā m labu iespaidu. Tas ir mazs un mā jī gs. Mē beles istabā s nav nobruž ā tas, bet paš as telpas mazas, reizē m nā cā s drū zmē ties. … Tomēr ▾ Kopā ar draugiem š ogad atpū tā mies Rodas salā Marathon viesnī cā , ciematā , ko sauc par Kolymbia. Par viesnī cu atstā jā m labu iespaidu. Tas ir mazs un mā jī gs. Mē beles istabā s nav nobruž ā tas, bet paš as telpas mazas, reizē m nā cā s drū zmē ties. Teritorijā liels peldbaseins, ar daudzā m bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, bā rs pie baseina. Kad pie baseina bija daudz cilvē ku un nebija brī vu sauļ oš anā s krē slu, bija iespē ja ieņ emt vietu pie galdiņ iem pie bā ra.
Bija ļ oti pā rsteigti par ē dienu. Liela izvē le, vienmē r kaut kas savā dā ks, reizē m tiek sarī koti tematiskie vakari. Un, galvenais, garš ī gi!
Vē l priecē ja tematiskie vakari pie bā ra. Biež i š eit tiek rī koti arī grieķ u vakari, karaoke vakari un dzī vā s mū zikas vakari! Nebija jā bū t garlaicī gi!
Bezmaksas internets tikai vestibilā , sarū gtinā jumu sagā dā ja tas, ka vestibilā nestrā dā ja kondicionieris, lielajā karstumā bija grū ti.
Tā pat viesnī cas vestibilā ir biljarda galds, kā arī daž ā das galda spē les.
Viesnī ca atrodas labā vietā , apkā rt ir daudz mazu veikaliņ u, kā arī daž ā di tavernas, bā ri, kafejnī cas. Un kas nav mazsvarī gi, lī dz jū rai arī nav tā lu. Apmē ram 400 metri. Ir divas pludmales: viena ir maza, lī č a formā , smilš u (bez akmeņ iem). Un otrā ir oļ u pludmale, katrs var izvē lē ties sev tī kamā ko.
Mani ļ oti pā rsteidza apkalpojoš ā personā la kvalitā te, visi ļ oti draudzī gi, sabiedriski, gan puiš i virtuvē , gan apkopē jas, gan meitenes reģ istratū rā . Vienmē r gatavs palī dzē t.
Kopumā pā rē jais ir ļ oti apmierinā ts. Atpū tas dienas paskrē ja ā tri, bet kā saka, viss labais ā tri beidzas : ) Noteikti viesosimies Rodā vē l!
аватар nadjushkin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies jū nija beigā s ar visu ģ imeni maratona viesnī cā . Viesnī ca mums ļ oti patika, ē diens garš ī gs un ļ oti daudzveidī gs, vienmē r ir gaļ a un zivis. Liela salā tu izvē le. Brokastis daudzveidī gas un sā tī gas 3*. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū nija beigā s ar visu ģ imeni maratona viesnī cā . Viesnī ca mums ļ oti patika, ē diens garš ī gs un ļ oti daudzveidī gs, vienmē r ir gaļ a un zivis. Liela salā tu izvē le. Brokastis daudzveidī gas un sā tī gas 3*.
Teritorija liela, milzī gs baseins, pie kura pavadī jā m laiku pa dienu, jo bija ļ oti karsti doties uz jū ru. Jū ra atrodas 8 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Ir pieejamas 2 pludmales, oļ u un smilš u pludmales 100 metru attā lumā no tā s. Netā lu no pludmales atrodas brī niš ķ ī gs zivju krogs "Lemonaki". Ļ oti iesaku, ir ē dienkarte krieviski un krieviski runā još ais personā ls.
Paš ā ciematā ir daudzas kafejnī cas ar dzī vo mū ziku, sporta bā ri un suvenī ru veikali.
Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, laiks bija vienkā rš i burvī gs, un jū ra ir neprā tī gi silta. Apmeklē jā m daudzas vietas gan ekskursijā s, gan paš i ar ī rē tu auto.
аватар miss.tat-maryina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augusta vidū atpū tā s Rodā . Pirms tam par to salu vispā r nekas nebija dzirdē ts. Nolē ma iet. Izvē lē jā s viesnī cu Marathon, trī s zvaigznes. Mē s palikā m š ajā viesnī cā.10 dienas. Un tagad es vē los dalī ties savos iespaidos par pā rē jo. … Tomēr ▾ Augusta vidū atpū tā s Rodā . Pirms tam par to salu vispā r nekas nebija dzirdē ts. Nolē ma iet. Izvē lē jā s viesnī cu Marathon, trī s zvaigznes. Mē s palikā m š ajā viesnī cā.10 dienas. Un tagad es vē los dalī ties savos iespaidos par pā rē jo.
Viesnī ca atrodas 35 minū š u attā lumā no lidostas, Kolimbijas ciematā . Ļ oti mā jī gs ciemats ar daudziem krodziņ iem, veikaliem un bā riem. Arī ciematā ir autobusu pieturas, no kurā m var nokļ ū t Rodā vai Faliraki ciematā , kas ir visizplatī tā kā ballī š u vieta Rodā .
Viesnī ca man ļ oti patika, diezgan liela teritorija, ir savs baseins, futbola laukums, ir pat deju grī da. Par istabā m sū dzī bu nav, nu, ja nu vienī gi par vannas istabu, tas ir nedaudz nepā rdomā ts, pastā vī gi pē c duš as uz grī das ir neliela ū dens peļ ķ e. Un viss ir tikai labi.
Daž kā rt vakaros viņ i sarī ko grieķ u vakaru, atnā k mū ziķ i un dejotā ji, izpilda grieķ u tautas dziesmas un dejas. Daž kā rt notiek arī karaoke vakars. Viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls, kas vienmē r jums palī dzē s un dosies uz tikš anos.
Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs. Vienmē r ir iespē ja izvē lē ties no vairā kiem gaļ as veidiem, kā arī zivis un reizē m arī jū ras veltes, bet visvairā k man patika olī vas un grieķ u fetas siers, pirmo reizi izmē ģ inā ju viesnī cā .
Salā ir daudz atrakciju, viduslaiku pilis, senas akropoles un liels skaits aizsargā jamo teritoriju, piemē ram, Tauriņ u ieleja un Septiņ i avoti. Noī rē jā m auto uz 3 dienā m un apbraukā jā m visu salu, izbraucā m arī atseviš ķ ā ekskursijā pa Rodu, jo bija ļ oti interesanti uzzinā t š ī s pilsē tas vē sturi. Manuprā t, vienī gie mī nusi ir nedaudz pā rspī lē ti, lai gan varbū t man tā š ķ iet mū su “gudrā ” rubļ a kursa dē ļ .
Iesaku visiem ā ra entuziastiem apmeklē t š o salu, apliecinu, ka bū siet apmierinā ti.
аватар roksana2404
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Augustā devā mies atvaļ inā jumā uz Rodu! Brī niš ķ ī gas 10 dienas, kuras atcerē simies veselu gadu, lī dz nā kamajiem Grieķ ijas svē tkiem. Augustā nebaidī jā mies no karstuma un tū ristu pū ļ iem, tā pē c izvē lē jā mies tieš i š o vasaras mē nesi, lai sildī tos saulē . … Tomēr ▾ Augustā devā mies atvaļ inā jumā uz Rodu! Brī niš ķ ī gas 10 dienas, kuras atcerē simies veselu gadu, lī dz nā kamajiem Grieķ ijas svē tkiem. Augustā nebaidī jā mies no karstuma un tū ristu pū ļ iem, tā pē c izvē lē jā mies tieš i š o vasaras mē nesi, lai sildī tos saulē . Mums bija neaizmirstami iespaidi par salu, kuras patrons ir pats saules dievs Helioss (ne velti viņ š apmeklē ja ekskursijas).
Viesnī cai, kurā atpū tā mies, ir 3 zvaigznes un pilnī bā tā m atbilst. Labs ē diens, nav daudz daž ā dī bas, bet diezgan garš ī gi pagatavots. Brokastī s 2 veidu omletes, pupiņ as, sē nes, olu grauzdiņ i, bekons, tomā ti, gurķ i, piens un pā rslas. Desertā smalkmaizī tes (vaniļ as un š okolā des), nutella, medus, jogurti (vienkā rš i un augļ i), apelsī ni un konservē ti persiki. Protams, plus maize, bulciņ as, ievā rī jums, sviests atseviš ķ os iepakojumos. Pusdienā s vienmē r bija grieķ u salā ti, atseviš ķ i dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, paprika, vā rī ti burkā ni, olī vas), tzatziki mē rce (garš ī gi! ), makaroni, kartupeļ i, rī si, baklaž ā ni, zivis, gaļ a, vairā kas mē rces. Desertā - arbū zs, melone, konditorejas izstrā dā jumi. Vakariņ ā s gandrī z tas pats ar daž ā m izmaiņ ā m...es neatceros. Viss iekļ auts (lī dz 22:45) iekļ auts alus, vī ns, suma (grieķ u moonshine) ar alkoholiskajiem dzē rieniem, kokteiļ i no 20:00. Kopumā viss ir kā rtī bā .
Baseins nav ī paš i liels, bet diezgan labs. Ap baseinu vienmē r skan jautra mū zika. Sestdienas grieķ u vakars. Bet tā kā mū su viesnī ca atradā s Kolimbijas pilsē tiņ as centrā , tad biež i vien staigā jā m un gā jā m pa Eikalipta alejas galveno ielu (ļ oti gleznaina vieta) un apmeklē jā m daž ā dus bā rus. Tī rī š ana notiek laikā : veļ a tiek mainī ta katru dienu un ik pē c trim dienā m. Rodas sala ir pelnī jusi atseviš ķ u apskatu. Noteikti ceļ ojiet pa to, nevis vienkā rš i sē diet viesnī cā s! Un jū s mazā k pievē rsī siet uzmanī bu jebkā diem trū kumiem jū su viesnī cā s un jū s uzzinā siet un ieraudzī siet daudz interesanta. Mē s ar ģ imeni devā mies ekskursijā s. Un tas ir ē rtā k, ņ emot vē rā neatkarī bu no transportlī dzekļ a (man joprojā m ir pietiekami daudz stū res mā jā s), un organizā cija ir laba (apsē dos un aizbraucu, ne par ko neuztraucoties). Un, protams, es gribu dzirdē t par visu, bet sī kā k. Ļ oti apmierinā ts ar atpū tu, ekskursijā m un arī viesnī cu! )
аватар Yulia28198
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manuprā t, viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai. Telpas nepretenciozajiem. Divas gultas ar oranž iem gultas pā rklā jiem, naktsgaldiņ i, skapis un galds. Ir gaisa kondicionieris, bez maksas, gandrī z nav trokš ņ a. Vannas istabā ir duš a ar aizkaru, ir pieejamas ziepes, pā rē jais jā ņ em lī dzi. … Tomēr ▾ Manuprā t, viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai. Telpas nepretenciozajiem. Divas gultas ar oranž iem gultas pā rklā jiem, naktsgaldiņ i, skapis un galds. Ir gaisa kondicionieris, bez maksas, gandrī z nav trokš ņ a. Vannas istabā ir duš a ar aizkaru, ir pieejamas ziepes, pā rē jais jā ņ em lī dzi. Atraš anā s vieta ir lieliska. Lī dz jū rai pa kaimiņ u viesnī cas teritoriju var aiziet apmē ram 5 minū tes, lī dz citai pludmalei nelielā lī cī netā lu no ostas var aiziet 10 minū š u laikā . Cilvē ku ir mazā k un ū dens š ķ ita tī rā ks. Pludmalē ir maksas sauļ oš anā s krē sli, un tā ir pilna ar cilvē kiem. Pie ieejas ir oļ i, daž reiz skarbi), bet č ī bas jū rai mums nebija vajadzī gas. Viesnī cas apkā rtnē ir daudz veikalu, kafejnī cu, lielveikals un autobusu pietura tieš i pie viesnī cas. Ē diens priecē ja. Grieķ u salā ti katru dienu no ļ oti svaigiem dā rzeņ iem, arī gaļ a tika pagatavota brī niš ķ ī gi. Kopumā par ē dienu sū dzī bu nav. Reizi nedē ļ ā bija grieķ u vakars, bet kopumā tas nebija ī paš i vajadzī gs, jo arī viesnī cas apkā rtne nav garlaicī ga. Nav sū dzī bu par apkopi vai tī rī š anu. Visi ir draudzī gi un pretimnā koš i.
Rezultā tā ļ oti laba izvē le budž eta brī vdienā m ar labu atraš anā s vietu, labu ē dienu un skaidru jū ru.
аватар c.schischowa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rnu, tad tikai Rodas. Mē s paš i to esam pieredzē juš i. Pagā juš ogad bijā m uz Krē tu, bē rnam bija 4 gadi, viļ ņ i tur ir ļ oti spē cī gi. Un š ajā mē s devā mies uz Rodu, mē s sapratā m, ka tas ir tas, kas mums ir vajadzī gs. … Tomēr ▾ Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rnu, tad tikai Rodas. Mē s paš i to esam pieredzē juš i. Pagā juš ogad bijā m uz Krē tu, bē rnam bija 4 gadi, viļ ņ i tur ir ļ oti spē cī gi. Un š ajā mē s devā mies uz Rodu, mē s sapratā m, ka tas ir tas, kas mums ir vajadzī gs. Pludmales visur ir smilš ainas, jū ra silta un nav tik vē traina kā Krē tā . Viļ ņ u gandrī z nekad nebija, un visā salā nebija lī č u. Ir tā ds skaistums. . . Joprojā m atceros un gribu vasaru. Kopumā viesnī cā Marathon atpū tā mies 7 dienas. Diezgan viduvē ja C klase, bet aizbraucā m uz jū ru, tā pē c š is variants mums derē ja, jo ī paš i tā pē c, ka ar paš reizē jo eiro kursu vairā k naudas nepietiktu. Brauciet no lidostas 15-20 minū tes - ne vairā k. Tas jau ir pluss, kad esi ar bē rnu, piekritī si. Kopumā uzreiz varu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti labi uzbū vē ta. Tas atrodas gandrī z salas vidū , un jū s varat gandrī z staigā t lī dz visiem apskates objektiem. Tā tad, mums bija laiks arī sauļ oties un pastaigā ties. Nu par ē rtī bā m skzaala, tagad par paš u viesnī cu.
Istabu ir maz, bet iekš puse tī ra. Es nezinu, kā ir citā s istabā s, bet mē s trī s dzī vojā m vienā un nespiedā mies. Tie. daudz vietu. Ir baseins un pat bē rnu baseins, kas pā rsteidza. Parasti š ā dā s viesnī cā s jū s neatradī sit pat mazu bradā jamo baseinu))). Ir pat bē rnu klubs. Viesmī ļ i strā dā restorā nā -ē damistabā . Visi ir jauni, tā pē c nekā du problē mu nebija. Visi ļ oti pieklā jī gi un ā tri apkalpo. Bā rs ir tā ds pats. Starp citu, forš s alus. Jā , daž i alkoholiskie dzē rieni bā rā ir pieejami bez maksas. Bet jū s pats saprotat, ka kvalitā te ne vienmē r ir izcila) Starp citu, tieš i pie viesnī cas atrodas Zeus veikals. Tur par normā lu naudu var nopirkt ko garš ī gā ku un klasiskā ku. Es neteiktu, ka cenas aug. Uz salas lielveikalos viss ir pa vecam, kopumā . Jā , ja š ajā vasarā kā ds ir viesnī cā , noteikti pasveiciniet Rafaelu no reģ istratū ras. Ļ oti jauka meitene, runā krieviski un vienmē r ir gatava palī dzē t. Ceram š eit atgriezties vē l, bet š ogad diemž ē l ne. Domā ju, ka vasarā dosimies uz Kipru. Es gribu kaut ko jaunu.
аватар anindinamo
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies kopā ar vecā kiem Rodā viesnī cā Marathon no 13. lī dz 19. jū lijam. Diezgan cienī ga C pakā pe, tomē r neliels mī nuss ir 500 m no jū ras. Staigā t nesteidzī gā tempā apmē ram 15-20 minū tes. Tas nav ļ oti biedē još i, bet, ja ejat dienas laikā , nevis no rī ta, tad jau ir karsts. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kopā ar vecā kiem Rodā viesnī cā Marathon no 13. lī dz 19. jū lijam. Diezgan cienī ga C pakā pe, tomē r neliels mī nuss ir 500 m no jū ras. Staigā t nesteidzī gā tempā apmē ram 15-20 minū tes. Tas nav ļ oti biedē još i, bet, ja ejat dienas laikā , nevis no rī ta, tad jau ir karsts. Principā mē s zinā jā m, kur ejam, tā pē c tas mums nebija pā rsteigums. Bet ir ļ oti liels pluss – tā s ir vairā kas daž ā das pludmales pastaigas attā lumā . Izvē lieties jebkuru. Jū s varat gulē t pludmales bā rā ar kokteili vai vienkā rš i sasildī ties neaprī kotā pludmalē . Ē diens ir normā ls. Atkal, lieliski piemē rots 3 zvaigznē m. Dzē rieni bā rā ir bezmaksas, bet diemž ē l ne visi. Alus ļ oti garš ī gs, pamē ģ ini. Ja nepiecieš ams, blakus viesnī cai ir veikals. Tur tirgojas gan produkti, gan visā di nieciņ i. Kopumā visas nepiecieš amā s mazā s lietas katrai dienai. Reģ istratū rā Rafaella runā krieviski. Ļ oti jauka dā ma, vienmē r izpalī dzī ga un izpalī dzī ga. Viņ a mums arī izsauca taksi. Kopumā esam apmierinā ti un diezgan priecī gi, ka š eit ieradā mies.
аватар eugenzaukrainu
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tas ar ģ imeni ar mazu bē rnu. Vienkā rš i š ausmī gi! ! ! Lai nerakstī tu daudz, nofilmē ju video, kur visu izstā stu un parā du sī kā k. Apskatiet un nevilcinieties doties tur: https://www. youtube. com/watch? v=IJN5lbXlnJk … Tomēr ▾ Atpū tas ar ģ imeni ar mazu bē rnu.
Vienkā rš i š ausmī gi! ! !
Lai nerakstī tu daudz, nofilmē ju video, kur visu izstā stu un parā du sī kā k.
Apskatiet un nevilcinieties doties tur:

https://www. youtube. com/watch? v=IJN5lbXlnJk
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Компактный отель с уютной территорией. Открыт в 1992 году. Последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из одного основного 2-этажного корпуса и 3 доп. 3-этажных корпусов. Расположен в центре семейного поселка Колимбия, вечером можно прогуляться, есть кафе и сувенирные магазины. Подходит для бюджетного семейного отдыха и самостоятельных путешественников.

Atrašanās vieta Отель расположен в районе Колимбия, в 25 км от г. Родос и главного порта, в 22 км от международного аэропорта острова, в 5 км от деревни Афанту и международного гольф-центра, в 300 м от пляжа. Автобусная остановка в 30 м от отеля. Вечерние развлечения — центр Фалираки (15 мин на машине). Банкомат: в 150 м.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж в 400 метрах, через дорогу от отеля, вход в море: мелкая галька, открытая береговая полоса.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), ТВ-зал, сувенирный магазин, 1 основной ресторан («шведский стол» на завтрак, обед и ужин), 2 бара: лобби-бар (22:00-01:00), бар у бассейна (10:00-22:30), 1 открытый бассейн с пресной водой (300 м2) без подогрева, у бассейна шезлонги и зонты: бесплатно, полотенец: нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой, детская площадка (огорожена, без на веса, покрытие — трава), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимация бесплатно (вечерняя анимационная программа — 3 раза в неделю), водные виды спорта платно (на пляже; не принадлежат отелю).
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 140 номеров.

Istabās

Ванная комната, туалетные принадлежности, фен (по запросу — на ресепшн), кондиционер (бесплатно, работает 15.06-15.09), спутниковое ТВ, прямой телефон, мини-бар (платно), сейф бесплатно (только в номерах superior, для других категорий номеров сейф на ресепшн — платно), мини-холодильник (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), уборка номера: ежедневно, смена постельного белья и смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kolymbia, Rhodes Island, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22410 56307
Tīmekļa vietne: Marathon Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.