Lindos Imperial Resort & Spa 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.810
№17 viesnīcas reitingā Rodas
8.8 Numurs
9.6 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2007. gadā, katru gadu viesnīca tiek atjaunota. Attīstīts viesnīcu komplekss, veidots mūsdienīgā stilā. Plaša, maigi nogāzta zaļā zona ar panorāmas skatu uz jūru. Piemērots ģimenes aktivitātēm brīvā dabā ar bērniem un pāriem.Vairāk →
аватар avtobob.car
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es rakstu zem pā rē jo iespaidiem. Pē cpusdienā nonā cā m viesnī cā . Diezgan ā tri iekā rtojā mies. Mē s ieguvā m istabu pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu un galveno restorā nu. Tas bija nedaudz trokš ņ ains, bet mums personī gi tas netraucē ja. … Tomēr ▾ Es rakstu zem pā rē jo iespaidiem. Pē cpusdienā nonā cā m viesnī cā . Diezgan ā tri iekā rtojā mies. Mē s ieguvā m istabu pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu un galveno restorā nu. Tas bija nedaudz trokš ņ ains, bet mums personī gi tas netraucē ja. Vī na pudele un pudele dzirkstoš ā vī na mū s gaidī ja istabā , dā vanā . Istaba diezgan plaš a, pie sienā m gleznojumi, gulta plata un vidē ji mī ksta, istaba tika tī rī ta katru dienu, lai nomainī tu dvieļ us, tie jā met uz grī das. Istabā bija tē jkanna, krū zes, divas glā zes, divas glā zes, tē jas un kafijas maisiņ i, lai gan nebija dzeramā ū dens tē jkannai, un ledusskapī bija ū dens krā jums, divas pudeles netika papildinā tas, kā arī tē jas un kafijas maisiņ u piegā de.

Tā pē c telpai - 4 *.

Viesnī ca ir ļ oti liela, atrodas vairā kos lī meņ os.
Pirmais lī menis ir jū ra un pludmale, pludmales bā rs, a la carte restorā ns vakariņ ā m, otrais lī menis ir baseins ar bā ru, treš ais baseini un restorā ni a la carte meksikā ņ u un grieķ u, tad vestibils un vē l divi. lī meņ i ar bungalo ar saviem baseiniem, skatuvi animā cijā m un vē l vienu baseinu. Visur ir lifti veciem cilvē kiem un cilvē kiem ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m.
Tā pē c teritorija ir 5 *.
Personā ls noteikti ir 5*! Draudzī gs, neuzkrī toš s, vienmē r gatavs palī dzē t.
Virtuve ir 5 *, mē s bijā m uz diviem a la carte restorā niem, un pat netikā m tā lā k, jo galvenais restorā ns bija tik garš ī gs! Tur bija garneļ u salā ti un karaliskā s garneles, un mī dijas un zivis. Ja vē laties, varat pusdienot pludmalē vai pie baseina. Esmu redzē jis, ka cilvē ki galvenajā restorā nā pasū ta dzirkstoš us uz ledus, citi pasū ta picu, kas nebija ē dienkartē utt.
Kā pē c kopē jais punktu skaits ir tik zems? Jo jū ra un pludmale vienkā rš i nav! .
Pludmalē ir nelieli oļ i, kas mijas ar lieliem un vidē jiem akmeņ iem, bez speciā liem apaviem nav ē rti, zemū dens pasaule atgā dina Mē ness krā teri, lietussargi, lai arī brī vi, ir mazi un zem tiem grū ti paslē pties, un pats galvenais, pludmale nav iztī rī ts. Katru dienu pludmalē redzē ju izsmē ķ us!
Un tā lā k! Septembris, samta sezona! Bet vē jš auksts, peldē ties nav ē rti.
Ja dodaties uz ā rzemē m un atpū š aties pludmalē , tad neesat ī stajā vietā.
Ja jū s interesē ceļ oš ana pa Rodu un vakara galmu, laipni lū dzam Lindos Imperial.
аватар soul-s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Teritorija liela, skaista, kopta: labiekā rtotas atpū tas vietas, daudz puķ u. Numuri ir tī ri, ikdienas uzkopš ana, veļ as un dvieļ u maiņ a. Katru vakaru notiek daž ā du ž anru mū zikas programma, atseviš ķ i pasā kumi bē rniem (izrā des, spē les). … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Teritorija liela, skaista, kopta: labiekā rtotas atpū tas vietas, daudz puķ u.
Numuri ir tī ri, ikdienas uzkopš ana, veļ as un dvieļ u maiņ a. Katru vakaru notiek daž ā du ž anru mū zikas programma, atseviš ķ i pasā kumi bē rniem (izrā des, spē les).
Lielisks ē diens, viss ļ oti garš ī gs, ē dienkarte ļ oti daudzveidī ga.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs. Palī dziet ar jebkā diem pieprasī jumiem.
Liels paldies un pateicī ba
- uzņ emš anas meitenes: Tatjana, Elena, Elpida;
- Restorā ns: Xenia, š efpavā rs Efi, Olgert, Eliona, Voula, Konstantinos, George, Nicu-sia;
Kā arī darbinieki, kas nodroš ina mū su numura un visas viesnī cas tī rī bu.
Paldies jums visiem! ! ! ! ! Pā rē jais bija lieliski.
аватар av-en
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Liela, skaista, rož u puķ u dobē s, labiekā rtota teritorija. Lieliska viesmī lī ba visiem viesiem! Ī paš s paldies krievu meitenei Jeļ enai, kura ā tri palī dzē ja visiem ar izmitinā š anu utt. . Bija patī kami sazinā ties ar profesionā li! Laba virtuve galvenajā restorā nā , jauks viegls jauns vī ns! Attiecī ba "cena - kvalitā te" (nezinā m, kā ir vasarā ), bet maijā biju patī kami pā rsteigta! Ieteicams!. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Liela, skaista, rož u puķ u dobē s, labiekā rtota teritorija. Lieliska viesmī lī ba visiem viesiem! Ī paš s paldies krievu meitenei Jeļ enai, kura ā tri palī dzē ja visiem ar izmitinā š anu utt. . Bija patī kami sazinā ties ar profesionā li! Laba virtuve galvenajā restorā nā , jauks viegls jauns vī ns! Attiecī ba "cena - kvalitā te" (nezinā m, kā ir vasarā ), bet maijā biju patī kami pā rsteigta! Ieteicams!
аватар Rimma76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar lielu kompā niju ar vienu bē rnu. Ģ imenes bez bē rniem dzī voja pirmajā lī menī , gandrī z pie jū ras, mē s ar bē rnu(9g. ) 5. lī menī pie akvaparka un bē rnu kluba. Attā lums likā s tā ls tikai sā kumā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar lielu kompā niju ar vienu bē rnu. Ģ imenes bez bē rniem dzī voja pirmajā lī menī , gandrī z pie jū ras, mē s ar bē rnu(9g. ) 5. lī menī pie akvaparka un bē rnu kluba. Attā lums likā s tā ls tikai sā kumā . Mums bija ē rti, ka blakus bija bē rnu klubiņ š (mū su meitene nepalaida garā m nevienu pasā kumu) un akvaparks ar slidkalniņ iem, kā arī bē rnu diskotē ka ar vakara š oviem. vakariņ ā s baltvī ns, kū kas! , smilš u kū kas cepumiņ i! , arbū zi(garš ī gi kā bē rnī bā ), grilē ti dā rzeņ i, zivis, mī dijas. Mū su puikas sagrieza degunu pie gaļ as, kaut kas nepatika. atskatam viesmī ļ iem. Animā cija itā ļ u valodā (pā ris cilv. runā ju krieviski), bet izrā des bija saprotamas, tulkojums gandrī z nebija vajadzī gs. proc t un apceļ oja salu. Cilvē ki visur ir draudzī gi! un š ķ iet, ka tas viņ iem ir asinī s, iedzimts, nevis iegū ts.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2013. gada 25. maija lī dz 1. jū nijam Nr. 4004. Viss ir ļ oti, ļ oti forš i!!! ! ! Liels cilvē cī gs paldies saimniekam un visam viesnī cas personā lam par labi koordinē tu un profesionā lu darbu, ī paš i gribu pieminē t reģ istratū ru Kristī nu Alijevu - gudra, pro !! ! !. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2013. gada 25. maija lī dz 1. jū nijam Nr. 4004. Viss ir ļ oti, ļ oti forš i!!! ! ! Liels cilvē cī gs paldies saimniekam un visam viesnī cas personā lam par labi koordinē tu un profesionā lu darbu, ī paš i gribu pieminē t reģ istratū ru Kristī nu Alijevu - gudra, pro !! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā tieš ā m jū ties kā atvaļ inā jumā , pasniedza daudz augļ u, forš a pludmale, divas jū ras, labs serviss, kopumā viss labi organizē ts!! ! Viesnī ca atrodas kalnā . Mums bija istabiņ a treš ajā stā vā , ļ oti ē rta, divas istabas, jauna tehnika, mē beles, viss darbojā s ideā li, istabai stallis 5!! ! Viss ļ oti skaisti sakā rtots teritorijā , ļ oti labi kopts, ir kur iet. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā tieš ā m jū ties kā atvaļ inā jumā , pasniedza daudz augļ u, forš a pludmale, divas jū ras, labs serviss, kopumā viss labi organizē ts!! ! Viesnī ca atrodas kalnā . Mums bija istabiņ a treš ajā stā vā , ļ oti ē rta, divas istabas, jauna tehnika, mē beles, viss darbojā s ideā li, istabai stallis 5!! ! Viss ļ oti skaisti sakā rtots teritorijā , ļ oti labi kopts, ir kur iet. vakarā pastaigā jies. Apkalpoš ana viesnī cā augstā lī menī , vienmē r savlaicī ga uzkopš ana istabā , svaiga gultas veļ a un dvieļ i. Personā ls vienmē r draudzī gs, draudzī gs, ir pā ris krieviski runā još u darbinieku, tas man personī gi liels pluss! Pabarojā m daž ā dus gaļ as un zivju ē dienus, garš ī gus makaronus, kalmā rus....Ē diens ir daudzveidī gs, daž reiz ar volā niem. Brokastis kā visur citur. Man ļ oti patika, ka uz galdiem vienmē r ir daudz augļ u. Es novē rtē ju arī forš o animā cijas komandu viesnī cā , viņ i ļ oti labi izklaidē ja bē rnus, mū sē jie kopumā bija sajū smā par visā m spē lē m, konkursiem utt. . Pieauguš ajiem š eit tiek rī koti sporta pasā kumi pa dienu, kas arī ir labi un daž reiz smieklī gi, un vakarā ir mini diskotē ka bē rniem un vakara š ova programma pieauguš ajiem, man ļ oti patika. Jū ra ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bija bez maksas. Kopumā visiem ļ oti patika atpū ta š ajā viesnī cā , varam ieteikt ģ imenes atpū tai!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man likā s, ka tā ir villa vai 5*. Nezinot, kā das villas ir Rodā , es vienkā rš i nosliecos uz kvalitatī vu viesnī cu. Nezinu, vai varu pievienot fotogrā fijas, tajā s viss atspoguļ ojas. Numuri ir milzī gi, apkalpoš anu nevar pā rmest, a la carte restorā ns ir brī niš ķ ī gs un tur ir skaisti kā Venē cijā kanā la krastā - kaut kā stilizē ts skats, spa, pirts, uz laukuma viņ i nes uz paš ā kalna galā , kur ir vē l viens baseins un rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Man likā s, ka tā ir villa vai 5*. Nezinot, kā das villas ir Rodā , es vienkā rš i nosliecos uz kvalitatī vu viesnī cu. Nezinu, vai varu pievienot fotogrā fijas, tajā s viss atspoguļ ojas. Numuri ir milzī gi, apkalpoš anu nevar pā rmest, a la carte restorā ns ir brī niš ķ ī gs un tur ir skaisti kā Venē cijā kanā la krastā - kaut kā stilizē ts skats, spa, pirts, uz laukuma viņ i nes uz paš ā kalna galā , kur ir vē l viens baseins un rotaļ u laukums. Skati no visas viesnī cas ir super, jo viesnī ca atrodas augstā kalnā . Ļ oti skaists rajons, kaut arī tā lu no lidostas. 15 minū tes lī dz Prasonisi - un tas ir salas pretē jā galā no lidostas. Kas apbē dinā ja - maksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē (un tas š ķ iet 5 *), Wi-Fi vestibilā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Annytik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar vī ru 2011. gada maijā , mums viss patika!! ! ! Viesnī ca ir lieliska! Milzī ga teritorija, viesnī ca kā maza pilsē tiņ a, ceļ š sadala to divā s daļ ā s. Ir trī s baseini, uz augš ē jā baseina ir slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem, uzkodu bā rs. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru 2011. gada maijā , mums viss patika!! ! ! Viesnī ca ir lieliska! Milzī ga teritorija, viesnī ca kā maza pilsē tiņ a, ceļ š sadala to divā s daļ ā s. Ir trī s baseini, uz augš ē jā baseina ir slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem, uzkodu bā rs. Mums ļ oti paveicā s, cilvē ku tur nebija daudz, tā pē c varē jā m brī vajā laikā peldē ties. No rī ta centrā lajā baseinā notika ū dens aerobika, meitenes labi apgaismoja, bet tikai angliski. . Ir daudz skaistu ziedu, lielas pelargonijas, daž i kā pš anas krū mi, visi zied. Numuri tika tī rī ti katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Plī š a dvieļ us varē ja paņ emt depozī tā , mums uz nedē ļ u maksā ja 30 eiro, bā rā mainī ja katru dienu, un nedē ļ as beigā s viņ i dvieļ us atdeva un naudu dabū ja.
Ļ oti draudzī gs personā ls reģ istratū rā , viena meitene vā rdā Marta runā ja krieviski.
Ē diens ir tikai 5 punkti, lieliski, labi pagatavots, mē s izmē ģ inā jā m. Daž ā das gaļ as: cū kgaļ a, liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, nemaz nerunā jot par jē ra gaļ u daž ā dā s formā s: tā s ir ribiņ as, bā rbekjū un sautē jums, kas tikko kū st mutē . Bija daudz jū ras velš u: kalmā ri un mī klā cepti kalmā ru gredzeni un pildī ti kalmā ri; garneles, mī dijas, astoņ kā ji, sē pijas, tas ir tikai tas, ko es atceros!!! ! ! Daž ā di augļ i, desertu ē dieni katrai gaumei!!! !
Noī rē jā m auto uz trī s dienā m un izbraukā jā m visu salu, daudz iespaidu no divu jū ru skū psta, no cietokš ņ iem..... Man viss ļ oti patika!!!!!!! ! !
верхний бассейн, справа детская горка диванчики на ресепшене
аватар alinakarpina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar dē lu 12 gadi, viesnī ca nav slikta, istabas sausas, mē beles jaunas. tie tiek atvesti vienu reizi ieraš anā s dienā un vairs netiek ziņ ots, un veikals viesnī cā vairā k ar saules aizsargkrē mu un suvenī riem. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudz runā krieviski. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar dē lu 12 gadi, viesnī ca nav slikta, istabas sausas, mē beles jaunas. tie tiek atvesti vienu reizi ieraš anā s dienā un vairs netiek ziņ ots, un veikals viesnī cā vairā k ar saules aizsargkrē mu un suvenī riem. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudz runā krieviski. Rodas vē sturiskie apskates objekti ir diezgan primitī vi, bet skati no š osejas uz Lindosu, uz sē rfotā ju ragu, kur saplū st Egejas un Vidusjū ra, ir iespaidī gi. lielie lielveikali, viens tieš i pie izejas no pilsē tas, otrs arī pa labi aiz pā rejas tie tur nopirka eļ ļ u un suvenī rus. dutikā ir daudz dā rgā ks. Vispā r neko sliktu nemeklē jā m un neatradā m
аватар InShik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski, jo tas bija sezonas atklā š anas sā kumā , mierī gi, klusi, pilnī gs atslā bums! ! ! Jū ra super, serviss izcils, istabiņ as uzkopš ana teicama, istabiņ as izcilas, mē beles jaunā kā s, ja jautā , var atvest duš as ž elejas, š ampū nus, ziepes katru dienu. … Tomēr ▾ Lieliski, jo tas bija sezonas atklā š anas sā kumā , mierī gi, klusi, pilnī gs atslā bums! ! ! Jū ra super, serviss izcils, istabiņ as uzkopš ana teicama, istabiņ as izcilas, mē beles jaunā kā s, ja jautā , var atvest duš as ž elejas, š ampū nus, ziepes katru dienu. . . š iki restorā ni, š iki ē diens, lielisks skats no restorā na uz jū ru. Atpū ta mani ļ oti iepriecinā ja, noteikti noī rē jiet auto, izbrauciet pa salu un apstā jieties uz jū ras skū pstu! !
Рестораны отеля Балкон Бассейн-релакс территория ванная комната
Parādīt vairāk »


iemiesojums 40bcqzon
-
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Mey30
vai ir krievvalodīgie? Ja ir vēlme īrēt auto, pajautā ceļu utt. Vai palīdzēs?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums kuslenka
Augstuma izmaiņas fotoattēlā un video ir ļoti asas. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Annytik
Kas jāņem līdzi, dodoties atvaļinājumā uz šo viesnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Annytik
Kur ir labākā vieta, kur nomāt automašīnu? Cik tas aptuveni maksās? Kur es varu doties/doties apskatīt šīs viesnīcas apskates vietas?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 2007 году, ежегодно проводится косметический ремонт отеля. Развитый отельный комплекс, выполненный в современном стиле. Просторная, пологая зеленая территория с панорамным видом на море. Подходит для семейного активного отдыха с детьми и пар.

Atrašanās vieta Отель расположен на юго-восточном побережье Родоса, в 55 км от аэропорта г. Родос, в 8 км от посёлка Линдос, в местечке Киотари. Автобусная остановка находится в 100 м от отеля. Вечерние развлечения: г. Линдос (8 км). Банкомат: на территории отеля.
Pludmales apraksts Отель расположен рядом с пляжем. Открытая, пологая, широкая береговая полоса, вход в море: галька. Пляж оборудован деревянными настилами, пляжные полотенца: депозит. Между отелем и пляжем проходит променад.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, еамера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), ювелирный магазин, магазин сувениров, мини-маркет, 1 конференц-зал (на 200 чел.), услуги секретаря, 5 баров, 2 снэк-бара, 4 ресторана: 1 основной, 3 a la carte (греческая, итальянская и азиатская кухни), 1 крытый бассейн с пресной водой (в SPA-центре, не подогревается, бесплатно), 3 открытых бассейна с пресной водой, 1 бассейн — с 6 водными горками, 1 в форме осьминога), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: депозит.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с пресной водой, детский мини-клуб (4-12 лет), мини-диско, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Амфитеатр, аквапарк (1 бассейн — с 6 водными горками, 1 в форме осьминога), ночной клуб (бесплатно), теннисный корт бесплатно (2 корта), освещение теннисного корта платно, стрельба из лука, водное поло, дартс бесплатно, водная аэробика, игровая комната бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя). Evridiki Спа-центр Широкий выбор процедур для лица и тела (увлажняющие, очищающие, восстанавливающие, снимающие стресс, скрабы, похудение и др.), крытый бассейн, сауна, хамам, массаж (различные виды), парикмахерская, маникюр, педикюр, Специальные процедуры для детей от 10 до 16 лет.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Состоит из главного здания и комплекса из 9 дополнительных корпусов. В отеле 462 номера и 65 сьютов.

Istabās

Центральный кондиционер (с индивидуальным контролем, бесплатно), прямой IDD-телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно, помещается ноутбук), мини-холодильник, спутниковое телевидение, телевизор с плоским экраном, мраморная ванная комната (ванна/душ), фен, банный набор, набор для приготовления кофе-чая, меблированный балкон/терраса, уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 6 раз в неделю, смена белья: 6 раз в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Kiotari, 85109 Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2244 0 29200
Fax: 30 2244 0 29209
Tīmekļa vietne: Lindos Imperial Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.