Happy Days Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.910
№19 viesnīcas reitingā Rodas
7.6 Numurs
8.1 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca atrodas pusotra kilometra attālumā no Theologos ciema, 200 metru attālumā no pludmales. Ideāli piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар ekaterina.pisur
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augusta beigā s mē s ar draugu pavadī jā m nedē ļ u Rodas salā Happy days viesnī cā . Super viesnī ca, lieliski pavadī ju laiku. Ierados no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai ieradā s tikai 15 minū tē s. Mazliet nā cā s pagaidī t lī dz reģ istrā cijai, ap 12 jau bijā m istabā . … Tomēr ▾ Augusta beigā s mē s ar draugu pavadī jā m nedē ļ u Rodas salā Happy days viesnī cā . Super viesnī ca, lieliski pavadī ju laiku. Ierados no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai ieradā s tikai 15 minū tē s. Mazliet nā cā s pagaidī t lī dz reģ istrā cijai, ap 12 jau bijā m istabā .
Gan teritorija, gan viesnī ca kopumā uzreiz atstā ja labu iespaidu. Tī rs, izskatī gs interjers, laipns personā ls.
Pati teritorija ir maza.
Pirmā s ē kas pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra, telpa (kurā var atstā t bagā ž u pirms reģ istrē š anā s un pē c izrakstī š anā s), restorā ns, bā rs un atpū tas zona, terase ar skatu uz baseinu. Ir galda futbols un galda hokejs (par maksu - 1 eiro katrs), biljards (2 eiro). Pirmajā stā vā ir tualetes (atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m).
Mē s palikā m otrajā ē kā divvietī gā numurā ar skatu uz baseinu. Istaba laba, gaiš a, pietiek vietas diviem, tī ra (ikdienas uzkopš ana). Mē beles labā stā voklī : 2 vienguļ amā s gultas, kumode, naktsgaldiņ i, duš a, kondicionieris, TV (ir krievu kanā ls), balkons ir mē belē ts, no rī ta vai vakarā var mierī gi pasē dē t un papļ ā pā t.
Teritorijā.2 peldbaseini, pieauguš o un bē rnu ar saldū deni. Blakus tā m ir atpū tas zona, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir 2 atvē rtas duš as un atseviš ķ a tualetes telpa, ir bā rs. Bezmaksas interneta pieslē gums vestibila zonā un baseinos.
Virtuve viesnī cā ir lieliska, viss iekļ auts, bufete, ļ oti garš ī gi, apmierinoš i, viss vienmē r ir svaigs, turklā t vē l daudz daž ā du ē dienu. Ir gan Vidusjū ras virtuve, gan tradicionā lā grieķ u virtuve (ļ oti patika moussaka, souvlaki, pastitsio). Sestdienā s viesnī cā grieķ u vakars, grieķ u mū zika, tradicionā lā s dejas, vispā r jautrī ba.
Lī dz pludmalei jā iet apmē ram 5 minū tes. Ieeja ū denī oļ aina, ē rtī bai iegā dā jā mies speciā lus apavus. Par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē maksā.8-10 eiro.
Viesnī cas personā ls ir patī kams, pieklā jī gs, izpalī dzī gs, pā rsvarā runā angliski. Paldies viņ iem par uzmanī go attieksmi un ē rtu uzturē š anos, ar visu bijā m apmierinā ti. Un sala man ļ oti patika: skaista daba, olī vu birzis, augļ u plantā cijas, interesanta grieķ u arhitektū ra, un nenormā li skaista jū ra. ES iesaku.
аватар 01Kristi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad pirmo reizi atpū tā mies ar ģ imeni Rodā un pirmo reizi no tū roperatora. Mē s parasti ceļ ojam paš i. Patī kami pā rsteidza visu darbinieku darba kvalitā te, kuri vienmē r palī dzē ja jebkurā situā cijā . Mē s apmetā mies Happy days viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ogad pirmo reizi atpū tā mies ar ģ imeni Rodā un pirmo reizi no tū roperatora. Mē s parasti ceļ ojam paš i. Patī kami pā rsteidza visu darbinieku darba kvalitā te, kuri vienmē r palī dzē ja jebkurā situā cijā . Mē s apmetā mies Happy days viesnī cā . Patiesī bā mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, baidī jā mies kļ ū dī ties, jo joprojā m braucam ar bē rnu. Prieks, ka izdarī ji pareizo izvē li! Draudzī gs personā ls, klusa viesnī ca ar ģ imenisku atmosfē ru. Salī dzinoš i nav tā lu lī dz jū rai. Pludmale tī ra, ieeja jū rā - oļ i, labā k iet č ī bā s. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi suvenī ru un pludmales preč u veikali. Telpas tieš ā m nav lielas, bet remonts svaigs, viss vesels un nav noplucis. Starp citu, mū s nokā rtoja ļ oti ā tri, nebija jā gaida reģ istrē š anā s ar bē rnu, lai gan reģ istrē š anā s ir no 14:00. Ž ē l, ka viesnī cas teritorijā nav animā cijas, bet futbola laukums un volejbola laukums priecē ja. Daudz klusu vietu atpū tai. Runā jot par ē dienu, ir diezgan liela izvē le un, galvenais, garš ī gi. Mā jā s atgriezā mies ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos.
аватар iraida.kapustin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki draugi. Steidzu dalī ties stā stā , jo bijā m atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Un Grieķ ija tagad ir visiem uz lū pā m. Uzreiz jā saka, ka nav absolū ti nekā du problē mu, par kurā m tiek runā ts ziņ ā s. Mū su atvaļ inā jums pagā ja bez neē rtī bā m, varbū t tā pē c, ka atpū tā mies Rodas salā . … Tomēr ▾ Sveiki draugi. Steidzu dalī ties stā stā , jo bijā m atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Un Grieķ ija tagad ir visiem uz lū pā m. Uzreiz jā saka, ka nav absolū ti nekā du problē mu, par kurā m tiek runā ts ziņ ā s. Mū su atvaļ inā jums pagā ja bez neē rtī bā m, varbū t tā pē c, ka atpū tā mies Rodas salā . Patiesi maģ iska sala. Runā t var ilgi, bet š is paradī zes gabaliņ š jā redz savā m acī m. Aizraujoš a daba, pā rsteidzoš as ainavas, un pē c vienas ekskursijas apmeklē juma mē s iemī lē jā m š o salu.
Uzturē š anā s vietai izvē lē jā mies Happy Days Hotel. Pirmais iespaids nebija ī paš i labs, jo pati viesnī ca ir maza. Bet pietiekami mā jī gi. Viesnī cas dizains ir diezgan vienkā rš s, bet gaumī gi iekā rtots. Izjū tiet paš as Grieķ ijas atmosfē ru un viesmī lī bu. Viesnī cā ir tikai viens bā rs, bet tas atrodas viesnī cas centrā . Apkā rt ir atpū tas zona, kur vakaros var pavadī t laiku ar glā zi vī na vai kā du eksotisku kokteili. Pati viesnī cas teritorija ir visa apstā dī jumos, kur var paslē pties no karstā s saules. Arī koku ē nā ir milzī gs treshki peldbaseins. Istaba ir ē rta. ē rtas gultas. Pē c saspringtas dienas tu guli kā savā gultā . Vē l viena patī kama lieta: katru dienu istabenes rū pī gi piesedz, veidojot daž ā das skaistas figū riņ as no dvieļ iem un palagiem : ) Trī szvaigž ņ u viesnī cai ļ oti laba vannasistaba, kas ir svarī ga atvaļ inā juma laikā pie jū ras. Vē los izcelt personā la darbu. Pilnī gi visi viesnī cas darbinieki ir smaidī gi un draudzī gi, vienmē r gatavi atbildē t uz jebkuru pieprasī jumu. Mē s bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par situā ciju, kad prasī jā m diezgan daudz olī veļ ļ as, lai to uzklā tu zeltainam iedegumam, un Despī na mums atnesa veselu pudeli. (aplausi: )). Vē l viens pozitī vs punkts, kas ir pelnī jis uzmanī bu, ir garš ī gs un barojoš s ē diens! Š efpavā rs atseviš ķ a cieņ a. Aizbraucā m ar pā ris liekiem kilogramiem, jo ​ ​ gribē jā m nogarš ot visus ē dienus. Ar katru dienu mē s arvien vairā k izbaudī jā m savu uzturē š anos un nemaz negribē jā m doties prom. Iespaidi palika lī dz nā kamajai sezonai. Ikvienam iesakā m Happy Days Hotel : )
аватар anna-vov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar puisi augustā atpū tā mies Happy Days 3 * viesnī cā . Uzreiz jā saka, ka mums nepatī k milzī gas viesnī cas, liels cilvē ku pū lis un troksnis. Mē s mī lam ē rtas un romantiskas brī vdienas. Mē s vienmē r atpū š amies ekonomiski. … Tomēr ▾ Mē s ar puisi augustā atpū tā mies Happy Days 3 * viesnī cā . Uzreiz jā saka, ka mums nepatī k milzī gas viesnī cas, liels cilvē ku pū lis un troksnis. Mē s mī lam ē rtas un romantiskas brī vdienas. Mē s vienmē r atpū š amies ekonomiski. Tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. Tas atbilst visā m mū su prasī bā m, proti: mā jī ga atmosfē ra, zaļ ā zona, viss iekļ auts (manam puisim ir laba apetī te : ))), lē ta cena un svaigas istabas. viņ iem ir patieš ā m patī kami bū t. Uzreiz sajutu personā la rū pes un uzmanī bu. jo viņ us pieņ em kā radiniekus, pievē rš uzmanī bu, jautā , kā tev iet), pirmo reizi sastapos ar š ā du servisu! Man likā s, ka tā nenotiek) un vispā r grieķ i ir ļ oti viesmī lī ga tauta. . . Ī paš s paldies viesnī cai par grieķ u vakariem. ļ oti spilgti un jautri : ))) Starp citu. Es aizmirsu pateikt par jū ru, mē s mī lam oļ us, ar to jū ra ir tī rā ka. smaragda ū dens. silts. Grieķ ijā mē s neesam pirmo reizi un jau sen esam sapratuš i, ka š eit ir visskaistā kā jū ra. Par brī vdienā m varu runā t bezgalī gi. Kopumā ļ oti iesaku š o viesnī cu visiem, jo ​ ​ tieš ā m viss ir lī menī , dzī ve ir labā ka. nekā bildē s. Nostalģ ija no lī dzš inē jiem svē tkiem. . .
аватар Harkova-90
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem tiem, kam patī k lasī t atsauksmes, piemē ram, man. Jo, pirms apstā jos jebkurā vietā , es š ķ ū rē ju visu internetu, meklē jot informā ciju un atsauksmes par mani interesē još o vietu. Un tā mē s atpū tā mies ar ģ imeni un draugiem burvī gajā Rodas salā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem tiem, kam patī k lasī t atsauksmes, piemē ram, man. Jo, pirms apstā jos jebkurā vietā , es š ķ ū rē ju visu internetu, meklē jot informā ciju un atsauksmes par mani interesē još o vietu.
Un tā mē s atpū tā mies ar ģ imeni un draugiem burvī gajā Rodas salā . Sala ir tikai pasaka. Mē s saviem svē tkiem izvē lē jā mies Happy Days Hotel. Uzreiz atzī stu, ka viesnī ca ir maza, tač u tam ir savas priekš rocī bas. Jebkurā gadī jumā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Pirmkā rt, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, otrkā rt, labi numuriņ i, un, treš kā rt, garda grieķ u virtuve un, protams, nepiecieš amā s ē rtī bas, lai labi uzturē tos viesnī cā . Liels peldbaseins, jo jū ra atrodas pā ri ceļ am daž u minū š u attā lumā no viesnī cas. Mā jī ga un ē rta atmosfē ra, sajū ta, it kā bū tu ciemos pie labiem draugiem.
Un, lai gan viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku, pateicoties mū su viesnī cas gidam, kurš atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem, un daudzā m jaunā m paziņ ā m, ar kurā m pavadī jā m vakarus, padarī ja to pilnī gi neredzamu.
Mani patī kami pā rsteidza meitenes no reģ istratū ras un viesmī les, kas katru vakaru nā ca pie mums un jautā ja, kā tas vai cits vā rds tiek runā ts krieviski, tā dā nesarež ģ ī tā veidā viņ i mā cī jā s krievu valodu. Un mē s, savukā rt, esam nedaudz grieķ i. Pasveiciniet, kad nokļ ū siet tur.
Vispā r iespaidi par jū ru, patika viss, ī paš i Rodas sala. Š ī patieš ā m ir "Vidusjū ras pē rle".
Vienī gais, kas apbē dinā ja š o viļ ņ aino jū ru, bet tas ir tikai pirmais iespaids, dienu vē lā k visi par to aizmirsa un neviens pat nepievē rsa uzmanī bu un nepamanī ja.
Visas mū su ģ imenes vā rdā iesaku jums labu Happy Days Hotel un jo ī paš i Rodas salu! ! !
аватар ereme-larisa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mmm… atpū tos š eit kopā ar visu ģ imeni. Š ī viesnī ca atrodas salas rietumu pusē , Theologos (Tholos) ciematā . Parasti tiek uzskatī ts, ka Rodas sala ir bruņ inieku sala. 1. Pati viesnī ca ir maza un tā s teritorija ir tikpat maza, ir divi peldbaseini, lielais un mazais. … Tomēr ▾ Mmm… atpū tos š eit kopā ar visu ģ imeni. Š ī viesnī ca atrodas salas rietumu pusē , Theologos (Tholos) ciematā . Parasti tiek uzskatī ts, ka Rodas sala ir bruņ inieku sala.
1. Pati viesnī ca ir maza un tā s teritorija ir tikpat maza, ir divi peldbaseini, lielais un mazais. Ziniet, atpū š oties kopā ar bē rniem, ē rti izrā dā s, ka viņ i vienmē r ir redzeslokā , varat mierī gi viņ us palaist, viņ i tā lu neaizskries, bū s jū su acu priekš ā .
2. Istabai bija tieš a izeja uz baseinu. Mā jī gi, labi iztī rī ti, nekur nepaliek ne smiltis, ne putekļ i, dvieļ i mainī ti katru dienu.
3. Pā rtika par trī s rubļ u banknoti ir diezgan adekvā ta. Izvē le ir, nav katru dienu jā ē d viens un tas pats.
4. Personā ls ir labs. Man ļ oti patika š ie cilvē ki, kad rodas jautā jums, viņ i dodas uz tikš anos, neizvairā s no jums
5. Tagad ļ oti biež i atceros atmosfē ru verandā . Tur sē dē jā m vakaros, kad pū ta viegls vē jiņ š , bija iespē ja atpū sties pē c karstā s saulainā s dienas.
аватар aliva-90
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2014. gada septembrī es ar savu mazo meitu atpū tī jos Happy Days 3 * viesnī cā Rodā . Viesnī cu izvē lē jā s pē c principa – tuvu lidostai. Braucā m atpū sties mierī gi, bez liela cilvē ku skaita un galvenais, lai nebū tu ilgi jā iet. … Tomēr ▾ 2014. gada septembrī es ar savu mazo meitu atpū tī jos Happy Days 3 * viesnī cā Rodā . Viesnī cu izvē lē jā s pē c principa – tuvu lidostai. Braucā m atpū sties mierī gi, bez liela cilvē ku skaita un galvenais, lai nebū tu ilgi jā iet. Mana meita necieš garus ceļ ojumus. Š ajā ziņ ā Happy Days ir labā kais risinā jums. Protams, š eit ir arī mī nusi - pludmale nav pie viesnī cas, bet katru dienu mē s negribē jā m tur iet. Pludmale bē rnam arī nav tā labā kā vieta. Tas ir smilš ains un akmeņ ains, tač u vienmē r varat paņ emt sauļ oš anā s krē slu un baudī t svaigu gaisu. Netā lu no viesnī cas ir labs rotaļ u laukums. Ir bē rnu pasakas. Principā ir izklaide bē rniem. Ļ aujiet ne tik daudz, bet mē s negā jā m 5 *. Sapratu, ka par tā du naudu "viss iekļ auts" netikš u. Internets mums darbojā s labi. Lai gan daudzi sū dzē jā s, ka slikti ķ eras. Es domā ju, ka tas parasti notika vakarā , kad visa viesnī ca iekā pa tī klā un sā ka sazinā ties ar radiniekiem. Pati istabiņ a laba: plaš s, liels balkons, kondicionieris (neieslē dzā m). TV darbojā s labi. Skatī jā mies krievu kanā lu, bet, vispā r, es bē rnam paņ ē mu portatī vo datoru multenē m un ar to mums pietika. Ē diens ir labs. Paņ ē ma visu. Daudz gaļ as produktu, augļ u, dā rzeņ u, sulu, konditorejas izstrā dā jumu. Man ļ oti patika. Reiz es devos ar savu meitu uz slaveno Tauriņ u ieleju. Parks ir ļ oti skaists. Tač u tauriņ us neredzē jā m. Mē s ieradā mies vē lu. Es gribu teikt, ka tiem, kas gatavojas atpū sties klusi, mierī gi un lē ti, tad š ī viesnī ca noteikti ir paredzē ta jums.
аватар OLEG.GARAG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
10 dienas atpū tā mies ar draugiem Happy Days viesnī cā . Sanā ca tā , ka rezervē jā m nedē ļ u pirms izlidoš anas un š ajā viesnī cā bija tikai vietas. Neskatoties uz to, pā rē jais noritē ja ar blī kš ķ i, pat negaidī jā m, ka viss izdosies tik labi, neskatoties uz ceļ ojuma spontanitā ti. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā mies ar draugiem Happy Days viesnī cā . Sanā ca tā , ka rezervē jā m nedē ļ u pirms izlidoš anas un š ajā viesnī cā bija tikai vietas. Neskatoties uz to, pā rē jais noritē ja ar blī kš ķ i, pat negaidī jā m, ka viss izdosies tik labi, neskatoties uz ceļ ojuma spontanitā ti. Trijotnei viesnī ca ir ļ oti laba.
Teritorija patī kama, nav liela, ir daudz koku un krū mu, ir baseins pieauguš ajiem un bē rniem, ļ oti interesanta forma - tikai matemā tiķ a sapnis))).
Istaba ir lauku stila par trī s rubļ u banknoti, lai gan kopumā mā jī ga, ar balkonu un skatu uz jū ru.
Bet ē diens man patika, garš ī gi pabaroja: gan gaļ u, gan zivis, gan dā rzeņ us, gan saldumus, gan augļ us - visa bija pā rpilnī bā .
Personā ls izpalī dzī gs, visi puiš i labi, bet ī paš i mums patika Chrysulya reģ istratū rā un meitene Hara bā rā .
Jū ra ir burtiski daž u minū š u laikā , pludmale ir patiesa ar oļ iem, Egejas jū ra ir š eit ar viļ ņ iem. Bet siltā ks, kā svaigs piens.
Viesnī cā nebija izklaides kā tā das, tā pē c izklaidē jā mies paš i, ļ oti biež i braucā m uz Rodas pilsē tu.
аватар Hooligano4ka-07
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar bē rnu š ajā viesnī cā no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Rodā , tā pē c visi jau ir pilnī bā izceļ ojuš i, manam bē rnam vienkā rš i ļ oti patī k parks ar tauriņ iem un akvaparks, tā pē c š ajā atvaļ inā jumā mē s tur viesojā mies katrs trī s reizes. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu š ajā viesnī cā no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Rodā , tā pē c visi jau ir pilnī bā izceļ ojuš i, manam bē rnam vienkā rš i ļ oti patī k parks ar tauriņ iem un akvaparks, tā pē c š ajā atvaļ inā jumā mē s tur viesojā mies katrs trī s reizes. Man patī k vienkā rš i braukt pa Rodas stā vajā m takā m ar automaš ī nu, mē s ī rē jā m automaš ī nu uz daž ā m dienā m, arī manam dē lam ir patī kami braukt ar automaš ī nu. Uzrakstī š u tieš i savus iespaidus par viesnī cu. Es nevaru teikt, ka es biju sajū smā par viesnī cu, bet par cenu, ko mē s tur nopirkā m biļ eti un uz tik daudzā m dienā m, manuprā t, š ī ir lieliska iespē ja. Bija daudzas nianses, kas man nepatika, bet vē lreiz atkā rtoju: cena attaisno. Tikā m iekā rtojuš ies tikai pē c divā m stundā m, dē ls gribē ja ē st, tā pē c par brokastī m nā cā s piemaksā t. Brokastī s bija omlete, vā rī tas olas, desiņ as, siers un desas š ķ ē les, jogurts, medus, pā rslas, biezpiens. Manam bē rnam ļ oti garš oja jogurts, viņ š to sajauca ar milzī gu daudzumu medus, apkaisī ja ar pā rslā m un uzlika virsū sieru, brī niš ķ ī gs mazulis) Tad es tū lī t rakstī š u par vakariņ ā m: visi standarta-daž ā di gaļ as ē dieni, vistas daž ā das variā cijas, jē ra gaļ a, kastrolis, š nicele, daž ā di sā nu ē dieni. Man patika š nicele un daž as interesantas zivis ar mē rci. Kas attiecas uz istabu, tas ī paš i nespī d ar greznī bu: viss ir minimā ls, viss ir standarta. Fē ns ir jā pieprasa reģ istratū rā . Bet tur bija liels balkons ar skaistu skatu. Viesnī cas teritorija ir maza, pati viesnī ca ļ oti klusa, tā pē c ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, ir baseins bē rniem, bet diemž ē l nekā cita nav, animā cijas praktiski nav, tā pē c bū s jā patur tavi bē rni aizņ emti. Wi-Fi ir pieejams tikai vestibilā , un tas ļ oti slikti uztver, pat nav jē gas pieslē gties. Aizgā jā m uz tavernu, lasī ju atsauksmē s, tur tieš ā m labs Wi-Fi, un bē rnam ļ oti gribē jā s saldē jumu, tā pē c man tomē r bū tu kaut kas jā iet un jā pē rk. Tur viņ š pirmo reizi izmē ģ inā ja siera saldē jumu un bija mež onī gi sajū smā . . Esiet uzmanī gi, š ķ ē rsojot ceļ u uz pludmali, diemž ē l satiksme ir intensī va. Mē s tieš ā m visi apstā jā mies, kad viņ i redzē ja, ka es pā rvietojos ar bē rnu. Grieķ i ir labi cilvē ki. Pludmale smilš aina un oļ aina, ieeja diezgan akmeņ aina, tā pē c nopirkā m speciā las č ī bas un nekā du diskomfortu nebija! Jū ra ir brī niš ķ ī ga, bet nedaudz nemierī ga. Peldē jies baudā – visi melnie pā rnā ca mā jā s! Tā tad kopumā bijā m priecī gi! Jauku atpū tu!
аватар s.tsareva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 14. lī dz 21. jū lijam. Lieliska brī va nedē ļ a. Es gribu teikt, ka viesnī ca ir laba, ģ imeniska, stabila 3 *.... Tā atrodas ļ oti mierī gā , gleznainā Theologos rajonā . Tas, ka viesnī ca atrodas 2. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 14. lī dz 21. jū lijam. Lieliska brī va nedē ļ a. Es gribu teikt, ka viesnī ca ir laba, ģ imeniska, stabila 3 *.... Tā atrodas ļ oti mierī gā , gleznainā Theologos rajonā . Tas, ka viesnī ca atrodas 2. lī nijā , netraucē atpū sties, vē l labā k, var pastaigā ties 5 minū tes un esat netā lu no trokš ņ ainā s Egejas jū ras. Istaba bija pie mums ar skatu uz jū ru, mā jī ga. Ē diens bija garš ī gs, un galvenais ne vienmuļ š , bija saldumi un augļ i un alkoholiskie dzē rieni. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, uz ielas bija arī galdiņ i, pie kuriem var sē dē t un vakarā baudī t grieķ u mū ziku. Vē los atzī mē t ī paš nieku viesmī lī bu un labos draudzī gos darbiniekus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Небольшой уютный отель расположен в полутора километрах от деревни Теологос, в 200 метрах от пляжа. Идеально подойдёт для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 1,5 км от центра п. Теологос, 20 км от исторической части города Родос со средневековым замком, 4 км от аэропорта Диагорас., 5 км от известной «Долины Бабочек». Автобусная остановка в 30 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На территории отеля есть ресторан, 2 бара, терраса для загара, общая гостиная с телевизором, мини-маркет, Wi-Fi (в лобби). Рядом с бассейном — бесплатные зонты и лежаки. Круглосуточная стойка регистрации. Доступна ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажению одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), обслуживание номеров, упакованные ланчи. Есть специальные диетические меню (по запросу), кондиционер, отопление.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Греческий вечер — 1 раз в неделю (июль-август). В спортивном центре есть кайт-серфинг. Предлагаются пешие и велосипедные прогулки.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 55 номеров на 3 этажах.

Istabās

меблированный балкон, кондиционер (платно), гостиная зона, ванная комната, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, спутниковое телевидение, телефон, холодильник, ежедневная уборка

Adrese Tholos Rhodes, 85106, Greece
Tālruņi: Phone: (+30) 22410-82080 Fax: (+30) 22410-82090
Tīmekļa vietne: Happy Days Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.