Tīrs, jauks interjers, draudzīgs personāls

Rakstīts: 1 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Augusta beigā s mē s ar draugu pavadī jā m nedē ļ u Rodas salā Happy days viesnī cā . Super viesnī ca, lieliski pavadī ju laiku. Ierados no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai ieradā s tikai 15 minū tē s. Mazliet nā cā s pagaidī t lī dz reģ istrā cijai, ap 12 jau bijā m istabā .
Gan teritorija, gan viesnī ca kopumā uzreiz atstā ja labu iespaidu. Tī rs, izskatī gs interjers, laipns personā ls.
Pati teritorija ir maza.

Pirmā s ē kas pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra, telpa (kurā var atstā t bagā ž u pirms reģ istrē š anā s un pē c izrakstī š anā s), restorā ns, bā rs un atpū tas zona, terase ar skatu uz baseinu. Ir galda futbols un galda hokejs (par maksu - 1 eiro katrs), biljards (2 eiro). Pirmajā stā vā ir tualetes (atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m).
Mē s palikā m otrajā ē kā divvietī gā numurā ar skatu uz baseinu. Istaba laba, gaiš a, pietiek vietas diviem, tī ra (ikdienas uzkopš ana). Mē beles labā stā voklī : 2 vienguļ amā s gultas, kumode, naktsgaldiņ i, duš a, kondicionieris, TV (ir krievu kanā ls), balkons ir mē belē ts, no rī ta vai vakarā var mierī gi pasē dē t un papļ ā pā t.
Teritorijā.2 peldbaseini, pieauguš o un bē rnu ar saldū deni. Blakus tā m ir atpū tas zona, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir 2 atvē rtas duš as un atseviš ķ a tualetes telpa, ir bā rs. Bezmaksas interneta pieslē gums vestibila zonā un baseinos.
Virtuve viesnī cā ir lieliska, viss iekļ auts, bufete, ļ oti garš ī gi, apmierinoš i, viss vienmē r ir svaigs, turklā t vē l daudz daž ā du ē dienu. Ir gan Vidusjū ras virtuve, gan tradicionā lā grieķ u virtuve (ļ oti patika moussaka, souvlaki, pastitsio). Sestdienā s viesnī cā grieķ u vakars, grieķ u mū zika, tradicionā lā s dejas, vispā r jautrī ba.
Lī dz pludmalei jā iet apmē ram 5 minū tes. Ieeja ū denī oļ aina, ē rtī bai iegā dā jā mies speciā lus apavus. Par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē maksā.8-10 eiro.

Viesnī cas personā ls ir patī kams, pieklā jī gs, izpalī dzī gs, pā rsvarā runā angliski. Paldies viņ iem par uzmanī go attieksmi un ē rtu uzturē š anos, ar visu bijā m apmierinā ti. Un sala man ļ oti patika: skaista daba, olī vu birzis, augļ u plantā cijas, interesanta grieķ u arhitektū ra, un nenormā li skaista jū ra. ES iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu