Laba vieta ģimenēm ar bērniem. Ir nelieli trūkumi

Rakstīts: 16 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Bijā m no 2019. gada 2. lī dz 9. augustam 2 vecā ku + bē rns 6 gadi sastā vā.

Ieradā mies 22:30, uzreiz iekā rtojā mies, ieteica kur paē st. Uzkodu bā rs ir atvē rts lī dz pulksten 00:00. Grieķ ijas nodoklis par numuru - 3 eiro par nakti, jā samaksā nekavē joties. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru (apmē ram 5% dā rgā ka nekā parasti) - iesaku ņ emt tieš i tā du. Saule lec no jū ras puses un no 13-14 stundā m lī dz saulrietam jau spī d no salas puses. Istaba ir maza, bet mums pietiek. Tī rī ts ik pē c 2 dienā m.

Jū ra ir silta, tī ra un mierī ga. Piekraste ir akmeņ aina, lai gan vietā m ir rupju smilš u nogulsnes. Koraļ ļ u č ī bas bū s nepiecieš amas, lai iekļ ū tu tikai vislielā kajā m mā sā m.


Izdevā mies apskates ekskursijā pa salu (dienā paspē jā m apbraukt: Lindos, Prasonisi rags, Monolithos pils, vī ndaru ciems zem Ataviros kalna, 7 avoti - maksā ja 50 eiro pieauguš ajiem, 30 bē rniem) - I ļ oti patika.

Uz Rodas pilsē tu devā mies ar sarkanu laivu, kas paceļ as tieš i no piestā tnes netā lu no pludmales (14 eiro - turp un atpakaļ , bē rniem puscena).
Rodas pilsē ta ir interesanta, jā iet.

Izstaigā jā m kalnu, kas atrodas virs viesnī cas - tur ir zoodā rzs un skatu laukums, tas ir bez maksas. Ir jē ga iet kopā ar bē rniem.

Kopumā : viesnī ca ir laba, tā atbilst tā s 4 *. Patika vairā k turku un ē ģ iptieš u 5 *. Jū ra ir tī ra, ē dieni daudzveidī gi, ir iespē jas izklaidē ties. Ir kur iet kā jā m, ir kur doties ekskursijā . Kontingents: 90% ģ imeņ u ar bē rniem. Pā rsvarā : vā cieš i, poļ i, itā ļ i, skandinā vi, franč i, pat grieķ i. Ir daudz "krievvalodī go", bet ne tagil stilā , arī ģ imenes.

Noteikti plusi:

1) Skaidra jū ra: nav medū zu, nav aļ ģ u vai peldoš u gruž u. Godā tais Zilais karogs.

2) ū dens slidkalniņ u klā tbū tne (4 gabali no viena torņ a).

3) Vairā kas ē dinā š anas vietas: no 7 rī tā lī dz vakaram var atrast kur paē st. Ē dienu izvē le laba, ir svaigi augļ i un dā rzeņ i, daudz gaļ as veidu, ir zivju izvē le, saldē jums, saldumi, rieksti, tradicionā lā virtuve, vī ni vakarā . (Mē s ē dā m daudz, bet nepieņ ē mā mies svarā.
Iespē jams, tā pē c, ka viņ i daudz peldē jā s jū rā . )

4) Labs bē rnu baseins bē rniem + bradā jamais baseins pavisam mazajiem.

5) Vakara animā cija divā s vietā s: pieauguš ajiem bā rā , bē rniem bē rnu klubā . Animatori darī ja visu iespē jamo.


6) Blakus piestā tnei, no kuras vairā kas reizes dienā kursē laiva uz Rodas ostu un 2 reizes nedē ļ ā uz Lindosu.

7) Personā ls ir draudzī gs, kas ir ievē rojams - lielā kā daļ a sievieš u. Grieķ iem kopumā patika daudz vairā k nekā turkiem un ē ģ iptieš iem. Draudzī gā ks un godī gā ks.

8) Netā lu atrodas zoodā rzs un skatu laukums kalnā (viesnī cā Esperos Village), milzī gs akvaparks un atrakciju parks.

Funkcijas, daž iem tā s bū s trū kumi:

1) Jū ras dzelmē (teritorijā boju iekš pusē ) atrodas vairā kas caurules un betona konstrukciju daļ as. Viņ u ir maz, viņ i jau ir dziļ umā , bet tie ir.

2) Seifi tiek apmaksā ti, netā lu no reģ istratū ras. 3 eiro dienā , depozī ts 30 eiro.

3) Wifi ir visur, pat pludmalē . Kad tas ir pamests, varat pat veikt videozvanus.
Bet, kad kā dā vietā sakrā jas daudz cilvē ku, tas darbojas nestabili. Kas attiecas uz mani, tas ir normā li.

4) Gaisa kondicionē š ana nav individuā la, bet gan centrā lā . Diezgan labi atdzesē ja un arī vē dinā ja. Es nezinu, kā pē c atsauksmes par to sū dzas, tā ir normā la iespē ja.

5) Spē ļ u automā ti un biljards - maksas. Galda teniss – bez maksas.

6) Pieauguš o baseini nav ī paš i lieli, tā pē c tie tiek noslogoti ļ oti cieš i.

7) Teritorija nav milzī ga, bet vietas pietika visiem. Daudzi sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir "aizņ emti" ar pludmales dvieļ iem un stundā m ilgi pie tiem nenā k (krievi par to ir vairā kkā rt pamanī ti, un eiropieš i visu atstā j bez maksas). Bet tomē r vienmē r varē jā m atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un lietussargu.

Reā li trū kumi:


1) Vienā no naktī m (7. vai 8. augusts) vē jš mainī ja virzienu: vienmē r pū ta no jū ras, bet š ajā dienā no salas. Tas arī stipri smarž oja pē c piedeguš as plastmasas. Lī dz pulksten 11-12.
Saprotu, ka kaut kur salas dzī lē s atrodas atkritumu sadedzinā š anas iekā rta. Acī mredzot ne pā rā k dziļ i. Smarž o ne tikai š o viesnī cu, bet visu piekrasti pie Faliraki.

2) Tornī pludmalē nav glā bē ja, kas ir ļ oti dī vaini. Lai gan tie atrodas pie baseiniem.

Ieteicams: Ģ imenē m ar bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu