Dodeca Sea Resort 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.110
№46 viesnīcas reitingā Rodas
5.7 Numurs
5.9 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Lalisou ciematā, Rodas salas rietumu krastā, Ialyssos kūrorta zonā, 1 km attālumā no Triandas pilsētas. Viesnīca tika atvērta 2000. gadā, un pēdējā restaurācija tika veikta 2013. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas un 3 papildu ēkām. Piemērots relaksējošām brīvdienām un aktīvas laika pavadīšanas cienītājiem.Vairāk →
аватар sheogorat66696
Viesnī cai iedevu diezgan augstu vē rtē jumu, jo zinā ju, uz ko pierakstos, un nebiju ļ oti vī lies. Pirmkā rt, salī dzinu ar Blue Horizon, jo, izvē loties viesnī cas cenu, tieš i viņ š sastā dī ja konkurenci no tuvā kajā m viesnī cā m (un plus es tur devos gadu agrā k). … Tomēr ▾ Viesnī cai iedevu diezgan augstu vē rtē jumu, jo zinā ju, uz ko pierakstos, un nebiju ļ oti vī lies. Pirmkā rt, salī dzinu ar Blue Horizon, jo, izvē loties viesnī cas cenu, tieš i viņ š sastā dī ja konkurenci no tuvā kajā m viesnī cā m (un plus es tur devos gadu agrā k). Recenzijas stilu atstā š u tā du paš u kā pirms gada apskatā par Blue horizon

1) Viesnī cas izvē les kritē riji: tuvums lidostai un pilsē tai, Egejas jū ra (augustā nav ļ oti karsts), laba cena un viss iekļ auts

2) Tā kā es neredzē ju jē gu ņ emt dā rgas istabas, pastā stī š u par lē tā ko numuru (standarta): var bū t, ka istabā ir nelieli ā rē jie defekti, bet tas viss ir pieļ aujams un nesagā dā ja problē mas , logi bija uz baseina pusi , 413. kab. (tas ir pluss - paķ ē ru wifi no reģ istratū ras uz balkona), visā s dā rgā kajā s istabā s ir citas ē kas un Wifi vajadzē tu noķ ert visus, standarts ir tikai laimī gajiem vienas (es un vē l viena treš daļ a ē kas).
Katrs standarta numurs ir divistabu, vienā istabā ir divguļ amā gulta, otrā divas vienvietī gā s gultas, ir plī ts, izlietne un ledusskapis (tas viss atrodas ā rpus vannas istabas). Kondicionieris, fē ns, TV - darbojas, vanna duš as ziņ ā nav no ē rtā kajā m - tā s pozī ciju mainī t nevar (es domā ju paņ emt rokā un nomazgā ties), tā pē c esiet gatavi. Ap 17:30 - 18:00 sā k beigties karstais ū dens, kas ir diezgan neē rti.

3) Maz zaļ umu (nav kritiski), teritorija it kā maza, bet š ķ iet, ka nē . Lieta tā da, ka daļ a teritorijas ir pamesta (acī mredzot jaunais ī paš nieks vē l nav atradis naudu tā s iekā rtoš anai). Ja bū tu vesela teritorija - varē tu saukt par pietiekami lielu, bet ne ī sti, noteikti ne 5*, 4* pat velk. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, nav nekā du neē rtī bu, sauļ oš anā s krē sli pie jū ras ir bez maksas un tos vienmē r varē ja paņ emt gandrī z pusdienlaikā (jā aizņ emas pie baseina lī dz 7 no rī ta, tad nav izvē les ē rtā ku vai mazā k salauztas).
Lai gan ē kas atrodas ap baseinu, vē jš joprojā m ir ļ oti stiprs, tā pē c daž reiz viņ i lū dz aizvē rt lietussargus pie baseina, pretē jā gadī jumā tie tiek aizpū sti (jū rā š ā du problē mu nav)

4) Viens no izš ķ iroš ajiem faktoriem izvē lei, kā minē ts iepriekš , bija viss iekļ auts klā tbū tne. Viesnī ca š o kā rti izspē lē ja ļ oti interesanti: ē dienu ir diezgan maz, bet pā rsvarā tie ir garš ī gi, tā pē c mani nemaz nepā rsteidz negatī vā s atsauksmes par ē dienu. Visā s viesnī cā s bija tieš i tas, ko es parasti ņ emu, bet galu galā visi cilvē ki ir atš ķ irī gi. Veģ etā rieš iem ļ oti ieteicams iet garā m viesnī cai, lai nenā ktos vilties nelielajā ē dienu skaitā (un tik maz, bet jums visu tomē r var dalī t ar 2).
No dzē rienu viedokļ a ī paš as problē mas neatradu: kola, fanta nav precī zi atš ķ aidī ta, alus un vī ns kā vienmē r lē ts (pat forš ā s viesnī cā s Turcijā , tā pē c mī nusā nevar likt ), bet smagos dzē rienus atš ķ aida ar lielu ledu, par to man nebija sū dzī bu, bija ļ oti karsts, un atkal nā kt uz augš u vai paņ emt 2-3 porcijas uzreiz nav problē ma, jo garā s rindas pie bā ra bija ī sts retums (parasti maksā.3-4 cilvē ki uz leju) un ir noteikts ierobež ojums, cik daudz dzē rienu nebija nevienam, kam paņ emt rokā s (lai gan bija ieteikums no galvenā bā ra, bet visi droš i atzī mē ja) . Pa dienu iedod saldē jumu, nebija traku rindu, 5-7 minū š u laikā vai ā trā k saņ emsi savu saldē jumu. Ū deni pudelē s nedod, bet ja iedos pudeli, tad tajā ielies (ū deni), ar š o problē mu nebija, izņ emot mē ģ inā t ieliet ne vairā k par 0.5 litriem, jo ​ ​ litri un vairā k ne vienmē r piekrī t ielej.
Secinā jums par pā rtiku: mazs, bet garš ī gs, tač u jums nav jā tē rē nauda dzē rieniem un ē dieniem ā rpus viesnī cas (attiecī bā uz piedā vā jumiem ar puspansiju). Man drosmī gs pluss, neskatoties uz visu kritiku citos recenzijā s

5) Wifi, kā jau teicu, ir diezgan ā trs, standarta istabā s parasti ķ er tikai uz balkona, ja no istabas paveras skats uz baseiniem, vai istabā nepopulā rā laikā (ir mikrotik rū teri, tā pē c tie palielina signā la diapazons pie zemas slodzes). Pā rē jā s istabā s, pē c baumā m, viss ir ideā li.

6) Afroamerikā ņ i strā dā par apkalpoš anu numurā . Kopumā sū dzī bu nav, viņ i pat ne vienmē r strā dā ja pē c viena grafika, tā pē c viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu, neiekrī tot miega stundā s (14-16). Ja kas, ar viņ iem var sarunā t (š ito viņ i paš i ieteica, lai gan es jau tajā dienā izgā ju no viesnī cas) un viss bū s ok, tā pē c š o lietu atstā jam melnā.

7) Pludmale ir oļ aina, nav ī paš i viegli iekļ ū t, populā ras bija speciā las č ī bas.
Mani nedaudz pā rsteidza boju trū kums.

8) Baseini ir neskaidri, bet tiek turē ti pieļ aujamā s robež ā s, cik es saprotu, jo reiz viens baseins bija pilnī bā aizsprostots un bija tieš a nedabiska krā sa. Vismaz nevienam nebija nekā du masī vu problē mu (pat ne masveida) peldē š anā s baseinos, lai gan saprotu, ka š ajā ziņ ā ne viss iet gludi.
lpp. s. interesanta ideja - radī t iespē ju kā dā no baseiniem piepeldē t lī dz bā ram un kaut ko pasū tī t. Ē rti.
Ir arī atseviš ķ i ū dens slidkalniņ i, tie darbojas no 12 lī dz 15:30 un atrodas atseviš ķ ā speciā lā baseinā

9) Izklaides nav, ī si sakot, š ajā sakarā es biju ļ oti sarū gtinā ts.
Pludmalē ir volejbols, bet neviens uz to nepulcē jas (rezultā tā neviens nespē lē ), ir galda tenisa galds, pamestajā viesnī cas daļ ā ir minifutbola laukums (tiem, kam patī k kā pt pā ri ž ogiem, no ceļ a malas ir mazā ks ž ogs, kas paralē li jū rai, sargus neredzē ja). Patiesī bā pie baseina ir mū zika, ir kaut kā da joga (vai kas tamlī dzī gs), vakarā ir mini disko un dzī vā mū zika, tad, cik saprotu, nekā . Kā ds rakstī ja par kaut kā das diskotē kas klā tbū tni pē c dzī vā s mū zikas, bet man nav ne jausmas, kur tā atrodas. Pē c pulksten 23:30 viss bija ļ oti kluss, un blakus viesnī cā s skanē ja mū zika.

9a) Pā rsvarā ierodas ģ imenes ar bē rniem un ne velti - miniklubs darbojas diezgan labi, tā pē c bē rniem ir ko darī t. Animators runā krieviski, tā pē c krievu ģ imenē m ar bē rniem tas ir pluss. Cik saprotu, tā kā uzsvars uz ģ imenē m ar bē rniem te ir speciā las telpas un nav diskotē kas pieauguš ajiem.

10) Viesnī cā ir daudz krievu, bet gandrī z visi ir ģ imenes ar bē rniem.
Tieš ā m atrodiet uzņ ē mumu

Apakš ē jā rinda: nekā dā gadī jumā ne 5 *, maksimā li 4 *. Ja vē rtē jat ar 4*, tad vē rtē jums, kā es izteicos, ir 7/10. Tikai tā pē c, ka par vienu un to paš u naudu jū s vienkā rš i neatradī sit 5 * viesnī cas vienā s un tajā s paš ā s viesnī cā s, tas ir, viesnī ca konkurē tikai ar 4 *, un vē rtē jums ir saistī ts ar to. Attiecī bā uz Blue Horizon viss zaudē tik daudz, bet viss mainā s lī dz ar to, ka ir ietaupī jumi uz ē dieniem un dzē rieniem un var doties tusē t jebkurā tuvumā esoš ajā viesnī cā , jo es neredzē ju, ka nevienai viesnī cai bū tu lī dzekļ i viesu identificē š anai. Tā tad jū s varat doties uz dodeca lē tā k un izklaidē ties citā s viesnī cā s.

Brī vdabas cienī tā jiem: volejbols pulksten 11 un 16 blakus esoš ā s viesnī cas sun beach resort (pa pludmali var staigā t 5 minū tes lē nā m), viņ iem ir arī futbols pulksten 16 (pajautā jiet animatoram, kur ir laukums). Tomē r š ajā viesnī cā ir ne vairā k kā puspansija.
аватар Natasha_frolova2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopumā viss ir ļ oti jauki. Es esmu pirmo reizi Grieķ ijā , un man tas patika. Bet tā das problē mas kā Dodeka viesnī cā nekad neesmu piedzī vojusi. Savas dzī ves laikā esmu bijis viesnī cā s Spā nijā , Itā lijā , Turcijā , Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Kopumā viss ir ļ oti jauki. Es esmu pirmo reizi Grieķ ijā , un man tas patika. Bet tā das problē mas kā Dodeka viesnī cā nekad neesmu piedzī vojusi. Savas dzī ves laikā esmu bijis viesnī cā s Spā nijā , Itā lijā , Turcijā , Ē ģ iptē . Dodekā pirmo reizi saskā ros ar mež onī gu bojā jumu daudzumu. Mē s reģ istrē jā mies 01.07 un izbrauksim rī t 07.15. Mums ir 2 istabas 207 un 408. Otrajā dienā nevarē jā m iekļ ū t mū su 207. istabā un 408. istabā gandrī z nedarbojā s kondicionieris. Pā rsū dzē ja essno reģ istratū rā , abas problē mas tika novē rstas. Bet mē s nopriecā jā mies agri - nā kamajā dienā atkal atradā mies pie savas 1. istabas aizslē gtajā m durvī m un ar paš reizē jo gaisa kondicionē tā ju citā istabā . Kopumā tas ilga 4 dienas. Vī rs sasniedza viesnī cas priekš nieku un, lū k, viss bija kā rtī bā . Bet laime ilga nedē ļ u. Vakar viss sā kā s no jauna - kondicionieris + durvis. Rī t dodamies prom un man jau ir bail aizvē rt istabas durvis vienkā rš i. Un pats galvenais man vakar teica meita - pē c viņ as teiktā , 4 draudzenē m te bija tā das paš as problē mas, bet vecā ki MAKSĀ JA 2.000 UN TIKA IEDOTI NORMĀ LI NUMURI! ! ! ESMU Š OKĀ! ! ! CIK ES DEVU UN NE DĀ RGĀ KĀ S VIESNĪ CAS - TO NEVARĒ JU IEDOMĀ T! ! ! Tā tad nav tikai tā , ka Dodekā bojā jumi netiek novē rsti, kā saka, laupī jums uzvar ļ aunumu. . .
аватар aniaralova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man iedeva "superior" numuru "pieczvaigž ņ u" viesnī cā . Š ajā numurā ir salauzta grī da, divstā vu gulta un traipi uz sienā m. Dodeca Sea Resort ir pastā vī gs karsts ū dens, pretī gs ē diens. Par nekā du saraksti nevar bū t ne runas 5 *. … Tomēr ▾ Man iedeva "superior" numuru "pieczvaigž ņ u" viesnī cā . Š ajā numurā ir salauzta grī da, divstā vu gulta un traipi uz sienā m. Dodeca Sea Resort ir pastā vī gs karsts ū dens, pretī gs ē diens. Par nekā du saraksti nevar bū t ne runas 5 *. Pat trī szvaigž ņ u viesnī cā s apstā kļ i ir labā ki.
аватар Gordeeva14
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada augusta vidū , nopirkā m tū ri no Coral Travel. Manam puisim ļ oti patī k Rodas sala, tā pē c mē s cenš amies š eit apmeklē t katru gadu. Par lidojumu un kavē š anos par stundu nerunā š u. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada augusta vidū , nopirkā m tū ri no Coral Travel. Manam puisim ļ oti patī k Rodas sala, tā pē c mē s cenš amies š eit apmeklē t katru gadu. Par lidojumu un kavē š anos par stundu nerunā š u. ))) Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, ceļ š mums aizņ ē ma kā das 30 minū tes. plus apstā jā mies vienā viesnī cā . Ā rē ji viesnī ca ir normā la, bez volā niem. Kā mē s sapratā m, viesnī ca nesen tika izpirkta un agrā k to sauca Forum Beach, un tagad viesnī cā notiek remonts. Reģ istratū rā draudzī gi puiš i, istaba bija jā gaida kā das 30 minū tes. kamē r viņ i nav pazuduš i. Mums bija "superior" klases numurs, un tas bija rakstī ts mū su kuponā . piebū ves telpā s labā k neiekā rtoties, jo nebija remonta, un bija daudz sū dzī bu. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela. Divi milzī gi baseini, daudz bē rnu un jaunieš u. Tikko tikā m lī dz dienas animā cijai, cilvē kiem bija jautri, lai gan animā cija ir ļ oti viduvē ja, kā citur Grieķ ijā . Diezgan laba sporta zā le. Tuvumā ir jū ra, jā brauc 50 metri, jā š ķ ē rso taciņ a un esat pludmalē . Oļ u pludmale ar smiltī m, ieeja jū rā maiga, nebija spē cī gu viļ ņ u. Daudzi rakstī ja par stipru vē ju, mē s nepamanī jā m. Vē ja vairs nav. Pa dienu bija sauļ oš anā s krē sli, bet mums patī k gulē t uz oļ iem. Bū tu jauki, ja viesnī ca uzlabotu pludmali. Ē diens bija diezgan daudzveidī gs, omā rus un omā rus nedeva))) bet vienmē r bija gaļ a, pietiekami pieklā jī gs augļ u un desertu galds, mazliet vienmuļ as brokastis, bet tas ir normā li. Lieliski atpū tā mies, lai gan par viesnī cu bija nelielas pretenzijas. Mē s devā mies pē c jū ras un saules, un tas ir tas, ko mē s saņ ē mā m.
аватар molchanova_toma
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es jū lijā atpū tos Dodekā no 7 lī dz 14 nedē ļ ā m vienatnē , numurs bija vienkā rš a standarta ar skatu uz viesnī cas ā rpusi. Pā rē jais kopumā patika, bet ir daž as vē lmes viesnī cas vadī bai. Tomē r piecā m zvaigznē m maksas iekasē š ana par seifu nav pareizi. … Tomēr ▾ Es jū lijā atpū tos Dodekā no 7 lī dz 14 nedē ļ ā m vienatnē , numurs bija vienkā rš a standarta ar skatu uz viesnī cas ā rpusi.
Pā rē jais kopumā patika, bet ir daž as vē lmes viesnī cas vadī bai. Tomē r piecā m zvaigznē m maksas iekasē š ana par seifu nav pareizi.
Bija jā dod vairā k nekā divdesmit eiro, baidī jos no telefona un naudas rotā m. Tas uzreiz ir mī nuss. Otrkā rt - viņ i tī ra istabu, kad vē las, nevis tad, kad vē laties.
Citā s viesnī cā s viņ š devā s uz pludmali - izkā ra zī mi, lai izkā ptu - lū dzu.
Š eit viņ iem viss ir pē c sava grafika – tī rī š ana vai nu agri no rī ta, vai pē cpusdienā . Pā rē jā viesnī ca apmierinā ta. Ē diens labs, ļ oti patika grieķ u ē dieni, daudz zaļ umu, gaļ as, garš ī gi salā ti. Augļ u ir pietiekami daudz, bet saldais galds nav ī paš i daudzveidī gs. Es ņ ē mu alu no dzē rieniem, daž reiz mohito pie bā ra baseinā , man patika.
Publika viesnī cā ir daž ā da – pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem un jauni pā ri. Mazā k nekā puse ir krievi, pā rē jie ir eiropieš i. Pludmale ir ē rti sasniedzama, viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , pludmale ir tī ra un aprī kota ar visu. Ir arī bā rs, bet pē c saldē juma bija jā iet uz centrā lo baseinu, tur ir pica no krā sns un dzē rieni. Es nerunā š u par jū ru, skaistā ko tī ro Egejas jū ru. Ū dens silts un dzidrs, viļ ņ u nebija. Pa dienu ir iespē ja doties uz akvazumbu, aerobiku, jogu, ū dens polo.
Jauka atmosfē ra vakarā , pē c disko programmas. Aiz viesnī cas ir pietura, kursē autobuss un var apceļ ot salu. Var aizstaigā t lī dz Ialyssos ciemam, tur paē st krodziņ ā par 7-10 eiro no cilvē ka.
Grieķ i ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i, viesnī cas reģ istratū rā strā dā ja krieviski runā još i menedž eri, ar to nebija nekā du problē mu. Viesnī cai dodu piecus mī nusus.
Tomē r es samaksā ju lielu naudu par piecā m zvaigznē m, un seifs tika samaksā ts.
аватар lida-zah
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2015. gada septembrī viņ a atpū tā s Dodeka Sea Record viesnī cā . Es sā kumā nezinā ju, cik maksā ekskursija, jo dē ls man iedeva biļ eti, man nebija laika lasī t atsauksmes. Grieķ ijas vī zu centrā vī za tika dota uz 6 mē neš iem. … Tomēr ▾ 2015. gada septembrī viņ a atpū tā s Dodeka Sea Record viesnī cā . Es sā kumā nezinā ju, cik maksā ekskursija, jo dē ls man iedeva biļ eti, man nebija laika lasī t atsauksmes. Grieķ ijas vī zu centrā vī za tika dota uz 6 mē neš iem. Ļ oti uztraucos, kā veiksies lidojums, jo man ir bail lidot. Lidmaš ī na bija laikā , nolaiš anā s Rodā bija mī ksta. koferi saņ emti pietiekami ā tri. Vienī gais bija garā rinda pasu kontrolē . Es dabū ju labu vietu autobusā , neslimoju, mē s ieradā mies pietiekami ā tri. Rodas sala ir lieliska, skati pa logu bija vienkā rš i pā rsteidzoš i. Mē s bijā m vairā ki cilvē ki no Krievijas, ievietoti vestibilā . Personā ls ir draudzī gs, pastā vī gi smaida, palī dz ar lietā m. Ievietots istabā s bez kavē š anā s, man iedeva superior istabiņ u. Mana istaba izrā dī jā s blakus precē tam pā rim ar bē rnu no Maskavas, viņ i jau bija š ajā viesnī cā pirms 3 gadiem, kad viņ am bija č etri. Kondicionieris istabā nedarbojā s, man nā cā s izsaukt viesnī cas strā dnieku, izrā dī jā s, ka es vienkā rš i nesapratu. Viesnī ca ar plaš u teritoriju un ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem un jaunieš iem. Krievijas Federā cijas pilsoņ u nav daudz, pā rsvarā lietuvieš i un tū risti no Austrumeiropas. Restorā nā ir diezgan liela ē dienu izvē le, restorā nā nebija garu rindu. Vienmē r bija gaļ a, vista, zivis, daudz dā rzeņ u un augļ u. Lielā ko daļ u laika pavadī ju pie jū ras, baseins ir diezgan trokš ņ ains, daudz cilvē ku, plus ikdienas animā cija. Jū ra ir silta, gluda ieeja, tā pat kā man patī k smiltis un oļ i, tieš i veciem cilvē kiem. Labā k jau iepriekš paņ emt kā du labu vietu pludmalē , tur bija sauļ oš anā s krē sli, bet es tos paņ ē mu pirms brokastī m. Mani kaimiņ i paņ ē ma maš ī nu un aizveda mani lī dzi. Apceļ ojā m visas Rodas apskates vietas. Bija Rodas cietoksnī , Lielmeistaru pilī , dabiski Tauriņ u ielejā . Kopumā viesnī ca man patika ar daž ā m atrunā m: viesmī ļ u gausums, pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Bet, kā man paskaidroja, septembris ir vispopulā rā kais mē nesis, tā pē c cilvē ku ir daudz. Paldies mazdē lam par atpū tu!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s no 2014. gada 30. maija lī dz 11. jū nijam. 3 pieauguš ie un 2 bē rni. dzī vokļ i. Istaba principā normā la, odi mani pā rsteidza, nopirkā m fumitoksu, nevelk, nepietiek enerģ ijas. Pastā vī gs strā vas padeves pā rtraukums. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2014. gada 30. maija lī dz 11. jū nijam. 3 pieauguš ie un 2 bē rni. dzī vokļ i. Istaba principā normā la, odi mani pā rsteidza, nopirkā m fumitoksu, nevelk, nepietiek enerģ ijas. Pastā vī gs strā vas padeves pā rtraukums. Gaisa kondicionē š ana izrā dī jā s apmaksā ta, servisos tas norā dī ts bez maksas. TV Š ķ iet, ka krievu kanā ls nedarbojas, darbojas kā radio (kanā ls Planet), daž ā s istabā s nav pat televizora. Darbinieki nepilnī bas darbā nenovē rš , taisi iesniegumu, viņ i nenā k. Pludmale ir oļ aina, lieliem oļ iem izrā dī jā s grū ti iekļ ū t / izkļ ū t jū rā / ā rā . Nepiecieš amas č ī bas. Ē diens labs, ir bē rnu istaba un animatori. Jū s varat atpū sties, bet mē s vairs nebrauksim. Viesnī cā ir maz krievvalodī go. Es to novē rtē tu 3. Viņ i smē ķ ē apkā rt
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sonia-
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tiklī dz izkā pā m no autobusa, degunā trā pī ja tualetes smaka. Izrā dā s, pretī ieejai viesnī cā , blakus esoš ā s viesnī cas kanalizā cijai, jū s nevarat atrasties reģ istratū rā un pat vestibilā . Divas stundas man š ķ ita, ka mē s visi smirdā m pē c tualetes. … Tomēr ▾ Tiklī dz izkā pā m no autobusa, degunā trā pī ja tualetes smaka. Izrā dā s, pretī ieejai viesnī cā , blakus esoš ā s viesnī cas kanalizā cijai, jū s nevarat atrasties reģ istratū rā un pat vestibilā . Divas stundas man š ķ ita, ka mē s visi smirdā m pē c tualetes. Bet beidzot 13-00 bijā m iekā rtojuš ies, un apmierinā ti devā mies uz istabu. Telpu paņ ē ma pirms remonta (bez remonta), iekā pjot tajā nož ē loja, ka ietaupī juš i. Istaba pirmajā stā vā , pelē juma un mitruma smaka. Kondicionieri ieslē gt nevar, jo smird, balkonu var atvē rt, bet nejē dzī gi mū su gulta atradā s otrajā istabā un svaigs gaiss tur nesasniedz, bet odi ielido. Kad izlasī ju, ka pē c pļ auš anas vajag paņ emt funigatoru un lī dzekļ us, man likā s, ka cilvē ki pā rspī lē , bet, ieejot istabā , sapratu, ka nē . Visas sienas odu lī ķ os. Pirmo dienu mums nebija dzī vesvietas, istabā bija karsts, smirdī gs un smacī gs. Nā kamajā dienā , kad ieradā mies satikt gidu, izrā dī jā s, ka tie, kas pē c remonta paņ ē ma telpas, arī nebija apmierinā ti. Nauda maksā ja vairā k, un telpas nav daudz labā kas. Kuram problē mas ar duš u, vā rdu sakot, visi sē dē ja un bija saš utuš i. Pē c dienas mocī š anas mē s atnā cā m uz reģ istratū ru un lū dzā m, lai mū s aizkustina, mū s pā rveda uz rezidenci. Lai arī ne pirmā rinda, lai dotos uz pludmali, bet mums tā likā s paradī ze. Galvenais istabā nebija smakas, vannas istabā nebija ū dens, bija tī rs un ē rts. Lai gan es joprojā m nevaru saprast, kā pē c viņ iem visiem ir divistabu numuri, kā pē c mums ir vajadzī ga virtuve ar piederumiem, ja mums ir viss iekļ auts? Un kā pē c guļ amvieta ir vienā istabā , bet kondicionieris citā , un, lai atvē sinā tu mū su istabu, kondicionieri nedrī kst izslē gt. Atseviš ķ i mums jā runā par restorā nu. Mē s negaidī jā m lielu daž ā dī bu un viss bū tu nekas, ja nebū tu muš as! Tie ir visur, tu sē di, ē d, un tie gandrī z ielido tev mutē . Ar vienu roku tu tur dakš iņ u, bet ar otru vicini, lai muš as nesē ž uz š ķ ī vja. Kad lasī ju atsauksmes, man likā s, ka cilvē ki pā rspī lē , rī kojas, lī dz es pats nokļ uvu š eit. Pē dē jais piliens bija lielā s vaboles, varbū t tie bija tarakā ni, nebija ne spē ka, ne vē lē š anā s apsvē rt. Tie ir pusplaukstas lielumā , pretī gas š ausmas. . . Bet vispā r nebija ko atpū sties, bet es te neatgriezī š os, pat ja piedā vā s par velti. Visiem, kas dodas atpū sties, iesaku rū pī gi izlasī t atsauksmes, cilvē ki ne vienmē r pā rspī lē ! Personī gi es pats neatgriezī š os un draugiem neieteikš u, bet domā jat un izlemjat paš i.
номер
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū nijā atpū tos š eit pie mammas, laikapstā kļ i priecē ja, tikai vienu dienu bija vē ss, pā rē jā laikā ē rti, nebija auksti un nebija karsti. Viesnī ca maza, bet mā jī ga, 3 baseinu teritorijā , pie tiem nebija nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, mamma sauļ ojā s pie numuriņ am tuvā kā baseina, es devos uz pludmali. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tos š eit pie mammas, laikapstā kļ i priecē ja, tikai vienu dienu bija vē ss, pā rē jā laikā ē rti, nebija auksti un nebija karsti. Viesnī ca maza, bet mā jī ga, 3 baseinu teritorijā , pie tiem nebija nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, mamma sauļ ojā s pie numuriņ am tuvā kā baseina, es devos uz pludmali. Pludmale pā ri ceļ am no viesnī cas, oļ i, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, dvieļ i viesnī cā par depozī tu. Jū rā gandrī z katru dienu bija viļ ņ i, ū dens bija silts. Ē dieni tika ņ emti "visi", brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet omletes, pankū kas, musli - pusdienā s bija lielā ka izvē le, augļ i, deserti, saldē jums. Laba animā cija, tiem, kam atvaļ inā jumā ir garlaicī gi bez dejā m un dziesmā m, man pietiek jū ras un saules, lai atpū stos. Istaba ē rta, virtuvē ir elektriskā plī ts, balkons. Ikdienas uzkopš ana ar veļ as maiņ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ja kā ds palaida garā m padomju sanatorijas, tad jū s esat š eit. Prusaku, odi, skudras ir daudz. Viesnī ca ir knapi trī s rubļ u banknots. Ieieš ana jū rā ir nā vē još a, pludmale ir mež onī ga, nav aprī kota. … Tomēr ▾ Ja kā ds palaida garā m padomju sanatorijas, tad jū s esat š eit. Prusaku, odi, skudras ir daudz. Viesnī ca ir knapi trī s rubļ u banknots. Ieieš ana jū rā ir nā vē još a, pludmale ir mež onī ga, nav aprī kota.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в поселке Лалису, на западном побережье острова Родос, в курортной зоне Ялиссос, в 1 км от городка Трианда. Гостиница была открыта в 2000 году, а последняя реставрация была проведена в 2013 году. Отель состоит из главного здания и 3 дополнительных корпусов. Подходит как для спокойного отдыха, так и для любителей активного времяпровождения.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля через дорогу. При отеле, песчано-галечный. Лежаки и зонты — бесплатно, пляжные полотенца – под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном обеденном зале отеля ежедневно сервируют завтрак, обед и ужин. Для маленьких гостей предусмотрено детское меню. На территории отеля работает 3 бара, в том числе бар на пляже и бар у кромки бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей работает детский клуб, обустроена игровая площадка и организуют мероприятия.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports В отеле работает несколько магазинов. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации предоставят информацию о местных достопримечательностях и экскурсиях. К услугам гостей 3 открытых бассейна и оздоровительный спа-центр с процедурными кабинетами, гидромассажной ванной, сауной, паровой баней и крытым бассейном с подогревом.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 183 номеров: Doubles Superior PV/GV (~36 кв.м), Junor Suites SSV or PV (~38 кв.м), Deluxe Suites SFV (~36 кв.м), Deluxe Suites SSV or PV (~36 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ferenikis Street, 14, Ialyssos, 85101, Rhodes, Greece
Tālruņi: +30 22410 98106
Tīmekļa vietne: Dodeca Sea Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.