Labs personāls, neliela ēdienu izvēle, labs wifi, gandrīz nav animācijas, 4* (nevis 5*)

Rakstīts: 2 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cai iedevu diezgan augstu vē rtē jumu, jo zinā ju, uz ko pierakstos, un nebiju ļ oti vī lies. Pirmkā rt, salī dzinu ar Blue Horizon, jo, izvē loties viesnī cas cenu, tieš i viņ š sastā dī ja konkurenci no tuvā kajā m viesnī cā m (un plus es tur devos gadu agrā k). Recenzijas stilu atstā š u tā du paš u kā pirms gada apskatā par Blue horizon

1) Viesnī cas izvē les kritē riji: tuvums lidostai un pilsē tai, Egejas jū ra (augustā nav ļ oti karsts), laba cena un viss iekļ auts


2) Tā kā es neredzē ju jē gu ņ emt dā rgas istabas, pastā stī š u par lē tā ko numuru (standarta): var bū t, ka istabā ir nelieli ā rē jie defekti, bet tas viss ir pieļ aujams un nesagā dā ja problē mas , logi bija uz baseina pusi , 413. kab. (tas ir pluss - paķ ē ru wifi no reģ istratū ras uz balkona), visā s dā rgā kajā s istabā s ir citas ē kas un Wifi vajadzē tu noķ ert visus, standarts ir tikai laimī gajiem vienas (es un vē l viena treš daļ a ē kas).
Katrs standarta numurs ir divistabu, vienā istabā ir divguļ amā gulta, otrā divas vienvietī gā s gultas, ir plī ts, izlietne un ledusskapis (tas viss atrodas ā rpus vannas istabas). Kondicionieris, fē ns, TV - darbojas, vanna duš as ziņ ā nav no ē rtā kajā m - tā s pozī ciju mainī t nevar (es domā ju paņ emt rokā un nomazgā ties), tā pē c esiet gatavi. Ap 17:30 - 18:00 sā k beigties karstais ū dens, kas ir diezgan neē rti.

3) Maz zaļ umu (nav kritiski), teritorija it kā maza, bet š ķ iet, ka nē . Lieta tā da, ka daļ a teritorijas ir pamesta (acī mredzot jaunais ī paš nieks vē l nav atradis naudu tā s iekā rtoš anai). Ja bū tu vesela teritorija - varē tu saukt par pietiekami lielu, bet ne ī sti, noteikti ne 5*, 4* pat velk. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, nav nekā du neē rtī bu, sauļ oš anā s krē sli pie jū ras ir bez maksas un tos vienmē r varē ja paņ emt gandrī z pusdienlaikā (jā aizņ emas pie baseina lī dz 7 no rī ta, tad nav izvē les ē rtā ku vai mazā k salauztas).
Lai gan ē kas atrodas ap baseinu, vē jš joprojā m ir ļ oti stiprs, tā pē c daž reiz viņ i lū dz aizvē rt lietussargus pie baseina, pretē jā gadī jumā tie tiek aizpū sti (jū rā š ā du problē mu nav)


4) Viens no izš ķ iroš ajiem faktoriem izvē lei, kā minē ts iepriekš , bija viss iekļ auts klā tbū tne. Viesnī ca š o kā rti izspē lē ja ļ oti interesanti: ē dienu ir diezgan maz, bet pā rsvarā tie ir garš ī gi, tā pē c mani nemaz nepā rsteidz negatī vā s atsauksmes par ē dienu. Visā s viesnī cā s bija tieš i tas, ko es parasti ņ emu, bet galu galā visi cilvē ki ir atš ķ irī gi. Veģ etā rieš iem ļ oti ieteicams iet garā m viesnī cai, lai nenā ktos vilties nelielajā ē dienu skaitā (un tik maz, bet jums visu tomē r var dalī t ar 2).
No dzē rienu viedokļ a ī paš as problē mas neatradu: kola, fanta nav precī zi atš ķ aidī ta, alus un vī ns kā vienmē r lē ts (pat forš ā s viesnī cā s Turcijā , tā pē c mī nusā nevar likt ), bet smagos dzē rienus atš ķ aida ar lielu ledu, par to man nebija sū dzī bu, bija ļ oti karsts, un atkal nā kt uz augš u vai paņ emt 2-3 porcijas uzreiz nav problē ma, jo garā s rindas pie bā ra bija ī sts retums (parasti maksā.3-4 cilvē ki uz leju) un ir noteikts ierobež ojums, cik daudz dzē rienu nebija nevienam, kam paņ emt rokā s (lai gan bija ieteikums no galvenā bā ra, bet visi droš i atzī mē ja) . Pa dienu iedod saldē jumu, nebija traku rindu, 5-7 minū š u laikā vai ā trā k saņ emsi savu saldē jumu. Ū deni pudelē s nedod, bet ja iedos pudeli, tad tajā ielies (ū deni), ar š o problē mu nebija, izņ emot mē ģ inā t ieliet ne vairā k par 0.5 litriem, jo ​ ​ litri un vairā k ne vienmē r piekrī t ielej.
Secinā jums par pā rtiku: mazs, bet garš ī gs, tač u jums nav jā tē rē nauda dzē rieniem un ē dieniem ā rpus viesnī cas (attiecī bā uz piedā vā jumiem ar puspansiju). Man drosmī gs pluss, neskatoties uz visu kritiku citos recenzijā s

5) Wifi, kā jau teicu, ir diezgan ā trs, standarta istabā s parasti ķ er tikai uz balkona, ja no istabas paveras skats uz baseiniem, vai istabā nepopulā rā laikā (ir mikrotik rū teri, tā pē c tie palielina signā la diapazons pie zemas slodzes). Pā rē jā s istabā s, pē c baumā m, viss ir ideā li.


6) Afroamerikā ņ i strā dā par apkalpoš anu numurā . Kopumā sū dzī bu nav, viņ i pat ne vienmē r strā dā ja pē c viena grafika, tā pē c viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu, neiekrī tot miega stundā s (14-16). Ja kas, ar viņ iem var sarunā t (š ito viņ i paš i ieteica, lai gan es jau tajā dienā izgā ju no viesnī cas) un viss bū s ok, tā pē c š o lietu atstā jam melnā.

7) Pludmale ir oļ aina, nav ī paš i viegli iekļ ū t, populā ras bija speciā las č ī bas.
Mani nedaudz pā rsteidza boju trū kums.

8) Baseini ir neskaidri, bet tiek turē ti pieļ aujamā s robež ā s, cik es saprotu, jo reiz viens baseins bija pilnī bā aizsprostots un bija tieš a nedabiska krā sa. Vismaz nevienam nebija nekā du masī vu problē mu (pat ne masveida) peldē š anā s baseinos, lai gan saprotu, ka š ajā ziņ ā ne viss iet gludi.
lpp. s. interesanta ideja - radī t iespē ju kā dā no baseiniem piepeldē t lī dz bā ram un kaut ko pasū tī t. Ē rti.
Ir arī atseviš ķ i ū dens slidkalniņ i, tie darbojas no 12 lī dz 15:30 un atrodas atseviš ķ ā speciā lā baseinā

9) Izklaides nav, ī si sakot, š ajā sakarā es biju ļ oti sarū gtinā ts.
Pludmalē ir volejbols, bet neviens uz to nepulcē jas (rezultā tā neviens nespē lē ), ir galda tenisa galds, pamestajā viesnī cas daļ ā ir minifutbola laukums (tiem, kam patī k kā pt pā ri ž ogiem, no ceļ a malas ir mazā ks ž ogs, kas paralē li jū rai, sargus neredzē ja). Patiesī bā pie baseina ir mū zika, ir kaut kā da joga (vai kas tamlī dzī gs), vakarā ir mini disko un dzī vā mū zika, tad, cik saprotu, nekā . Kā ds rakstī ja par kaut kā das diskotē kas klā tbū tni pē c dzī vā s mū zikas, bet man nav ne jausmas, kur tā atrodas. Pē c pulksten 23:30 viss bija ļ oti kluss, un blakus viesnī cā s skanē ja mū zika.


9a) Pā rsvarā ierodas ģ imenes ar bē rniem un ne velti - miniklubs darbojas diezgan labi, tā pē c bē rniem ir ko darī t. Animators runā krieviski, tā pē c krievu ģ imenē m ar bē rniem tas ir pluss. Cik saprotu, tā kā uzsvars uz ģ imenē m ar bē rniem te ir speciā las telpas un nav diskotē kas pieauguš ajiem.

10) Viesnī cā ir daudz krievu, bet gandrī z visi ir ģ imenes ar bē rniem.
Tieš ā m atrodiet uzņ ē mumu

Apakš ē jā rinda: nekā dā gadī jumā ne 5 *, maksimā li 4 *. Ja vē rtē jat ar 4*, tad vē rtē jums, kā es izteicos, ir 7/10. Tikai tā pē c, ka par vienu un to paš u naudu jū s vienkā rš i neatradī sit 5 * viesnī cas vienā s un tajā s paš ā s viesnī cā s, tas ir, viesnī ca konkurē tikai ar 4 *, un vē rtē jums ir saistī ts ar to. Attiecī bā uz Blue Horizon viss zaudē tik daudz, bet viss mainā s lī dz ar to, ka ir ietaupī jumi uz ē dieniem un dzē rieniem un var doties tusē t jebkurā tuvumā esoš ajā viesnī cā , jo es neredzē ju, ka nevienai viesnī cai bū tu lī dzekļ i viesu identificē š anai. Tā tad jū s varat doties uz dodeca lē tā k un izklaidē ties citā s viesnī cā s.

Brī vdabas cienī tā jiem: volejbols pulksten 11 un 16 blakus esoš ā s viesnī cas sun beach resort (pa pludmali var staigā t 5 minū tes lē nā m), viņ iem ir arī futbols pulksten 16 (pajautā jiet animatoram, kur ir laukums). Tomē r š ajā viesnī cā ir ne vairā k kā puspansija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu