Brīvdienas Rodā

Rakstīts: 7 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 4 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi Rodā . Uzreiz jā saka, ka š ī ir sala, kur ir ko redzē t, ja interesē ne tikai pludmales atpū ta. Tagad par viesnī cu. Ieradā mies agri no rī ta. Pē c anketas aizpildī š anas uzreiz iedeva rokassprā dzes, parā dī ja vietu, kur var atstā t koferus un var doties paē st, uz baseinu, uz pludmali utt. Pē c vakariņ ā m ap 13-00 bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Saskaņ ā ar cenrā di mums bija ekonomiskā divvietī ga istaba. No ekonomiskā s puses bija tikai skats no balkona, un pati istaba ir liela, moderna un tī ra.
Tagad pludmale un jū ra, par ko mē s dodamies atpū sties. Pludmale ir smilš u un oļ u, jū ra ir tī ra un silta. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, kas ir ļ oti labi ES valstī m. Vienī gais trū kums ir ceļ š no viesnī cas lī dz jū rai. Tieš ā m jā brauc 5-10 minū tes, bet tas ir tikai lauku ceļ š , daļ ē ji grants, bet tie ir nieki, salī dzinot ar skaisto jū ru. Ieeja jū rā ir ar lielu oļ u, tā pē c smalkā m kā jā m peldē š anai jā ņ em lī dzi droš ī bas apavi.
Tagad ē diens. Ņ emot vē rā viesnī cas lī meni un ekskursiju izmaksas, ē diens ir brī niš ķ ī gs. Nezinu, ko ē d daž i gardē ž i, kas š eit rakstī ja atsauksmes, mums visa kā pietika gan kvalitā tes, gan daudzveidī bas ziņ ā . un galds vienmē r palī dzē s atrast un apstrā dā t galdu un krē slus pē c katra iepriekš ē jā apmeklē tā ja. Un par netī rā m dakš ā m un naž iem vienā no atsauksmē m esmu vienkā rš i saš utis. Dakš iņ as un naž us viesmī lis ieliek katru atseviš ķ i, ietin salvetē , un tie vienmē r ir nevainojami tī ri. Dzē rieni pilnā daudzveidī bā . Trī s veidu galda vī ns, alus, sulas, kafija krā jumā , tē ja arī .

Kas attiecas uz kokteiļ iem, iesaku vakarā ņ emt kokteiļ us vestibilā , nevis pie baseina. Par baseiniem neko nevaru pateikt. brī niš ķ ī gas siltas jū ras klā tbū tnē skaloš ana balinā tā jā nav mū su izvē le. Jā , par mā jturī bu varu teikt sekojoš o. Viņ i nā k tī rī t, kā Dievs uzliek dvē seli. Viņ i var to sakopt, kad esat jū rā , vai viņ i var ierasties pulksten trijos, kad esat pē cpusdienas snaudā , tač u nav nekā du uzrakstu "netraucē t". Un jā , viņ i nepieņ em dzeramnaudu. Wi-Fi bija gan istabā , gan viesnī cas teritorijā , neslikti, izņ emot vakara stundas, kad visa viesnī ca ir internetā .
Kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, jū ra, istaba un ē dieni bija vienā lī menī . Atpū ta bija veiksmī ga.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu