Lieliska vieta relaksējošām brīvdienām ar bērniem

Rakstīts: 21 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 3.0
Uzturē š anā s viesnī cā atstā ja patī kamus iespaidus un atmiņ as. Ā tri nokā rtojā s. Tā kā ieradā mies pē c vakariņ ā m, mums iedeva sviestmaizes un ā bolus, ar ko pilnī gi pietiek pirms gulē tieš anas. Superior numurs trī s (2 pieauguš ie un bē rns) bija aprī kots ar divguļ amo gultu (precī zā k, divā m vienvietī gā m gultā m, kas novietotas blakus) un divstā vu bē rnu gultiņ u. Numurs ir tī rs, bet, ņ emot vē rā viesnī cas vecumu, nedaudz novecojis. Gultas veļ a bija izmazgā ta, bet daž kā rt bija vecas pelē juma pē das. Uzkopš ana pē c atpū tnieku pieprasī juma.
Teritorija nav ī paš i liela, bet kopta patī kama un mā jī ga. 4 peldbaseini (2 bē rni un 2 pieauguš ie). Ir golfs, š autriņ as, bē rnu klubiņ š (nedaudz noguris un mū su bē rnam tas nemaz neinteresē ja).
Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi. Ē dienu komplekts ir vienā ds, bet tā kā to ir daudz, tad vienmē r bija no kā izvē lē ties. Papildus galvenajam restorā nam ir baseina bā rs, kur var iekost kartupeļ us, desiņ as, gaļ u, dā rzeņ i, saldē jums neierobež ots + daž ā di dzē rieni par brī vu no 10 lī dz pat vakaram. Ē diens garš ī gs (no interesantas haizivis un astoņ kā ji). Jogurtos, sodas, krā sainajos saldē jumos, zupā s ir daudz ķ ī misku piedevu. Pā rē jais ir diezgan ē dams.

Jū ra ir labā kā no visa, kas tur ir. Silts, ieeja laba, bet pludmale oļ aina un bez koraļ ļ iem tur pastaigā ties nav iespē jams. Vienmē r bija pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Dvieļ i ir arī bez maksas, un tos var mainī t ik pē c 3 dienā m.
Svē tki bija brī niš ķ ī gi. Vienī gais, kas viņ u aizē noja, bija transfē rs no lidostas uz viesnī cu, kas mums aizņ ē ma aptuveni 90 minū tes, nevis noteikto 45. Vispirms mū s aizveda pretē jā virzienā no mū su viesnī cas un tad, pabraucot garā m pusi no visa Rodas salā , viņ i mū s atveda uz Dezolu. Maš ī na mež onī gi trī cē ja, gids izkā pa ceļ a vidū un atstā ja tū ristus ar š oferi, kurš neprata ne vā rda angliski. Tā kā man bija 6. grū tniecī ba un mums lī dzi bija bē rniņ š , tad neuzdroš inā jā mies piedalī ties tik mež onī gā transfē rā pretē jā virzienā un uz lidostu braucā m ar taksi par saviem lī dzekļ iem (40 eiro).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu