Beach Break 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
2.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca Beach Break atrodas Rodas salā, Faliraki smilšu pludmalē, tikai 100 metru attālumā no jūras. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар sokhatskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ierodoties viesnī cā.21:30 mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā . Papildus tam, ka tas neatbilda vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m, mū s gaidī ja vē l daudz vilš anā s. Ar pelē jumu pie sienā m ne tikai vannas istaba, bet arī dzī vojamā istaba. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā.21:30 mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā . Papildus tam, ka tas neatbilda vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m, mū s gaidī ja vē l daudz vilš anā s.
Ar pelē jumu pie sienā m ne tikai vannas istaba, bet arī dzī vojamā istaba. Telpā smirdē ja briesmī gi un bija vispā rē ja nepatī kama netī rī bas sajū ta.
Mē s vē rsā mies pie vī rieš a reģ istratū rā (kurš acī mredzot ir viesnī cas ī paš nieks) ar lū gumu mainī t istabu. Viņ š mums piedā vā ja istabu, kas jau izskatī jā s kā piedā vā jums fotoattē lā . Par papildus samaksu 160€, it kā iekļ aujot nodokli trī s personā m. Lai gan patiesī bā nodokli Grieķ ijā maksā PAR ISTABU, proti, viņ š gribē ja no mums summu 3x lielā ku. Jaunā istaba bija tī rā ka, ar atseviš ķ u virtuvi un atseviš ķ u guļ amistabu.
Uz jaunā s istabas grī das bija smiltis, uz gultas melni mati un netī rumi. Dvieļ us un gultas veļ u mū su bē rnam neiedeva, darbinieki aizgā ja gulē t.
Nedaudz vē lā k gaitenī un duš as telpā sienā s pamanī jā m caurumus, kas aizbā zti ar salveš u vai tualetes papī ru.
TV praktiski nestrā dā , ar pā rtraukumiem rā da tikai 3 vietē jos kanā lus.
Kondicioniera tā lvadī bas pulti neatradā m. Nā kamajā rī tā uzzinā jā m, ka kondicionē tā js ir par maksu.
Samaksā juš i 50 € par pulti, ieslē dzot kondicionieri uz pilnu jaudu vē sā rež ī mā ar 16 grā du temperatū ru naktī sapratā m, ka kondicionieris nestrā dā , pū š , bet nedzesē . Š ķ iet, ka tajā nav freona.
Viesnī cas ī paš nieks nemaz nevē las novē rst problē mas, bet tikai cenš as iemaksā t naudu par pamata ē rtī bā m, piemē ram, tī rī bu un viesu komfortu.
Š ie svē tki mums izvē rtā s par mokā m. Nevienam neieteiktu Beach Break. Izņ emot labu atraš anā s vietu tieš i pludmalē , nav nekā du priekš rocī bu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель Beach Break расположен прямо на песчаном пляже Фалираки на Родосе, всего в 100 метрах от моря. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 2 км от комплекса расположены знаменитые термальные источники поселка Калифея. Аеропорт Родос — 18 км.
Pludmales apraksts Пляж Фалираки, протянувшийся на 4 километра, является одним из самых популярных на острове. Широкий, песчаный, хорошо укомплектованный, пляж был удостоен «Голубого флага».
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Пляжный бар «Аспро» — молочные коктейли, клубные сэндвичи, багеты, гамбургеры, основные блюда, фрукты и сладости.

  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 13 апартаментов.

Istabās

Балкон, кондиционер, Wi-Fi безкоштовно, фен, кухня, холодильник, плита, сейф, телевизор.

Adrese Faliraki Rhodes, Greece
Tālruņi: (+30) 22410 85107
Tīmekļa vietne: Beach Break
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.