Lieliska viesnīca ar jauku pludmali, lielisku personālu un atrašanās vietu

Rakstīts: 13 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 11 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies Amilia Mare Hotel 2021. gada jū lija sā kumā.7 dienas, gandrī z uzreiz pē c vasaras sezonas atklā š anas viesnī cā . Zemā k nolē mā m uzzī mē t visus plusus un mazā kos mī nusus, ko pamanī jā m, atpū š oties Amilia Mare. Tie ir tikai mū su iespaidi un pieredze, kas var atš ķ irties no citiem. Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu!
VIESNĪ CAS TERITORIJA UN ISTABA
Viesnī ca sastā v no galvenā s un 4 papildu ē kā m. Mē s dzī vojā m Diagoras ē kā . Neskatoties uz to, ka ē ka ir veca, mums viss derē ja un bijā m apmierinā ti. Mums bija standarta numurs ar skatu uz jū ru. Skaņ as izolā cija ir slikta, bet mums bija ģ imenes ē ka, tā pē c tā bija ok un nebija trokš ņ aina. Tā pat ē kā nedarbojā s lifts, bet viesnī cas darbinieki palī dzē ja atnest koferus uz mū su numuriņ u un aiznest tos pē c izrakstī š anā s. Tī rī ja istabā ik pē c 2 dienā m, vienmē r papildinā ja arī ž eleju un š ampū nu. Katru dienu istabā tika atstā tas 2 pudeles ar 1.5 litru dzeramo ū deni.

Vestibilā atrodas informā cijas terminā ļ i, kuros var redzē t viesnī cas karti, izklaides programmu krievu valodā , pierakstī ties uz a la carte restorā niem (skat. zemā k) u. c. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams gandrī z visā viesnī cā .
Viesnī cas personā ls: draudzī gs un profesionā ls personā ls reģ istratū rā , gandrī z vienmē r viens no viņ iem bija krieviski runā još s. Kopumā personā ls ir ļ oti jauks un pieklā jī gs. Personā ls restorā nos, bā ros, pludmalē runā angliski, bet pat tie, kas nezina valodu, nesaskā rā s ar grū tī bā m.
PLUDMA
Mū suprā t, pludmale ir vidē ja izmē ra. Brī vdienu sā kumā , kad viesnī ca nebija pā rā k pilna, ar sauļ oš anā s krē slu izvē li problē mu nebija (atnā cā m 8.00-9.00 no rī ta un bija pietiekama bezmaksas sauļ oš anā s krē slu izvē le). Kaut kur atpū tas vidū ieradā s daudzi tū risti un, pē c tradī cijas, liels skaits atpū tnieku sā ka atstā t dvieļ us sauļ oš anā s krē slos pulksten 6 no rī ta un atgriezā s tikai pē c 2-3 stundā m. Bija diena, kad pulksten 7 bija grū ti atrast brī vu vietu zem lietussarga. Sauļ oš anā s krē sli labā stā voklī (iespē jams, jauni); pludmales dvieļ us varē ja mainī t ik pē c 2 dienā m.
Ieeja jū rā ir ē rta un ē rta. Dzī lē ir akmeņ i, bet tas mū s netraucē ja. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga.
UZTURS

Ieejot galvenajā restorā nā , jums tiks lū gts valkā t masku (savu) un vienreizē jā s lietoš anas cimdus (komplektā ). Mū su atvaļ inā juma pirmajā s dienā s garu rindu tikpat kā nebija, vienī gi pī ķ a stundā s daž kā rt rindā pē c ē diena pulcē jā s pat 6-7 cilvē ki. Tač u vē lā k viesnī cas lielā s slodzes dē ļ pie ieejas restorā nā veidojā s rindas, tač u viesnī cas darbinieki to laboja, vakariņ ā m atverot papildu restorā nu. Bufete ir atvē rta, jū s varat nā kt un izvē lē ties savu ē dienu. Ē dienu izvē le nav slikta, bet tiem, kam ikdienā rū p daudzveidī gs ē diens, gardumi, tad diez vai atradī s. Mums viss derē ja un ē dā m garš ī gi (bija izvē les gaļ a, zivis, reizē m arī jū ras veltes). Arī restorā na viesiem ir iespē ja bez maksas doties uz a la carte restorā niem pē c pieraksta - 2 restorā ni nedē ļ ā . Ir restorā ni, kas piedā vā itā ļ u, Ā zijas un grieķ u virtuves ē dienus. Jū s varat reģ istrē ties vestibilā informā cijas terminā lī .
Dienas laikā starp galvenajā m ē dienreizē m Jums ir atvē rti vairā ki bā ri ar uzkodā m un dzē rieniem, t. sk. un pludmalē . Bā ri ar alkoholiskajiem kokteiļ iem atvē rti vakarā no pulksten 17.00. Bonusā visas dienas garumā bija saldē jums.
ANIMĀ CIJA UN IZKLAIDE
Animā cija ļ oti laba, programma interesanta, katru vakaru ir spē les, vai konkursi, vai priekš nesumi utt. Arī animā cijas komanda nebija uzmā cī ga un nespieda piedalī ties daž ā dā s aktivitā tē s dienas laikā . Uz vietas ir ū dens slidkalniņ š .
Pludmalē par papildus samaksu bija arī ū dens aktivitā tes (skū teris, trakais dī vā ns utt. ). Iesakā m pamē ģ inā t, pieredze neaizmirstama, darbinieki forš i.
Kopumā ar pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti, tā pē c tikai augsti vē rtē jumi un noteikti iesakā m Amilia Mare atpū tai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu