Slikti - vannas istabā tarakāni, bojāts kondicionieris, durvju slēdzene, TV

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 25 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 4.0
1. Mē s gribē jā m atpū sties Rodā . Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru Mouzenidis. Tie ieteica 7 nakš u ceļ ojumu - Amilia Mare Family Resort, viss iekļ auts, pozicionē ts kā.5 *.
2. Man patika pavā ru darbs - viņ i pagatavoja garš ī gi. Tur bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Vienmē r bija pieejams saldē jums un dzē rieni.
3. Cieņ a – droš s istabā . Mī nusi - pa nakti staigā ja tarakā ni, ieejot istabā atklā ja, ka nestrā dā kondicioniera kontrole, salaboja tikai nā kamajā dienā - atvainojā s, ka aizmirsa iztī rī t filtru. . Televizora spilgtuma kontrole bija bloķ ē ja pulti - ekrā ns bija tumš s, nebija iespē jams skatī ties, salabots arī otrajā dienā . Treš ajā dienā viņ i nevarē ja atvē rt istabas durvis ar atslē gas karti. Gaidī jā m pusstundu, atnā ca meistars, nomainī ja slē dzenē baterijas, atvainojā s, ka aizmirsu nomainī t.

3. Ļ oti labi pavā ri, gatavoja garš ī gi, bet trauki bija slikti mazgā ti, glā zes bija taukainas, naž i un dakš iņ as biež i smarž oja pē c zivī m. Ā boli, bumbieri, plū mes un persiki bija tik nenobrieduš i, pat ā mura naglas ar tiem. Viņ i nā ca no pludmales, apkopē ja beidza slaucī t grī du, nevis manas rokas paņ ē ma krū zes, no kurā m istabā dzē rā m ū deni, viņ a nes uz vannasistabu mazgā ties. Man bija viņ ai jā paskaidro, lai vairs nepieskaras krū zei. Bija paredzē ts piegā dā t uz istabā m minerā lū deni pudelē s, bet nereti to darī ja 16-17 stundā s, un karstumā vajag dzert, paš am bija jā iet uz reģ istratū ru pē c ū dens.
4. Pirmajā dienā devos peldē ties, apmē ram 20 metrus no akmeņ iem. Peldē ja brasu, zem ū dens 20-30 cm no virsmas bija akmens, uz tā traumē ja labo roku, uzlika 2 š uves. Nebija nekā du bī stamī bas zī mju vai boju. Tad kā ds cits tū rists apmē ram tajā paš ā vietā pludmalē no ū dens izņ ē ma izsista stiklu un ar asiem galiem saplacinā tu alus bundž u. Pludmales smiltī s gulē ja cigareš u izsmē ķ i, nekad neesmu redzē jis pludmali tī rī tu.
Secinā jums: viesnī ca nevelk pie 5* - antisanitā ri apstā kļ i un bojā jumi, bezatbildī ga saimniekoš ana - nav brī dinā jumu par briesmā m ū denī . Ziņ oju par atgrieš anos Mouzenī dī , saņ ē mu tukš u atbildi.
Man vairs nebū s darī jumu ar š o uzņ ē mumu un nevienam neiesaku - cī nī ties par tā du viesnī cu kā par 5* ir vienkā rš i nekaunī ba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu