Rhodes Bay Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№15 viesnīcas reitingā Rodas
8.6 Numurs
8.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.6 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss atrodas netālu no Rodas pilsētas. Uz galvenās ēkas jumta ir terase ar peldbaseinu un restorāns ar panorāmas skatu uz jūru. Bungalo komplekss atrodas atsevišķi, galvenās ēkas 11.stāva līmenī, starp skuju kokiem. Attīstīta infrastruktūra, daudzveidīga ēdināšana un kvalitatīvs serviss ir viesnīcas stiprās puses. Ieteicams romantiskiem pāriem un ģimenēm. Viesnīca piedāvā pakalpojumus ģimenēm ar bērniem līdz 3 gadu vecumam. Uzcelta 1970. gadā, pilnīga rekonstrukcija notikusi 2000. gadā, katru gadu tiek veikts kosmētiskais remonts. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas un bungalo kompleksa. Koplietošanas zona ar Amathus Elite Suites.Vairāk →
аватар ta_nushka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tas kompā nija: 4 cilvē ki, divas istabas 428 un 429. Pati istaba ir plaš a, bet ļ oti maza vannas istaba. Iztī ra, dvieļ us maina katru dienu, gultas veļ a pē c pieprasī juma, jā liek karte. Ē diens: ē diens garš ī gs, labs un mē reni daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Atpū tas kompā nija: 4 cilvē ki, divas istabas 428 un 429. Pati istaba ir plaš a, bet ļ oti maza vannas istaba. Iztī ra, dvieļ us maina katru dienu, gultas veļ a pē c pieprasī juma, jā liek karte.
Ē diens: ē diens garš ī gs, labs un mē reni daudzveidī gs. Apkalpoš ana restorā nā ļ oti pievī la, pat ne viesmī ļ i, bet administratori, viena meitene, blondī ne - labi, mierī gi; divas brunetes - tikai murgs. Galdiņ i mazi, servē ti uz diviem, bijā m č etri, š ī s divas brunetes neļ ā va sē dē t pie lieliem galdiem un atklā ti izsita, ja jau bijā m paspē juš i iekā rtoties viņ u prombū tnes laikā , piedā vā ja vai nu sē dē t atseviš ķ i diviem, vai uzklā t mazu galdiņ u č etriem, pā rvietot divus mazus galdiņ us, tas bija "neiespē jami". Š ī s divas meitenes, atklā ti sakot, bija dī vainas, viņ as pieskā rā s atpū tniekiem, varē ja apskaut, paglaudī t pa muguru, paglaudī t plecu - kaut kā ds mež onī gums)))
SPA ir š ausmī gas š ausmas, sen nebiju redzē jis tā du š vaku. . .
Viss iekļ auts aprobež ojā s ar ļ oti striktu un mazu sarakstu, viss pā rē jais bija par naudu, piemē ram, tē jas tase - 4.5 eiro. Turklā t izlidoš anas dienā viņ i pā rtrauks jū s apkalpot tieš i pulksten 12, un nav nozī mes tam, kad jū s dodaties uz lidostu, viss tiks samaksā ts par jums.
Pludmale pā ri ceļ am. Pazemes pā reja, bet ņ emiet vē rā , ka satiksme uz ceļ a ir ļ oti intensī va, ja paņ emsiet solā riju prom no jū ras, gulē siet kā uz ietves, ieelposiet izplū des gā zes un klausieties automaš ī nu troksni, kas daž kā rt apslā pē sē rfoš anas skaņ a.
Auto noma viesnī cā ir 1.5 reizes dā rgā ka nekā tajā paš ā uzņ ē mumā , bet aiz stū ra. Apceļ ojā m visu salu, kopumā mums patika atpū ta un arī Rodas sala.
Rezultā tā : esam gatavi teikt jā Rodai, bet nē Amathus viesnī cai.
аватар ya.elena-elena201
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā reize bija Kiprā . Bijā m jū nijā , mums teica, ka jū ra jau bū s silta un nebū s tik stiprs karstums - tā bija. Biļ eti pirkā m no 11. lī dz 18.06. 2017. Viesnī cu arī izvē lē jā mies kā vienu no labā kajā m, netā lu no centra un ar labu teritoriju. … Tomēr ▾ Pirmā reize bija Kiprā . Bijā m jū nijā , mums teica, ka jū ra jau bū s silta un nebū s tik stiprs karstums - tā bija. Biļ eti pirkā m no 11. lī dz 18.06. 2017. Viesnī cu arī izvē lē jā mies kā vienu no labā kajā m, netā lu no centra un ar labu teritoriju. Ā tri novietots, istabiņ a ar skatu uz jū ru, skats skaists!! ! Esmu pā rliecinā ts, ka atvaļ inā jumā skats no istabas ir svarī ga sastā vdaļ a! ! Kā tu mosties un kā skaties saulrietu. . . esmu gatava par to pā rmaksā t !! ! Istaba patika, nav ī paš i liela, bet skaidrs, ka man nesen veikts remonts - viss ir zī mols jauns, viss strā dā , visā das viltī gas pogas, lai izslē gtu gaismu. Plaš a vannas istaba, man patika. Kosmē tika mainā s katru dienu. Ierodoties, mū s gaidī ja augļ i no viesnī cas! Ū dens. Vī na pudele! ! ! jauki. Brokastis ir trakas! Garš ī gi un viņ iem pat ir š ampanietis! Brokastī s sapratā m, ka viesnī cā ir daudz krievu - krievu valoda š eit ir galvenā . Viesnī cā ir vairā ki peldbaseini un pat iekš telpu olimpiskais izmē rs ar labu trenaž ieru zā li. Bet mē s devā mies uz jū ru. priekš kam baseins, ja ir jū ra? ! . Daudz vietas - pie baseina, zā lienā vai pie jū ras. Mā miņ u ar bē rniem tač u ir daudz, pludmalē ir pat rotaļ u laukums. Bet vakarā devā mies uz jū ru. Jū ra tī ra, silta, smiltis pelē kas, bet smalkas un patī kamas. Gar jū ru ir taciņ a, pa to var izstaigā t visu (!! ! ) kū rortu, un tas nav daudz, ne mazā k kā gandrī z 20 km. Vakaros viesnī ca ir skaisti izgaismota, mums ļ oti patika bā rs uz balkona, mū zika, dzē rieni. Kopumā es negribē ju nekur iet un iet ā rā - visur ir karsts, bet mū su viesnī cā ir tik labi ! ! !
вид из номера, балкон вид  из номера вид ночью вид из номера  на территорию завтрак! с шампанским у моря
аватар csanka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! Es nesen atgriezos no atvaļ inā juma Amathusā , apmeklē ju to ar savu 9 gadus veco meitu un draugiem, kuriem arī bija daž ā da vecuma bē rni. Vispirms pastā stī š u par mī nusiem. Kopumā viss patika, lielā kais, manuprā t, viesnī cas mī nuss ir bē dī gi slavenā s rindas restorā nā - tieš ā m ļ oti kaitinoš as. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Es nesen atgriezos no atvaļ inā juma Amathusā , apmeklē ju to ar savu 9 gadus veco meitu un draugiem, kuriem arī bija daž ā da vecuma bē rni. Vispirms pastā stī š u par mī nusiem.
Kopumā viss patika, lielā kais, manuprā t, viesnī cas mī nuss ir bē dī gi slavenā s rindas restorā nā - tieš ā m ļ oti kaitinoš as. Arī pludmale no pirmā acu uzmetiena š ķ iet netī ra, tač u tā s ir dabiskas atliekas, pā rsvarā aļ ģ es. Lai gan citā s valstī s un citā s viesnī cā s viņ iem kaut kā izdodas to noņ emt - vienkā rš i estē tisku apsvē rumu dē ļ . Pie mī nusiem pieskaitā ms arī tualetes trū kums pludmalē - nu, lī dz baseinam ir mazliet tā lu, menedž eri kungi)! Un tas, kas atrodas pie baseina, netiek pietiekami biež i tī rī ts tā dai cilvē ku plū smai, kas to vē las apmeklē t. Arī aprī kotā nobrauciena trū kums bē rnu ratiem pa ceļ am uz jū ru nav ī paš i ē rts - protams, darbinieki, ja ierauga mammu, izpalī dzī gi palī dz viņ u pacelt/nolaist, bet biež i vien tuvumā neviena nav, un meitenē m jā nē sā grū ti rati ar divgadī gu bē rnu augš ā /lejā pa trepē m ne tā stabilā kā sejas krā sa) - vai "jā lec" pa pakā pieniem. Un galu galā , starp citu, rati salū za (.
Ī paš u pretenziju pret istabu uzkopš anu man nav, skats pa logu man personī gi bija labā ks par pasū tī to, bet istabiņ a maza, un pat duš as kabī nē pat man ar savu XS izmē ru tas bija nedaudz š aurs))). Kā vī rieš i tur ienā k – nevaru iedomā ties.
Vē l viens mī nuss - pat par pakalpojumu "viss iekļ auts" pludmalē par maksu - viesmī ļ i nes bezmaksas dzē rienus tikai pie baseina. Un, paturiet prā tā , topoš ie atpū tnieki Amathusā - jū su "viss iekļ auts" neattiecas uz visu, bet tikai uz to, kas ē dienkartē ir atzī mē ts ar P / P un "pā rvē rš as par ķ irbi", tas ir, beidzas pulksten 24:00 - No š ī brī ž a visi dzē rieni ir apmaksā ti))). Pasū tiet vairā k iepriekš .
Tagad par plusiem - to ir daudz - zaļ a, mā jī ga teritorija; laba animā cija (bā rā.11. stā vā notiek tematiskā s ballī tes, un paš i animatori lieliski, cenš as); patī kams, draudzī gs personā ls (vispā r es laikam iekritu kaut kā dā statistikas izlasē , biju reprezentatī vs vī rietis ar brillē m, viens no vadī tā jiem, acī mredzot, paspieda roku, tiklī dz iekritu acī s, un jautā ja: "Kā iet š odien? "). Ē diens garš ī gs, izvē le laba (viesmī ļ i vienkā rš i ilgi nenā k pasū tī t dzē rienus - nu, acī mredzot viņ iem nav laika). Jauks SPA centrs, man patika visas veiktā s procedū ras. Izcils "omā ru vakars" (tas ir par papildus samaksu, pieauguš ajam 44 eiro, bē rnam 22 - bet bē rns atnesī s tieš i tikpat, t. i. Ļ OTI daudz pā rtikas))). Un bezmaksas "a la carte" mums arī viss patika. Jū ra ir silta, mazi viļ ņ i priecē , un viegls vē jiņ š padara gulē š anu pludmalē patī kamā ku.
Starp citu, pateicoties viesnī cas akcijai, mē s pilnī gi bez maksas ieguvā m iespē ju salī dzinā t savu piekrasti ar Vidusjū ras piekrasti - devā mies 2 dienas uz Princess Andrianna Hotel, kas atrodas netā lu no Lindosas. Ja š ī akcija turpinā sies arī ierodoties, iesaku aizbraukt, tā viesnī ca arī brī niš ķ ī ga, pavisam jauna, un jū ra savā dā ka (mierī ga, bet auksta), un laiks karstā ks. Bet galu galā mē s nolē mā m, ka "Amathus" joprojā m ir ē rtā ks, un ē diens š eit ir labā ks))).
Kopumā - liels paldies "Amathus" kolektī vam un tū roperatoram "Biblio Globus" par lielisko atpū tu. Tiesa - tas jau ir par "Biblio Globe" - viesnī cas gids "Amathus" mums nepatika vairā ku iemeslu dē ļ , bet "Princesē Andriannā " viņ a ir ļ oti patī kama un gā dī ga meitene.
Lai visiem laba atpū ta).
аватар AlesyaA
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika..... sā kumā man likā s dā rgi....bet pā rspē ja visas manas cerī bas....Karaliski svē tki....Paldies Metropol Travel Group un visiem viņ u brī niš ķ ī gajiem menedž eriem! … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika..... sā kumā man likā s dā rgi....bet pā rspē ja visas manas cerī bas....Karaliski svē tki....Paldies Metropol Travel Group un visiem viņ u brī niš ķ ī gajiem menedž eriem!
аватар Foxy76
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū š amies ar draugiem un pusaudž iem. Principā visiem patī k. Paspē jā m apbraukt gandrī z visu salu, bijā m pā rliecinā ti par izvē les pareizī bu. Rakstu atsauksmi pludmalē , wi-fi ir stabils, pusaudž iem tas ir svarī gi, jū s saprotat. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū š amies ar draugiem un pusaudž iem. Principā visiem patī k. Paspē jā m apbraukt gandrī z visu salu, bijā m pā rliecinā ti par izvē les pareizī bu. Rakstu atsauksmi pludmalē , wi-fi ir stabils, pusaudž iem tas ir svarī gi, jū s saprotat. Bezmaksas.
Atraš anā s vieta. Pati Ixia pilsē ta ir maza, bet ap viesnī cu ir veikali, tavernas lielā skaitā , automaš ī nu un kvadraciklu noma, vindsē rfings utt. Nav apskates objektu, bet lī dz Rodai - salas galvaspilsē tai - 5 km,
Taksometrs maksā.8 eiro, autobuss 2 eiro. Un tur jau ir ī sta tū ristu ballī te, ir ko redzē t.
Jā ! Izvē loties viesnī cu Rodā , ņ emiet vē rā , ka Egejas jū ras piekrastē vienmē r ir vē smas, tā pē c vasarā ir vieglā k izturē t karstumu, un jū rā vienmē r ir neliels uztraukums. Vidusjū ra ir ļ oti mierī ga un caurspī dī ga, tač u tā s piekraste ir vē l karstā ka un tajā ir mazā k veģ etā cijas. Un oļ i un smiltis pludmalē s ir sasildī ti tā , ka nav iespē jams sē dē t pat ar dvieli.
Istabas. Mē s dzī vojam pē c standarta. Istaba liela, sadalī ta ar až ū ra starpsienu, aiz tā s ir dī vā ns, uz kura guļ bē rns. Skats uz jū ru = skats uz š oseju, naktī trokš ņ ains. Tī ri tī ri, veļ a un dvieļ i labi, liek pat vairā k nekā vajag. Ir ģ imenes istaba, tā s ir divstā vu, bet ar tā m ir par maz, mē s to nesaņ ē mā m. Ar diviem bē rniem viņ i neiedzī vojas standartā . Ir arī apartamenti ar maziem baseiniem, tač u tie maksā nereā lu naudu.
Pludmale un baseini. Pludmale pā ri ceļ am! Iet pa nelielu tuneli, metri 20. Bet pludmalē ir ne tikai smiltis un oļ i, bet arī zā le un koki, kas ir ļ oti svarī gi +35C temperatū rā . Zem kokiem uz zā les var visu dienu diezgan mierī gi nogulē t.
Ir pieci baseini - trī s atvē rti zemā k, viens 11. stā vā , kalnā , ir arī bē rnu baseins, un viens spa, slē gts. Arī ap baseiniem aug koki, skaistule! Sauļ oš anā s krē slus labā k ņ emt lī dzi no rī ta, bet principā vietas pietiek visiem.
Jū ra ir silta, bet vienmē r ir nelieli viļ ņ i, nedaudz dubļ aini no smiltī m. Ieeja ū denī ir oļ u, maiga, un tad apakš ā ir smilš aina.
Uzturs. Normā ls. Nekas pā rsteidzoš s, bet pietiekami daudz pā rtikas, bez steigas. Zivju par maz, bet augļ u, saldumu, gaļ as – pā rpilnī bā . Ja ir HB, tad vakariņ as var iemainī t pret pusdienā m - ļ oti ē rti. Varat arī paē st baseina bā rā . Divas divslā ņ u sviestmaizes ar š ķ iņ ķ i un sieru, dekorē tas
Frī kartupeļ i un salā ti maksā.3, 50 eiro. Bē rni diez vai var apē st vienu š ā du porciju kopā . Vienī gais negatī vais ir vakariņ as lī dz 22-00, un viņ i sā k tī rī t ē dienu no 21-15! Nekad agrā k nekas tā ds nebija redzē ts.
Galvenajam restorā nam 10. stā vā ir milzī ga atvē rta terase ar skatu uz jū ru. Tur ir brī niš ķ ī gi patī kami ieturē t brokastis un vakariņ as, saulrietā ir ļ oti skaisti.
Animā cija. Sī kā k neko neteikš u, jo mē s paš i izklaidē jamies. Ir animatori, pat krievvalodī gie, ir bē rnu klubs, bet, godī gi sakot, es nezinu, kas un kā tas ir. Dzī vā mū zika, dejas, š ovi – tas viss ir, bet, kā jau Eiropā ierasts, viss ir ļ oti neuzkrī toš s.
Vā rdu sakot, viss ir kā rtī bā . Ģ imenes brī vdienā m - tas ir labā kais. Arī ceļ oš ana pa salu ir obligā ta, tač u tas ir pavisam cits stā sts.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отельный комплекс находится недалеко от г. Родос. На крыше основного здания расположена терраса с бассейном и рестораном, откуда открывается панорамный вид на море. Комплекс бунгало расположен обособлено, на уровне 11-го этажа главного здания, среди хвойных деревьев. Развитая инфраструктура, разнообразное питание и качественный сервис — сильные стороны отеля. Рекомендуется для отдыха романтических пар и семей. Отель предоставляет услуги для отдыха с детьми до 3 лет. Построен в 1970 году, полная реконструкция прошла в 2000 году, косметический ремонт проводится каждый год. Отель состоит из главного здания и комплекса бунгало. Общая территория с отелем Amathus Elite Suites.

Atrašanās vieta Отель в 12 км от международного аэропорта острова, в 4 км от г. Родос и главного порта, в районе Иксия, через дорогу от моря.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть крытый бассейн с пресной водой и подогревом, 3 ресторана (1 A la Carte), 4 открытых бассейна (312 кв.м, 154 кв.м, 800 кв.м и 128 кв.м), 2 больших конференц-холла и 11 конференц-залов, магазины, 4 бара, мини-маркет, терраса, сувенирный магазин, интернет-лаунж. Есть камера хранения багажа, кондиционер, отопление, специальные диетические меню (по запросу), упакованные ланчи. Доступны услуги консьержа, портье, флориста, секретаря, парковщика, гладильные услуги (платно), ускоренная регистрация заезда/отъезда, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, доставка прессы (платно). Стойка регистрации и обслуживание номеров работают круглосуточно. Курение на всей территории запрещено. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика, игровая комната, гигантские шахматы.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 307 номеров. Есть семейные номера, гипоаллергенный номер, люкс для новобрачных.

Istabās

кондиционер, сейф, спутниковое телевидение, мини-бар, тапочки и халаты (бесплатно), ежедневная уборка, ванная комната, фен, Wi-fi (бесплатно), прямой телефон, балкон

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 100 Iraklidon Avenue, Rhodes, Greece, 85101, Greece
Tālruņi: +30 22410 89900
Tīmekļa vietne: Rhodes Bay Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.