laba budžeta viesnīca

Rakstīts: 3 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 3 — 13 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ogad viņ i par savu atpū tas vietu izvē lē jā s skaisto, saulaino Rodu. Sala jau no pirmajā m uzturē š anā s dienā m mū s pā rsteidza ar savu skaistumu. Neprā tī gi zaļ a sala, daudz ziedu! Ir daudz atrakciju, kas ir salas galvaspilsē tas Rodas vecpilsē tas vē rtas! Nokļ ū stot š ajā vietā , rodas iespaids, ka atrodaties ī stā bruņ inieku laikmetā ! Neticami skaistā , sniegbaltā Lindosas pilsē ta ar Akropoli, divu jū ru skū psts, vietē jie ciemati, Monolī ta pils drupā m, senā Kamiros pilsē ta - tas nav viss to vietu saraksts, kas vienkā rš i aizrauj elpu. prom. Mē s daudz ceļ ojā m, ceļ ojā m, un to skaistumu, ko š eit redzē jā m, ir pat grū ti izteikt vā rdos!
Tagad nedaudz par viesnī cu, kurā apmetā mies. Viesnī cas nosaukums ir Aelia. Vieta ir ļ oti klusa, lieliski piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Ļ oti tuvu jū rai, burtiski 200 metri. Jauka liela pludmale, mierī ga Vidusjū ra, bez akmeņ iem! Ko vē l vajag brī niš ķ ī gai atpū tai pie jū ras : )
Lai gan viesnī cā nepavadī jā m daudz laika, tā atstā ja tī ras un komfortablas viesnī cas iespaidu. Istaba nav liela, bet tī ra katru dienu.

Vē los atzī mē t arī patī kamo viesnī cas personā lu - vienmē r draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā brī dī !
Ī sti pietrū ka animā cijas programmas! Vakaros nav ko darī t, ir garlaicī gi.
Ē dienu ziņ ā tas ir diezgan vienmuļ š , bet ļ oti garš ī gs.
Viesnī cā ir liels peldbaseins, vienmē r ir bezmaksas bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, tas tiek arī periodiski iztī rī ts.
Viesnī ca pilnī bā atbilst zemajai cenai un ir labi piemē rota ekonomiskai atpū tai.
Protams, bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos Rodā , plā nojam š eit atgriezties nā kamgad.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu