Rοyal Blue Resort 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.610
№5 viesnīcas reitingā Retimna
8.8 Numurs
9.1 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca piedāvā ekskluzīvu pieredzi tikai pieaugušajiem un uzņem viesus, kas ir vecāki par 12 gadiem. Atrodas jūras krastā Panormo pilsētā, Krētas ziemeļu krastā, netālu no Retimnas. Viesnīca tika atvērta 2009. gada maijā, un tās platība ir 28 hektāri.Vairāk →
аватар IRENKAKIC
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es plā noju atpū sties Krē tā un jo ī paš i Sensimarā jau 2011. gadā , detalizē ti izpē tot atsauksmes par viesnī cu, bet. . . vī rs mani pā rliecinā ja par labu Spā nijai, bet š ogad man nebija jā izvē las - ja atpū š amies, tad tikai Krē tā un tikai Sensimā rā ! Un tā , atstā jot 11 mē neš us veco mazuli mammas aprū pē , lidojam uz Krē tu. … Tomēr ▾ Es plā noju atpū sties Krē tā un jo ī paš i Sensimarā jau 2011. gadā , detalizē ti izpē tot atsauksmes par viesnī cu, bet. . . vī rs mani pā rliecinā ja par labu Spā nijai, bet š ogad man nebija jā izvē las - ja atpū š amies, tad tikai Krē tā un tikai Sensimā rā ! Un tā , atstā jot 11 mē neš us veco mazuli mammas aprū pē , lidojam uz Krē tu. Pilnī gi piekrī tu tiem tū ristiem, kuri raksta, ka viesnī cā valda miera un relaksā cijas atmosfē ra, tieš i tas, kas mums vajadzī gs un ko gaidī jā m! Viesnī cas neapš aubā mā s priekš rocī bas ir skaista, sakopta teritorija, daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, jaunas, plaš as telpas, uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls, divu lī meņ u pludmale. Un Krē tas jū ra! Nav iespē jams neiemī lē ties tā s zilajā , zilajā krā sā , starp citu, oktobra sā kumā ū dens temperatū ra bija +24 grā di! Mē s ī rē jā m automaš ī nu Citroen C1 aģ entū rā , kas atradā s pa kreisi no viesnī cas, un mans vī rs uzrā dī ja savu autovadī tā ja apliecī bu (sarkano grā matu), kas izdota vē l padomju laikos, un jautā jumu nebija! Lai gan nezinu, varbū t jautā jumi bū tu raduš ies, tiekoties ar policiju....bet mē s tikā m cauri! Mē s devā mies uz Haniju, pastaigā jā mies pa Venē cijas ostu un tad uz Velna ostu. atrodas 20 km uz austrumiem no Hanijas, gar kalnu serpentī niem, ir neaprakstā ms skaistums, patiesi maģ iska vieta, Retimnā - krā saina Grieķ ijas pilsē tiņ a ar skaistu promenā di un, protams, Santorini (ekskursija tika veikta vietē jā tū risma aģ entū rā , kas atrodas panormo(aitidis_artoriks@mail . ru), punktiski atvests, uz prā mja, satikts-uzvests uz viesnī cu. Ah, Santorini! Par to var rakstī t un rakstī t, bet labā k redzē t un atcerē ties uz mū ž u! Un es patika arī Bali ciematiņ š , ļ oti mā jī gs un mī ļ š . Rezumē jot teikš u, ka nedē ļ a Krē tā protams ir ļ oti maz, jo Krē ta ir tik bagā ta ar skatiem un brī niš ķ ī gā m ainavā m, ka gribas tajā atgriezties vē l un vē l .
Набережная Ретимно Санторини Санторини
аватар nosikova2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir super, negaidī ta. . . Iesaku visiem, kas vē las atpū sties miesā un dvē selē . Tiem, kam patī k izklaidē ties, noteikti bū s brī ž i. Daudz eiropieš u. Ē diens ir daudzveidī gs un labs. Tā atrodas 22 km attā lumā no Retimnas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir super, negaidī ta. . . Iesaku visiem, kas vē las atpū sties miesā un dvē selē . Tiem, kam patī k izklaidē ties, noteikti bū s brī ž i. Daudz eiropieš u. Ē diens ir daudzveidī gs un labs. Tā atrodas 22 km attā lumā no Retimnas. ES iesaku!
аватар vzlyottour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atpū tai bez bē rniem. Viesnī cā valda mierī ga un relaksē još a atmosfē ra. Viesnī ca ļ oti glī ta, viesnī cas iekā rtojums izsmalcinā ti atturī gā stilā , bet viss pā rdomā ts un kvalitatī vi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atpū tai bez bē rniem. Viesnī cā valda mierī ga un relaksē još a atmosfē ra. Viesnī ca ļ oti glī ta, viesnī cas iekā rtojums izsmalcinā ti atturī gā stilā , bet viss pā rdomā ts un kvalitatī vi. Telpas ir lieliskā stā voklī . Pā rtikas kvalitā te. Viesnī ca atrodas nogā zē , tā pē c ir nedaudz neē rti pā rvietoties pa teritoriju. Vienī gais trū kums ir neē rtā nolaiš anā s lī dz jū rai un salī dzinoš i neliela pludmale. Viesnī ca prasī giem tū ristiem bez bē rniem.
бассейн
аватар patrakova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada jū lijā . Grieķ ijā un Krē tā pirmo reizi, lai gan daudz ceļ ojam. Izš ķ iroš ais faktors, izvē loties atpū tai Krē tu, š oreiz bija tieš ais lidojums no mū su pilsē tas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada jū lijā . Grieķ ijā un Krē tā pirmo reizi, lai gan daudz ceļ ojam. Izš ķ iroš ais faktors, izvē loties atpū tai Krē tu, š oreiz bija tieš ais lidojums no mū su pilsē tas. Izvē loties viesnī cu pē c atsauksmē m internetā , sapratu, ka Krē tā nav tik daudz viesnī cu, kas atbilstu mū su prasī bā m, proti: 5*, maza izmē ra, sastā v no villā m, nevis no milzī gas ē kas (varu' neizturē t, kad starp marmoru un spoguļ iem ļ auž u pū ļ i peldbiksē s drū zmē jas liftā , lai dotos lejā uz jū ru! ) Man patī k viesnī cas nevis pilsē tā s, bet kaut kur klusā vietā , lai pludmalē nav sveš inieku. , ņ emot vē rā , ka pludmales nav viesnī cas privā tī paš ums - it ī paš i. Diskotē kas, nakts promenā des un veikali arī nav vajadzī gi! Vispā r, lai bū tu kluss, mierī gs, maz cilvē ku, garš ī gi, tī ri un ē rti!
Varu teikt, ka viesnī ca pilnī bā atbilst visā m š ī m prasī bā m! Galvenajā baseinā ir tik maz cilvē ku (vairā k nekā.3-5 cilvē ki vienlaikus nepeldē jā s! ), ka sā kumā likā s, ka viesnī ca ir pustukš a! Bet tad viņ i saprata, ka tas ir tā pē c, ka daudzā m villā m ir savi atseviš ķ i baseini, tā pē c cilvē ki ir izklī dinā ti. Mū su istabā bija savs zā liens ar lietussargu, sauļ oš anā s krē sliem un lielu dž akuzi, koku un ziedoš u krū mu ē nā ! Ņ emot vē rā , ka no istabiņ as lī dz baseinam un jū rai paiet 1 minū te, tad pirmā s dienas izbaudī jā m vientulī bu un pē c peldē š anā s jū rā vai jū ras ū dens baseinā plunč ā jā mies savā dž akuzi un sauļ ojā mies savā zā lienā . Jū ra bija vienkā rš i pā rsteidzoš a! Tī ra, mierī ga, ē rta temperatū ra, gaiš a pudeles stikla krā sa, peldē š ana ir prieks! Pludmale pie viesnī cas atrodas nelielā lī cī , ieejot vai nu lagū nā , bet tā ir sekla un nepiecieš amas č ī bas, jo. dibens akmeņ ains, vai - no mola. No mola ir ļ oti ē rti peldē t mierī gā laikā , bet 2 dienas bija vē trains un nā cā s apmierinā ties ar lē kš anu pa viļ ņ iem lagū nā un baseinā . Labi, ka baseins ar jū ras ū deni ir tī rs un bez balinā tā jiem! Ē diens brokastī s un vakariņ ā s izcils, daudz augļ u - arbū zi, melones, ķ irš i, persiki u. c. , garš ī ga gaļ a un zivis, visā di musaki utt. , no rī tiem svaigs apelsī ns, vakariņ ā s dzē rieni apmaksā ti - labs vietē jais vī ns un franč u š ampanietis! ) Saldē jums garš ī gs, daudzveidī gs , apkaisi sevi ar visā diem riekstiem, š okolā di -mmm! Ī sā k sakot, atguvā s par 2 kg! (
No trū kumiem - nestabili mobilie sakari, tī kls pastā vī gi tika zaudē ts telpā ! Un bez bezmaksas Wi-Fi! Reģ istrē joties gan nodroš ina stundu brī va laika, un tad pirka neierobež oti par 40 eiro.
Vē los atzī mē t arī darbinieku izcilo draudzī gumu - reģ istratū rā , viesmī ļ us restorā nā . Starp citu, ir arī krievvalodī gie, kas daž kā rt atvieglo jebkuru uzdevumu! Ja atsauksmi kaut kā analizē viesnī cas vadī ba - liels paldies viesnī cas galvenajai vadī tā jai, kas palī dzē ja atrisinā t problē mu ar bojā tu internetu un viesmī lei Svetlanai - ļ oti izpalī dzī ga un patī kama!
Viesnī ca, manuprā t, ir ļ oti laba pā riem, vecā kiem ar bē rniem - ir bē rnu baseini, slidkalniņ i. Bet jaunieš iem un naktsdzī ves cienī tā jiem bū s garlaicī gi!
аватар lerochka.karp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
10 no 10 - kā pē c? Jā , vienkā rš i viesnī ca ir laba no visā m pusē m un visā dā ziņ ā - draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, garš ī gs un kvalitatī vs ē diens, daudz gaļ as, sieru, augļ u, svaigas sulas, superī gi bungalo ar jaunā m mē belē m un mū sdienī gu remontu, darbinieki operatī vi reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem un vē lmē m. … Tomēr ▾ 10 no 10 - kā pē c? Jā , vienkā rš i viesnī ca ir laba no visā m pusē m un visā dā ziņ ā - draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, garš ī gs un kvalitatī vs ē diens, daudz gaļ as, sieru, augļ u, svaigas sulas, superī gi bungalo ar jaunā m mē belē m un mū sdienī gu remontu, darbinieki operatī vi reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem un vē lmē m. Gandrī z katram bungalo ir savs baseins. Jū ra ir tī ra, var redzē t katru akmeni + nož ogota lagū na. 2 koplietoš anas baseini ar jū ras ū deni un hlorē tu. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Lieliska uzturē š anā s, paldies Pegasus!
аватар Aleks1980
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem, kas vē las apmeklē t brī niš ķ ī go Grieķ ijas kū rortu - Krē tas salu un š o viesnī cu. Vē los teikt . . daž us vā rdus par viesnī cā m . . viss bū tī bā ir labi . . ē diens ir eiropeisks, ierasts kā visā s Eiropas š ī s kategorijas viesnī cā s Eiropā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas vē las apmeklē t brī niš ķ ī go Grieķ ijas kū rortu - Krē tas salu un š o viesnī cu.
Vē los teikt . . daž us vā rdus par viesnī cā m . . viss bū tī bā ir labi . . ē diens ir eiropeisks, ierasts kā visā s Eiropas š ī s kategorijas viesnī cā s Eiropā .
Viesnī cā ir ļ oti kluss. . cilvē ku gandrī z nav. . pat reizē m liekas, ka visi ir miruš i. Bet bet bet bet man ir lielā kais trū kums pazeminā t viesnī cas zvaigž ņ u lī meni - pludmales nav vispā r. precī zā k, tur ir straume š ajā jū ras gabalā , var doties lī dz viduklim kā bē rnu pludmalē ))) pieauguš ajiem. tā pē c, ja jums tas nav svarī gi, dodieties uz to.
Bet joprojā m ir mī nusi blakus nekas cits kā mazs lielveikals. pilsē tā jā iepē rkas 20-25 minū tes ar autobusu, un tad vē l 15 minū tes jā pavada, lai tiktu lī dz autobusam). Man tur gandrī z viss patika, bet otrreiz uz š o viesnī cu nebrauktu. Es iesaku jums izvē lē ties viesnī cu, kurā ir laba pludmale un civilizā cija.
аватар samurai1979
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem. . 2011. gada augustā atpū tos. . viesnī ca super, viss tī rs un kā rtī gs. Dizaineri lieliski pastrā dā ja. . pavadī ju ģ imenes brī vdienas. . sabiedrī bā laba un mierī ga. daudz eiropieš u un daž i mū sē jie. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. . 2011. gada augustā atpū tos. . viesnī ca super, viss tī rs un kā rtī gs. Dizaineri lieliski pastrā dā ja. . pavadī ju ģ imenes brī vdienas. . sabiedrī bā laba un mierī ga. daudz eiropieš u un daž i mū sē jie. kad atpū tā mies, pie mums atpū tā s vē l pā ris krievvalodī go ģ imenes. bija patī kami satikt tautieš us no Ukrainas(Dņ epropetrovskas) . . Jaroslavs sū ta sveicienus savam mazajam draugam : ). . vispā r pieklā jī ga viesnī ca . . biju Grieķ ijā un zinu viņ u viesnī cas, tā pē c š ī viesnī ca nav tipiski grieķ u valoda pē c tī rī bas un stabilitā tes. . personā ls ir labi apmā cī ts un apmā cī ts. viss liecina, ka viesnī cas ī paš nieki ir vā cieš i. viss bija ē rti.
аватар Seawing
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Calistpero tā teikt visiem š ī s vietnes lasī tā jiem!  Ar ģ imeni (sieva un dē ls 3 gadi ar santī mu) no š ī s viesnī cas atgriezā mies 2011. gada 22. augustā , pā rē jais mums ļ oti patika. Kas attiecas uz paš u viesnī cu, tad tai var dot godī gas 5 zvaigznes (es daudz ceļ oju, tā pē c ir ar ko salī dzinā t). … Tomēr ▾ Calistpero tā teikt visiem š ī s vietnes lasī tā jiem! 
Ar ģ imeni (sieva un dē ls 3 gadi ar santī mu) no š ī s viesnī cas atgriezā mies 2011. gada 22. augustā , pā rē jais mums ļ oti patika.
Kas attiecas uz paš u viesnī cu, tad tai var dot godī gas 5 zvaigznes (es daudz ceļ oju, tā pē c ir ar ko salī dzinā t). Dizains super, tī rī ba ideā la, ē diens lī menī , istabiņ a plaš a, tī ra, viss bagā tī gs (dizains, gulta, gultas veļ a, klimats, vannasistaba dabī gā akmenī , dž akuzi).
Viņ i apmetā s - es teiktu zibenī gi, lai gan viņ i nepiedā vā ja svaigas sulas, kā viņ i š eit rakstī ja. laikam bija nakts (pa dienu redzē ju, ka izsniedza vē l slapjus dvieļ us/salvetes rokā m), bet no otras puses ar golfa maš ī nu brauca uz istabu, somas pat aiztikt neļ ā va, atnesa to iekš ā , noliec, dzeramnaudu neprasī ja.
Restorā ns, ē dieni labi, ir gaļ a un zivis un putnu gaļ a, grils, dā rzeņ i, augļ i, vispā r pieņ ē mā s par pā ris kilogramiem  Restorā nā daudz apkalpotā ju, zibens ā trumā atved visu pasū tī to, viņ i rī ko svē tku vakariņ as ik pē c 15 dienā m, ierodas Hotelevsky menagers. Ik pa laikam pie ieejas restorā nā tika piedā vā ti visā di dzē rieni. Mū zika tiek atskaņ ota tieš raidē . Jā , starp citu, neaizmirstiet vakarkleitas un bikses ar kreklu, 70 procenti iet vakariņ ā s tā pat vien, bet zviedriski neviens ī paš i nepievē rsī s uzmanī bu, bet š ortos noteikti nelaidī s.
Baseini ir lieliski, reā li viesnī cā ir 38, bet daž i ir paredzē ti vienai istabai, daž i vairā kā m, viss atkarī gs no izvē lē tā numura kategorijas. Vispā r tā ds ir tī ri bē rniem, ar saldū deni, slidkalniņ iem izklaidei utt. Liels - jū ras ū dens, blakus bē rnu peldbaseins, vispā r ir ē rti un pats peldi un skaties kinder. Ir arī viens vidē js, arī ar sā lsū deni. Kopumā ū dens tī rs, remdens - ko vajag, solā riju pietika visiem. Attiecī bā uz dvieļ iem, reģ istrē joties visiem iebraucē jiem tiek izdalī tas kartes, kuras pie baseina apmaini pret dvieļ iem un aizejot vari nomainī t pret jauniem, cik vien sirdsapziņ a atļ auj, vismaz reizi pusstundā .
Pludmale - š eit ir neliela kļ ū da, tā ir mā kslī ga, bet klā ta ar smiltī m, izrā dā s, ka zeme, kur ū dens nesasniedz un lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu ir uz squeak, bet ieeja jū rā un apakš ā smiltis jau ir izskalotas - akmeņ ains nav ī paš i patī kams, bet ja kurpē s, tad problē mu nav vispā r. Ir arī tilts un kā pnes no mola uz jū ru, var arī ļ oti labi nopeldē ties.
Apkā rtne - tuvā kais ciemats Panormo (3.5 KM), turp kursē vilciens sā kot no 14.30 (nu kā vilciens, imitā cija uz riteņ iem). Jauks mazs ciematiņ š , jauks, ar pareiziem restorā niem (garš ī gi un salī dzinoš i lē ti, vismaz salī dzinot ar Heraklionu un Haniju). 22 km attā lumā atrodas Retimno pilsē ta, uz kuru regulā ri kursē autobusi no blakus esoš ā s viesnī cas. Vispā r ir ko redzē t, bet, lai gū tu maksimā lu labumu un ietaupī tu naudu ekskursijā s, iesaku ī rē t auto.
Kopumā es apkopoju, man patika viesnī ca, es iesaku pā riem vai vienkā rš i pā riem, kuri vē las pavadī t brī vdienas romantiskā un mierī gā atmosfē rā .
Es ceru, ka š is pā rskats kā dam noderē s.
Priecī gus svē tkus visiem, lai kur jū s atrastos.
аватар v.shramchenko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
аватар olga101275
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ceļ oju ar savu vī ru un 4 gadus vecu bē rnu. Man ļ oti patika, daudzveidī gs ē diens, vienmē r varē ja atrast ar ko pabarot bē rnu: zupas, graudaugi, 3 veidu omletes, augļ i, jū ras veltes, no rī tiem svaiga apelsī nu sula. Numuri ir plaš i, tī ri un labi kopti. … Tomēr ▾ Es ceļ oju ar savu vī ru un 4 gadus vecu bē rnu. Man ļ oti patika, daudzveidī gs ē diens, vienmē r varē ja atrast ar ko pabarot bē rnu: zupas, graudaugi, 3 veidu omletes, augļ i, jū ras veltes, no rī tiem svaiga apelsī nu sula. Numuri ir plaš i, tī ri un labi kopti. Paņ ē mā m HB, devā mies vakariņ ā s kaut kur jaunu, izbraukā jā m gandrī z visu piekrasti (ī rē jā m maš ī nu), skaistums! ! ! Bū sim priecī gi braukt vē lreiz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums tat1265
Jau tagad ir iespēja peldēties jūrā (no 10. līdz 230. maijam)
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums igor-kleshko
Esmu cilvēks ar ierobežotām pārvietošanās spējām un man būs grūti izmantot jūras pludmali. Tieši šajā sakarā vēlos uzzināt, kāds ūdens (jūras vai svaigs) atrodas Superior Guest Rooms un Luxury Guest Rooms baseinos un kāda ir ieeja šajos baseinos (pa parastiem pakāpieniem vai metāla kāpnēm). Papildus vēlos uzzināt par ratiņkrēslu pārvietošanās iespējām un nosacījumiem pa viesnīcu no augstāk minētajām istabām uz restorānu un citiem viesnīcas pakalpojumiem. Būšu ļoti pateicīgs arī par citām detaļām un niansēm, kuras, iespējams, neņemšu vērā savos jautājumos. Paldies, ar cieņu, Kleško Igors Borisovičs. e-pasts: [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums espander
Pastāstiet man, lūdzu, kāda veida pārtiku labāk lietot? HB vai FB? Cik aptuveni maksā dzērieni? Pusdienas vidēji? Vai laukos ir iespējams ieturēt lētu maltīti?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums yanasun
Viesnīca man ļoti patika pēc aprakstiem un atsauksmēm. Bet pludmale ir kaitinoša. Un vispār, vai šo viesnīcu var uzskatīt par medusmēneša ceļojumu?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums linnver
Cik tālu tas ir no pilsētas? Vai ir kāda problēma? Cik maksā SPA pakalpojumi?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель предлагает эксклюзивный отдых только для взрослых и принимает гостей старше 12 лет. Расположен на берегу моря в городке Панормо, на северном побережье Крита, возле Ретимно. Отель был открыт в мае 2009 года и занимает площадь 28 гектаров.

Atrašanās vieta Отель в 22 км от г. Ретимно, в 55 км от г. Ираклиона.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть 38 бассейнов, 4 ресторана (3 из них A la Carte), 4 бара, спа-центр «Pure Senses», ювелирный магазин, био-магазин, мини-маркет, интернет-уголок, ТВ-зал, терраса для загара, сувенирный магазин. Шезлонги, зонтики у бассейна — бесплатно. Круглосуточная стойка регистрации. Доступны ускоренная регистрация заезда/отъезда, V.I.P. услуги, услуги по глажению одежды (платно), факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов. Есть камера хранения багажа, специальные диетические меню (по запросу), кондиционер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Библиотека, мини-гольф. Есть оборудование для занятия водными видами спорта (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 190 номеров. Есть семейные номера, люкс для новобрачных.

Istabās

LCD телевизор с плоским экраном, просторная ванная комната с 2 раковинами, телефон, кондиционер, сейф, Wi-fi, полностью укомплектованный мини-бар, ванная комната, банные принадлежности, фен, косметическое зеркало, халаты, тапочки, принадлежности для приготовления чая или кофе,

Adrese Panormo Geropotamou, GR 74057 Rethymno, Crete, Greece
Tālruņi: + 30 28340 55000
Tīmekļa vietne: Rοyal Blue Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.