Lefkoniko Beach Icarus Suites 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Lefkoniko Beach Icarus Suites atrodas Retimnā, 100 metru attālumā no autobusu pieturas, veikaliem, bāriem un restorāniem. Viesnīcas pilnīga renovācija tika pabeigta 2017. gadā. Tai ir kopīga zona ar Lefkoniko Beach Hotel: reģistratūra, peldbaseini, bāri un restorāni.Vairāk →
аватар esavkina55
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m apmierinā ti: 60 metrus no jū ras, pā ri ceļ am krastmalā , jū ra tī ra, nav sekla. Wi-Fi ir bezmaksas, istabā darbojā s labi, kondicionieris arī (agrā k rakstī ja, ka par to jā piemaksā ). Tī rī ts katru dienu, dvieļ i biež i mainī ti, atkritumi izvesti katru dienu. … Tomēr ▾ Bijā m apmierinā ti: 60 metrus no jū ras, pā ri ceļ am krastmalā , jū ra tī ra, nav sekla. Wi-Fi ir bezmaksas, istabā darbojā s labi, kondicionieris arī (agrā k rakstī ja, ka par to jā piemaksā ). Tī rī ts katru dienu, dvieļ i biež i mainī ti, atkritumi izvesti katru dienu. Papildus ziepē m bija š ampū ns un gē ls, tika atnesti jauni, jo samazinā jā s (atkal rakstī ja, ka klā t tikai ziepes).
Ē diens, manuprā t, ir lī menī : no rī ta ir vieglā k - siers, desa, olu kultenis vai olu kultenis, desiņ as, frī kartupeļ i, dā rzeņ i, musli un to piedevas, un galvenais - laba kafija no aparā ta un kruasā ni. . Vakariņ u ē dienkarte 7 vakariem neatkā rtojā s ne reizi: pirmdien – grieķ u vakariņ as, sestdien – itā ļ u vakariņ as. Bija musaka, un grieķ u salā ti, un nacionā lie konditorejas izstrā dā jumi, un risoto, un pica, un lazanja, un pat tiramisu! Vakarā sagriezā m arbū zus un melones, ļ oti garš ī gi. Gaļ a daž ā dos veidos, zivis vienkā rš ā kas, bet var izvē lē ties, dā rzeņ us un salā tus.
Halkiadakis lielveikals tieš i pā ri ceļ am. Vecpilsē ta atrodas 800 metrus gar promenā di. Personā la attieksme ir ļ oti uzmanī ga un izpalī dzī ga, liels paldies jauneklim Vladimiram (strā dā bā rā un restorā nā ) no Mariupoles - viņ š palī dzē ja orientē ties Retimnā . Mums bija studijas istaba ar nelielu virtuvī ti. Mē s prasī jā m tē jkannu, un viņ i mums to uzreiz iedeva. Kopumā mē s noteikti iesakā m viesnī cu.
аватар Jusurfin-2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Fotoattē lā pa kreisi ir Ikarus (ē ka Levkoniki teritorijā ). Atš ķ irī bas no galvenā s vecā s ē kas: milzī ga istaba ar skatu uz jū ru, ar virtuvi un svaigu remontu. Turklā t nodoklis par izmitinā š anu Ikarus ir mazā ks (kā dzī vokļ iem) Tā pē c es iesaku nevis Beach, bet Ikarus. … Tomēr ▾ Fotoattē lā pa kreisi ir Ikarus (ē ka Levkoniki teritorijā ). Atš ķ irī bas no galvenā s vecā s ē kas: milzī ga istaba ar skatu uz jū ru, ar virtuvi un svaigu remontu. Turklā t nodoklis par izmitinā š anu Ikarus ir mazā ks (kā dzī vokļ iem) Tā pē c es iesaku nevis Beach, bet Ikarus.
Tagad specifika.
Plusi: daudzveidī gs ē diens, tuvu jū rai, lielveikals pā ri ceļ am, nedaudz vairā k kā.1 km lī dz vecpilsē tas centram, tikai viens krievu kanā ls (nezinu vai + vai -)
Mī nusi: viesnī cas galvenajā ē kā (Levkonika) telpas vecas un š auras, slikts interneta pieslē gums, ē damzā lē trauki pretī gi mazgā ti, bā rmenis Vladimirs, izmantojot dienesta stā vokli, ieved jaunus apmeklē tā jus ar savu. brā lim pā rdot ekskursijas par augstā ku cenu nekā uz ielas. Mū s pieķ ē ra. Ja iekrī tat viņ u š armā un aiziet, nepē rciet pie viņ iem eļ ļ u no 10 eiro un vī nu no 6 eiro, cenu zī me, kā izrā dī jā s, ir pā rā k augsta. Ir iespē jams siers. Jauku atpū tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель Lefkoniko Beach Icarus Suites расположен в городе Ретимно, в 100 м от автобусной остановки, магазинов, баров и ресторанов. Полная реновация отеля закончилась в 2017 году. Имеет общую территорию с отелем Lefkoniko Beach: ресепшн, бассейны, бары и рестораны.

Atrašanās vieta 78 км до аэропорта «Никос Казандзакис» Ираклиона.
Pludmales apraksts В 80 метрах от отеля, через дорогу. Вход в море: песчано-галечный.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 открытых бассейна с пресной водой (2 из которых в отеле Lefkoniko Beach), ТВ-зал, комната для багажа, врач — по вызову.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Еженедельный греческий вечер, караоке, дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 24 люкса. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон (платно), сейф, холодильник, мини-кухня, ванная комната с душевой кабиной, фен, балкон, бесплатный Wi-Fi.

Adrese likourgou Kaffatou 3, Rethymno 7441 00
Tālruņi: Тел.: 30 28310 553 28 Факс: 30 28310 354 23
Tīmekļa vietne: Lefkoniko Beach Icarus Suites
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.