Bomo Club Amnissos Residence 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 4.410
pamatā
41 atsaukt
№48 viesnīcas reitingā Retimna
4.0 Numurs
4.3 apkalpošana
4.3 Tīrība
5.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca Amnissos ir celta krāsainā tradicionālā Krētas ciemata stilā. Viesnīcas teritorija ir iekopta un ierakta dārza apstādījumos un puķu dobēs. Viesnīca dibināta 1987. gadā, pēdējās restaurācijas datums ir 2016. gads (istabas). Teritorijas kopējā platība 10 000 kv.m. Tas sastāv no galvenās ēkas un 5 divstāvu bungalo. Pieticīga viesnīca tiem, kas dod priekšroku aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар RimulaX
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Krē ta tika apmeklē ta otro reizi. Vī lies, izvē loties viesnī cu, vai drī zā k uzreiz pē c reģ istrē š anā s numurā. Istaba izrā dī jā s netī ra: mati sajaukti ar putekļ iem uz grī das, netī rumi un nepatī kama smaka vannasistabā , uz balkona (terase) nebija tī rī ts vispā r (foto pievienots). … Tomēr ▾ Krē ta tika apmeklē ta otro reizi. Vī lies, izvē loties viesnī cu, vai drī zā k uzreiz pē c reģ istrē š anā s numurā.
Istaba izrā dī jā s netī ra: mati sajaukti ar putekļ iem uz grī das, netī rumi un nepatī kama smaka vannasistabā , uz balkona (terase) nebija tī rī ts vispā r (foto pievienots). Mē s neesam izvē lī gi attiecī bā uz perfektu tī rī bu, bet ticiet man, mē s pat negribē jā m vilkt ā rā no saviem koferiem drē bes. Protams, uzreiz bez trokš ņ a vē rsā s pie administratores, aicinot viņ u uz istabu, pieprasot iztī rī t istabu, lai varē tu iekā rtoties. Stellas administratore arī klusi pasū tī ja, un telpa tika "satī rī ta". Pē c tam, kad mē s atkal iegā jā m, telpas stā voklis palika gandrī z tā ds pats. Atkal tuvojoties, ar tā du paš u vienkā rš u lū gumu reģ istratū rā , viesnī cas saimniece vā rdā Despinā ra jau bija klā t. Mans ī sais lū gums (angļ u valodā ) bija pieklā jī gs: "Es nelū dzu jums mainī t mū su istabu, tikai ļ aujiet tai kā rtī gi iztī rī t. "
Reģ istratū ras darbiniece informē ja saimnieci par manu sā kotnē jo lū gumu, un Despinā ra saš utusi nolē ma doties pā rbaudī ties. Protams, viņ a atklā ja tā du paš u telpas stā vokli, nebeidzot mū s apvainot. Istabā mierī gi teicā m: "Neprasā m sterilu tī rī bu, bet tikai kvalitatī vi notī rī t vismaz grī du istabā un vannasistabā. " Uz ko viņ a jautā ja, kā pē c mē s nemeklē jā m citu viesnī cu ar tī rā kā m istabā m ? ! Tad viņ a piezvanī ja apkopē jai un lika viņ ai iztī rī t istabu ar balinā tā ju)). Turpmā kajā s uzturē š anā s dienā s viņ a mū s nesasveicinā ja viesnī cas teritorijā , lai gan pati apkopē ja un administratore pieklā jī gi pasmaidī ja un jautā ja, vai viss kā rtī bā . Mē s novē rojā m lī dzī gu viņ as komunikā cijas veidu ar citiem viesnī cas viesiem.
Ja tam nepievē rš uzmanī bu, tad viesnī cas darbinieki (administratori, restorā na darbinieki, puiš i bā rā , pavā rs) ir draudzī gi, brī niš ķ ī gi cilvē ki, kuri atstā ja ļ oti labu iespaidu.
Pati viesnī ca ir maza, otrajā rindā , tieš i blakus ceļ am. Viesnī cā ir neliels peldbaseins.
Ē diens ir labi pagatavots, bet ē dienu daudzveidī ba ir vā ja un vienmuļ a. Tā da pati situā cija ir ar saldumiem. Tā pat ar dzē rieniem. Sulas tikai veikalos.
Animā cijas Izklaide: kā du vakaru vietē jā dziedā tā ja dziedā ja dziesmas un diskotē ku viesnī cas viesiem.
Lī dz pludmalei jā dodas apmē ram 5 minū tes. Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmalē ir nelielas vietas, kur var ieiet jū rā un peldē ties.
Ciematā ir kur pastaigā ties, daudz veikalu un tavernu.
Noī rē jā m auto uz 4 dienā m un apceļ ojā m Krē tu. Mē s devā mies uz Elafonissi pludmali, tur ir kā skudru pū znis, ļ ooooti daudz cilvē ku. Tā kā vairā kas dienas bija vē tra, tad cauri kalniem braucā m uz salas pretē jo krastu. Neaizmirstams iespaids! Jū ra bija vē sa, bet mierī ga.
Krē ta ir lieliska vieta, kur vē laties atgriezties. Iesaku apbraukt salu, lai redzē tu tā s skaistumu.
Hotel Amnissos, neiesaku, neatbilst savai kategorijai. Lai gan jau iepriekš esam bijuš i trī szvaigž ņ u viesnī cā Krē tā.
Un nebū tu slikti, ja viesnī cas ī paš nieks Despinare izietu apmā cī bas kursus par komunikā cijas prasmē m, pieklā jī bu un viesnī cu biznesu kopumā . Galu galā Klients viņ ai maksā algu. Un jebkuri viesu pieprasī jumi vai prasī bas ir tikai ceļ š uz kvalitā ti, ceļ š uz panā kumiem.
Un, ja tomē r apmeklē jat š o viesnī cu, iesaku nejauš i "nesū tī t" kurpes zem istabas gultas)))...Izvilkt tos nav patī kama lieta).. .
Пушистый, волосатый пол Нечисть под маленькой кроватью. Трэш когда достаюшь тапки из под кровати! Волосатый кафель Вещи некуда было ложить, в
аватар cartcev
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas ir slikti iztī rī tas, telpas ir briesmī gā stā voklī . Kanalizā cija slikta, baseins vakarā netī rs. Pā rtika – pā rsvarā makaroni, vista, kartupeļ i. Augļ i - persiki, arbū zs. Saldumi - ž eleja un pī rā gs. … Tomēr ▾ Istabas ir slikti iztī rī tas, telpas ir briesmī gā stā voklī . Kanalizā cija slikta, baseins vakarā netī rs. Pā rtika – pā rsvarā makaroni, vista, kartupeļ i. Augļ i - persiki, arbū zs. Saldumi - ž eleja un pī rā gs. Kā du dienu tika noķ erti sagriezti tomā ti, kas pā rklā ti ar pelē jumu. Sula tirdzniecī bas automā tos ir trī s krā su atš ķ aidī ts saldais pulveris. Alus 150 gr plastmasas glā zē s. Animā cija reiz bija piedzē ries dziedoš u un dejojoš u grieķ u formā . Viesnī cas ī paš nieks ir nedraudzī gs. Lai gan pā rē jais personā ls ir jauki cilvē ki. Š ī viesnī ca ietaupa uz visu – sā kot ar infrastruktū ru, uzkopš anu, pā rtiku, dzē rieniem, animā ciju. Blakus bā ram pie baseina kā du dienu divi nelietī gi viesi smē ķ ē ja haš iš u. Ģ imenes ar bē rniem nav priekš jums.
Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu un lieki tē rē t naudu - brauciet uz Amnissos, ja jau esat ieradies - pavadiet laiku ekskursijā s, ceļ ojumos, jo Krē ta ir brī niš ķ ī ga, maģ iska vieta. Veiksmi visiem!
аватар diankavladi25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies gandrī z 12 naktī , ā tri nokā rtojā mies, reģ istratū rā samaksā ja grieķ u nodokli 1.5 € par nakti par istabu (Grieķ ijā tā ir, mē s to zinā jā m), mums arī teica, ka gaida vakariņ as. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies gandrī z 12 naktī , ā tri nokā rtojā mies, reģ istratū rā samaksā ja grieķ u nodokli 1.5 € par nakti par istabu (Grieķ ijā tā ir, mē s to zinā jā m), mums arī teica, ka gaida vakariņ as. mums istabiņ ā ļ oti jauki, bija salā ti ar kotleti, ko vajag no ceļ a). Reģ istratū rā bija krieviski runā još a administratore, kura vienmē r visu izstā stī s.
Iesā kumā no rī ta skrē jā m uz jū ru un nesapratā m, kur ir mū su pludmale, nu, tas ir uz labu, jo tā nav Turcija un tur bija daudz nevienam domā tas pludmales, izvē lieties vietu un peldieties. kur vien tu vē lies. Jū ra ir tī ra, pludmalē visur lieli akmeņ i, no otrā s reizes jau var izdomā t kur un kā iebraukt, nav nekā tā da kā rakstī ja atsauksmē s, var pastaigā ties un atrast vietu pē c savas patikas dodieties uz pludmali apmē ram 5 minū tes ar pastaigu gaitu.
Viesnī cas teritorija liela un skaista, visur baltas mā jas un zaļ umi, liels restorā ns, baseins, bet mē s te tikai ē dā m un gulē jā m
Bā rā ir rozā un baltvī ns, alus, brendijs, raki un ouzo (dzē ra tikai vī nu, tas ir normā li), ir tā di dzē rieni kā sula (apelsī ns, ā bols) un ū dens, var zvanī t, tur bija arī.2 pudeles. istaba, kafijas automā ts.
Tagad par galveno, par PĀ RTĪ BU, nedaudz uztraucā mies, ka Grieķ ijā nomirsim badā , bet viss bija savā dā k, ir daudz ē diena, ir daž ā di un garš ī gi, bija viss, vista, zivis, tī rradņ i, siers nū jas, salā ti, zupas, augļ i (arbū zs, apelsī ns, persiks, ā bols), kartupeļ i, makaroni, katru dienu viss tiek gatavots savā dā k, mē s ē dā m daudz labā k nekā Turcijā.4 *, par to viesnī ca ir milzī gs pluss.
Vienī gais vā jš WiFi, bet, godī gi sakot, tas ir uz labu, atvaļ inā jumā vajag atpū sties, pietiek sarakstei Viberā .
Pati istabiņ a jauka, redzams, ka vecs, bet mā jī gs un tī rs, kondicionieris darbojā s, plazmas TV, pa nakti skatī jos TNT, ir skaista terase, vienmē r ir elektrī ba, ledusskapis strā dā ja labi, Numuram ir terase ar 2 sauļ oš anā s krē sliem, galdu un krē sliem.
No Retimnas 8 km, vecpilsē ta ir ļ oti skaista, atstā jot viesnī cu pa kreisi, varat staigā t lī dz lielveikalam 300 m
Noteikti iesaku viesnī cu, tī rs, ē rts, garš ī gs ē diens, ko vē l vajag atpū tai)
аватар smolyankina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumu izvē lē jā mies speciā li rudens periodam, lai atpū stos uz jau siltā s jū ras un komfortablā laikā , nav svelmains karstums. Mē s rezervē jā m bungalo istabu 2 pieauguš ajiem un 6 gadus vecam bē rnam, aģ ents teica, ka š ī s telpas ir plaš ā kas un ar lielu terasi. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu izvē lē jā mies speciā li rudens periodam, lai atpū stos uz jau siltā s jū ras un komfortablā laikā , nav svelmains karstums.
Mē s rezervē jā m bungalo istabu 2 pieauguš ajiem un 6 gadus vecam bē rnam, aģ ents teica, ka š ī s telpas ir plaš ā kas un ar lielu terasi. Pieklā jī ga istaba, jaunas mē beles, vannas istaba. Aprī kojums nav slikts, viss 3 zvaigž ņ u lī menī . Numurā ir bezmaksas televizors, Wi-Fi, ledusskapis, fē ns un gaisa kondicionē tā js. Maksā jiet tikai droš i. Ū deni mū su istabā ienesa tikai vienu reizi, reģ istrē joties, bet viesnī cas gids mū s uzreiz brī dinā ja, ka š eit tas netiek nodroš inā ts. Viņ a mums ieteica nopirkt ū deni tuvā kajā veikalā trī s minū š u attā lumā no mums.
Visi galvenie pasā kumi viesnī cā notiek lī dz 23:00, un tad mū zika kļ ū st daudz klusā ka, vai vispā r izslē dzas, tā pē c izgulē jā mies lieliski. Animatori puiš i skrien visur, neskatoties uz to, ka viņ i ir tikai divi, programma ir lī menī . Paiet katra diena, sā kot ar aktī vā m spē lē m pludmalē un beidzot ar vakara programmu bā rā . Ja paskatā s uz animā ciju bē rniem, tad atliek laiks meistarklasē m, zī mē š anai un pat mini diskotē kai. Dienas plā nus vienmē r izskatī jā m, vadoties pē c mini diskotē kas laika, jo mana meita nevarē ja izdzī vot vakaru bez š ī "rituā la".
Virtuve ļ oti laba, paš i gatavo, to jū t pē c smarž ā m no restorā na. Personā ls ir draudzī gs un ā tri notī ra galdus. Ī paš s paldies vakara maiņ ai, puiš i pieklā jī gi apkalpo visus.
Pa visu atpū tas laiku paspē jā m ar ekskursijā m apmeklē t daudzas skaistas vietas. Izvē lē jā mies ekskursijas mā jā s, uz tikš anos ar gidu ieradā mies ar noteiktu mums nepiecieš amo ekskursiju sarakstu. Katja ieteica, kur un kas notiek, kad labā k doties pa dienu un kā pē c. Mē s vē lamies pateikties viņ ai par lielisko darbu! Viesnī ca ir budž eta, bet naudas vē rta. Iesakā m to apmeklē t tā dā laikā , jū ra silta, pilsē tā s mazā k tū ristu, viesnī cā s animā cija darbojas lī dz slē gš anai. Kopumā mums viss patika. Paldies.
аватар makeevavica
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augusta beigā s atpū tā mies. Ģ imene ar 5 gadus vecu bē rnu. Viens no plusiem ir viesnī cas atraš anā s vieta, ā rpus ciemata, klusa vieta. Otrā piekrastes lī nija, bet lī dz jū rai gā jiens 3 minū tes. Pludmale ir sī ki oļ i, ieeja jū rā vietā m akmeņ aina, nepiecieš amas akvaš uvas. … Tomēr ▾ Augusta beigā s atpū tā mies. Ģ imene ar 5 gadus vecu bē rnu. Viens no plusiem ir viesnī cas atraš anā s vieta, ā rpus ciemata, klusa vieta. Otrā piekrastes lī nija, bet lī dz jū rai gā jiens 3 minū tes. Pludmale ir sī ki oļ i, ieeja jū rā vietā m akmeņ aina, nepiecieš amas akvaš uvas. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Pludmales dvieļ i par depozī tu 5 eiro dvielis.
Teritorijā viens peldbaseins pieauguš ajiem ar sekciju bē rniem. Piepildī ts ar svaigu ū deni, spē cī ga balinā tā ja smarž a nav jū tama. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, ir bā rs. Viesnī cā ir bē rnu rotaļ u laukums, mini golfs, bē rnu istaba un galda spē les.
Ē diens labs, garš ī gs mā jā s gatavots. Viss iekļ auts.
Brokastī s olu kultenis, vā rī tas olas, olu kultenis, bekons, desa, siers, vairā ku veidu pā rslas, putras, daž ā da veida jogurti, augļ i. Pusdienā s un vakariņ ā s makaroni, kartupeļ i, zupa, vairā ku veidu gaļ a, sā nu ē dieni, salā ti, augļ i un dā rzeņ i. Vakariņ ā s ietilpst arī jū ras veltes un deserti.
Animā cija pieauguš ajiem un bē rniem, komanda sastā v no 2 cilvē kiem. Radoš as un izglī tojoš as spē les, vakara izklaides š ovi, joga, ū dens aerobika, mini diskotē ka - bē rniem. Mū su meita bija laimī ga.
Reģ istratū rā krieviski runā još ā s darbinieces Despina un Marija. Paldies viņ iem par palī dzī bu.
Istaba ir labā stā voklī . Kondicionieris, satelī ttelevī zija, bezmaksas Wi-Fi, seifs (par papildus samaksu 15€ nedē ļ ā ), mini ledusskapis, fē ns. Vannas istabā ir duš a. Uz balkona ir galds ar krē sliem. Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a 2 reizes nedē ļ ā . Tī rs gan istabā s, gan viesnī cas teritorijā .
Mū zenī dē m (Guļ noza un Jekaterina) liels sveiciens un pateicī ba par sirsnī go viesmī lī bu. Ļ oti uzmanī gs un ā tri reaģ ē uz jebkuru pieprasī jumu. Noī rē ju pie viņ iem maš ī nu uz pā ris dienā m. Apceļ ojā m Krē tu. Ļ oti skaista sala, kalni, jū ra. Mē s noteikti nā ksim vē l. Mē s iesakā m viesnī cu, Grieķ ijai diezgan pieklā jī gs trī s.
аватар evtatarenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir ļ oti laba viesnī ca, iesakā m to visā m jaunajā m ģ imenē m ar bē rniem. Jū lija beigā s š eit atpū tos kopā ar vī ru un gadu veco meitu. Ieradā mies tikai uz 4 dienā m vī ra saspringtā darba grafika dē ļ , bet š ajā s 4 dienā s izdevā s pilnī bā atpū sties) Mums bija nakts ieraš anā s, ieradā mies viesnī cā. … Tomēr ▾ Š ī ir ļ oti laba viesnī ca, iesakā m to visā m jaunajā m ģ imenē m ar bē rniem. Jū lija beigā s š eit atpū tos kopā ar vī ru un gadu veco meitu. Ieradā mies tikai uz 4 dienā m vī ra saspringtā darba grafika dē ļ , bet š ajā s 4 dienā s izdevā s pilnī bā atpū sties)
Mums bija nakts ieraš anā s, ieradā mies viesnī cā.4:00, bet viņ i mū s nekavē joties izmitinā ja, nespī dzinā ja ar anketā m, tikai atzī mē ja mū su dokumentus un pavadī ja mū s uz istabu. Pieklā jī ga meitene no reģ istratū ras atgā dinā ja, ka brokastis ir no 7 lī dz 9 un ja lī dz š im laikam nepaspē sim pamosties, tad 11:30 bū s uzkodas ar karstu tē ju un kafiju. Brokastis izlaidā m, cē lā mies tikai uz kafijas pauzi, toreiz restorā nā bija ļ oti garš ī gi svaigi mafini ar citronu un pufiņ iem. Restorā ns ļ oti glī ts un tī rs, ļ oti patī kama apkalpoš ana, viss personā ls runā angliski un nedaudz krieviski. Tiklī dz uz galda parā dā s netī rs š ķ ī vis, tas nekavē joties tiek noņ emts. Ē diens pieklā jī gs, laba ē dienu izvē le: gaļ a, zivis, jū ras veltes, vairā ku veidu piedevas, salā ti, svaigi dā rzeņ i, gatavi augļ i, arī desertu galds daudzveidī gs.
Istaba ir tī ra, bija, protams, nelieli jautā jumi par duš u, bet tie ā tri tika atrisinā ti. Mē beles ir ne tikai pirktas, bet lieliskā stā voklī , matracis ē rts. Bē rnam ielika gultiņ u, bet viņ a vienmē r gulē ja pie mums, tā pē c atteicā mies. Kondicionieris karā jā s tieš i virs gultas, bet tika regulē ts (nolaidiet slē ģ us uz leju vai paceliet uz augš u). Istabā ir ledusskapis, pilnī gi jauns, atveda tieš i pirms mū su ieraš anā s. Tē jkanna un gludeklis reģ istratū rā prasī ja bez maksas. Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā bez maksas. Seifs istabā ir apmaksā ts, bet mē s to nepaņ ē mā m.
Teritorijā ir divi bā ri, kas strā dā pē c kā rtas un lī dz 23:00. Baseini ir lieli un mazi bē rniem.
Katru dienu animā cija no rī ta, pē cpusdienā un vakarā , bē rni vienmē r ir biznesā .
Izbraukš anas dienā pagarinā ja istabu lī dz vakaram, par to samaksā ja tikai 20 eiro un pirms ceļ a gulē ja mierī gi.
Paņ ē mā m maš ī nu un braucā m ar pirā tu kuģ i no viesnī cas gidiem no Mouzenī diem, apbraukā jā m salu un iepirkā mies visā s trijā s jū rā s, kas salu apskalo) Man patika viesnī ca, noteikti atbrauksim vē l.
аватар NATALIA111
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju atvaļ inā jumā ar bē rnu, tā pē c, nonā kot ceļ ojumu aģ entū rā , mē rķ tiecī gi meklē ju viesnī cu ģ imenes atpū tai, kur bū tu klā t bē rnu animā cija. Rezultā tā izvē lē jos mā jī go viesnī cu Amnissos Residence, kas atrodas Retimnas reģ ionā , tū ristu ciematā Adele. … Tomēr ▾ Biju atvaļ inā jumā ar bē rnu, tā pē c, nonā kot ceļ ojumu aģ entū rā , mē rķ tiecī gi meklē ju viesnī cu ģ imenes atpū tai, kur bū tu klā t bē rnu animā cija.
Rezultā tā izvē lē jos mā jī go viesnī cu Amnissos Residence, kas atrodas Retimnas reģ ionā , tū ristu ciematā Adele. Un par cenu tas mums bija ļ oti piemē rots, lē ts.
Ceļ š no lidostas ilga apmē ram 1.5h, nedaudz, bet mazais jau bija noguris. Par laimi pē c ieraš anā s mums uzreiz tika ierā dī ta istabiņ a, kur varē jā m atpū sties mierā . Zā le viesnī cā ir jauna, ļ oti skaista, stilī ga. Personā ls krieviski runā još s, ļ oti patī kams, uzmanī gs pret viesiem, uz lū gumiem atbild ar sapratni, ierā dī ja istabu, visu parā dī ja, stā stī ja.
Viesnī cas teritorija izrā dī jā s maza, bet visur ir daudz veģ etā cijas, citronkoki, krū mi, ziedi.
Istaba laba, nav plaš a, bet vietas pietiek divā m, divas vienvietī gā s gultas, skapis, naktsgaldiņ i. Redzams, ka ne tik sen tika atjaunots, ī paš i vannasistaba jauna un visa santehnika tajā , vannas istabā duš as kabī ne. Bija tī rs, istabiņ a regulā ri tī rī ta, veļ a mainī ta 3x nedē ļ ā , veļ a svaiga, istaba arī vienmē r labi smarž oja.
Ē diens š eit ir daudzveidī gs un garš ī gs, ir svaigi salā ti, aukstā s karstā s uzkodas, gaļ as ē dieni, zivis un zupas. Bē rnu var pabarot bez problē mā m, plus daudz augļ u-vitamī nu.
Viesnī cā ir gan pieauguš o, gan bē rnu baseins, zona ar sauļ oš anā s krē sliem atpū tai, kā arī bā rs, kurā var malkot bezalkoholiskos dzē rienus. Internets visur darbojā s labi.
Arī animā cija nelika vilties, bē rns nemitī gi bija aizņ emts ar spē lē m, dejā m, peldē š anu. Agrā k no rī tiem nodarbojos ar jogu vai vingroš anu. Vakarā viņ i dziedā ja karaoke un dejoja. Reiz viesnī cā tika sarī kots tematisks vakars, pē c Krē tas tradī cijā m, mū zikas un dejā m, tas bija diezgan jautrs un interesants.
Mē s devā mies ekskursijā pa Balosu (lī cis, kur saplū st 3 jū ras) un Knosas pili, tas bija ļ oti interesanti un izzinoš i, ī paš i manam dē lam, liels paldies gidam.
Kopumā pā rē jais atstā ja labu iespaidu. Liels paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, silto atmosfē ru, ē dienu, apkalpoš anu, personā lu. Esam ar visu ļ oti apmierinā ti un, protams, atgriezī simies š eit vē l! Mē s iemī lē jā mies Krē tā !
аватар globusangelina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir neliela, tā s teritorijā ir peldbaseins, bā rs, rotaļ u laukums animā cijai, neliela zona ar galdiem un tenisa galdu, bē rnu klubs un rotaļ u laukums. Istabu dabū ju centrā lajā ē kā , neslikti, neteikš u, ka liela, bet pilnī gi pietiekami, vietas pietika, lai iekā rtotos. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir neliela, tā s teritorijā ir peldbaseins, bā rs, rotaļ u laukums animā cijai, neliela zona ar galdiem un tenisa galdu, bē rnu klubs un rotaļ u laukums. Istabu dabū ju centrā lajā ē kā , neslikti, neteikš u, ka liela, bet pilnī gi pietiekami, vietas pietika, lai iekā rtotos. Mā jī ga, tī ra, jauka vide.
Ē diens pieklā jī gs, laba ē dienu izvē le, gan galvenie, gan sā nu ē dieni, salā ti. Augļ i, tie bija saldi. Man ļ oti patika, kā tiek pagatavota zivs, bet ar jū ras veltē m nepietika.
Viesnī ca atrodas labā vietā , vieta ir mierī ga, un Retimno ir 20 minū š u autobusa brauciena attā lumā . Autobusu pietura atrodas blakus viesnī cai. Teritorija ir sakopta un apzaļ umota.
Pludmale ir 200 metrus tā lā k, bet vē l neesam peldē juš ies, pā rsvarā atpū tā mies pie baseina.
Personā ls ļ oti viesmī lī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Paldies par pā rē jo.
аватар Ispashkov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar ģ imeni Krē tā . Ceļ ojumu plā nojā m ilgi, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā jā m pamatī gi. Mū su ceļ ojumu aģ ents ieteica Amnissos Residence — ģ imenei draudzī gu budž eta klases viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni Krē tā . Ceļ ojumu plā nojā m ilgi, tā pē c viesnī cas izvē lei piegā jā m pamatī gi. Mū su ceļ ojumu aģ ents ieteica Amnissos Residence — ģ imenei draudzī gu budž eta klases viesnī cu. Viņ i nemaz nenož ē loja savu izvē li. Milzī gs š ī s viesnī cas pluss ir laba bē rnu atpū tas organizē š ana. Mū su meita bija sajū smā par Grekoleto bē rnu kluba animatoriem. Uzreiz skaidrs, ka puiš i dara savu darbu, atrod pieeju katram bē rnam. Ļ oti ē rti, ka animatori runā krieviski un angliski. Daž ā du priekš metu (sporta, radoš ais, attī stoš ais uc) programmu klā tbū tne padara pā rē jos bē rnus aizraujoš us un interesantus.
Par istabu varu teikt vienu - tas ir ierasts 3 *. Ja vē laties mazliet izsmalcinā tī bu, izvē lieties viesnī cu ar augstā ku zvaigž ņ u vē rtē jumu. Š eit viss ir standarta, istabiņ a nav liela, bet ļ oti mā jī ga un tī ra. Tī rī bai pievē rsā m vislielā ko uzmanī bu, bet darbinieki ar savu darbu tika galā . Matrač i un spilveni nav jauni, bet diezgan ē rti. Telpā ir pieejams viss nepiecieš amais aprī kojums.
Viesnī cas personā ls ir neticami izpalī dzī gs un laipns, uzreiz jū tama grieķ u viesmī lī ba. Viņ i mums ļ oti palī dzē ja. Paldies!
Par ē dienu varu teikt tikai labus vā rdus. Jā , varbū t mē s neesam tik izvē lī gi, bet bufete bija pā rsteidzoš a. Ikvienam ir kaut kas pē c savas gaumes. Ir daudz daž ā du veidu gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u. Bijā m apmierinā ti!
Jū ra ir mū su ceļ ojuma galvenais pluss! Š eit ir skaisti, un pludmale ir diezgan kopta. Pludmale ir smilš u un oļ u. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, pludmalē ir bā rs, tur var iegā dā ties dzē rienus.
Viesnī cas teritorija ir pamatī gs č etrinieks, bet ziedu pā rbagā tī ba nevarē ja vien priecā ties. Tuvā kā Retimnas pilsē ta atrodas apmē ram 10 kilometru attā lumā , varbū t nedaudz mazā k, tā pē c jū s nevarē siet uz to aiziet kā jā m. Noī rē jā m maš ī nu un bez problē mā m nokļ uvā m. Tur jau var iegā dā ties suvenī rus, paē st vietē jos tavernā s un vienkā rš i baudī t brī niš ķ ī gu siltu vakaru.
Mū su meita ir sajū smā par š o braucienu, un tas mums ir galvenais! Mē s iesakā m viesnī cu!
аватар olia851
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m kopā ar meitu š ajā viesnī cā no 2. lī dz 11. maijam. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai un vē l labā ka. Sistē ma š eit ir viss iekļ auts, garš ī gs ē diens mā jā s. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar meitu š ajā viesnī cā no 2. lī dz 11. maijam. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai un vē l labā ka. Sistē ma š eit ir viss iekļ auts, garš ī gs ē diens mā jā s. Sā tī gas brokastis, ļ oti garš o pankū kas ar š okolā des pastu, katru dienu kas jauns un daudzveidī gs, pusdienā s un vakariņ ā s laba gaļ as un zivju izvē le. Viesnī cā ir divi bā ri, viens atvē rts no rī ta un otrs pē cpusdienā . Blakus rotaļ u laukumam ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viss ir ļ oti tuvu un ē rtā vietā . Ir mini golfs, un tas ir arī bezmaksas uz vietas. Pludmalē tikpat kā nebijā m, kamē r bija forš i peldē ties, atpū tā mies pie baseina. Labi uzturē ta oļ u pludmale, tikai trī s minū š u attā lumā no viesnī cas. Ir arī bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Istabā viss ir kā rtī bā . Tī rī š ana katru dienu, mī kstas un ē rtas gultas un spilveni. Sā kumā nevarē jā m izdomā t gaisa kondicionē tā ju, bet tad vē rsā mies pie reģ istratū ras, viņ i to ieslē dza un paskaidroja, kā to lietot. Personā ls, starp citu, ir ļ oti laipns, viņ i ir grieķ i, kas lieliski saprot krievu valodu, un, ja kaut kur ir grū ti kaut ko izskaidrot, tad mū su viesnī cas gidi palī dzē ja tulkot. Paldies viņ iem par palī dzī bu.
Labs interneta signā ls. Skaista uzņ emš ana, labiekā rtota teritorija, baltas mā jas, ielas starp tā m, balkoni ar ziediem, apelsī nu un citronu koki un kā pnes. Katru dienu joga, ū denspolo un vakara programma no animatora. Kamē r bē rniem tiek apgleznotas sejas, viņ u vecā ki sacenš as karaoke. Kopumā viss ir lieliski.
Pā rē jais paskrē ja ā tri un neaizmirstami, liels paldies par apkalpoš anu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Svitlana_Vus
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vidgoffka
cik tas maksās? kur es varu iznomāt automašīnu?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель Amnissos построен в колоритном стиле традиционной критской деревушки. Территория отеля прекрасно ухожена и утопает в зелени сада и цветниках. Основан отель в 1987 году, дата последней реставрации — 2016 год (номера). Общая площадь территории 10 000 кв.м. Cостоит из основного здания и 5 двухэтажных бугнало. Скромный отель для тех, кто предпочитает активный отдых.

Atrašanās vieta Северное побережье острова, курортное местечко Пиги, в 8,5 км от г. Ретимно, в 71 км от г. Ираклион и в 69 км от г. Ханья, в 76 км от аэропорта Ираклиона и в 69,5 км от аэропорта г. Ханья. Отель расположен в 150 м. от отеля Grecotel The White Palace El Greco Luxury Resort. Автобусная остановка рядом с отелем.
Pludmales apraksts До пляжа 50 м. Между отелем и пляжем автомобильная дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории открытый бассейн с пресной водой, лежаки и зонты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Детский бассейн с пресной водой, детский клуб Grekoleto.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Аквааэробика, мини-гольф.
  • galda teniss
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 81 номер.

Istabās

кондиционер, прямой телефон, фен, балкон или терраса, спутниковое телевидение, мини-холодильник, сейф (платно), ванная комната, фен, телевизор, ежедневная уборка, смена белья — 3 раза в неделю

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Pigianos Kampos 74100 Rethymno-Crete, Greece
Tālruņi: T: +30 28310 71502 M: +30 6974152575 F: +30 28310 71524
Tīmekļa vietne: Bomo Club Amnissos Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.