Vieta, kur gribas atgriezties

Rakstīts: 8 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 28 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī ir ļ oti laba viesnī ca, iesakā m to visā m jaunajā m ģ imenē m ar bē rniem. Jū lija beigā s š eit atpū tos kopā ar vī ru un gadu veco meitu. Ieradā mies tikai uz 4 dienā m vī ra saspringtā darba grafika dē ļ , bet š ajā s 4 dienā s izdevā s pilnī bā atpū sties)
Mums bija nakts ieraš anā s, ieradā mies viesnī cā.4:00, bet viņ i mū s nekavē joties izmitinā ja, nespī dzinā ja ar anketā m, tikai atzī mē ja mū su dokumentus un pavadī ja mū s uz istabu. Pieklā jī ga meitene no reģ istratū ras atgā dinā ja, ka brokastis ir no 7 lī dz 9 un ja lī dz š im laikam nepaspē sim pamosties, tad 11:30 bū s uzkodas ar karstu tē ju un kafiju. Brokastis izlaidā m, cē lā mies tikai uz kafijas pauzi, toreiz restorā nā bija ļ oti garš ī gi svaigi mafini ar citronu un pufiņ iem. Restorā ns ļ oti glī ts un tī rs, ļ oti patī kama apkalpoš ana, viss personā ls runā angliski un nedaudz krieviski. Tiklī dz uz galda parā dā s netī rs š ķ ī vis, tas nekavē joties tiek noņ emts. Ē diens pieklā jī gs, laba ē dienu izvē le: gaļ a, zivis, jū ras veltes, vairā ku veidu piedevas, salā ti, svaigi dā rzeņ i, gatavi augļ i, arī desertu galds daudzveidī gs.
Istaba ir tī ra, bija, protams, nelieli jautā jumi par duš u, bet tie ā tri tika atrisinā ti. Mē beles ir ne tikai pirktas, bet lieliskā stā voklī , matracis ē rts. Bē rnam ielika gultiņ u, bet viņ a vienmē r gulē ja pie mums, tā pē c atteicā mies. Kondicionieris karā jā s tieš i virs gultas, bet tika regulē ts (nolaidiet slē ģ us uz leju vai paceliet uz augš u). Istabā ir ledusskapis, pilnī gi jauns, atveda tieš i pirms mū su ieraš anā s. Tē jkanna un gludeklis reģ istratū rā prasī ja bez maksas. Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā bez maksas. Seifs istabā ir apmaksā ts, bet mē s to nepaņ ē mā m.

Teritorijā ir divi bā ri, kas strā dā pē c kā rtas un lī dz 23:00. Baseini ir lieli un mazi bē rniem.
Katru dienu animā cija no rī ta, pē cpusdienā un vakarā , bē rni vienmē r ir biznesā .
Izbraukš anas dienā pagarinā ja istabu lī dz vakaram, par to samaksā ja tikai 20 eiro un pirms ceļ a gulē ja mierī gi.
Paņ ē mā m maš ī nu un braucā m ar pirā tu kuģ i no viesnī cas gidiem no Mouzenī diem, apbraukā jā m salu un iepirkā mies visā s trijā s jū rā s, kas salu apskalo) Man patika viesnī ca, noteikti atbrauksim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu