Brīnišķīgas brīvdienas Krētā.

Rakstīts: 10 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 1 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Biju atvaļ inā jumā ar bē rnu, tā pē c, nonā kot ceļ ojumu aģ entū rā , mē rķ tiecī gi meklē ju viesnī cu ģ imenes atpū tai, kur bū tu klā t bē rnu animā cija.
Rezultā tā izvē lē jos mā jī go viesnī cu Amnissos Residence, kas atrodas Retimnas reģ ionā , tū ristu ciematā Adele. Un par cenu tas mums bija ļ oti piemē rots, lē ts.
Ceļ š no lidostas ilga apmē ram 1.5h, nedaudz, bet mazais jau bija noguris. Par laimi pē c ieraš anā s mums uzreiz tika ierā dī ta istabiņ a, kur varē jā m atpū sties mierā . Zā le viesnī cā ir jauna, ļ oti skaista, stilī ga. Personā ls krieviski runā još s, ļ oti patī kams, uzmanī gs pret viesiem, uz lū gumiem atbild ar sapratni, ierā dī ja istabu, visu parā dī ja, stā stī ja.

Viesnī cas teritorija izrā dī jā s maza, bet visur ir daudz veģ etā cijas, citronkoki, krū mi, ziedi.
Istaba laba, nav plaš a, bet vietas pietiek divā m, divas vienvietī gā s gultas, skapis, naktsgaldiņ i. Redzams, ka ne tik sen tika atjaunots, ī paš i vannasistaba jauna un visa santehnika tajā , vannas istabā duš as kabī ne. Bija tī rs, istabiņ a regulā ri tī rī ta, veļ a mainī ta 3x nedē ļ ā , veļ a svaiga, istaba arī vienmē r labi smarž oja.
Ē diens š eit ir daudzveidī gs un garš ī gs, ir svaigi salā ti, aukstā s karstā s uzkodas, gaļ as ē dieni, zivis un zupas. Bē rnu var pabarot bez problē mā m, plus daudz augļ u-vitamī nu.
Viesnī cā ir gan pieauguš o, gan bē rnu baseins, zona ar sauļ oš anā s krē sliem atpū tai, kā arī bā rs, kurā var malkot bezalkoholiskos dzē rienus. Internets visur darbojā s labi.
Arī animā cija nelika vilties, bē rns nemitī gi bija aizņ emts ar spē lē m, dejā m, peldē š anu. Agrā k no rī tiem nodarbojos ar jogu vai vingroš anu. Vakarā viņ i dziedā ja karaoke un dejoja. Reiz viesnī cā tika sarī kots tematisks vakars, pē c Krē tas tradī cijā m, mū zikas un dejā m, tas bija diezgan jautrs un interesants.
Mē s devā mies ekskursijā pa Balosu (lī cis, kur saplū st 3 jū ras) un Knosas pili, tas bija ļ oti interesanti un izzinoš i, ī paš i manam dē lam, liels paldies gidam.

Kopumā pā rē jais atstā ja labu iespaidu. Liels paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, silto atmosfē ru, ē dienu, apkalpoš anu, personā lu. Esam ar visu ļ oti apmierinā ti un, protams, atgriezī simies š eit vē l! Mē s iemī lē jā mies Krē tā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu