Lai lieliska atpūta!

Rakstīts: 5 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Bijā m kopā ar meitu š ajā viesnī cā no 2. lī dz 11. maijam. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai un vē l labā ka. Sistē ma š eit ir viss iekļ auts, garš ī gs ē diens mā jā s. Sā tī gas brokastis, ļ oti garš o pankū kas ar š okolā des pastu, katru dienu kas jauns un daudzveidī gs, pusdienā s un vakariņ ā s laba gaļ as un zivju izvē le. Viesnī cā ir divi bā ri, viens atvē rts no rī ta un otrs pē cpusdienā . Blakus rotaļ u laukumam ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viss ir ļ oti tuvu un ē rtā vietā . Ir mini golfs, un tas ir arī bezmaksas uz vietas. Pludmalē tikpat kā nebijā m, kamē r bija forš i peldē ties, atpū tā mies pie baseina. Labi uzturē ta oļ u pludmale, tikai trī s minū š u attā lumā no viesnī cas. Ir arī bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Istabā viss ir kā rtī bā . Tī rī š ana katru dienu, mī kstas un ē rtas gultas un spilveni. Sā kumā nevarē jā m izdomā t gaisa kondicionē tā ju, bet tad vē rsā mies pie reģ istratū ras, viņ i to ieslē dza un paskaidroja, kā to lietot. Personā ls, starp citu, ir ļ oti laipns, viņ i ir grieķ i, kas lieliski saprot krievu valodu, un, ja kaut kur ir grū ti kaut ko izskaidrot, tad mū su viesnī cas gidi palī dzē ja tulkot. Paldies viņ iem par palī dzī bu.
Labs interneta signā ls. Skaista uzņ emš ana, labiekā rtota teritorija, baltas mā jas, ielas starp tā m, balkoni ar ziediem, apelsī nu un citronu koki un kā pnes. Katru dienu joga, ū denspolo un vakara programma no animatora. Kamē r bē rniem tiek apgleznotas sejas, viņ u vecā ki sacenš as karaoke. Kopumā viss ir lieliski.

Pā rē jais paskrē ja ā tri un neaizmirstami, liels paldies par apkalpoš anu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu