Laba 3* viesnīca

Rakstīts: 8 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 28 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tos ar vī ru un bē rniem jū lija beigā s. Viesnī cā ieradā mies no rī ta, mū s sagaidī ja patī kams reģ istratū ras personā ls, palū dza mazliet pagaidī t lī dz reģ istrē š anā s laikam, kamē r mū su istabiņ a bū s gatava. Bet burtiski pē c stundas bijā m apmetuš ies, istabiņ a aizgā ja uz viesnī cas vidu, tur bija diezgan kluss. No loga pavē rā s skats uz jū ru. Istaba bez liekš ķ erī bas, vienkā rš a, tī ra, nedaudz š aurā ka lielai ģ imenei, mē beles labā stā voklī , 2 vienvietī gā s gultas apvienotas un bē rniem ir divstā vu gulta, skapis, naktsgaldiņ i utt. Numurs tika tī rī ts katru dienu, izņ emot svē tdienu. Paņ ē mā m seifu uz nedē ļ u par 15 eiro un pludmales dvieļ us par 5 eiro, beigā s atdeva.
Š ī s viesnī cas trū kums ir internets, jo tas darbojas ļ oti lē ni, ir neveiksmes. Ē diens viesnī cā ir pieņ emams, bez liekā m volā niem, bet galvenais, lai viss bū tu svaigs un garš ī gi pagatavots. Brokastis vienmuļ as, principā katru dienu viens un tas pats, bet ir no kā izvē lē ties. Vakariņ as priecē ja ar daudzveidī gajiem salā tiem, siera asorti, gaļ as ē dieniem un piedevā m.
Ir neliels pieauguš o un bē rnu baseins, bā rs, ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, galdi ar krē sliem atpū tai.

Lī dz jū rai 3-5 minū tes pā ri ceļ am, smiltis ar oļ iem, aprī kots ar sauļ oš anā s krē sliem, ū dens patī kams, silts, bet viļ ņ i.
Pā rē jā laikā animatori strā dā ja katru dienu, no rī tiem pludmalē rī koja aerobikas un jogas nodarbī bas, vakaros veda bē rnus no vakariņ ā m un spē lē jā s ar viņ iem, dodot atpū tu vecā kiem.
No viesnī cas gidiem iegā dā jā mies ekskursiju Krē tas vakaram un noī rē jā m automaš ī nu. Ar automaš ī nu lī dz Retimno var nokļ ū t apmē ram 15 minū tes, un tieš i tur ir visgarš ī gā kais ē diens un skaistā kie skati. Kopumā Krē ta ir ļ oti daudzveidī ga un daba, un arhitektū ra, un, protams, vietē jā atmosfē ra.
Zinā mu š armu viesnī cai pieš ķ ir arī ģ imene, kas strā dā viesnī cā , š ķ iet, ka atbraukuš i apciemot senus draugus.
Kopumā viesnī ca mū s pilnī bā apmierinā ja par savu cenu, un pati Krē tas sala mū s vienkā rš i pā rsteidza ar savu daudzveidī go skaistumu un brī niš ķ ī go jū ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu