Sliktāk nepaliek!Grieķijas atkritumu izgāztuve.

Rakstīts: 4 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs 2017 — 9 jūlijā 2018
Ne pirmo reizi Krē tā , bet drī zā k 4. Mē s tik ļ oti mī lam š o salu. Atpū tā mies 3 un 4 zvaigž ņ u viesnī cā s Hersonisas rajonā . Š oreiz nolē mā m mainī t virzienu un izvē lē jā mies Retimnas reģ ionu.
Izpē tī jā m atsauksmes par viesnī cu, kā arī MOUSEDINIS TRAVEL lapu, kur viesnī ca ir pozicionē ta kā laba ģ imenes viesnī ca. Un kā da bija mū su vilš anā s. Jau ierodoties viesnī cā.12:00 naktī ar mazu guļ oš u bē rnu uz rokā m, esam informē ti, ka istaba jums nav gatava (( un viņ i ir iekā rtoti 2 tumš os skapjos bez logiem atseviš ķ i. Vecā kais meita, atmetot segu, ļ oti nobijā s, kad ieraudzī ja uz spilvena milzī gu tarakā nu. Istaba nebija iespē jams sazvanī t numuru... tā tieš ā m ir saimniecī bas telpa ar tarakā niem. Otrā istaba, kura pavadī jā m es un jaunā kais bē rns nakts, bija nedaudz labā k, bet kondicionieris tur nestrā dā ja, pareizā k sakot nepā rtraukti pū ta ledainu gaisu un atslē gt nebija iespē jams.
Kad vī rs devā s lū gt palī dzī bu, viesnī cas administratore ar neapmierinā tu seju teica, nu, vienu nakti nevari izturē t, rī t tiksi izmitinā ts citā istabā . Tā du murgu mē s vē l neesam redzē juš i. Par to, kā izrā dī jā s, visas š ausmas tikai sā kā s. No rī ta pamostoties, mū s lū dza pamest š os skapjus... jo tikko atnā kuš ajiem ciemiņ iem tur jau vajadzē ja apmesties. Sē dē jā m ā rā ar koferiem un bē rniem, gaidī jā m savu istabu, no kuras viesi vē l nebija izbraukuš i. Tā ir zaudē ta nakts...zaudē ta atpū tas diena. Kad beidzot tikā m iekā rtoti ģ imenes istabā , izrā dī jā s, ka tā nebija labā ka par divā m iepriekš ē jā m. Gultas 4 atseviš ķ as vecas slimnī cu gultas ar š ausmī gi veciem, saplī suš iem matrač iem un izspieduš ā m atsperē m. (operatora mā jaslapā ir apraksts, ka nomainī ti visi matrač i un gultas) š ausmas ir kā di meli. Skapis smarž oja pē c kanalizā cijas.

Sienā iebū vē tais skapis smirdē ja pē c mitruma un vecuma, es negribē ju tur neko likt. Zem gultā m bija putekļ u kā rta. Vannas istaba ir atseviš ķ a saruna. Izlietne nav mazgā ta, nezinu cik ilgi. Veidojiet mitru grī du ar sakultā m un š ķ eldā m flī zē m. Duš as paliktnis un aizkars netī ri ar pelē jumu. Tualete ir atseviš ķ a saruna, netī ra ar tekoš u mucu ar milzī gu troksni. Normā li nomazgā ties pē c sevis nav iespē jams, jo mucas nav piepildī tas. Mans vī rs aizgā ja lū gt elementā ru tualetes remontu. Atnā ca vadī tā js un vē l 2 vī rieš i. Mē s pā ris stundas grozī jā mies pie mucas un teicā m, ka viss darbojas pareizi, atsaucoties uz to, ka viesnī cas vadī tā jas mā ja strā dā tā pat))) nosaucot viņ as vī ru par nervozu, kurš ne ar ko nav apmierinā ts. Š ī ir burvju un rupju cilvē ku murgu viesnī ca. Nez kā pē c dienu vē lā k, nopirkusi kolbu tualetei, tualete tika sakā rtota. Nav vā rdu.
Ar to mū su cieš anas nebeidzā s. Ē diens viesnī cā ir pretī gs.
Nav jau tā , ka 3 ir 1 zvaigzne nevelk. Viss tiek cirsts cū kā m nevis cilvē kiem. Ir neiespē jami! Viss, kas ir sagatavots, ir netī rums. Parastos makaronus viņ iem izdodas saskrū vē t tik ļ oti, ka cilvē kiem nav izvē les, ko vienkā rš i ē st, lai nemirtu badā . Visu brokastī s neapē sto samaisa un pā rlej ar majonē zi, tur sasmalcinot lielas ķ iploka daiviņ as. Gaļ as tur nav un negaidiet. Kauli ir sausi, uz kuriem karā jas vē sā gaļ as lī dzī ba. Kauns viņ iem! Nav nekā cilvē ki. It ī paš i, ja ceļ ojat ar bē rniem. Viesnī ca pieder nejaukai ģ imenei. Kuram mamma pie galda ar ē dienu cieš i vē ro, kurš ko un cik uzliek. Tas ir tik pretī gi. Un bū tu ko ē st. Tā tad tur tikai š vaki! Š ausmī gi netī ri taukaini trauki. Viņ iem nav trauku mazgā jamā s maš ī nas! Visus traukus turpat atvē rtajā virtuvē apkopē ja nomazgā un ar smirdī gu lupatu noslauka!
Paralē li viņ i kliedz pa visu ē damistabu viens otram Mariiiiiyayaya un vicina lupatas degunu priekš ā , slaukot galdus ar ē dienu (((attē ls nav patī kams. Tā pē c es noslaucī ju š ķ ī vjus un galda piederumus ar salvetē m, un viņ i sā ka vairā k vai mazā k spī d bez taukiem, lai vismaz kaut ko varē tu noķ ert ko ē damu no š iem gruž iem, ko viņ i gatavoja.

Pretī ga viesnī ca... pretī gs personā ls - rupju rupju cilvē ku ģ imene un visļ aunā kā s slampas! Apmeklē jot Krē tu pirmā s trī s reizes, es ar to nekad neesmu saskā ries! Daudz vairā k var uzrakstī t, negatī vu emociju pā rņ emts. Peldbaseina zaļ š ū dens ar peldoš ā m gruž iem un matiem uz ū dens virsmas. Pie baseina nav kanalizā cijas. Apkopē ja mazgā flī zes (nes netī rumus ar saplē stu mopu), viss lī st. tieš i baseinā . Murgs!
Š ai iestā dei ir tikai viens liels pluss! VIENS un tas nav viesnī cas saimnieku nopelns. Animatori! Nataš a, Alī na un Danils. . jauni puiš i, kas cenš as no sevis visu izspiest!
Ja ne viņ iem, tad š ī ir netī ra vieta ar sapuvuš iem cilvē kiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu