Brīnišķīgas ekskursijas

20 Septembris 2013 Ceļošanas laiks: no 26 augusts 2013 ieslēgts 07 Septembris 2013
Reputācija: +8
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

No 27.08. 2013 - 09.07. 2013 ar ģ imeni devā mies uz Krē tas salu. Mums viss ļ oti patika, bet visvairā k patika ekskursijas. Tos ņ ē mā m no vietē jā s tū risma aģ entū ras Aitidis Travel. Viņ iem ir divi biroji, viens Panormo ciemā , otrs Bali ciemā . To ir ļ oti viegli atrast Panormo - atrodas vienu ielu no vilciena galapunkta (kas kursē starp tuvē jā m viesnī cā m).

Uzņ ē muma ī paš nieks Arturs un viņ a sieva Ļ ena ir no PSRS. Viņ i dzī vo Krē tā jau 17 gadus un visu š o laiku nodarbojas ar ekskursiju biznesu, pieredze ir kolosā la. Ļ oti patī kami, ka visa ekskursija notiek tī ri krievu valodā . Ekskursiju vada krieviete Tatjana, pē c izglī tī bas filoloģ e, apprecē jusies ar krē tieti, lī dz ar to viņ a pā rzina visus krē tieš u dzī vesveida smalkumus. Klausī ties viņ u ir prieks. Klausoties viņ ā , tev ir bail palaist garā m vismaz vienu viņ as vā rdu – tas ir tik interesanti!


Galvenā priekš rocī ba - atš ķ irī bā no Pegasus (viesnī cas tū roperatora) ir tas, ka vienā tū rē apbraukā jā m daudz lielā ku apskates objektu skaitu vienā virzienā , bijā m pirmie visur no 8 lī dz 19, apmeklē jā m vietas, kuras nevar sasniegt ar lielu autobusu. (mikroautobusa priekš rocī ba, kurā pirmajā ekskursijā bijā m seš i, otrajā – desmit cilvē ki) vai grupu ekskursijas ir aizliegtas. Mū su sajū sma bija neaprakstā ma: gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.

Kad viesnī cā runā jā m ar cilvē kiem, kuri ceļ oja ar viesnī cas tū risma operatoru, uzzinā jā m, ka viņ i izbrauca 6 no rī ta un ieradā s 22 vakarā un apmeklē ja galvenokā rt tualetes un iepirkš anā s centrus un tikai pā ris apskates objektus, turklā t par vienu cenu. pusotru reizi vairā k nekā samaksā jā m. Ekskursijā s gids bija gandrī z nedzirdams, jo bija milzī gs cilvē ku skaits.

Ar š o tū risma aģ entū ru apmeklē jā m divas ekskursijas, un abas reizes bijā m ļ oti apmierinā ti. Manam tē vam ī paš i paveicā s. Viņ š ir ļ oti zinā tkā rs, mī l vē sturi un visu ceļ u runā ja ar gidu. Viņ š bija ļ oti apmierinā ts. Mums ļ oti patika ekskursijas. Viss bija kaut kā sirsnī gi, mā jā s; Nav iespē jams pilnī bā nodot š o labvē lī go atmosfē ru. Lai mans pā rskats bū tu noderī gs. Uz jautā jumiem atbildē š u pē c iespē jas ā trā k.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums