Laba viesnīca, jauki grieķi

Rakstīts: 14 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 8 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Tā nu gandrī z nejauš i nokļ uvā m š ajā viesnī cā , plā nojā m vē l vienu, bet tā jau bija pieturā . Izvē lē jā s no tā , kas bija pusstundas laikā . Join Up lidoja tikai no Harkovas, un nebija daudz no kā izvē lē ties. mē s ar vī ru plā nojā m svinē t kā zu gadadienu skaistā valstī . Un es jums uzreiz teikš u – mums izdevā s tikt pie goda. Jautā jumu par lidojumu nav, viss bija laikā , un ā tri pagā ja. Trī s stundas un Urrā ! Krē ta tiekamies. Grieķ ijā bijā m pirmo reizi. Kas mū s patī kami pā rsteidza uzreiz, ieradā mies agri un jau 4 no rī ta bijā m viesnī cā , pieraduš i gaidī t Turcijā , Ē ģ iptē , norē ķ ini 14. . . bijā m gatavi uz visu, bet uzreiz tikā m iekā rtojuš ies patī kamā pā rsteigums. Aizmigā m kā beigti, pē c pā ris stundā m jau gā jā m brokastī s. Brokastis nedaudz pā rsteidza: 7 dienas tieš ā nozī mē viena un tā pati: desa savī ta caurulē , siers arī ), piemē ram, virtuļ i, neparasts olu kultenis, graudaugi, piens, tomā ti un gurķ i. Viņ am arī jā notī ra galds pē c sevis, arī š is bija atklā jums (lī dz š im tā du nebiju satikusi), mū s tas nemaz netraucē ja, bet neparasti.
Pē c brokastī m viņ i mainī ja mū su istabu. Uz skaista, ar skatu uz jū ru, un viņ i par to neņ ē ma ne santī ma. Uzreiz jā saka, ka grieķ i ir brī niš ķ ī ga tauta. Apkalpojoš ais personā ls ir vienkā rš i LIELISKS!!! ! ! Viņ u ir ļ oti maz, bet viņ i vienmē r smaida, cenš as palī dzē t it visā . Reģ istrē joties uz nedē ļ u, uzreiz paņ ē ma maksu 10 eiro. Un 10 eiro depozī ts par kondicionieri un TV pultī m. Uz istabas rē ķ ina teikš u tā : liela ar normā lā m mē belē m, tī ru veļ u un dvieļ iem. Ledusskapis, kondicionieris viss darbojā s. Tī rī š ana mums bija tikai vienu reizi, bet, godī gi sakot, mums tā nebija ī sti vajadzī ga, istabā bijā m ļ oti reti. Pusdienas un vakariņ as ir parastas: izsalcis nebū si, galvenais, lai viss svaigs un ja gaļ a ir gaļ a, nevis soja daž ā dā s variā cijā s. Un neaizmirsī sim, ka tā s ir trī s zvaigznes un Eiropa, tā pē c, lai viss iekļ auts, dodieties uz Turciju.
Vienī gais negatī vais, pareizā k sakot, neē rtī bas ir tas, ka pludmales bā rs ir maksas, un, lai dabū tu kolu vai alu, ir jā iet uz restorā nu otrajā stā vā . Mē s atradā m izeju) nopirkā m kolu un alu veikalā ) un par to neuztraucā mies. Par viesnī cas atraš anā s vietu: ideā li!!!! ! . Skaists lī cis, ā rpus viesnī cas uzreiz daudz veikalu, auto nomas. Noteikti nomā jiet automaš ī nu, Grieķ ija ir jā redz. Divā s dienā s nobraucā m 600 km. Skati ir nereā li, daž ā du krā su variā ciju jū ra. Es personī gi iesaku viesnī cu. par š o naudu (dabū jā m 1000 dolā rus par diviem) viss kā rtī bā . Tī rs, kluss un mierī gs, un jū s vienmē r varat atrast vainas visā . Tā pē c rezervē jiet tū lī t un nebaidieties. Jums tas patiks. Lai visiem jaukas brī vdienas Rā dī t mazā k
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu