Jūra / daba - nav slikti, viesnīca ir bezpajumtnieku iespēja)

Rakstīts: 9 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 31 jūlijā — 7 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Visa problē ma ir tā da, ka telpas projektē juš i/bū vē juš i greizi celtnieki - vannasistabā nav ventilā cijas sistē mas un pareizs grī das slī pums ū dens novadī š anai - lī dz ar to smird no garderobes (nelabi sapelē jis). Tā pē c no koferiem mantas pat neizkā pa - saburzī tas, bet ne smirdī gas). Vannas istabā ir arī.60/60 cm sile - es nejokoju) un...lupatu aizkars)) - tā pē c tur vienmē r ir mitrums.
Savā di, ka ē diens ir normā ls - sortiments ir ierobež ots, bet visi ē dieni ir kvalitatī vi. No rī ta bez olu kultenes. . .
VISS grieķ u izpratnē ir bez bā ra pludmalē , pē c dzē riena jā skrien uz galvenā restorā na 2. stā vu vai jā ņ em par 2-3 eiro pludmales bā rā .

Tī rī bas un caurspī dī guma ziņ ā jū ra ir laba, bet pludmalē vietas ir par maz, it ī paš i negaisa laikā...sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, lietussargi mazi - nenosedz visu ķ ermeni.
No izklaides - vakara krodziņ i (ap 50 eiro par vakariņ ā m diviem, kas neē da/nepiedzē rā s savā viesnī cā ) / auto noma - uz katra soļ a / ekskursijas - 30-50 eiro no cilvē ka vai brauciens uz Retimnu iepirkš anā s promenā dē (ap 8 eiro no cilvē ka turp un atpakaļ ).
Mē s noorganizē jā m sev ekskluzī vu ekskursiju, dodoties pā rgā jienā tuvē jā kalnā - apmē ram 3 stundas augš ā un apmē ram 2 stundas lejā - tā pē c es ceru, ka jū s pā rspē sit mū su rekordu))...Mē s kalnā redzē jā m planē još o ē rgli, daudz savvaļ as kazas un paš ā augš ā bija iekalts koka krusts...ainava no paš as augš as ir burvī ga!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu