Viesnīca visai ģimenei

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 20 augusts — 2 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Augusta beigā s atpū tā mies. Ģ imene ar 2 bē rniem (6 un 9 gadi). Viesnī ca mums bija piemē rota, domā jam, ka nā kamgad š eit ieradī simies atkal. Nu tagad kā rtī bā.
Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela, skaista, zaļ a, daudz augu un puķ u. Regulā ri uzturiet tī rī bu. Bet tā kā viesnī ca atrodas kalnainā apvidū , soļ u daudz.

Jū ra ir ļ oti tuvu, burtiski 200 metri pā ri ceļ am, bet marš ruts nav noslogots. Pludmale smilš aina un oļ aina, nav plata, ieeja jū rā no akmeņ iem (nepiecieš ami pludmales apavi). Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem ir bez maksas. Pludmales dvieļ i par depozī tu 10 eiro par dvieli. Pludmalē ir bā rs, kas atvē rts no 10:00 lī dz 18:00.


Bē rniem ir neliels ū dens atrakciju parks ar slidkalniņ iem, peldbaseins, rotaļ u laukums un Grecoleto klubs. Mums ļ oti patika animā cija (vingroš ana, sporta pasā kumi, pastaigas, sarunas, izglī tojoš as spē les un meistarklases). Vakara š ovi un mini diskotē ka. Bē rniem bija ļ oti jautri, atrada jaunus draugus, sadraudzē jā s.
Animatori krieviski un angliski runā još ie.

Jauks restorā ns, daudzveidī gs ē diens. Tematiskie vakari notika 3 reizes nedē ļ ā (itā ļ u, grieķ u un BBQ). Viss vienmē r ir svaigs, garš ī gi pagatavots, lai gan daž i ē dieni mums bija neparasti. Bē rni varē ja viegli izdarī t izvē li paš i, daudz augļ u un saldumu. Pa dienu bā ros daž ā das uzkodas (sviestmaizes, grauzdiņ š , pica, augļ i, saldē jums u. c. ), ļ oti ē rti.

Teritorijā atrodas 2 veikali (tirdziņ š un juvelierizstrā dā jumi).

Mums bija Junior Suite ar skaistu skatu uz jū ru (naktsmī tnē : divguļ amā gulta, vienvietī ga gulta un dī vā ns). Istaba plaš a, gaiš a, liels balkons, interjerā gaiš as krā sas. Ē rti labi matrač i un spilveni. Peldmē teļ i un č ī bas, ziepju piederumi. Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, un tajā ir tē jas un kafijas komplekts. Tī rs gan istabā , gan paš ā viesnī cā.

Personā ls labs un č akls.
Atseviš ķ i vē los pateikties mū su viesnī cas gidei Anastasijai, jaukai mī ļ ai meitenei. Par visiem jautā jumiem svē tku laikā sazinieties ar viņ u. Caur to arī ī rē jā m maš ī nu.

Lieliski atpū tā mies, ar viesnī cu esam apmierinā ti, derē ja visiem ģ imenes locekļ iem. Ieteicams brī vdienā m ar bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu