Laba viesnīca

Rakstīts: 30 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 22 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Savam nedē ļ u ilgajam atvaļ inā jumam izvē lē jos viesnī cu Bomo Krini Beach, ko nemaz nenož ē loju. Maza, mā jī ga ģ imenes viesnī ca ar savu atmosfē ru. Redzams, ka viesnī ca ir daļ ē ji renovē ta. Numuri ir ē rti un mā jī gi, uzkopš ana ir laba katru dienu.

Ē diens mā jā s gatavots, ļ oti garš ī gs, lai gan daudzveidī bas nav lielas. Diezgan pieklā jī gi priekš.3* kategorijas. Vairā ku veidu gaļ a, salā ti, piedevas, picas bija vairā kas reizes, pat borš č s gadī jā s. Brokastī s ietilpst jogurts, konditorejas izstrā dā jumi, maize, desa, sieri, piens, brokastu pā rslas, olu kultenis/olu kultenis.


Viesnī cas teritorija ir neliela, tajā ir veģ etā cija palmu un daž ā du koku veidā . Viesnī cā ir divi peldbaseini. Viens ir pieauguš ais, otrs ir bē rns.

Vienī gais brī dis, dvielis par depozī tu 10 eiro, un tie mainā s ik pē c trim dienā m, bet ja kas, tad katru dienu var mainī t pret eiro.

Ļ oti ē rta viesnī ca ceļ oš anai, iedod pusdienu kastī ti, ja nokavē pusdienas, gatavo arī aukstā s uzkodas.
Uz vietas netā lu no baseina ir pieejams bā rs. Tur strā dā superbā rmenis, Andrejs gatavo superī gus kokteiļ us, vienmē r ir pretimnā koš s un draudzī gs, labprā t atbild uz visiem jautā jumiem.

Pludmale ir akmeņ aina, tā pē c jums ir nepiecieš ami ī paš i apavi.

Internets viesnī cā nav slikts, bet labā kais signā ls ir pie reģ istratū ras.

Labi atpū tā mies, Krē ta man patika, tā s nesa tikai pozitī vas emocijas, neskatoties uz nelielā m nepatikš anā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu