Iespējams, labākā viesnīca Krētā

Rakstīts: 26 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 22 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
2019. gada 15. -22. jū lijā atpū tā mies ar 3 cilvē ku ģ imeni. Varbū t uzreiz acī s iekritī s neatbilstī ba starp apskata nosaukumu un viesnī cas vē rtē jumu? Š eit nav kļ ū du. Viesnī ca patieš ā m ir viena no labā kajā m Krē tā , jo visas viesnī cas Krē tā un vispā r Grieķ ijā ir ievē rojami zemā kas par spā ņ u vai itā ļ u viesnī cā m. 2019. gada maijā mana sieva bija "reklā mdevē jā " Krē tā un atnesa objektī vu atzinumu - "Daba skaista, bet viesnī cas un serviss slikts. " Bet jums joprojā m ir jā apmeklē Krē ta!
Mē s esam ilggadē jie Iberostar tī kla atbalstī tā ji, kas nekad nav pievī lis mū su cerī bas, tā pē c nolē mā m, ka tas savu zī molu saglabā s arī Krē tā . Rezervē ts Iberostar Creta Panorama 4*. Pā ris dienas pirms lidojuma tū roperators TUI mū s satrauca. 12.07. 19. , ap 17-30 bijā m informē ti par Overbooking!
“Pā rrezervā cija ir preč u (pakalpojumu) pā rdoš anas stratē ģ ija, kurā preč u (pakalpojumu) piegā dā tā js uzņ emas vairā k pienā kumu piegā dā t preces (pakalpojumu sniegš anu), nekā viņ š spē j izpildī t, cerot, ka ne visas saistī bas faktiski pilda. jā izpildā s. Turklā t š ī s stratē ģ ijas piemē roš anas iespē jamais neveiksmī gs rezultā ts ir kļ ū du vai apstā kļ u kombinā cijas dē ļ pā rsniegš ana.

Ī si runā jot. Mums jā reģ istrē jas 15. jū lijā , un mū su istabiņ a tiek atbrī vota tikai 16. jū lijā . Tū risma operatora birojā , atsaucoties uz mū su lū gumu pā rtaisī t kuponus, lai bū tu garantē ti iemesli ceļ oš anai uz citu viesnī cu, sā ka sastingst, un, ņ emot vē rā piektdienas vakaru, viņ i vispā r pā rstā ja atbildē t.
Mū su nervus glā ba tū risma aģ entū ra "On Turgenevskaya" Irpenā . Tā s direktore Ludmila (skaista sieviete katrā ziņ ā ) tieš i sazinā jā s ar Iberostar biroju, par ko viņ ai ir vislielā kā cieņ a! Viņ i neatsaucā s uz brī vlaiku un apstiprinā ja Overbooking, garantē jot norē ķ inu par vienu dienu grecotel white palace 5 * ar “viss iekļ auts”. Atvainojoties, Iberostar nomainī ja mū su Iberostar Creta Panorama 4 * dē li no HB uz viss iekļ auts, kā arī nodroš inā ja bezmaksas sauļ oš anā s krē slus maksas vietā s. BRAVO IBEROSTAR! BRAVO TA "Uz Turgeņ evskas"! ! ! Nā kamajā dienā operatore "piedzima" nosū tot mū su pieprasī tos vauč erus!
Svē tki sā kā s grecotel white palace 5*. Godī gi sakot, viesnī ca nevelk ne piecinieku, ne pat č etrinieku. Teritorijas gandrī z nav, tā pē c nav kur staigā t. No viesnī cas nav kur atstā t. Kreisais un labais lauki un tuksneš i. Neraugoties uz to, ka kuponā mums bija numurs "skats uz jū ru", mē s tikā m iekā rtoti istabā ar skatu uz lauku, ko apstrā dā traktors, kas pacē la putekļ u kolonnas. Arī "nepievē rsa uzmanī bu mū su "viss iekļ auts". Ā tri atjaunojā m "status quo", pā rvā coties uz plaš u istabu ar skatu uz jū ru un saņ emot "viss iekļ auts" rokassprā dzes.
Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , un skats no numura ar skatu uz jū ru ir brī niš ķ ī gs. Iepriekš aprakstī tais skats no istabā m otrā pusē ir nomā coš s. Viesnī ca ir ļ oti nobruž ā ta. Paklā js koridorā ir neķ ī tri izbalē jis, griesti saplaisā juš i, mī kstā s mē beles nodrupuš as ilgstoš as ​ ​ lietoš anas rezultā tā , santehnika ir dzī va, bet, kā jau pieciniekam, sen novecojusi. Istabas durvju un seifu atslē gas ir metā la uz koka atslē gu piekariņ iem.

Nepatī kami pā rsteidza ē diens. Kas attiecas uz Eiropas piecinieku - ļ oti niecī gi. Ļ oti!
Jū ra ir ļ oti forš a! silti! Caurspī dī gs! Diezgan sekls dziļ ums. Ieeja ir uz akmeņ iem, kas ir nedaudz neē rti, bet tad apakš ā ir smilš aina.
Pā rcē luš ies uz Iberostar Creta Panorama 16. jū lijā , sajutā m atš ķ irī bu starp pieciem un č etriem. Turklā t Iberostar č etrinieks visā dā ziņ ā bija par kā rtu vē sā ks! Liela labiekā rtota zaļ ā zona! Daudz augu! Bruģ ē ti celiņ i gar jū ru.
Ja baltā pils atrodas tieš i pludmalē , tad Iberostar atrodas uz plato, kas paceļ as virs jū ras. Jums jā nokā pj jū rā un attiecī gi jā kā pj atpakaļ . Tas mū s nemaz netraucē ja. Kā pieni nav ne stā vi, ne nogurdinoš i. Nolaiž oties jū rā , mā kslī gi izveidoti lī č i. Viss ir daudz skaistā ks un gaiš ā ks. Jū ra, pateicoties akmeņ iem, izskatā s krā sainā ka. Ir vietas, kur apmesties zaļ ajā zonā ar burvī gu skatu uz jū ru un akmeņ iem no plato augš as!

Bet pirmā nakts bija MURGS! Tā bija asiņ aina nakts! Mū s tikko "apē da" odi! Pusnakts nevarē ja aizmigt zem viņ u nepatī kamā s č ī kstē š anas un zvana! Bet "Strelci eksekū cijas rī ts" ir pienā cis! Bē dī gie kukaiņ i bija pabeigti, un par tiem atgā dinā ja tikai vairā kas asiņ ainas pē das uz baltajā m sienā m. Tač u arī kodumi pa visu ķ ermeni neļ ā va tos aizmirst! Pē c sū dzī bā m mums reģ istratū rā iedeva fumigatoru. Mē s arī nopirkā m aerosolu un krē mu. Nā kamajā s naktī s apkaunotie odi mū s ī paš i netraucē ja. Bet pa viesnī cu staigā ja tā di odu piekauti atpū tnieki, ka acī s bija sā pī gi uz viņ iem skatī ties. Mē ģ inā ju noskaidrot, kā pē c viesnī ca neindē odus, bet sakarī gu atbildi nesaņ ē mu.
Pats izdomā ju iespē jamo iemeslu, jau atvaļ inā juma beigā s. Viesnī cas apstā dī jumos dzī vo daudzas cikā des, kas ar savu neizturamo ragu rada noteiktu krā su. Varbū t odi nav saindē ti, lai nenogalinā tu cikā des. Es pat neizslē dzu, ka tos aizsargā likums. Cikā des, nevis odi.
Arī viesnī cas numuriņ i ir nedaudz noguruš i. Istabas atslē gas un seifs arī metā la ar atslē gu piekariņ iem. Lai ieslē gtu gaismu, nepiecieš ama magnē tiskā atslē ga - liela metā la plā ksne!
Ē diens Iberostar Creta Panorama ir nesalī dzinā mi labā ks nekā piecā s baltajā s pilī s, lai gan joprojā m ir zemā ks par Spā nijas un pat Melnkalnes Iberostar. Bet tā acī mredzot ir Grieķ ijas iezī me.
Mē s neesam dzē riena cienī tā ji, bet varu teikt, ka sarkanais grieķ u vī ns ir vā jš un baltais ir diezgan labs!
Tad kā pē c viesnī cai ir zems vē rtē jums! ? 1) Odi! Tas ir galvenais trū kums. Cilvē kam atvaļ inā jumā nevajadzē tu staigā t pietū kuš am no kodumiem. Tā te ir masu parā dī ba! 2) Droš ī ba pludmalē ! Glā bē ji netiek ievē roti, un piekraste ir akmeņ aina un jū ra nemierī ga. 3) Droš ī ba nolaiž oties jū rā netiek garantē ta. Neskatoties uz stā vajā m bī stamajā m klintī m, to ž ogs izskatā s nosacī ts. Klintis ir aizauguš as ar krū miem un zā li un ir slikti pamanā mas. Aicinu vecā kus bū t ļ oti uzmanī giem pret saviem bē rniem, lai pasargā tu viņ us no nelaimes.
Lai š is pā rskats kā dam noder.

Nobeigumā gribu teikt, ka mē s paš i esam sava noskaņ ojuma veidotā ji! Pozitī vi - un bū dā pā rē jais bū s krā š ņ s !! !
Uz jautā jumiem atbildē š u uz lawprotections@gmail. com
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu