Viesnīca ir sava vārda cienīga!

Rakstīts: 16 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 23 augusts — 1 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca mū s aizrā va ar savu arhitektonisko risinā jumu: mazā Grieķ ija viesnī cas iekš ienē . Viņ i to nenož ē loja.

Saimnieks ir Fenix ​ ​ ​ ​ Tours: viss ir visaugstā kajā lī menī (VIP automaš ī na 2 ģ imenē m, mē s sasniedzā m vietu apmē ram stundā ).

Satikā m meitenes no reģ istratū ras - ir pā ris cilvē ki, kas saprot un runā krieviski. Aizpildot kartī tes, atnesa atspirdzinoš us dzē rienus, vē sas salvetes, palī dzē ja atvē rt koferus no iepakojuma (+++). Kā patī kams bonuss - iedeva 15 minū tes bezmaksas masā ž as, sī kums, bet ļ oti jauki.

Kamē r gaidī ja check-in laiku, ierā dī ja istabiņ u kur atstā t mantas, nomazgā jā s, pā rģ ē rbā s un devā s uz jū ru!!!!


Mums bija 1 guļ amistabas dzī voklis ar skatu uz jū ru. Milzī ga virtuve/viesistaba ar ē rtu virtuvi. Virtuvē VISI piederumi: mikroviļ ņ u krā sns, trauku mazgā jamā maš ī na, tvaika nosū cē js, plī ts, plī ts. Gludinā mais dē lis ar gludekli, mū zika. cents.
Mazā sadzī ves tehnika: tē jkanna, tosteris, kafijas automā ts, sulu spiede, visa veida trauki un zvaniņ i un svilpes.

Skapjos ir daudz pakaramo un pat lavandas zariņ i. Plaš s balkons ar ē rtā m mē belē m.

Kad mē s reģ istrē jā mies, uz galda bija vī ns (jauks pieskā riens). Tī rī ja katru dienu (viegli? ), bet telpu nepiesā rņ ojā m. Dvieļ i un palagi mainī ti laicī gi.

Viesnī ca ir mā jī ga, ir 3 baseini, bet mē s visu laiku bijā m pie jū ras. Ir "Animators" pieauguš ajiem un izklaides bē rniem (viss grafiks pa dienā m). Pieauguš ajiem baseinā Aqua aerobika, pludmalē sporta inventā rs - ņ em un spē lē . Pastā vī gi vilina spē lē t ā ra spē les.

Pludmale atrodas pā ri ceļ am, ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, dvieļ iem!!! ! Vē l viena ļ oti pā rdomā ta funkcija maziem bē rniem ir vieta uz smiltī m ar rotaļ lietā m un zem nojumes! Labi padarī ts!

Uzturs. Pie ieejas restorā nā satiekas Maitre d', kurš vedī s pie brī va galdiņ a, atnesī s tē ju/kafiju. Brokastis ir bagā tī gas.
Jū s varat izvē lē ties katrai gaumei, deserti ir porcijā s oriģ inā li un biež i mainī ti. Daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu, atspirdzinoš u dzē rienu. Svē tdienā s ir galds ar š ampanieti un uzkodā m tam. (ļ oti oriģ inā li un patī kami: no rī ta š ampanietis jū ras krastā!!!!

Ja jums ir kā di jautā jumi, reģ istratū ra vienmē r palī dzē s. Bija jā orientē jas uz autobusu kustī bu - uzreiz iedeva izdruku ar grafiku un pieturā m.


Vairā k! Bē rnam bija dzimš anas diena. Viņ i nā ca no pludmales - un ledusskapī ir garš ī ga, skaista kū ka, plus svece, plus augļ i !!!!!!! ! Bumba.

Apkā rt viesnī cai ir daudz restorā nu, veikalu, lielveikalu. Mē s devā mies uz Retimnas centru. Varē ja braukt ar autobusu (1.5 eiro), ar taksi 5 eiro, ir ī rē jamie elektriskie skrejriteņ i (lejupielā dē programmu, pieslē dz savu kredī tkarti un brauc - kā.0, 3 vai 0.8 eiro km, var braukt 2 cilvē ki) nobrauca un aizbrauca. kaut kur.

Restorā nus izvē lē jā mies pē c atsauksmē m – nekad nenož ē lojā m.
Ekskursijas tika veiktas uz ielas (Spyridon tū re, no tā m ņ emta ne pirmo reizi)

Uz daudziem braucā m paš i – ar sabiedrisko transportu.

Retimnas centrā ir apskates 2 stā vu autobuss - (paveicas pa pilsē tu, tad uz kalniem, un atkal uz pilsē tu - pieturā s var izkā pt un braukt tā lā k. Tev ir austiņ as - audio ceļ vedis jū su valodā )

Devā mies uz Georgioupolis, Bali, kur ir apskates vilcieni - arī interesants pā rvietoš anā s lī dzeklis.

Mums vē l paveicā s – nokļ uvā m tajā brī dī , kad mazie bruņ urupuč i izš ķ ī lā s no olā m. Viesnī ca piedalā s CarettaCareta bruņ urupuč u aizsardzī bas programmā . Un tas ir sponsors š o bruņ urupuč u olu aizsardzī bā savā pludmalē . Ir ļ oti interesanti to visu vē rot un runā t ar brī vprā tī gajiem par š o tē mu.

Kopumā gā jā m pē c emocijā m – dabū jā m. Skaists saullē kts no rī ta - satriecoš s saulriets vakarā ! Kas meklē trū kumus atvaļ inā jumā - jū s vienmē r varat atrast un sabojā t savu atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu