Īpaši nepārsteidza

Rakstīts: 10 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Vispā r, ja nav ar ko salī dzinā t, tad viesnī ca patiks, bet, ja kaut kas ir, tad radī sies pretrunī gas sajū tas. No vienas puses, teritorija ir tī ra un svaiga, no otras puses, tā s (teritorijas) nav daudz, tas ir, nav jā rē ķ inā s ar pastaigā m pa viesnī cas “zaļ o” teritoriju. . Ē diens principā viss ir garš ī gs, bet sastā vs mainā s par 5-10%, kas liek domā t, ka 4. dienā jau bū si atrauts no visiem š iem ē dieniem, lai gan š ķ iet, ka viss ir garš ī gi. Jū ras veltes paslī dē ja 3 reizes nedē ļ ā , tā pē c jū ras velš u cienī tā ja š eit nav. Vispā r krē tieš iem nav daudz makš ķ erē š anas, un bū tī bā viss ir ievests, viņ i ir vairā k gaļ as ē dā ji.
Ī paš u uzmanī bu vē lē tos pievē rst bā ram, š eit, protams, viss ir augstā lī menī . Alkohols nav slikts, kokteiļ i katrai gaumei, kola fanta utt jebkurā laikā , jebkurā daudzumā . Starp galvenajā m ē dienreizē m uzkodu bā rā (lī dz 17-00) varat paē st gardus grauzdiņ us, saldē jumu vai frī kartupeļ us. Ir 3 baseini, viens ir diezgan liels - 20 cilvē kiem, otrs ir mazs 1-2 un treš ais bē rniem - 1-2. Principā , kad viesnī ca bija pilnī bā noslogota, nebija nekā du problē mu ne baseina zonā , ne baseinā .
Animā cija. Dienu vē lā k diskotē ka bā rā pieauguš ajiem.

Bē rniem. Peldbaseins un bē rnu istaba. Viņ i paņ ē ma atslē gu, spē lē jā s ar mazo, aizvē ra un atdeva atslē gu. Nav bē rnu animatoru.
Istabas. 4 zvaigznes ļ oti vienmē rī gas. Tī ri. Protams, bija arī nejauš i gadī jumi, piemē ram, ka pirmajā dienā bijā m iestrē guš i tī rī t istabu, vai arī nejauš i paņ ē ma bē rnam nakts T-kreklu, jo tas bija balts, sajauca ar dvieli vai kaut ko citu. Pievē rsiet ī paš u uzmanī bu, lai jū su logi nav vē rsti pret ceļ u, pretē jā gadī jumā jums tiks nodroš inā tas bezmiega naktis, jo atrodas kafejnī cas, kas ir trokš ņ ainas lī dz 2-3 naktī .
Jū ra. Jū ra ir auksta. Mū sē jie principā mazgā , bet š is drī zā k caur varu, nevis č ummē . Siltā s jū ras cienī tā jiem ir vē rts doties no jū lija. Ieejas pā rsvarā akmeņ ainas, neē rtas. Bē rniem rū pī gi jā izvē las kū rorts. Es ieteiktu Georgopoli vai Bali, tur ir smilš aina ieeja.
Daba. Pareizā k sakot, tā neesamī ba. Ja domā , ka atbraucot uz Krē tu ieraudzī si skaistā kā s ainavas – izmet to no galvas. Krē ta ir skaistā kā maija beigā s un jū nija sā kumā . Un tas ir tas, ko viņ i sauc par skaistu – vienkā rš i blā vi un skumji. Akmeņ ains reljefs un auglī gā s zemes trū kums dara savu. Krē tā nav ko elpot, izņ emot jū ru.
Suvenī ri, eļ ļ a utt. Tieš i pie viesnī cas ir diezgan saprā tī gas cenas. Hanjā vai ezerā bū s lē tā k. Nedomā jiet, ka beznodokļ u izmaksas bū s lē tā kas. Salī dzinot cenas eļ ļ ai, ziepē m un olī vā m, dā rgā kas par 20-30%. Tā pē c vediet to tieš i uz Grieķ iju.
Ko skatī ties.

Paņ em maš ī nu uz 3 dienā m un bū si laimī gs.
Mē s aizņ ē mā m 3 dienas.
1. diena - Sfendoni ala. Turp un atpakaļ.3 stundas. Ieeja 4 eiro. Vispā r nav ko redzē t.
Hanjas pilsē tu, pastaigā jieties, izjā jiet ar zirgu, iedzeriet kafiju Starbags. dodieties uz vietē jo maizes ceptuvi un iegā dā jieties uzkodas.
Par visu par visu 50-60 eiro.
Ekskursija bū tu izmaksā jusi 120-150 trijiem, neskaitot zirgus, pā rtiku un tā tā lā k.
2. diena - Georgipolis, Retinmo, ezers.
Izmaksas apmē ram tikpat, ap 30 eiro par maš ī nu.
3. diena
Preveli klosteris, Lī bijas jū ra (vairā ki kū rorti, tostarp Matala). 4 stundu brauciens turp un atpakaļ . Apstā jā mies, nobildē jā m kanjonu, paē dā m, devā mies uz klosteri un devā mies peldē ties. Ietaupī ja daudz naudas : )
Visas ekskursijas, kas tiek piedā vā tas viesnī cā , var droš i (un galvenais lē tā k) veikt pats. Vienī gais izņ ē mums ir Santorini.
Knosas pils – individuā la ekskursija 10 eiro apmē rā . Pasakas no licencē ta gida ir muļ ķ ī bas. Vienoties vienmē r var uz vietas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu