Creta Star Hotel 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.910
№3 viesnīcas reitingā Retimna
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
8.2 Tīrība
9.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Izsmalcinātā viesnīca ir iegremdēta tropiskā dārza greznībā, kas atrodas Skaletas garās smilšu pludmales krastā. Sastāv no sešstāvu ēkas. Aci priecē augstas zaļas palmas, ziedoši oleandri un rozes. Viesnīcas personāls rada patīkamu, mājīgu vidi.Vairāk →
аватар irina.pifenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Krē tas salu un izvē lē jā mies š o viesnī cu atvaļ inā jumam no 15.05. 16. lī dz 21.05. 16. Un viņ i to nemaz nenož ē loja. Viesnī ca ir ļ oti laba ar laipnu personā lu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Krē tas salu un izvē lē jā mies š o viesnī cu atvaļ inā jumam no 15.05. 16. lī dz 21.05. 16. Un viņ i to nemaz nenož ē loja. Viesnī ca ir ļ oti laba ar laipnu personā lu. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi.
Mū su gide bija pozitī va meitene, mē s ieradā mies agri, un mums bija jā gaida, kamē r mū su numuriņ š bija sagatavots, bet mū su viesnī cas gide, savukā rt, runā ja ar reģ istratū ru, un mē s ā tri bijā m nokā rtoti.
Istaba izrā dī jā s izcila, brī niš ķ ī ga liela gulta, plaš a gaiš a vannas istaba, tomē r balkons nebija ī paš i liels, bet tas kopē jo ainu neietekmē ja.
Mē s kavē jā m brokastis, un lī dz pusdienā m vē l bija tā lu, mū su viesnī cas gids mums pastā stī ja, kur mē s varam kaut ko paē st.
Pē c tam devā mies apsekot teritoriju, kura izrā dī jā s diezgan liela. Vairā ki skaisti korti, daudz daž ā du animā ciju, labs spa centrs, lai gan sakarā ar to, ka ir daudz cilvē ku, bija jā piesakā s iepriekš , daž reiz nebija iespē jams nokļ ū t tajā s stundā s, kad mē s patī k, bet kopumā spa ļ oti patika. Draudzī gas meitenes, laba masā ž a, bija ļ oti apmierinā ti.
Vairā ki lieli baseini, lai gan ļ oti gribē jā s peldē ties jū rā , bet laikapstā kļ i to neļ ā va, vairā kas dienas lija lietus, bet lī dz pusdienlaikam laiks bija labs, tā pē c peldē jā mies baseinā .
Ar ē dienu bijā m apmierinā ti. Daudzveidī gas brokastis, ļ oti liela izvē le, acis iepleš as, gardas pusdienas, vakariņ ā s var izvē lē ties ko vien sirds kā ro, daž ā di siltie un aukstie ē dieni, vietē jie saldumi un liela parasto kū ku izvē le.
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, un ceram š eit atgriezties vē l!
аватар ms.Al22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar visu ģ imeni lieliski atpū tā mies viesnī cā Creta Star. Tā nebija pirmā reize Krē tā . Pirms tam atpū tā mies Panormo ciemā . Mē s devā mies Gramvousa tū rē un runā jā m ar tū ristiem no Creta Star viesnī cas, kuri mums ieteica š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ar visu ģ imeni lieliski atpū tā mies viesnī cā Creta Star. Tā nebija pirmā reize Krē tā . Pirms tam atpū tā mies Panormo ciemā . Mē s devā mies Gramvousa tū rē un runā jā m ar tū ristiem no Creta Star viesnī cas, kuri mums ieteica š o viesnī cu. Pē rn augustā devā mies atpū sties, š ogad nolē mā m braukt jū nijā . Nav tik karsts, bet jū ra jau ir ļ oti silta.
Viesnī ca ir lieliska! Lielisks č etrinieks! Pludmale smilš aina, pietiekami plata lī nija, vietas pietiek visiem. Daudz laukumu, kur var sauļ oties zā lienos (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas). Ir animā cijas programma. Labi darī ti puiš i! Ir programma gan dienā , gan vakarā . Viņ i nodarbojas ar bē rniem pē c 4 gadiem, zī mē , veido, amatniecī bu.
Ē diens ir izcils. Arbū zi, melones, persiki, banā ni, apelsī ni, zemenes, kivi, ž ā vē ti augļ i, smū tiji, svaiga tomā tu sula, piens, graudaugi ar pienu, gaļ as un zivju ē dieni, zupas katru dienu, vispā r ir viss. Istabu uzkopš ana katru dienu. Istabas mazas, mums bija skats uz jū ru otrajā stā vā ar balkonu.
Es lasī ju atsauksmes, daž i cilvē ki raksta par pē dē jo atpū tas dienu. Vakarā pacē lā mies. Paņ ē mu autobusu no viesnī cas 16:20. Izbraukš ana no istabā m pulksten 12:00. Ja ir nepiecieš amī ba pagarinā t numuru, tad tajā paš ā dienā no rī ta jā ierodas uz reģ istratū ru un jā pasū ta numura pagarinā jums. Viena stunda maksā.6 eiro. Pagarinā jā m uz 4 stundā m un š ajā laikā paē dā m pusdienas un arī atpū tā mies pie jū ras. Ja kas, tad ir duš as telpa, kur var arī pierakstī ties uz pusstundu bez maksas. Gaidot autobusu, varat pusdienot un izmantot bā rus bez maksas. Ja arī vakarā lidojat prom, ņ emiet vē rā , ka tā da iespē ja ir. Es novē lu jums visiem labu uzturē š anos š ajā viesnī cā .
Aleksandra
аватар shape_14
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visa ģ imene atpū tā s no 04.06 lī dz 15.06 viesnī cā Creta Star (mamma, tē tis, es un mana jaunā kā mā sa 8 gadi). Kopā ar vecā kiem devā mies uz tū risma aģ entū ru, lai izvē lē tos, kur lidot atpū sties. Nolē mā m lidot uz Krē tu. … Tomēr ▾ Visa ģ imene atpū tā s no 04.06 lī dz 15.06 viesnī cā Creta Star (mamma, tē tis, es un mana jaunā kā mā sa 8 gadi). Kopā ar vecā kiem devā mies uz tū risma aģ entū ru, lai izvē lē tos, kur lidot atpū sties. Nolē mā m lidot uz Krē tu. Pagā juš ajā gadā bijā m uz Rodu. Toreiz man ļ oti patika atpū ta un arī š oreiz nolē mu izvē lē ties kā du Grieķ ijas salu. Tū risma aģ entū ra ieteica vairā kus variantus ar daž ā diem tū roperatoriem, bet nolē mā m, ka dosimies uz Creta Star. Internetā ir daudz labu atsauksmju par viesnī cu. Esmu liela tenisa fane, un viesnī cā ir labi tenisa korti, un manai mazajai mā sai ir vajadzī ga animā cija. Viņ a arī bija š ajā viesnī cā .
Atbrauca no rī ta, uzreiz iekā rtojā s istabā . Mē s rezervē jā m ģ imenes numuru ar sā nu skatu uz jū ru. Numurs dots 52.5. stā vā . Brokastī s laika nesanā ca, devā mies uz bā ru, varē jā m kaut ko uzkost (egurti, sviestmaizes, tē ja, kafija, pā rslas ar pienu utt. ) Uzreiz reģ istratū rā paņ ē mā m seifu (7 dienā s 24 eiro) un pludmales dvieļ us par depozī tu 20 eiro. Internets istabā neķ eras, labi ķ eras tikai viesnī cas vestibilā . Vakarā tikā mies ar viesnī cas gidu, visi uzzinā ja par paš u viesnī cu. A la carte itā ļ u restorā nu var apmeklē t 1 reizi bez maksas, ko arī izdarī jā m daž as dienas vē lā k.
Uzturē jā mies vairā k nekā nedē ļ u, tā pē c uzreiz plā nojā m ceļ ojumu. Es gribē ju uz Knosu un Zeva alu, mamma gribē ja uz Krē tas vakaru, mā sa uz akvaparku, tē vs nekur negribē ja. Rezultā tā mē s devā mies ekskursijā Knossos-Heraklion un akvaparkā . Man patika Knosa, tē vam patika Butari vī na darī tava, mammai Heraklionas pilsē ta ar veikaliem. Visiem patika akvaparks. Tā mē s š o jautā jumu izlē mā m ar divā m ekskursijā m. Bū tī bā mums visiem patika mū su uzturē š anā s. Animā cija laba, ir programmas pa dienu un vakarā , no rī ta uzreiz pierakstī jos uz tenisu uz visā m dienā m (raketes un bumbas reģ istratū rā var paņ emt bez maksas).
Kad ieradā mies viesnī cā , sapratā m, ka istabā nav tē jkannu un gludekļ u un nav kur tos ņ emt. Tikai tur ir maksas pakalpojums mazgā t un gludinā t. Mū su stā vā dzī voja tū risti no Maskavas, viņ i paņ ē ma lī dzi gludekli, tā pē c viņ iem to paņ ē ma. Ja dodaties, ņ emiet vē rā , ka tur nav gludekļ u. Protams, mana mā sa pirmajā s dienā s pludmalē apdegā s. Viesnī cas tuvumā nav aptieku (vispā r pie viesnī cas nav nekā , izņ emot veikalus un krogus). Pantenols pasū tī ts reģ istratū rā . Bezmaksas apkalpoš ana no viesnī cas, medikamentus atved no aptiekas.
No rī ta arī lidojā m prom, viesnī cas gids mums pasū tī ja agras brokastis un mazliet pagaidī jā m autobusu un devā mies uz lidostu. Brauciens no viesnī cas lī dz lidostai ir nepilna pusotra stunda. Mouzenī da personā ls mū s izrā va, palī dzē ja lidostā ar reģ istrā ciju un bagā ž as reģ istrā ciju. Tie ir divi daž ā di stendi. Lidosta ir maza, cilvē ku bija daudz, beznodokļ u laiks bija apmē ram 50 minū tes. Lidmaš ī na ieradā s un izlidoja bez kavē š anā s, tā pē c mū su brī vdienas pagā ja labi no sā kuma lī dz beigā m. Vē los pateikties viesnī cas darbiniekiem un Mouzenidis Travel pā rstā vjiem par ieguldī to darbu un uzmanī bu. Mē s visa ģ imene iesakā m š o viesnī cu ģ imenes brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī nav pirmā reize, kad savam atvaļ inā jumam izvē los Krē tas salu un Creta Star viesnī cu. Mē s ar meitu bijā m š eit pirms diviem gadiem un tik ļ oti mī lē jā m š o vietu, ka nevarē jā m neatgriezties. Viesnī ca mā jī ga, ļ oti skaista teritorija, vienmē r tī ras istabas un kā vienmē r garš ī gi ē dieni. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad savam atvaļ inā jumam izvē los Krē tas salu un Creta Star viesnī cu. Mē s ar meitu bijā m š eit pirms diviem gadiem un tik ļ oti mī lē jā m š o vietu, ka nevarē jā m neatgriezties. Viesnī ca mā jī ga, ļ oti skaista teritorija, vienmē r tī ras istabas un kā vienmē r garš ī gi ē dieni. Bija ļ oti patī kami satikt jau mū su Ž eņ u, kas mū s satika pagā juš ajā reizē . Š oreiz devā mies ekskursijā s uz neizpē tī to Krē tu, uz Lī bijas piekrasti un ar kuģ i devā mies uz pirā tu salu Gramvousa un Balos lī ci. Viss bija super, atpū tā s par 5 plus. Ekskursijas tiek organizē tas brī niš ķ ī gi, viss ir skaidrs un harmoniski. Informā cija, ko stā sta gidi, ir ļ oti interesanta un nav garlaicī ga, un tas, kas man ir vissvarī gā kais, visā s programmā s vienmē r ir atš ķ irī gs. Atseviš ķ i vē lamies pateikties mū su gidē m Darijai un Sofijai, kuras ar prieku un interesi vadī ja mū su ekskursijas. Liels paldies visiem Mouzenidis Travel darbiniekiem, kuri palī dzē ja mums veikt š o ceļ ojumu, kuri mū s satika jau Krē tā un padarī ja mū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu! Veiksmi jums un karjeras izaugsmi! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tusies ģ imene no 31.05. -14.06. Man ļ oti patika viesnī ca. Laba atraš anā s vieta, sakopta teritorija, daudz ziedu (rož u) un koku. Ieradā mies 18.00, uzreiz tika izsniegtas atslē gas un uz koferiem uzlī mē ts istabiņ as numurs, lai paņ emtu. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene no 31.05. -14.06. Man ļ oti patika viesnī ca. Laba atraš anā s vieta, sakopta teritorija, daudz ziedu (rož u) un koku. Ieradā mies 18.00, uzreiz tika izsniegtas atslē gas un uz koferiem uzlī mē ts istabiņ as numurs, lai paņ emtu. Un viņ i devā s vakariņ ā s. Mani pā rsteidza salā tu ē dienu daž ā dī ba (6 veidi noteikti), vienmē r rī si, makaroni un vienmē r kaut kas jauns. Pica ir garš ī ga un pagatavota uzreiz. Bē rns (9 gadi) pat nemē ģ inā ja, bet ē da tur katru dienu. Vistas, zivis, gaļ a katru dienu viss karsts. Ļ oti draudzī gi un uzmanī gi viesmī ļ i un restorā na darbinieki, ja bija kā da problē ma, tad viss tika atrisinā ts momentā ni. No dzē rieniem tē ja, vī ns (baltais un sarkanais izlejamais), alus, daž ā da veida sodas automā tos. Jauks silts baseins, jū ra aukstā ka, bet ļ oti tī ra. Solā riji patieš ā m bija aizņ emti no 6.30 no rī ta, bet vienmē r varē ja atrast brī vus. Dvieļ us iedeva depozī tā , bet varē ja mainī t katru dienu 2 reizes. Istabas ir tī ras, tī rī tas katru reizi. Bijā m 3 ekskursijā s - ļ oti patika, iegā dā jā mies viesnī cā , š ajā palī dzē ja mū su gide Anna, brī niš ķ ī gs cilvē ks, kurš visu sī ki un smalki izstā stī ja, un vispā r ar viņ u varē ja sazinā ties ar jebkā diem jautā jumiem. Es iesaku š o viesnī cu visiem. Kopumā Krē ta ir skaista un brī niš ķ ī ga sala atpū tai un vē l jo vairā k ar bē rniem. P. s. : bē rnu animā cija ir skaista, bē rns katru dienu dejoja ar prieku)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā CRETA STAR no 28.06. lī dz 08.07. 2013. Pā rē jais patika, lidoja bez kavē š anā s, tū roperators Mouzenidis, viss noorganizē ts visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca ļ oti laba, teritorija super, numuriņ i daž ā di, 3-4 stā vā . … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā CRETA STAR no 28.06. lī dz 08.07. 2013. Pā rē jais patika, lidoja bez kavē š anā s, tū roperators Mouzenidis, viss noorganizē ts visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca ļ oti laba, teritorija super, numuriņ i daž ā di, 3-4 stā vā . laikam sliktā kais. Lielais viesnī cas trū kums ir reģ istratū ra. Pret krievu atpū tniekiem izturas ļ oti augstprā tī gi. Aptuveni 60% krievu tajā laikā atpū tā s viesnī cā , un ne vienmē r reģ istratū rā bija krieviski runā još ie dež uranti, bija tā da aina - pienā ca vecā ka sieviete un mē ģ inā ja kaut ko noskaidrot, tā pē c grieķ is pienā kums viņ u atlaida kā no kaitinoš as muš as, tas bija ļ oti nepatī kami. Un kad es izdomā ju un kļ uvu par angļ u valodu. viņ š sā ka jautā t, mī ļ i smaidī dams. Animā cija bija laba, puiš i katru vakaru organizē ja tematiskus ļ oti smieklī gus muzikā lus priekš nesumus. Ē diens nav slavē jams, katrai gaumei. Daž i vā rdi par viesnī cu gidiem Olgu un Igoru. Man radā s iespaids, ka puiš i taisa biznesu, vienkā rš i uzliek savas ekskursijas gandrī z 2 reizes dā rgā kas par vietē jā m tū risma aģ entū rā m, un, ja viņ i neko nepē rk, tad uzreiz pazū d interese un, lai uzzinā tu kā du informā ciju, viņ i var negribī gi pateikt daž us vā rdus par to, kā . Acis iemirdzas tikai tad, kad dzird vā rdu "nauda". Ar vietē jiem devā mies ekskursijā s, un ļ oti kompaktā grupā visi bija ļ oti apmierinā ti. Nebaidieties doties ekskursijā s ā rpus viesnī cas, jo serviss tur ir labā ks. Ja kā dam ir interese iegā dā ties kaž oku. Cenas pē dē jo 2 gadu laikā ir ļ oti pieauguš as. Retimnā ir ROYAL veikals, ir laba izvē le, laba grieķ u valoda. ū deles kaž oku var nopirkt no 3500-4000 EURO, zem 2000 Ķ ī nas apš aubā mas kvalitā tes. Un arī nopirkt olī veļ ļ u, Krievijā tā ir ļ oti zemas kvalitā tes. Eļ ļ a tiek pā rdota izbraucot dutikā . Kopumā uzturē š anā s bija LIELISKI. Krē ta ir vieta, kur vē laties atgriezties vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! ! ! Ceļ ojā m ar bē rnu 3.8g. Bē rns maigi izsakoties nav rijē js, bet š ajā viesnī cā viņ š ē da visu. Brokastī s bija laba cilvē ku putra, sā kumā zupas deva tikai vakarā , tad pē c vecā ku lū guma sā ka dot pusdienā s (izcili vermicelli, marinē ti gurķ i, dā rzeņ i utt. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! ! ! Ceļ ojā m ar bē rnu 3.8g. Bē rns maigi izsakoties nav rijē js, bet š ajā viesnī cā viņ š ē da visu. Brokastī s bija laba cilvē ku putra, sā kumā zupas deva tikai vakarā , tad pē c vecā ku lū guma sā ka dot pusdienā s (izcili vermicelli, marinē ti gurķ i, dā rzeņ i utt. ). Nav jautā jumu par uzturu. Augļ i - mē s tos neē dā m, tie ir tik dabiski, ka garš a atš ķ iras (zemenes, ķ irš i, banā ni tieš i no koka un daudz kas cits). Iepriekš Turcijā atpū tā mies 8 reizes, ir ar ko salī dzinā t (Marty Mira, Phaselis Rose, Pirates Beach, Ulusoy utt. ). Vispirms viņ i man iedeva standarta numuru. bet zem istabas atradā s atkritumu tvertne un bija skaļ š . Prasī ja - nomainī ja - š iku istabu 1. stā vā ar skatu uz jū ru un 17 metru terasi (laikam paveicā s). Ja godī gi, es nezinu, par ko sū dzē ties. Salī dzinot ar Trcia, mī nuss ir tas, ka nebija š iku vakara š ovu, bet animatori mū s centā s un katru vakaru sirsnī gi uzjautrinā ja ar dejā m, skitiem utt. . Bē rnu diskotē ka arī klibo, bet mū sē jie nedejoja, tā pē c mē s nedejojā m. t rū p, lai gan Tagad mā jā s viņ š dzied dziesmas ar minidisko. Ekskursijas ir pilnas, netā lu no skaistā s Retimnas pilsē tas. ir ko redzē t, gā jā m 3 reizes un vē l bū tu braukuš i, ar autobusu 30 min. ir š iks cietoksnis - 14. gadsimta Lassithi bastions - noteikti aizbrauciet, nenož ē losiet (ja interesē ). Ieeja jū rā ir daž ā da - ir akmeņ ainas vietas, bet var atrast izcilu smilš ainu ieeju, tur ir lieliski bē rniem - viņ i sē ž krastā un bakstā s smiltī s, un vilnis viņ us apskalo. Jū ra ir kā asara, bet it ī paš i bē rni ū deni nerij, visu var norī t, mū sē jie vē ma un vienu dienu bija temperatū ra (teica rotovī russ, iedeva antibiotikas 2 dienas un viss aizgā ja, paņ em lī dzi zā les, tur viesnī cā nav aptiekas, tuvā kā ir 2 km). Tū roperatoriem jautā jumu nav. Reģ istratū rā vienmē r ir krievu meitenes, burvī gas un vienmē r gatavas palī dzē t. Lielisks suvenī ru veikals pā ri ceļ am un 10 metrus pa kreisi. TĀ PĒ C EJ – TU NENOMĒ SĪ SI. Paš i nolē mā m atpū sties tikai Grieķ ijā . Es gribu uz Korfu. GRIEĶ IJA NAV TURCIJA! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū s atveda uz viesnī cu ap 9, devā mies brokastī s, pulkstenis bija 9.40, un brokastis lī dz 9.30, neviens neteica ne vā rda, 10.05 istabiņ a bija gatava, 12.00 nesagaidī ja. Viesnī ca izcila, lai arī veca, iesaku, atpū tos pie sievas, viss patika, nebija nekā du lā č u un č igā nu. … Tomēr ▾ Mū s atveda uz viesnī cu ap 9, devā mies brokastī s, pulkstenis bija 9.40, un brokastis lī dz 9.30, neviens neteica ne vā rda, 10.05 istabiņ a bija gatava, 12.00 nesagaidī ja. Viesnī ca izcila, lai arī veca, iesaku, atpū tos pie sievas, viss patika, nebija nekā du lā č u un č igā nu. Jū ra bija nedaudz vē traina, bet tas ir muļ ķ ī bas. Daba skaista, animā cija amatieru, bet bija jautri. Dienas laikā viņ i neļ ā va man garlaikoties: vingroš ana, aerobika, ū dens polo utt. utt. Bū s iespē ja paē st vairā k /
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad ar draugiem bijā m viesnī cā Creta Star 4*. Mū su aviopā rvadā tā js bija Aeroflot aviokompā nija, tā ka lidojums uz Krē tu un atpakaļ pagā ja bez problē mā m, pret tū roperatoru arī pretenziju nav. Tagad nedaudz par paš u viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ogad ar draugiem bijā m viesnī cā Creta Star 4*. Mū su aviopā rvadā tā js bija Aeroflot aviokompā nija, tā ka lidojums uz Krē tu un atpakaļ pagā ja bez problē mā m, pret tū roperatoru arī pretenziju nav. Tagad nedaudz par paš u viesnī cu. Viesnī ca sastā v no vienas 6 stā vu ē kas, ar garo daļ u pret jū ru, blakus Creta Royal viesnī cai no tā s paš as viesnī cu ķ ē des, bet 5*. Ir ļ oti maza platī ba, un baseins arī nav ļ oti liels. Un pati viesnī ca sastā v no 2 stā vu bungalo. Bezmaksas piekļ uve starp viesnī cā m. Mū s ielika istabiņ ā ar skatu uz jū ru, ko principā pasū tī jā m pē rkot biļ eti. Tā tad ar š o problē mu nebija. Pati istabiņ a ir neliela izmē ra, ir 2 gultas pieauguš ajiem saliktas un bē rnam gulta no saliekamā krē sliņ a. Numurā ir televizors, telefons, vanna ar duš u un tualete. Viesnī ca strā dā pē c "viss iekļ auts" principa, bet likā s, ka ir atpū tnieki ar HB un BB kuponiem. Pā rsvarā redzē ju tū ristus ar all-inclusive rokassprā dzē m. Restorā nā ir grieķ u istaba, kurā vakariņ ā s varat nogarš ot nacionā los grieķ u un krē tas ē dienus. ES iesaku. Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, ieeja jū rā ļ oti laba, lē zena nogā ze. Tiesa, aptuveni pludmales vidū , netā lu no ieejas jū rā ir lieli plakani akmeņ i, kas apauguš i ar aļ ģ ē m. Kad jū ra ir mierī ga, peldē š ana tur nesagā dā problē mas un pa tā m var pat pastaigā ties gandrī z lī dz ceļ iem ū denī , aplū kot zivis un atrast mazus gliemež vā kus. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas (7 eiro). Lielā kā daļ a tū ristu sauļ ojā s viesnī cas teritorijā , izmantojot bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Tā dē jā di atpū tnieki sauļ ojas gandrī z pludmalē , bet bez maksas. No š ā das sauļ oš anā s gultas lī dz pludmalei ejiet burtiski 10-20 metrus. Katru vakaru gā jā m uz animā cijas programmā m, koncertiem, izrā dē m. Dienas laikā atpū tniekus izklaidē ū dens vingroš ana, boulings, pludmales volejbols un loka š auš ana. Vienmē r ir ko darī t. Sava stā sta noslē gumā visiem pateikš u, ka ir vē rts doties uz Grieķ iju, neskatoties uz kā diem trū kumiem tū risma aģ entū ru apkalpoš anā vai lidojumu kavē jumiem. Nekam nevajadzē tu sabojā t attieksmi pret valsti un tur dzī vojoš ajiem cilvē kiem. Uz Krē tu ir jā dodas ne reizi vien, lai kaut nedaudz izpē tī tu š o unikā lo salu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Sveiki! Pagā juš ajā gadā bijā m Krē tā . Man viss ļ oti patika. Mē s lidojā m uz Š eremetjevu, Aeroflot. Bez kavē š anā s pacē lā s, lidoja, nolaidā s. Izgā jā m ā rā – un lū k, tā ir Krē ta, pat no lidmaš ī nas mums rā dī ja skaistā s salas aprises. … Tomēr ▾ Sveiki! Pagā juš ajā gadā bijā m Krē tā . Man viss ļ oti patika. Mē s lidojā m uz Š eremetjevu, Aeroflot. Bez kavē š anā s pacē lā s, lidoja, nolaidā s. Izgā jā m ā rā – un lū k, tā ir Krē ta, pat no lidmaš ī nas mums rā dī ja skaistā s salas aprises. Uzņ ē mums Mouzenidis mū s sagaidī ja, paldies Dievam, neviens nebija jā gaida pā rsē š anā s laikā un devā mies tā lā k. Pā rē jai daļ ai izvē lē jā mies Creta Star hoteli, uz kā du stundu nokļ uvā m viesnī cā un te nu esam. Mums nebija ilgi jā gaida reģ istratū rā . Saņ ē mā m atslē gas un devā mies uz istabu. Istaba maza, viss tī rs un kā rtī gs. Istaba ar balkonu, labā k ņ emt istabu ar skatu uz jū ru, skats lielisks! Un mē s devā mies vakariņ ā s. Ē diens viesnī cā ir atseviš ķ s stā sts. Sen nebiju viesnī cā s redzē jusi tik daudzveidī gu un tik garš ī gu, lai gan ceļ oju diezgan daudz. Viņ i tū lī t gatavo uz uguns un cep gaļ u, makaronus un picas, un tas notiek neskatoties uz to, ka galds plosā s no citu ē dienu pā rpilnī bas. Vispā r, godī gi sakot, pieņ ē mos svarā par kilogramu noteikti. Tomē r viņ a bija ļ oti apmierinā ta. Teritorija ir pietiekami liela. Pa dienu baseinā notiek ū dens aerobika, animatori vienmē r cenš as uzmundrinā t pū li, tač u tā nav turku animā cija, kas visu laiku kaitina. Neviens nevienu nevelk, bet tas arī neļ auj garlaikoties. Jū ra ir laba. Sirsnī gs. Viesnī cas pludmale ir liela un plaš a. Smilš aina, č ī bas nav vajadzī gas. Netā lu atrodas cita viesnī ca Creta Royal. Š is arī ir č etrinieks, bet dā rgā ks (to skatī jā mies, kad rezervē jā m tū ri Maskavā ). Viņ iem ir mazā ka platī ba. Bet, kā saka iedzī votā ji, telpas ir ļ oti labas. Mē s devā mies ceļ ojumā uz Santorini. Š ī ir pasaka. Lī dz š im viss š ī s skaistā s salas attē ls ir acī s. Bijā m arī uz Knosas pili. Pā ris reizes vakarā izgā jā m pastaigā ties Retimnā . Ļ oti patī kama kū rortpilsē ta. Izbraucā m cauri Mouzenī diem. Puiš i ir lieliski. Gan š oferi, gan gidi. Kopumā ar Grieķ iju un Krē tu bijā m ļ oti apmierinā ti. Noteikti tur atgriezī simies vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Изысканный отель утопает в роскоши тропического сада, раскинувшегося на берегу протяженного песчаного пляжа Скалета. Cостоит из шестиэтажного здания. Взгляд радуют высокие зеленые пальмы, цветущие олеандры и розы. Гостиничный персонал создает приятную, домашнюю обстановку.

Atrašanās vieta Северное побережье острова, курортный поселок Скалета, в 12 км от г. Ретимно, 70 км от аэропорта г. Ханья. В 70 км от международного аэропорта «Н. Казандзакис» г. Ираклион.
Pludmales apraksts Береговая линия тянется на 400 метров вдоль комплекса.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории крытый бассейн c пресной водой (с подогревом в апреле и октябре), 3 конференц-зала (400 кв.м, 130 кв.м, 130 кв.м), магазины, 3 бара, 3 ресторана. Есть камера хранения багажа, кондиционер, отопление. Доступно факс/ксерокопирование. Есть русскоязычный персонал. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть 2 теннисных корта (с твердым и с синтетическим покрытием), дартс, каноэ, аквааэробика, пляжный волейбол., вечерняя программа
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 324 номера.

Istabās

ванная комната, фен, бесплатные туалетные принадлежности, балкон или терраса, кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, холодильник

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box 21, 74100 Rethymno, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 28310-71812 Fax: +30 28310-71791
Tīmekļa vietne: Creta Star Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).