Creta Royal Hotel 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.110
№17 viesnīcas reitingā Retimna
8.3 Numurs
8.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Grezns, mūsdienīgs viesnīcu komplekss, kas sastāv no 2 četrstāvu ēkām. Apkārt lieliski dārzi. Piekrastes līnija gar kompleksu stiepjas 400 metru garumā. Stilīgais interjers ir veidots sarkanbrūnos un bēšos toņos. Augstākās kvalitātes serviss, kas atbilst augstākajiem Eiropas standartiem, rada unikālu atmosfēru, kas sniedz viesiem neaizmirstamas brīvdienas. Ideāli piemērots relaksējošai un ērtai atpūtai. Viesnīca ir paredzēta tikai pieaugušajiem.Vairāk →
аватар peshkin-1986
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par svē tkiem. Daudzas reizes esam bijuš i gan Grieķ ijas kontinentā lajā daļ ā , gan salā s. Š oreiz nolē mā m apmeklē t Krē tu, par kuru ir ļ oti pozitī vas atsauksmes. Izvē loties viesnī cu, galvenie kritē riji bija miers un klusums. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par svē tkiem. Daudzas reizes esam bijuš i gan Grieķ ijas kontinentā lajā daļ ā , gan salā s. Š oreiz nolē mā m apmeklē t Krē tu, par kuru ir ļ oti pozitī vas atsauksmes. Izvē loties viesnī cu, galvenie kritē riji bija miers un klusums. Mū su draugi, kuri ne pirmo reizi ceļ o pa Krē tu, mums ieteica Creta Royale viesnī cu. Un mē s nolē mā m doties š eit un nezaudē jā m. Mū s sagaidī ja lidostā un pavadī ja lī dz autobusam. Braucā m kā du pusotru stundu. Un, jo tuvā k devā mies savam novadam, jo ​ ​ vairā k zaļ umu pa ceļ am sastapā m. Tā kā mums ļ oti patī k, kad ir zaļ š , tad daudzi augi, nonā kuš i salas galvaspilsē tā , bija nedaudz vī luš ies. Bet mū su novads izrā dī jā s ļ oti skaists un plaukstoš s. Pati viesnī ca ir milzī ga un ļ oti skaista. Viņ i mums uzreiz iedeva numuru. Tas nebija ļ oti liels, bet diezgan ē rts. Ierodoties bija arī pilns bā rs. Teritorijā ir vairā ki baseini ar jū ras ū deni, ļ oti, starp citu, kad jū rā ir viļ ņ i. Kas attiecas uz paš u pludmali, tā ir smilš u un oļ u. Ir vairā kas vietas, kur š iks ieeja jū rā . Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli Mouzenidis Travel viesiem ir pilnī gi bez maksas, savukā rt citiem viesiem paš ā pludmales teritorijā tie ir par samaksu. Š is pakalpojums mū s ļ oti iepriecinā ja. Kopumā vē lamies atzī mē t visu viesnī cas darbinieku organizē to darbu. Ļ oti pretimnā koš i un draudzī gi. Tā turpini!
аватар leno4ek.vasilje
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es lidoju atpū sties kopā ar mammu uz Creta Royal viesnī cu Krē tā . Tū risma aģ entū ra ieteica tieš i š o viesnī cu, jo gribē jā m mierī gu atpū tu. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Rezervē ja istabu ar skatu uz kalniem. … Tomēr ▾ Es lidoju atpū sties kopā ar mammu uz Creta Royal viesnī cu Krē tā . Tū risma aģ entū ra ieteica tieš i š o viesnī cu, jo gribē jā m mierī gu atpū tu. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Rezervē ja istabu ar skatu uz kalniem. Mū s sagaidī ja lidostā un aizveda uz autobusu. Autobuss pateica mū su brī vdienā m nepiecieš amo informā ciju. Kopš š ī gada Grieķ ijā laiks nav tulkots, bet mū su telefoni vienalga ir pā rslē guš ies paš i. Par to uzzinā jā m tikai vakarā , kad devā mies vakariņ ā s un gandrī z ieradā mies vē lu. Viesnī ca ir laba, klusa un mierī ga. Personā ls ir ļ oti jauks. Ir krieviski runā još i darbinieki. Mē s lidojā m atpū sties uz 7 dienā m. Mums nepietika laika. Tomē r jums ir jā iegā dā jas biļ ete vismaz 10 dienas. Es gribē ju atpū sties pie jū ras un apskatī t Krē tu. Pierakstī jies uz Gramvusu svē tku vidū . Braucot mē s redzē jā m pusi salas un uzzinā jā m daudz jauna. Mē s lidojā m jū nijā . Ļ oti skaista sala. Viss zied, viss ir saulains. Jū ra jau silta. Ar prieku atceros savus svē tkus. Pirms tam atpū ties tikai Rodā Grieķ ijā . Katrai salai ir savs skaistums. Par viesnī cu bija tikai pozitī vi iespaidi. smilš aina pludmale. Visā vietā sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami bez maksas. Ē diens ir labs. Septiņ u dienu laikā tikā m lī dz tematiskajam vakaram. Pē c sarunā m ar tautieš iem sapratā m, ka saņ ē mā m ļ oti labu numuru. Mē s dzī vojā m atseviš ķ ā ē kā , nevis viesnī cas teritorijā . Neviens neuztraucā s. Viesnī cas apkā rtne ir zaļ a. Mū su terasē auga bumbieri un puķ es. Es ieteiktu š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m. Ja nepiecieš ama izklaide, varat doties uz tuvē jo viesnī cu.
аватар NadezhdaYud
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los dalī ties savos iespaidos ar visiem, kas izvē las viesnī cu. Atpū tā s kopā ar vī ru no viesnī cas Creta Royal. Sā kš u no paš a sā kuma. Izvē lē jā mies klusu un mierī gu viesnī cu. Viņ i neuzminē ja. Apmetā mies istabā ar terasi. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties savos iespaidos ar visiem, kas izvē las viesnī cu. Atpū tā s kopā ar vī ru no viesnī cas Creta Royal. Sā kš u no paš a sā kuma. Izvē lē jā mies klusu un mierī gu viesnī cu. Viņ i neuzminē ja. Apmetā mies istabā ar terasi. Vakarā pē c gardā m vakariņ ā m tur mazliet atpū tā mies un tad devā mies pastaigā . Teritorija zaļ a, kopta, zied aleandras un granā tā boli. Nedaudz baž ī jā mies, ka jū ra bū s auksta, bet mums paveicā s, temperatū ra bija 21 grā ds, neskatoties uz to, ka bija maija beigas. Reģ istrē joties viesnī ca uzrā dī ja sertifikā tu par bezmaksas masā ž u. Bija ļ oti jauki, bet sā kumā neizdomā jā m, kur doties. Viesnī cas gide sanā ksmē jau stā stī ja, ka pludmalē tiek veiktas masā ž as. Divreiz patika. Vē los daudz rakstī t par ē dienu restorā nā un izteikt ī paš u pateicī bu š efpavā riem. 2 nedē ļ as izmē ģ inā jā m visu iespē jamo. Katru dienu kaut kas jauns, tematiski vakari. Netā lu atrodas Creta Star. Vakaros gā jā m uz animā ciju. Dienas laikā jū s varat spē lē t tenisu un biljardu. Vispā r ilgi nevarē jā m nosē dē t viesnī cā , pē c nedē ļ as devā mies ekskursijā uz Haniju - Botā nisko dā rzu, lai mazliet atpū stos. . Cik skaistas, gleznainas vietas! Viss zied, apkā rt apelsī nu un olī vu plantā cijas! Nekad neesam nož ē lojuš i, ka esam izvē lē juš ies atpū tu Krē tā ! Tā tad, kurš š aubā s par izvē li, varu ieteikt vienu, izvē lieties Creta Royal un noteikti dodieties uz kalniem!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Creta Royal Hotel 5 * 2013. gada septembrī . Braucā m no lidostas apmē ram stundu. Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi un sirsnī gi. Ar personā lu bija viegli sazinā ties angļ u valodā , lai gan ir arī krieviski runā još i darbinieki, tā pē c tiem, kam ir grū tī bas ar angļ u valodu, viesnī cā problē mas nebū s. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Creta Royal Hotel 5 * 2013. gada septembrī . Braucā m no lidostas apmē ram stundu. Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi un sirsnī gi. Ar personā lu bija viegli sazinā ties angļ u valodā , lai gan ir arī krieviski runā još i darbinieki, tā pē c tiem, kam ir grū tī bas ar angļ u valodu, viesnī cā problē mas nebū s. Viesnī cā ieradā mies ap 11:00. Ar reģ istrē š anos nā cā s nedaudz pagaidī t, jo mū su istabiņ a nebija gatava. Tač u ilgi negaidī jā m – mums bija laiks tikai bā rā izdzert tasi kafijas. Numuri ir plaš i un ē rti. Telpu uzkopš ana - katru dienu. Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 2 dienā m, bet dvieļ i tiek mainī ti tikai reizi nedē ļ ā . Es vienkā rš i nesapratu uzreiz (neredzē ju zī mi), ka, ja jā maina dvielis, tad tas vienkā rš i jā nomet vannas istabā uz grī das. Numurā ir gaisa kondicionieris, televizors, ledusskapis un fē ns. Vienī gi matu fē ns bija vecs modelis, un mati bija jā ž ā vē ar karstu gaisu. Tā tad, ja kā dam š is brī dis ir svarī gs, tad ņ emiet fē nu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Uz jebkuru pieprasī jumu tika atbildē ts nekavē joties. Viesnī cas darbinieki smagi strā dā , lai radī tu pilnī ga miera un klusuma atmosfē ru. . Pludmale ir pā rsteidzoš a. Atrodas tieš i blakus viesnī cai. Tī ra smilš u pludmale, kristā ldzidrs ū dens: dibens ir redzams vissī kā kajā s detaļ ā s, lī dz pat zivī m, kas peld apakš ā . Sauļ oties var gan paš ā pludmalē , gan tai blakus esoš ajā zaļ ajā zā lienā vai pie baseina (baseins ar jū ras ū deni, kas arī ļ oti iepriecina, jo man nepatī k balinā tā ji). Mums nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī cas teritorija ir skaista, kopta un daudz zaļ umu un viss zied. Netā lu no viesnī cas ir daudz tavernu. Lī dz tiem jā iet apmē ram 10 minū tes. Visvairā k man patika divi krodziņ i (kas atrodas blakus): Pasithea un Ilios. Tur var nobaudī t gan Eiropas, gan nacionā lo (grieķ u) virtuvi. Pasithea tiek uzskatī ta par labā ko tavernu, tā pē c tur vienmē r ir vairā k cilvē ku. Bet, mū suprā t, Iliosā cenas ir zemā kas, bet ē diens tikpat garš ī gs. Ē diens viesnī cā ir cits stā sts! Milzī ga ē dienu izvē le, viss nenormā li garš ī gs, katru dienu kaut kas jauns un interesants. No rī tiem vienmē r ir svaiga sula. Tā tad ē dinā š anas ziņ ā nav par ko sū dzē ties - viesnī ca pilnī bā attaisno savu 5*. Viesnī ca ir diezgan klusa un mierī ga: nav trokš ņ ainu vakaru, nav animā cijas. Tam ir sava dvē seles atmosfē ra. Lieliska vieta, kur atpū sties mierā un klusumā . Ja vē laties atpū sties no steigas un burzmas, tad š ī ir ī stā vieta jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rniem no 11. lī dz 18. augustam. Sala mū s sagaidī ja ar karstumu, cik lieliski, ka autobusos bija kondicionieris. ceļ š . Mums bija 2-istabu, laba, ar balkonu. Satelī ttelevī zija, vairā ki Krievijas kanā li televī zijā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem no 11. lī dz 18. augustam. Sala mū s sagaidī ja ar karstumu, cik lieliski, ka autobusos bija kondicionieris. ceļ š . Mums bija 2-istabu, laba, ar balkonu. Satelī ttelevī zija, vairā ki Krievijas kanā li televī zijā . Animā cija Izklaide Super, bē rnu klubiņ ā bija krievu meitene, kura pusdienā s un vakarā strā dā ja ar bē rniem (mū sē jie krievvalodī gie). Ē diens: Ē diens bija lielisks. Jā piebilst, ka bē rnu viesnī cā bija maz. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem: brī niš ķ ī gi, bezvē jš . Pludmale: smilš aina, ļ oti tī ra, ieieš ana ū denī gluda. Teritorija: zaļ a, daudz palmu. Varu teikt, ka viesnī ca super, ļ oti klusa, mierī ga. Š is ir mū su atvaļ inā jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca sagā dā ja vilš anos. Man solī ja brī niš ķ ī gas brī vdienas, greznā istabā , ar skaistiem skatiem, viņ i garantē ja bezmaksas pludmali. Ceļ oju viena, bija veselī bas problē mas, steidzami jā brauc prom. Kad ierados, mani iekā rtoja TRM istabā č etriem, kurā atradā s senlaicī gs televizors un principā tā s paš as mē beles, vannasistabas tajā nebija, bet tikai duš a ar eļ ļ as lupatiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca sagā dā ja vilš anos. Man solī ja brī niš ķ ī gas brī vdienas, greznā istabā , ar skaistiem skatiem, viņ i garantē ja bezmaksas pludmali. Ceļ oju viena, bija veselī bas problē mas, steidzami jā brauc prom. Kad ierados, mani iekā rtoja TRM istabā č etriem, kurā atradā s senlaicī gs televizors un principā tā s paš as mē beles, vannasistabas tajā nebija, bet tikai duš a ar eļ ļ as lupatiņ u. Ar skatu uz fermu un atbilstoš ā m smarž ā m vakaros. Gandrī z nedē ļ u no divā m manā m brī vdienā m man bija č emodā na noskaņ ojums, Pludmale izrā dī jā s apmaksā ta, arī ar š o tiku maldinā ts, lai gan vairā kkā rt š o jautā jumu precizē ju ar savu ceļ ojumu aģ entū ru. Trauki restorā nā ļ oti biež i sanā ca netī ri, un par š o atvaļ inā jumu samaksā ju 9.900 rubļ u. Neticiet ceļ ojumu aģ entū rā m, pā rbaudiet visu paš i!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad atpū tā s Krē tā . Viesnī ca mums bija ļ oti laba. Tajā ir viss, kas nepiecieš ams labai atpū tai. Viesnī ca ar izcilu lielu smilš u pludmali, smiltī m. . . ļ oti skaists rajons, viss apstā dī jumos, ziedos. Man arī patika ē diens, lai arī ne ī paš i daudzveidī gs, bet viss ir garš ī gs. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā s Krē tā . Viesnī ca mums bija ļ oti laba. Tajā ir viss, kas nepiecieš ams labai atpū tai. Viesnī ca ar izcilu lielu smilš u pludmali, smiltī m. . . ļ oti skaists rajons, viss apstā dī jumos, ziedos. Man arī patika ē diens, lai arī ne ī paš i daudzveidī gs, bet viss ir garš ī gs. Ne tik tā lu atrodas Retimnas pilsē ta. Tā pē c mums tur patika. . . daudz veikalu, bā ru un restorā nu paš ā krastmalā . Ļ oti iespaidoja viesnī cas vē sturiskā daļ a, kā Venē cijā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies viesnī cu Krē tā , gribē jā m atpū sties luksusa viesnī cā . Viņ i paš i nevarē ja izvē lē ties - bija pā rā k daudz piedā vā jumu, un no atsauksmē m nav skaidrs - daž reiz labi, daž reiz pretī gi - ej, izdomā , kurš raksta patiesī bu un kuram bija slikts garastā voklis. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu Krē tā , gribē jā m atpū sties luksusa viesnī cā . Viņ i paš i nevarē ja izvē lē ties - bija pā rā k daudz piedā vā jumu, un no atsauksmē m nav skaidrs - daž reiz labi, daž reiz pretī gi - ej, izdomā , kurš raksta patiesī bu un kuram bija slikts garastā voklis. Mē s ar mā su devā mies uz Mouzenidis Travel biroju. Viņ a lidoja caur tiem pē c kaž oka - viņ ai tas ļ oti patika. Kopumā mans pirmais iespaids par viņ ā m arī bija pozitī vs - meitenes no pā rdoš anas nodaļ as visas ir jaukas, atbild uz visiem jautā jumiem, ko sauc "bez vilcinā š anā s". Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku. Apstā jā mies viesnī cā Creta Royal. Meitene mums to pozicionē ja kā "4+", bet internetā par to raksta kā no 5 zvaigž ņ u viesnī cas. Mē s ar mā su nolē mā m, ka Krē tai vairā k piemē rotas 5 zvaigznes. Un tā , kā rtī bā . Es pat nerunā š u par mū su tū roperatoriem, viņ i ir lieliski, viņ u darba kvalitā te mani patī kami pā rsteidza. Bet es gribē tu padalī ties ar daž iem iespaidiem par viesnī cu. Met, ievieto oboldennuyu telpā . Ļ oti forš a, moderna, stilī ga istabiņ a, viss tī rs, svaigs, kā rezultā tā telpas tika tī rī tas regulā ri un katru reizi it kā ģ enerā ltī rī š ana. Ē diens, teritorija, pludmale - viss ir lī menī . Ē dieni garš ī gi un daudzveidī gi, teritorija un pludmale ir sakopta. Izklaides ir daudz - dienas laikā var nodarboties ar kaut ko sportisku: tenisu, trenaž ieru zā li, mini golfu. Nu, vakarā - animā cija, š ovprogrammas. Es neslavē š u viesnī cu, aprakstot visas tā s priekš rocī bas - tas ir tieš i tas, kas patiesi atbilst deklarē tajam statusam. Ja kā ds izvē las labu viesnī cu Krē tā , tad pievē rsiet uzmanī bu Creta Royal Hotel - lieliska vieta! )))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 12345678976
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmklasī ga 5 zvaigž ņ u viesnī ca relaksē još ai atpū tai. Ap 19.00 mū s atveda uz viesnī cu, 5 minū tē s iekā rtojā mies, palī dzē ja aiznest mantas uz istabu un atstā ja mū s vienus. Numurs tika apmaksā ts ar skatu uz kalniem. … Tomēr ▾ Pirmklasī ga 5 zvaigž ņ u viesnī ca relaksē još ai atpū tai. Ap 19.00 mū s atveda uz viesnī cu, 5 minū tē s iekā rtojā mies, palī dzē ja aiznest mantas uz istabu un atstā ja mū s vienus. Numurs tika apmaksā ts ar skatu uz kalniem. Toties mē s (2 pieauguš ie ar seš gadī gu bē rnu) dabū jā m istabu ar sā nu skatu uz jū ru. viesnī ca ir aprakta palmu un citu mums nezinā mu diezgan augstu koku ē nā , kas atgā dina priedes un egles, ar kurā m tā ir norobež ota no kalniem. Turklā t kalni atrodas ļ oti cieņ pilnā attā lumā no viesnī cas. Bet jū ra viņ am praktiski pie kā jā m. Starp citu, viesnī cas arhitektū ra sastā v no vairā kiem 2 stā vu bungalo, tā lā kais bungalo atrodas ne tā lā k kā.150 metrus no jū ras. Mē s dzī vojā m tā lā kajā bungalo. No mī nusiem var atzī mē t, ka pie mū su bungalo aiz ž oga gā ja diezgan trokš ņ ains ceļ š , bet istabā s tas bija pilnī gi nedzirdams, jo. logi vē rsti uz pretē jo ceļ a pusi. Ī si pirms izbraukš anas satiktie atpū tnieki no Jekaterinburgas joprojā m nebija apmierinā ti un bez problē mā m un daž iem papildus maksā jumiem tika pā rcelti uz citu bungalo. Vē l viens, manuprā t, mī nuss ir diezgan pieklā jī gs viesnī cas attā lums no Heraklionas lidostas (75 km), ar pieturu pie citā m viesnī cā m, ceļ š no lidostas aizņ em apmē ram 2 stundas.
Tagad par plusiem - mums bija ļ oti plaš a (30 metri) istaba ar skaistā m klasiskā m mē belē m, vannas istaba ar fē nu un izcili liels (12-15 metri) balkons. Istabā viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem - ir TV ar vienu krievu kanā lu, telefons, seifs, ļ oti ē rtas gultas, ir neliels ledusskapis, kas mums ļ oti palī dzē ja, uz balkona, papildus galds un krē sli no dabī gā koka, vannoš anā s piederumu ž ā vē š anai ir speciā li pakaramie. uz naktsgaldiņ a bija pildspalva ar firmas burtnī cu. Skapī atradā m rū pī gi sagatavotu sniegbaltu frotē halā tu un č ī bu komplektu mums. bet reģ istratū rā var sē dē t brī niš ķ ī gos mī kstos krē slos internetā vismaz visu diennakti. Pē c pirmajā m vakariņ ā m mū su istabā tika nogā dā ts augļ u grozs un sarkanvī na pudele (man patika), bet dienu vē lā k bez mū su pasū tī juma uz istabu tika atnesta minerā lū dens pudele. Katru dienu mū su prombū tnes laikā istaba tika rū pī gi iztī rī ta. Istabā ir centrā lais kondicionieris. Viesnī cas personā ls bija ļ oti draudzī gs. Ī paš i tas jū tams restorā nā , kurā organizē tais ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs, un Turciju (pagā juš ajā gadā atpū tā mies netā lu no Kemeras 5 zvaigž ņ u Amara Club Marina viesnī cā ) nevar salī dzinā t ar grieķ u daž ā dī bu un izsmalcinā to galda noformē jumu. Vispā r bija jū tams, ka restorā ns ir, ja tā drī kst teikt, š ī s viesnī cas "zirgs"! Teritorijā ir divi mazi baseini ar jū ras ū deni, mū su bē rns praktiski netika no tiem ā rā , tikai reizē m, mū su spiedienā , gā ja mums lī dzi uz jū ru meklē t gliemež vā kus. Viņ š neguva panā kumus š ajā jautā jumā , jo. Krē tas jū rā nav ne gliemež vā ku, ne zivju. Bet, kad bija vē tra, plū dmaiņ as paisums satvē ra aļ ģ u kaudzes. Tiklī dz jū ra norima, nebija skaidrs, kur pazuda visas aļ ģ es? Jū ra kļ uva skaidra un ļ oti silta.
Vē l plusu es pieskaitī tu - mū su tautieš u praktiskā prombū tne (izņ emot jau pieminē tos jekaterinburgieš us, nebija neviena krieva), pā rsvarā atpū tā s vā cieš i 40-50 gadus veci, briti, slovā ki vai poļ i. Tā pē c es un mans 6 gadnieks praktizē jā m angļ u valodas zinā š anas. Bet pat bez š ī m zinā š anā m labestī gie grieķ i ar savu uzmanī bu jū s neaplaidī s.
Diemž ē l 3. dienā man izdevā s saslimt: naktī t paaugstinā jā s lī dz 39 grā diem un zarnas bija sajukuš as. Pē c vilcinā š anā s no rī ta nolē mu izsaukt ā rstu caur mū su tū roperatora "Mouzenidis Travel" pā rstā vi. Gandrī z pē c pusstundas pie manis atnā ca jauns grieķ u terapeits, atnesa zā les un iedeva injekciju. Kopumā palī dzī ba tika sniegta ļ oti ā tri un efektī vi, bez aizķ erš anā s un problē mā m, par ko esmu ļ oti pateicī gs gan viņ am, gan mū su kuratorei Olgai. Nā koš ajā dienā es atveseļ ojos.
Blakus mū su viesnī cai atrodas tā s paš as Aegean Star sistē mas viesnī ca ar nosaukumu Greta Star. Tā s teritorijā atrodas miniklubs bē rniem, neliels rotaļ u laukums, minigolfs, basketbola laukums un diskotē ka uz ielas. Visas š ī s atpū tas aktivitā tes ir tik labi izvietotas, ka mū su Greta Royal viesnī cu nekad nesasniedza nekā di trokš ņ i.
Jū ras pludmalē ir taverna ar ļ oti draudzī gu personā lu un, ja par atpū tu esat samaksā jis HB sistē mā (puspansija), tad neizejot no viesnī cas varat pusdienot tavernā .
Vispā r viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, pat iesaku, pat ja kaut kas neder, personā ls tik un tā centī sies iepriecinā t!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Роскошный современный гостиничный комплекс, состоит из 2-х четырёхэтажных зданий. Окружён великолепными садами. Береговая линия тянется на 400 метров вдоль комплекса. Стильный декор выдержан в темно-бордовых и бежевых тонах. Высококачественный сервис, отвечающий самым высоким европейским стандартам создает неповторимую атмосферу, которая дарит гостям незабываемый отдых. Идеально подходит для спокойного комфортного отдыха. Отель только для взрослых.

Atrašanās vieta Северное побережье острова, район Ретимно, в деревне Скалета, в 12 км от Ретимно. 70 км от аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж длиной 400 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории один бассейн с морской водой, шезлонги вокруг бассейна, терраса, 2 ресторана, 2 бара, магазин, общая гостиная с телевизором. Есть специальные диетические меню (по запросу), камера хранения багажа, кондиционер, отопление, места для курения. Доступно факс/ксерокопирование (платно), доставка прессы. Стойка регистрации работает круглосуточно. В соседнем отеле Creta Star — 3 конференц-зала, крытый бассейн с пресной водой (с подогревом в апреле и октябре). Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отель только для взрослых.
Izklaide un sports В отеле 2 теннисных корта (1 – с твердым покрытием, 2-ой – синтетическое покрытие). Мини-гольф, настольный теннис, бильярд, анимация и вечерняя программа — в соседнем отеле Creta Star.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • tenisa korti
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров.

Istabās

кондиционер, спутниковое телевидение, балконы с видом на море, критские горы или бассейн, ежедневная уборка, звукоизоляция, телефон, сейф. ванная комната, фен, бесплатные туалетные принадлежности, холодильник

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box 21, 74100 Rethymno, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 28310-71812 Fax: +30 28310-71791
Tīmekļa vietne: Creta Royal Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.