Ļoti apmierināts ar svētkiem

Rakstīts: 21 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 25 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Septembra pirmajā pusē biju pie vī ra, aizlidoju uz Heraklionas lidostu, lidostā mū s sagaidī ja Mouzenidis pā rstā vji un devā mies uz viesnī cu, lī dz viesnī cai vajadzē ja apmē ram pusotru stundu. Viesnī cas darbinieki mū s sagaidī ja viesnī cā , izveda apkā rtni un izrā dī ja viesnī cu, reģ istrē š anā s divos pē cpusdienā , bet mums paveicā s un tikā m iereģ istrē ti 12:00, reģ istratū ra viesnī cā maza, tur ir darbinieki, kas runā krieviski, un visi darbinieki brī vi runā angliski.
Internets viesnī cā diezgan ā trs, ķ er visur pat istabā s.
Istabas ir plaš as, seifs bez maksas, kondicionieris darbojas tikai tad, kad visas durvis ir cieš i aizvē rtas, minibā rs arī bez maksas (papildinā ts katru dienu).

Ē diens viesnī cā ir izcils, tiesa, esam apmetuš ies daudzā s viesnī cā s, un ar pā rliecī bu varam teikt, ka ē diens ir izcils. Starp citu, biež i vien ir jū ras veltes, gardas picas un atvē rta virtuve.
Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, un tajā darbojas animā cija, tā ir vairā k bē rniš ķ ī ga nekā pieauguš a un neuzkrī toš a.
Viesnī cā ir arī a la carte restorā ns, reizi nedē ļ ā tur var doties bez maksas, tas darbojas tikai vakariņ ā s. Lieliska iespē ja baudī t saulrietu un garš ī gi paē st, starp citu, ir arī atvē rta virtuve un ļ oti patī kama apkalpoš ana.
Ap viesnī cu ir divi mazi veikaliņ i, aptieka (tikai svē tdienā s nestrā dā ) un autobusu pietura, no kuras var doties uz Retimnu, kur var pastaigā ties un iepirkties.
Nopirkā m divas ekskursijas, pirmā bija trī s jū ru satekai - Balos lī cim. Pludmales ekskursija lielā koties, ir ļ oti skaists ū dens, un ir rozā smiltis, bet tikai uz visu dienu, izbraucā m 7:30 un atgriezā mies 20:00.
Bijā m arī Krē tas vakarā - manuprā t, labā kais ceļ ojums š ajā s brī vdienā s. Nav jau tā lu, viss vakars pagā ja ar dzī vo grieķ u mū ziku, ē dā m jē ra gaļ u, kas ir cepta 4 stundas, ļ oti garš ī gi, bija vē ž i un rakomelo, vī ns no dzē rieniem, mā cī jā mies arī visas grieķ u dejas, ļ oti iesaku visiem tur aizbraukt, tas ir tā vē rts. Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu