Bumbu viesnīca!

Rakstīts: 9 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 30 aprīlis — 6 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Biju kopā ar draugu maija brī vdienā s. Viesnī ca ir š ika, pilnī gi jauna, nav par ko sū dzē ties.
Tikā m sirsnī gi sagaidī ti, uzreiz iekā rtojuš ies, no viesnī cas mū s sagaidī ja patī kams pā rsteigums, pudele vī na un augļ i.
Telpa kopumā ir plaš a un gaiš a, harmoniski iekā rtota, nekas nav lieks, bet mā jī gs. Mē beles jaunas, tā pat kā principā viss pā rē jais, gultas veļ a, dvieļ i labā stā voklī . Minibā rs tiek regulā ri papildinā ts (ū dens, sulas, alus), trauki, kā arī tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja. Un vienkā rš i burvī gs skats uz jū ru no 3. stā va.
Teritorija maza, kopta, tī ra, ir neliels baseins ar bē rnu nodaļ u.
Internets uz vietas ir diezgan labs.

Patika ē diens, garš ī gi ē dieni, laba izvē le, gaļ as ē dieni, zivis, jū ras veltes, daž ā di piedevas, augļ i, saldumi. Apkalpoš ana restorā nā ir ā tra, puiš i lieliski.
Lasī ju, ka daudzi sū dzas par pludmali, bet principā man tas ir normā li, š ī ir Krē ta, tā du pludmaļ u ir daudz. Tiesa, nepeldē jā mies, ū dens joprojā m ir vē ss. Un tas ir aprī kots galu galā labi, sauļ oš anā s krē sli ir jauni, to ir pietiekami daudz, tiek izsniegti pludmales dvieļ i.
Man patika viesnī ca, cena arī pieņ emama, iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu