Aquila Porto Rethymno 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№23 viesnīcas reitingā Retimna
6.8 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Greznā viesnīca Aquila Porto Rethymno atrodas augstā vietā virs plašas smilšu pludmales. Ļoti tuvu atrodas Retimnas vēsturiskais centrs ar daudziem restorāniem, veikaliem un klubiem. Visas telpas un sabiedriskās telpas tika pilnībā atjaunotas 2003. gadā. Mythica numuri tika pilnībā atjaunoti 2008. gadā. 2014. gadā tika atjaunināts liels skaits standarta numuru un uzbūvēti jauni Mythica numuri, piemēram, Superior room un Deluxe room. 2015. gadā tika pilnībā atjaunota individuālā gaisa kondicionēšanas sistēma visā viesnīcā. 2016. gadā tika atjaunināti standarta numuri ar skatu uz jūru un sānu skatu uz jūru. Viesnīca sastāv no 7 stāvu ēkas. Ieteicams tūristiem, kuri dod priekšroku ceļošanai pašiem, kā arī pāriem un jauniešiem.Vairāk →
аватар andybal1964
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu (mums ir aptuveni 50 gadi) 2019.  gada jū lija vidū ("Taz Tour"). Lidostā ar transfē ru problē mu nebija, mū s sagaidī ja, iesē dinā ja, piegā dā ja ē rts mikroautobuss. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu (mums ir aptuveni 50 gadi) 2019.  gada jū lija vidū ("Taz Tour").
Lidostā ar transfē ru problē mu nebija, mū s sagaidī ja, iesē dinā ja, piegā dā ja ē rts mikroautobuss.
Sakarā ar agru ieraš anos viesnī cā bija 3-4 stundas pirms reģ istrē š anā s.
Mē s atstā jā m savas mantas, devā mies ieturē t brokastis, tad apgū lā mies plaš ajā foajē , no rī ta pamesti. Es pat aizmigu.
Pie mums atlidoja ģ imene no Krievijas (vecā ki ar pieauguš u meitu), Retimnā bija otro reizi, atkal izvē lē jā s to paš u viesnī cu, tajā bija pirmo reizi.
Manuprā t, š ī ir labā kā viesnī ca paš ā Retimnā .
Mums bija iespē ja izvē lē ties citu ā rpus pilsē tas, tač u izvē lē jā mies š o un nenož ē lojā m - ļ oti laba atraš anā s vieta, profesionā ls un draudzī gs personā ls, labs ē diens (brokastis paņ ē mā m ar vakariņ ā m).
Istabas nav tā s modernā kā s, bet ē rta gulta, labs kondicionieris ar Daikin ventilā ciju - tas ir svarī gi komfortam.
Kā parasti - ledusskapis, tē jkanna, halā ti un č ī bas.
Santehnika nav jaunā kā , bet netraucē ja, viss strā dā ja pareizi un netecē ja. Mani nedaudz pā rsteidza mū zikas centrs ar radio un kompaktdiskiem. . . Iespē jams, tas tur vispā r ir lieki un izskatā s jau nedaudz vecs.
Viesnī cā vispā r nav trokš ņ a, bet vakarā ir kultū ras programma lī dz 22.00. Tas bija pilnī gi atbilstoš i.
No rī ta jogas vingrinā jumi pludmalē .
Pludmale, neskatoties uz atraš anā s vietu "pā ri ceļ am", nekā das problē mas nesagā dā ja, ja neskaita pā ris dienas, kad jū ra bija vē traina un glā bē ji ieteica doties peldē ties nedaudz uz sā niem, jo. tieš i š ajā vietā daž kā rt notiek "apgrieztā plū sma". . . Glā bē ji savu darbu dara ļ oti apzinī gi.
Viņ us iepriecinā ja arī "lieš anas š ovs" pludmalē saviem tū ristiem (reizi dienā š efpavā rs un viņ a svī ta tū ristus cienā ja ar kā du dzē rienu un uzkodā m nacionā lā vai citā stilā - raki, tekila, kokteiļ i utt. ). Lieliskas gultas.
Pilsē tas apskates objekti ir viegli sasniedzami – pē c vakariņ ā m tā s ir pastaigas attā lumā , pat tuvā k.
Pateicoties viesnī cai, man patika Krē ta, klimats, jū ra un cilvē ki!
No tū roperatora paņ ē ma ekskursiju uz Santorini, nenož ē loja, lai gan nav lē ti (letak nebū s paņ emt "no ielas", ja ņ em vē rā pusdienas uz salas).
Personā ls bija uzmanī gs pat pē c mū su izrakstī š anā s : ))
Interesē r = mū su iespaidi. Tas droš i vien ir labs.
Viss nomierinā jā s un tagad ir "tī ras emocijas un iespaidi".
Paldies par pā rē jo!
аватар lvova-ml
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ts caur Tez Tour. Visi dokumenti saņ emti, ieskaitot kuponus (rezervā cija). Ierodoties lidostā , mē s ar bē rnu saskā rā mies ar faktu, ka mū s ved uz 3 km attā lo viesnī cu. no Hersonissos ciema viesnī cas vietā , 7 minū š u gā jiena attā lumā no Retimnas centra. … Tomēr ▾ Rezervē ts caur Tez Tour. Visi dokumenti saņ emti, ieskaitot kuponus (rezervā cija). Ierodoties lidostā , mē s ar bē rnu saskā rā mies ar faktu, ka mū s ved uz 3 km attā lo viesnī cu. no Hersonissos ciema viesnī cas vietā , 7 minū š u gā jiena attā lumā no Retimnas centra. Atbildot uz saš utumu un prasī bu tikt nogā dā tam uz Retimnu, viņ i mani nosū tī ja, teica, lai braucu tur, kur ved, vai arī palieciet lidostā . Es ceļ oju ar bē rnu, tā pē c nevarē ju palikt lidostā . Pā rē jā laikā viņ a pieprasī ja pā rcelš anos uz Retimnu, kaut arī uz citu viesnī cu un pat ar zvaigznes samazinā š anos. Nosū tī ja Tez Tour. Rezultā tā atpū tas vietā es saņ ē mu apgrū tinā jumus un sabojā tu atvaļ inā jumu.
Esiet modrs, izvē loties viesnī cu un tū risma operatoru!
аватар vzlyottour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Kvalitatī va viesnī ca ar pilnu pakalpojumu klā stu. Viesnī ca atrodas netā lu no Retimnas centra. Atrodas pā ri ceļ am no savas plaš ā s smilš u pludmales, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir bez maksas. Mū sdienī ga daudzstā vu viesnī ca, mā jī gi komfortabli numuri. … Tomēr ▾ Kvalitatī va viesnī ca ar pilnu pakalpojumu klā stu. Viesnī ca atrodas netā lu no Retimnas centra. Atrodas pā ri ceļ am no savas plaš ā s smilš u pludmales, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir bez maksas. Mū sdienī ga daudzstā vu viesnī ca, mā jī gi komfortabli numuri. Ē diens viesnī cā ir daudzveidī gs, ļ oti kvalitatī vs. Viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, pā riem, jaunieš iem.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā pē c mums ar vī ru paveicā s pavadī t savu lielo jubileju š ajā viesnī cā un š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Tas bija lieliski. Vakaros pastaigā jā mies pa apkā rtni. Dzī vojā m vienā no greznā kajā m viesnī cā m, gulē jā m milzī gā pludmalē , apbrī nojā m saulrietus jū rā . … Tomēr ▾ Tā pē c mums ar vī ru paveicā s pavadī t savu lielo jubileju š ajā viesnī cā un š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Tas bija lieliski. Vakaros pastaigā jā mies pa apkā rtni. Dzī vojā m vienā no greznā kajā m viesnī cā m, gulē jā m milzī gā pludmalē , apbrī nojā m saulrietus jū rā . Mē s lidojā m tū rē ar Anex tū ri. Viss bija lieliski. Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, jo ī paš i tā pē c, ka tā atrodas paš ā Retimnas centrā . Tā pē c mums izdevā s redzē t paš u Grieķ iju no iekš puses. Mē s daudz staigā jā m pa pilsē tu. Ielas ir tik gleznainas un skaistas, cilvē ki ir harizmā tiski. Tā ir tik burvī ga atmosfē ra! Senā s, viduslaiku ē kas, pilsē tas osta – es vienkā rš i biju iemī lē jusies š ajā s vietā s. Ceļ ojums bija patiesi romantisks. Un kā da tur rosī ga naktsdzī ve - wow! Viesnī cā arī mums bija neaprakstā ms skaistums. Arhitektū ra ir skaidri pā rdomā ta, š ķ iet, ka viesnī cu cē lis ī sts ģ ē nijs. Paspilgtinā ja mū su darba dienas un viesnī cas personā lu. Mē s ar viņ iem sadraudzē jā mies. , Š ī viesnī ca patika visiem: gan mū su vecumam, gan bē rniem un veciem cilvē kiem. Izklaide tika nodroš inā ta visiem. Cilvē ki tieš ā m aizbrauca no turienes priecī gi un atpū tuš ies. Lū k, ko nozī mē patiesa relaksā cija. Kad gribas tur atgriezties vē lreiz, kad atceries ar smaidu. Atseviš ķ i es atzī mē ju ē dienu. Tik garš ī gu ē dienu nevienā ceļ ojumā neesam ē duš i. Salā ti ir neparasti, karsti ekskluzī vi. Un kā ds garš ī gs vī ns. . Jū ra mū s vienkā rš i apbū ra. Mē s tikko iekļ uvā m patī kamā sezonā . Jū ra ir silta un maiga. Saule cepina. Vakari ir silti
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар serjpadi
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m viesnī cā.2012. gada augustā . Skaļ i pieprasī ja 5 zvaigznes. Mans vē rtē jums ir 3 par viesnī cu un tā s apkalpoš anu. Nopirka standarta numuru ar skatu uz jū ru. Dalī ar sā nskatu uz jū ru (precī zā k, uz bē rnu baseinu). … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā.2012. gada augustā . Skaļ i pieprasī ja 5 zvaigznes. Mans vē rtē jums ir 3 par viesnī cu un tā s apkalpoš anu.
Nopirka standarta numuru ar skatu uz jū ru. Dalī ar sā nskatu uz jū ru (precī zā k, uz bē rnu baseinu). Uz saš utumu reģ istratū rā viņ i atbildē ja, ka no š ī numura paveras skats uz jū ru un numuri ar tieš u skatu uz jū ru ir citas kategorijas un stā v savā dā k. Tiesa, piedā vā ja apskatī ties citu istabu, izrā dī jā s tā ds pats sā nskats tikai no otras puses, istaba man nepatika, grī da pie ieejas uz balkona izkrita cauri un, lai to izlī dzinā tu , viņ i uzlika vairā kas paklā ja kā rtas vai ko citu. Istabā pults no televizora bez baterijā m un aizmugurē jais vā ciņ š atrodas reģ istratū rā . Nav ko atvē rt vī na pudeli istabā un vē lreiz reģ istratū rā .
Viesnī cai jau ilgu laiku nepiecieš ams remonts. Paklā js istabā un gar gaiteņ iem ir vecs un vietā m netī rs. Viesnī cas platī ba ir ļ oti maza, nav zaļ as zā les kā Turcijā .
Ir divi baseini, viens bē rniem un otrs pieauguš ajiem, 1.20 m dziļ š un ļ oti mazs cilvē ks uz 10. Tiesa, ir vē l divas jū dzes dienas, noslaucī ja ū deni un noslaucī ja jū dzi.
Paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastis - bufete viss pietika pat svaigi spiestas sulas sev Dawis - normā las, Vakariņ as - bufete un var pasū tī t no ē dienkartes (trī s ē dieni pē c izvē les). Vī ns par maksu no 22 eiro par pudeli un minerā lū dens ar gā zi 4 eiro. Vī ns visbiež ā k tika melots veikalos, kad staigā ja gan ū dens, gan vī ns (par daudz lē tā k).
Jū ra ir super plati pludmales saulessargi un sauļ oš anā s krē sli bez maksas (nemaksā jā m) lai gan viņ i gā ja un savā ca naudu, bet ne no viesnī cas. Netā lu ir pludmale, jā brauc kalnā un jau esi smiltī s.
Neiesaku ne draugam, ne kaimiņ am, ne kolē ģ im.
аватар natinka-w
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba!! ! ) Atpū tā mies kā divi jauni pā ri, un, tā kā daž iem sadzī ves niekiem vienkā rš i nepievē rš am uzmanī bu, saņ ē mā m lielu prieku! ) Ar bē rniem tur ī sti nav ko darī t, bū s lai bē rniem ir garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba!! ! ) Atpū tā mies kā divi jauni pā ri, un, tā kā daž iem sadzī ves niekiem vienkā rš i nepievē rš am uzmanī bu, saņ ē mā m lielu prieku! ) Ar bē rniem tur ī sti nav ko darī t, bū s lai bē rniem ir garlaicī gi. . Bet kuram gan patī k pilsē tas viesnī cas un pludmales pirmā lī nija, un tā , lai viss bū tu blakus - labā kā viesnī ca! ))) Kā saka, pirmajā stā vā pā rsvarā ir apmetuš ies krievi, bet dzī vo arī ā rzemnieki tur) Ē diens ir lielisks, viņ i paē da brokastis-vakariņ as, viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, mani ī paš i iepriecinā ja bezmaksas svaigas sulas brokastī s) Pludmale ir lieliska, jū ra ir pasaka! )) Ir krievu- runā još a meitene Marina, ļ oti uzmanī ga, tā pat kā viss personā ls. Noī rē jā m auto, apceļ ojā m gandrī z visu salu! ) Iespaidi un emocijas ir tikai no topiem! )) Lidojā m no Blue Bird, arī labi iespaidi, ē diens garš ī gs....Iesaku š o viesnī cu visiem! )
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2012. gada 16. lī dz 30. jū lijam. Sala ir vienkā rš i maģ iska! Bija ļ oti interesanti vakarā izstaigā t apkā rtni, diezgan omulī gi, daudz izklaides Retimnā . Pati viesnī ca ir lieliskā stā voklī , bet tā pat kā visas ar saviem trū kumiem. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2012. gada 16. lī dz 30. jū lijam. Sala ir vienkā rš i maģ iska! Bija ļ oti interesanti vakarā izstaigā t apkā rtni, diezgan omulī gi, daudz izklaides Retimnā . Pati viesnī ca ir lieliskā stā voklī , bet tā pat kā visas ar saviem trū kumiem. Man personī gi viena lieta nepatika, bet tas ir diezgan subjektī vs viedoklis - ļ oti maza restorā na telpa. Neskatoties uz to, ē dieni š eit ir vienkā rš i garš ī gi, uz galdiem vienmē r ir daudz daž ā du, gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Apkalpoš ana arī restorā nā laba, viesmī ļ i veikli, vienmē r steidz apkalpot. Kopumā viss viesnī cas personā ls ir atbildī gs un draudzī gs. Numurs tiek uzkopts katru dienu, tiek mainī ti arī dvieļ i un palagi. Starp citu, viss istabā ir ļ oti pieklā jī gs, gulta, vannas istaba, balkons, visas ierī ces darbojas pareizi, ir fē ns))) Cenas un viesnī cas kvalitā tes kombinā cija ir laba, tā pē c es iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija sā kumā pavadī ju nedē ļ u kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Viesnī ca bija rezervē ta no tū roperatora Mouzenidis (internetā lasī jā m daudz labas atsauksmes, Unitours teica, ka specializē jas Grieķ ijā , tā pē c nolē ma uzticē ties profesionā ļ iem). … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā pavadī ju nedē ļ u kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Viesnī ca bija rezervē ta no tū roperatora Mouzenidis (internetā lasī jā m daudz labas atsauksmes, Unitours teica, ka specializē jas Grieķ ijā , tā pē c nolē ma uzticē ties profesionā ļ iem). Viesnī cai dodam solī du 5. Grieķ i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, personā ls pieklā jī gs un pozitī vs pret mū su tū ristiem, ir krieviski runā još ie. Lieliska virtuve, krā š ņ a jū ra un pludmale, labi attī stī ta infrastruktū ra ā rpus viesnī cas. Mē s paš i devā mies uz veco Retimnu, ļ oti krā sainu vietu un netā lu no viesnī cas. Kas attiecas uz to, ka viesnī ca ir iekļ auta pasaules TOP 100 viesnī cā s - nezinu, neesmu tā du informā ciju redzē jis, un lī dz ar to man arī nesanā ca apč akarē t, vai viesnī ca ir pelnī jusi bū t par š o. saraksts vai nē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vlados
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Atrodas paš ā Retimnā , 5 minū š u gā jiena attā lumā no gā jē ju zonas. Ļ oti centrā , pilns ar veikaliem un kafejnī cā m apkā rt. Viss ir lī menī . Istaba, ē diens, uzkopš ana, nav par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Atrodas paš ā Retimnā , 5 minū š u gā jiena attā lumā no gā jē ju zonas. Ļ oti centrā , pilns ar veikaliem un kafejnī cā m apkā rt.
Viss ir lī menī . Istaba, ē diens, uzkopš ana, nav par ko sū dzē ties.
1. lī nija, privā tā pludmale pā ri ceļ am - krastmala (ceļ š mierī gs ar ierobež ojumu 30 km/h). Wifi internets noķ erts pat pludmalē.
Nedē ļ u jū ra bija vē traina, tā pē c ū dens bija ļ oti dubļ ains (no apakš as cē lā s smiltis). Paņ ē mā m maš ī nu un 1 dienu braucā m uz dienvidu krastu (Retimno - uz ziemeļ iem). Ū dens tur (Lī bijas jū rā ) ir aukstā ks - straumes, bet daudz tī rā ks - absolū ti caurspī dī gs. Tač u š ķ iet, ka infrastruktū ras un viesnī cu tur ir mazā k.

Bez š aubā m, mē s š o viesnī cu apmeklē sim vē lreiz. Tikai jau visticamā k ņ emsim tikai brokastis, nevis puspansiju. Pā rā k daudz kā rdinā jumu vakariņ ā s pā rē sties))

Pirmā s 2 dienas, starp citu, dzī vojā m citā tā paš a ķ ē des viesnī cā - Aquilla Rethymno Beach, viss arī super, virtuve vē l greznā ka. Tikai tā jau atrodas tā lā k, bez auto/autobusa uz centru nevar tikt.
Š ai viesnī cai jau ir liela privā tā teritorija, kas ir ideā li piemē rota relaksē još ai atpū tai un atpū tai ar bē rniem.
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir š ika! Atpū tos kopā ar savu mī ļ oto 2007. gadā . Personā ls uzmanī gs un draudzī gs! Skaisti un ē rti numuriņ i, LCD TV un mikrosistē ma istabā , vienmē r tī ra un ē rta (tī rī š ana divas reizes dienā ), pludmale un tī rī ba, minū tes gā jiena attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ika! Atpū tos kopā ar savu mī ļ oto 2007. gadā . Personā ls uzmanī gs un draudzī gs! Skaisti un ē rti numuriņ i, LCD TV un mikrosistē ma istabā , vienmē r tī ra un ē rta (tī rī š ana divas reizes dienā ), pludmale un tī rī ba, minū tes gā jiena attā lumā no viesnī cas. Esmu bijis daudzā s Eiropas valstī s - ir ar ko salī dzinā t! Iesaku atbraukt, nenož ē losiet! Starp citu, viņ i pasludinā ja viesnī cu par "č etrinieku", bet izrā dī jā s pamatī gs "5"! Viss ir lieliski, mē s joprojā m atceramies! Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā ! Porto Retymno gaidiet mū s! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Роскошный отель Aquila Porto Rethymno расположен на возвышенности, над широким песчаным пляжем. Совсем рядом находится исторический центр города Ретимно с его многочисленными ресторанами, магазинами, клубами. Все номера и общественные помещения полностью обновлены в 2003 году. В 2008 году были полностью отремонтированы номера Mythica. В 2014 году обновлено большое кол-во стандартных номеров и построены новые номера Mythica такие как Superior room и Deluxe room. В 2015 г. полностью обновлена индивидуальная система кондиционирования во всем отеле. В 2016 обновлены стандартные номера с видом на море и с боковым видом на море. Отель состоит из 7-этажного здания. Рекомендуем туристам, которые предпочитают путешествовать самостоятельно, а также парам и молодежи.

Atrašanās vieta Северное побережье Крита, в 700 м от центра г. Ретимно и в 79 км от г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу, отмечен Голубым флагом ЕС.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости могут начать свой день с континентального или американского завтрака «шведский стол». В главном ресторане отеля и ресторане Piazza Di Porto на обед и ужин подают блюда критской, средиземноморской и интернациональной кухни. Напитки и экзотические коктейли можно заказать в снэк-баре у бассейна. По прибытии вас ждет приветственный напиток и приветственная упаковка с вином и водой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб: детский уголок для тех, кому от 3-х до 12-ти лет (соревнования, веселые игры, конструирование с июня по сентябрь (10:00-12:00 & 16:00-18:00).
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле организовываются различные мероприятия, такие как танцевальные шоу и кулинарные занятия. Кроме того, гости могут бесплатно пользоваться тренажерным залом и сауной, шезлонгами и зонтами.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 200 номеров в 7-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sikelianou & Venizelou 52A, Rethymno,Crete,Greece, GR74100
Tālruņi: +30.28310.50432
Tīmekļa vietne: Aquila Porto Rethymno
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.