Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Nākamgad ar draugu braucam uz Grieķiju, septembra otrajā pusē. Palīdziet, lūdzu, salas izvēlē. Vēlos apvienot pludmales brīvdienas ar ekskursijām
Nākamgad ar draugu braucam uz Grieķiju, septembra otrajā pusē. Palīdziet, lūdzu, salas izvēlē. Vēlos apvienot pludmales brīvdienas ar ekskursijām
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-266 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ollennka
Vajadzētu vismaz uzrakstīt vēlamo reģionu, vai kaut ko... Grieķija tikai kartē izskatās maza, tur ir ducis kūrorta vietu, vajag kaut kā sašaurināt meklējumu loku.
аватар alex45
Iesaku Korfu, ne velti tur dzīvoja ķeizariene Marija Terēze.
аватар Vika284
Mikonas, Santorini, Rodas sala, Krēta labas pludmales brīvdienas un daudzas vēsturiskas un dabas apskates vietas
аватар alexmanru
Ērtas vietas, kur apmesties ekskursijām, ir šādi kūrorti:
Jaunais Panteleimons (Neos Panteleimonas) - daudz zaļumu, maz cilvēku, oļu smilšu pludmales.
Old Panteleimon ir gleznains kalnu ciemats, kas aizved jūs vairākus gadsimtus atpakaļ un ir saglabājies gandrīz sākotnējā formā. Bez pludmales (ar auto līdz jūrai 10 min-7km).
Platamonas - Ļoti dzīva vieta, daudzi krodziņi, veikali, viesnīcas, pludmales ziemeļu virzienā oļu, pa vidu līči ar smilšainām pludmalēm, uz dienvidiem, aiz mola, oļu smiltis.
Nei Pori - Ļoti rosīga vieta, Pludmale ļoti plaša, krasta līnija bezgalīga, tāpēc vietas pietiek visiem. Daudz tavernu, veikalu, viesnīcu, dzīvokļu. Pludmales ir tikai smilšainas, jūra pamazām iegūst dziļumu. Daudz atrakciju bērniem. Ideāli piemērots tiem, kas vēlas drošus ūdeņus ar siltu jūru un siltiem sekliem ūdeņiem.
Castri Loutro - Klusa vieta, aizsargājama teritorija, 90% vasaras iedzīvotāji, parādās tikai nedēļas nogalēs. Pārējā laikā jūra un visa piekraste ir tikai jūsu rīcībā. Ir vairāki mini tirgi, vairāki krodziņi. Ja vēlaties klusu atpūtu bez tūristu kņadas - jūs esat šeit. Pludmales ir tikai smilšainas, jūra pamazām iegūst dziļumu
аватар alexmanru
Ceļojumu un dažādu ekskursiju ziņā, protams, izdevīgāk ir doties uz Grieķijas cietzemi. Jums jālido uz Salonikiem. Cenas salās parasti ir augstākas.
аватар Daria-travel
Piekrītu alexmanru - Grieķijas kontinentālā daļa apvienos pludmali, ekskursijas un naktsdzīvi. Galvenais ir izvēlēties pareizo viesnīcu. Paskatieties uz Leptokarjas reģionu, es tur atpūtos pirms vairākiem gadiem, man ļoti patika. Un iesaku doties ekskursijā uz Meteoru ;)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl