Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Braukt vienam vai sazināties ar TA?
Draugi! Braucam uz Grieķiju 5 pieaugušo un gadu veca bērna sastāvā uz nedēļu maija beigās. Vai ir vērts mocīties ar patstāvīgu ceļojumu vai nodoties ceļojumu aģentu nagiem? ;)) Kur visērtāk nokļūt no Kijevas? Bet lai būtu skaista. Plānojam īrēt auto. Būšu pateicīga par jebkuru padomu (izņemot bērnu neņemt līdzi un izvēlēties citu ceļojuma laiku)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-02-026 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  78
аватар Vika284
Es jums nestāstīšu par kontinentālo Grieķiju, bet gan par salām
Santorini ir skaisti dārga, tur ir kaut ko redzēt, un jūs varat nokļūt ar prāmjiem uz daudzām citām salām
piemēram, Mikona, Iosa, Milosa, Folegandrosa vai Krēta
Rodā ir ko redzēt, liela viesnīcu izvēle dažādiem budžetiem, Santorini var nokļūt arī ar prāmi, netālu no Karpathos salas ar pilnīgi neapstrādātām pludmalēm, Kos, Kalymnos, Symi un arī ar prāmi var aizpeldēt uz Turkish Marmarisa un Bodruma
Kosa ir nedaudz mazāka par Rodu, taču, ceļojot ar prāmi, viesnīcas būs lētākas nekā Rodā un Santorini
аватар Viking_Nikolya
Maija beigas, kā jau pieredzējis Grieķijā, es ieteiktu Krētu vai Rodu, jo plānojat peldēties un tur ir daudz interesantu lietu. Neapšaubāmi, Kiklādas ir ļoti interesantas, tostarp Santorini, BET bez jahtas lēkt no salas uz salu būs ļoti dārgi, turklāt laikapstākļi maija beigās dara savu, Kiklādās joprojām var būt diezgan vētrains, es gribētu ieteiktu Kiklādas augusta beigās, septembra sākumā un uz jahtas.
аватар anolga
Es tev ieteiktu doties uz Lagomandru. Bet paņemiet pludmales viesnīcu (tās ir divas). Bērnam bez maksas, divas ēdienreizes dienā. Maija beigās ūdens ir +21-22 grādi. Ir peldbaseins. Jūras dibens ir smilšains, krasta tuvumā sekla. Ļoti skaista viesnīca, garšīgs ēdiens, priedes pludmalē, daudz ziedu. Ar automašīnu jūs varat braukt 6 km attālumā no Neo Marmaras un 8 km līdz Nikiti, tirgum un iepirkšanās vietām.
аватар Vika284
Viking_Nikolya nav tik dārga, ja izvēlaties bāzes salu ceļošanai ar prāmi starp salām, piemēram, Kos Rodas Santorini, vasarā ir liela kuģniecības kompāniju izvēle, kas veic prāmju pārvadājumus starp salām un jūs varat atrast ļoti saprātīgas cenas, ar prāmi no Kosas uz Santorini var aizbraukt par 25 eiro buru ekonomiskajā klasē
аватар travelsita
Iesaku doties uz Krētu. Bija maija beigās. Laikapstākļi bija lieliski. Pa dienu karsts, bet tveicīgs, vakarā ērts, viegls tipiņš uz pleciem bija tieši piemērots. Liela tūristu pieplūduma nav. Mēs paņēmām komplekso ceļojumu no "Mouzenidis" (mono operators Grieķijā). Automašīnas noma Krētā nav problēma. Ja plānojat daudz ceļot, ņemiet paketi, kuras pamatā ir brokastis. Krētā ir daudz ko redzēt.
аватар Viking_Nikolya
Vika284 Braucu ar prāmi ja ņem iepriekš, nav dārgi + katrā no salām jāņem mājoklis, visbudžetākais ir 3 vai 4 līnijas no jūras un no prāmju piestātnes (apmēram 4 vai 5 km pa akmeņainu reljefu, un tas ir serpentīna ceļš + karstums).
аватар Vika284
Viking_Nikolya Mēs ar draugiem pagājušajā gadā, kad ierados Santorini, mēs devāmies uz vienu Folegandros salā, viss bija lēts un gandrīz viss bija kājām, un mēs atradām budžeta viesnīcu bez iepriekšējas rezervācijas.
Pēdējo 3 gadu laikā esmu ceļojis ar prāmi uz daudzām salām
аватар sp_kushneruk
Dārgie draugi, kas ir "uz katras salas"?! Cilvēki brauc UZ NEDĒĻU, brauc ar MAZU BĒRNU (lai cik drosmīga būtu Irina): bērna mājas rutīna un ceļojumu grafiks ir milzīga atšķirība. Kāda ir Santorini? Ar prāmi turp un atpakaļ režīmā un kuģošanas laiks TIKAI aptuveni 10 stundas?! Irina, izvēlies caur topviesnīcām vai citu pakalpojumu normālu viesnīcu netālu no ierašanās lidostas (Dievs, cik brīnišķīga Egean Blue savulaik bija Nea Kallikratia, viņi visu sabojāja!) - līdz 70 km no ostas, un jūs (un mazulīt!) būs laimīgs . Un jums būs laiks uz Santorini, jums ir jālido tur septembrī, pēc slavenajiem Santorini tomātiem un vīna uz rozīnēm.
аватар Viking_Nikolya
Vika284 Temats: Dosimies uz Grieķiju 5 pieaugušo un gadu veca bērna sastāvā maija beigās. Par sliedēm un runa neiet.
Santorini nav liela sala ar skaistu līci un skatu no tā, un tas arī viss, ir vairākas salas, kuras savā vēsturē būs vēl sliktākas, piemēram, Paros, Antiparos, Mykonos, Kythnos un sala Delos vispār ir kā grieķu Pirogovo pie Kijevas. Delos sala ir seno pieminekļu un tempļu muzejs, un pirms mūsu ēras grieķi un Sparta vienojās par mieru un uzcēla tur kopīgu templi.
P.S.
No Santorini līdz Folegandros, ne vairāk kā 20 jūdzes, protams, tas būs budžeta izmaksas)))
аватар Vika284
Viking_Nikolya paldies par salu un attālumu "apgaismošanu")))
"Par sliežu ceļiem nav runas." lasām jautājumu "Plānojam īrēt auto. Būšu pateicīga par jebkuru padomu (izņemot bērnu neņemt līdzi un izvēlēties citu brauciena laiku)"
Izlasot no Irēnas48 viņas stāstu ciklu par Šrilanku un pēdējos stāstus par Krimu, ceru, ka pēc šiem ceļojumiem viņai patiks apceļot Grieķijas salas vai vienu salu
аватар Viking_Nikolya
Vika284 Irēna48 neko nerakstīja par stumšanu kājām. Braukšana un pastaigas ir divi dažādi transporta veidi.
аватар Vika284
Viking_Nikolya tev ir bezgala taisnība
аватар sp_kushneruk
Starp citu, galvenais jautājums bija – kā tikt pie grieķiem. Dariet to pats vai ar ceļojumu aģentūru. Ja ir izpildīti nosacījumi: ir pieredze patstāvīgu braucienu veikšanā, kāds no grupas runā grieķu valodā (ideāli un ne obligāti) vai angliski (un tas ir gandrīz obligāti), ir visa informācija par vietu un viesnīcu (ēdiens). , pludmales iezīmes, "kontrolpunkta pagalms visu diennakti" vai "neapdzīvota sala", tad, protams, patstāvīgi. Tikai rūpīgi jārūpējas par lidmašīnas un turp un atpakaļ biļetēm ar to datumiem, laikiem un maksājumiem. Pārējais ir tehniskas problēmas.
аватар Kolia_oro.egor
Grieķiem par cenām ir zināms cikliskums gadu no gada. Nākamais gads ir dārgs. Tātad, ja vēlaties ietaupīt naudu, tad organizējiet visu pats. Piemēram, Musica lētākais piedāvājums, kas man derēja (divistabu kaut kas pie jūras) maksāja no 210 000 rubļiem četrām uz 2 nedēļām.. Visu pasūtīju pats. Dzīvoklis ar divām guļamistabām, kā arī virtuves viesistabu ar dīvāngultu. Plus biļetes. 145 000 RUB Ļoti būtiska atšķirība. Turklāt Muzyk gadījumā tas būtu bijis dzīvoklis ar vienu guļamistabu un daudzām nepilnībām, un caur Bukinu es pasūtīju dzīvokli ar vērtējumu vairāk nekā 9.
аватар sp_kushneruk
Plus pie izdevumiem (un attiecīgi - mīnuss no atpūtnieku kabatas - šogad ieviestais diennakts nodoklis par uzturēšanos Grieķijā. Sīkums, bet iedvesmo. Skumji grieķi būs jāpamet... Tur joprojām ir labas vietas Vidusjūrā.
аватар Irina0709
Dzīvokļiem nodoklis ir tikai 0,5 eiro/dienā par istabu, t.i., 3,5 eiro nedēļā - vai tas ir daudz?
Maija beigās iesaku Krētu vai Rodu, kur noteikti var peldēties.
Paštūrisms ir lieliski, paši jau sen braukājam pa šo ceļu, bet tam ir jābūt vēlmei un kādam cītīgi jāstrādā: "noķer" biļetes par izdevīgu cenu, atrodi un rezervē ērtas un lētas naktsmītnes, atrodi parastu nomas auto un pasūtiet auto uz lidostu (jūs esat ar bērnu). Ja jūsu uzņēmumā ir šāds cilvēks, lieliski, pretējā gadījumā dodieties uz MOT.
аватар AllOverTheWorld
Ir, es ielikšu savas 5 kapeikas, ja izvēlaties viens pats un Krētā (noteikti pirksiet maija beigās), noteikti meklējiet mājokli pie matalas pludmales. Ja pēkšņi ieinteresējies Krēta, raksti personīgi, visu izstāstīšu sīkāk;)
аватар ollennka
Ņemot vērā, ka uzņēmums ir liels, izdevīgāk ir īrēt dzīvokli pašiem, nevis dzīvot viesnīcā ar vaučeriem.
аватар sp_kushneruk
Dārgie draugi, es saņēmu vairākus jautājumus par nodokļa apmēru (katru dienu :-(() par uzturēšanos Grieķijā Lūdzu, paskatieties uz Mouzenidis, es baidos kļūt par Robinoviču, izpildot Caruso. Visa būtība ir tāda, ka tas ir atkarīgs no viesnīcas kategorija - "pieciniekos" cīnīsies diezgan jūtami) Yu un "divniekos un mazāk" - 50 eiro centi dienā. Ņemot vērā to, ka dažādu iemeslu dēļ kopumā brīvdienas Grieķijā , kā es sapratu, ir kļuvuši pēdējo trīs gadu laikā 15 iepriekš, domas par alternatīvām rodas, jo Grieķija sāk zaudēt savas finansiālās priekšrocības.
аватар Irina0709
Tūrisma nodoklis ir daudzās Eiropas valstīs, arī Vidusjūras valstīs: Itālijā, Spānijā.
Kā cilvēks, kurš pēdējos 9 gadus brauc uz Grieķiju katru gadu, varu droši teikt, ka brīvdienas šajā valstī nav sadārdzinājušās, protams, es runāju par eiro.
Kas attiecas uz vietām Krētā, lai varētu peldēt, ti. līčos, kur ūdens sasilst ātrāk. Ciemi: Agia Apostoli netālu no Hanjas un laba infrastruktūra, Bali ciems, Agia Pelagia. Neiesaku Matalu - ļoti specifiska vieta :))
аватар AllOverTheWorld
Tūrisma nodoklis tiek iekasēts lielākajā daļā Eiropas valstu, pat Ukrainā......
un cenas celsies ... tāpat kā maiņas kurss ....
аватар sp_kushneruk
Cienījamie kolēģi, šajā nedēļas nogalē jūs esat neprātīgi vai atslābuši. Kad es runāju par šo jauninājumu - par dienas nodokli, es runāju par to, KAS IEPRIEKŠĒJĀ PIRMS 2018. GĀDA GRIEĶIJĀ NEBIJA nekādā veidā. Tūlītēja apziņas demonstrēšana, ka Eiropas valstīs ir atbilstošs nodoklis, man ir skaidra kā psiholoģisks akts. Taču saruna ir par ko citu: parādījās sīkums, kura GRIEĶIJAS iepriekš nebija.
Kas attiecas uz ceļa izmaksām – tās ir pieaugušas. Un ne tikai Grieķijas virzienā. ilggadēja regulāru braucienu pieredze ar visu apstākļu, arī finansiālo, uzskaiti, ļauj par to runāt pilnīgi droši. Vēl tagad atceros tos laikus, kad grieķu studentes lekciju starpbrīžos par grašiem, piedodiet - drahmām, ar pārtiku, mājokli un citām lietām varēju apceļot visu Grieķiju. Pēc 2000. gada - straujš lēciens sakarā ar pāreju uz eiro, un pēc tam nepielūdzams ložņājošs vērtības pieaugums. Ieskaitot ceļojumu pakalpojumus. Es braucu uz Grieķiju "pēdējos" 19 gadus...
аватар AllOverTheWorld
mans Dievs....
vecmāmiņa atcerējās kā divko bula (c)
Atceros laikus, kad starptautiskajiem lidojumiem pieļaujamā bagāža bija līdz 60kg.. un rokas bagāžu nemaz nesvēra.....
kam tas paredzēts)?
tas viss ir muļķības....
mūsu mīļā Irēne jautāja .... TA vai ne TA ... par tūres nodokli domāju, ka viņa jau saprata .... un viņš (nodoklis) ir tālu no ceļojuma budžeta ievērojamas daļas ....
аватар Irina0709
sp_kushneruk, tu tiešām pārpludināji tēmu, meklē alternatīvu un lai tev veicas))
аватар sp_kushneruk
Meitenes, neizkāpiet un nepiešķiriet sev funkcijas wow! kādi moderatori. Cilvēki ir pārņēmuši Klintones paradumus. Nerunā ne vārda, neglāsti ceļgalu...! Problēmas...
аватар Irina0709
Pēc būtības paskaties kur pie tevis ir budžeta biļetes un pērc, vēlāk būs tikai dārgākas. Ja pērc Rodas salas, tur vajag apskatīt ciematus austrumu krastā: Faliraki, Kolimbija, Stegna.
аватар agent_borabora
Ja budžets un laiks ir neierobežots, tad organizējiet to pats.
Par "skaisto" Grieķijā - tas ir tīri subjektīvs viedoklis, kādam izdegušie pelni ir jaukāki par zaļajiem akmeņiem.
No Kijevas ar lidmašīnu ērtāk nokļūt Atēnās, Salonikos vai Heraklionā.
аватар Iren48
Labrīt visiem! Diemžēl iepriekš man nebija iespējas iejaukties jūsu strīdos :)))) Bet nu jau bilde ir vairāk vai mazāk skaidra. Paldies visiem!
аватар Kira222
Var jau būt par vēlu, bet iegrimšu strīdā: tik liela kompānija ar mazu bērnu un uz īsu brīdi, protams, dzīvokļi. Parasti ir vairāk lidojumu, un tāpēc biļetes ir lētākas uz Grieķijas kontinentālo daļu. Vismaz Halkidiki ir smiltis un, iespējams, maija beigās jūra iesils. Un rezervējiet to visu pats. Veiksmi!
аватар Iren48
Laba diena visiem! Es ziņoju. Uz salām nav tiešo lidojumu. Mēs pat nolēmām riskēt un lidot ar pārsēšanos. Bet ērtu savienojumu praktiski nav. Ko es atradu - Atēnas-Hanija - pusotras stundas dokstacija. Pastāv viedoklis, ka mums nebūs laika iziet pasu kontroli, paņemt bagāžu un reģistrēties. Paliek cietzeme. Halkidiki, kas atrodas 600 km attālumā no Atēnām, nav risinājums. Vai Peloponēsa ir palikusi? Ko jūs, eksperti, sakāt?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl