Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāsti man, kur labāk augustā ar bērniem (3 gadi un 14 gadi) doties uz jūru?
Es ļoti gribu visu iekļaut
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-11-046 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар evmtat
Protams Krēta un protams Aldemar kretiešu ciems
аватар andreyvip
Un es arī ieteiktu apsvērt Star pludmales ciematu tajās pašās daļās
Tas atrodas Hersonisas otrā pusē. Bet tuvāk pilsētai nomalē un tās tuvumā ir daudz izklaides. Ēdiens ir pieklājīgs, istabas ir diezgan labas. 10 minūtes kājām, un Hersonisas dzīve ap jums virmo,
аватар alexsnova
Iesaku izmantot šo vietni: https://www.turpravda.ua Šeit jūs saņemsiet izsmeļošas atbildes. Esmu izmantojis viņu pakalpojumus divas reizes. Man tas patīk.
аватар deppo
Ir labi ar bērniem Halkidiki. Bijām Sitonijā, tur ir laba ieeja jūrā un jau maijā ūdens bija +22. Gaiss tur ir brīnišķīgs, un visur ir izveidoti rotaļu laukumi un atrakcijas bērniem.
аватар Kira222
Atbalstu Star beach village, biju šī gada jūnijā, pēc daudzu gadu pieredzes un rūpīgas uzraudzības, Grieķijā bērniem vislabāk.
аватар sveta_korzhova
Laba diena. Viss atkarīgs no cerībām un finansēm. Augusts Grieķijā ir ļoti karsts mēnesis. Kā jūsu mazulis iztur karstumu? Kā jūs jūtaties par atpūtu ar jaunatni, teiksim, izklaidi? Vai esat jau bijis Grieķijā? Vai jūs dodaties ar visu ģimeni vai tikai ar bērniem?
Ja karstums tev nav šķērslis, tad visi reģioni ir priekš tevis – skaties, izvēlies un uz priekšu. Jums vajadzētu pievērst uzmanību tikai zemsvītras piezīmēm viesnīcas aprakstā - piemēram, ģimenes atpūtai.))
Es devos uz Halkidiki ar mazu bērnu. Tajos laikos - Sitonijā - viesnīca. Un tagad Sithonia (es domāju visu "pirkstu") un Kassandrā ir daudz labu vietu. Un vidējā temperatūra bērniem ir ērtāka. Es pat nerunāšu par pludmalēm un skaistām viesnīcām. To var atrast jebkurā Grieķijas reģionā.
Man joprojām patīk Sithonia - galvenokārt teritorija, jūras tuvums, skuju koku aromātu piesātinātais gaiss un tīrā pludmale. Man ļoti patīk Pomegranate Hotel, Potidea Palace.
аватар sveta_korzhova
Tiesa, pēdējie divi atrodas Kasandras teritorijā.
аватар sp_kushneruk
Žēl ... Žēl, ka viss ir kļuvis manāmi dārgāks!... Turklāt nodoklis tiks ieviests no 01.01.18. Es neieteiktu Halkidiki... Lai ko teiktu, tas ir liels pagalms. Vai nu Krēta, vai Paralia Katerinis. Pēdējā gadījumā - tālāk uz dienvidiem, tas ir kluss, tīrs un lēts. Vai tu uzstāj uz visu? Vai NV ir piemērots tieši jums? Šķiet, ka puiši nav mazuļu lelles ... Bet tas viss, protams, ir jūsu izvēle. Vēl viena lieta. Es saprotu: skola, ar to saistītās rūpes... Bet, iespējams, nu, viņa, šī skola. Varbūt uz pusotru nedēļu. Viņa neaizbēgs :-0, un cenas septembra sākumā ir pavisam citas. Augusts ir iekšējās (arī grieķu) atpūtas laiks ar visām cenu sekām... Vispārīgi runājot (tas ir tikai mans viedoklis, kas nemaz nav uzspiests!), ir pienācis laiks pamest Halkidiki. Grieķijā ir tik daudz brīnišķīgu vietu...! Es saprotu, ka daudz kas ir saistīts ar lidojumiem, bet, ja jūs lidojāt caur Maskavu, tad ir desmitiem pasakainu iespēju ...
аватар Turist_Rus
Piekrītu par Pieriju (Paralia Katerini ir specifisks ciemats Pierijā, un ja sp_kushneruk raksta "tālāk uz dienvidiem", tad ar to viņš domā Pierijas reģionu. Kļūda radās, iespējams, tāpēc, ka viens pazīstams tūrisma operators raksta "Pieria") savā tīmekļa vietnē , t.sk. Paralia-Katerini"). Mēs tur bijām (Nei Pori ciemā, tikai "tālāk uz dienvidiem", ne tālāk uz dienvidiem, tālāk par Tesāliju ar oļu pludmalēm) šogad augusta otrajā pusē, ūdens un gaisa temperatūras ziņā bija ļoti komfortabli. Un pludmale ... Smiltis krastā un ūdenī, maiga smilšaina ieeja, tas ir visvairāk bērniem! Kluss, mierīgs, ne piedzērušies krievi, ne piedzērušies vācieši, ne piedzērušies holandieši un citi ļaunie gari... Krievus dzirdēja tikai reizi 2 nedēļās. Daudzi brauc ar savām mašīnām (numuri dilstošā secībā ir serbu, rumāņu, maķedoniešu, vācu, franču, grieķu, iespējams, arī, bet mašīnas no vietējiem neatšķiras). Vienīgais mīnuss - tālu no lidostas (grupas transfērs apmēram 2 stundas).
Bet par VISU es neesmu pārliecināts, ēd
аватар Turist_Rus
Kas attiecas uz VISIEM, es neesmu pārliecināts, vai tur ir tādas viesnīcas. Bet, manuprāt, Grieķija nav Turcija un Ēģipte, iet uz turieni un ēst viesnīcā ir noziegums. Jebkurš kūrortciemats ir pilns ar krodziņiem un restorāniem, pastaigāties pa tiem ir ne tikai garšīgi, bet arī interesanti. Parasti jums ir jāizvēlas starp tradicionālajiem grieķu krodziņiem, zivju krodziņiem un picērijām (ēdienkartē ir ne tikai pica, bet arī makaroni). Porcijas lielas, ar sievu parasti ņemam grieķu salātus un vienu karstu, ja bez dzērieniem sanāk 14-20 eiro. Ja braucam ar mazdēlu, tad pievienojam vēl 1 karsto vai uzkodu un dzērienus, sanāk 22-26 eiro. Ja gribi ietaupīt, tad pa dienu, karstumā, vari ēst savā istabā, ir pietiekami daudz veikalu ar jogurtiem, sieriem, desām, dārzeņiem, augļiem, ievārījumu, medu un citām lietām.
аватар Turist_Rus
Nē, es meloju, es redzēju "viss iekļauts" viesnīcu, tieši Paralia Katerini ciematā - 400 metrus līdz pludmalei caur izdegušu lauku, ciemata infrastruktūra (veikali un restorāni) nav tuvāk. No šāda veida viesnīcām varu ieteikt pievērst uzmanību 5 kilometrus garajai pludmalei uz austrumiem no Retimnas (Krēta) un smilšainajai pludmalei uz austrumiem no Georgioupolisas pilsētas (arī Krēta, bet tālāk no lidostas). Pludmales tur ir labas, un ciemati parasti atrodas tuvu. Citās vietās šādas viesnīcas parasti atrodas vai nu tālu no labas pludmales (kāpēc mums vajadzīga pludmale, ja mums ir 2 baseini?), Vai arī tālu no ciemata infrastruktūras, vai abām.
аватар sp_kushneruk
Ar "dienvidiem" es domāju Leptokaria (Leptokarya, kā saka grieķi) un tālāk uz dienvidiem, uz Platamonu. Jums taisnība - ceļš prasīs kādu laiku, bet ir bez serpentīniem, un piegādājot ar Musenidis mikroautobusiem !,5 stundās derēs, pats esmu izmēģinājis. Ar visu šajā vietā ir "četras" Poseidona pils, arī pārbaudīts variants. Ēdiens ir labs, bet bērnu animācija vācu valodā ar visu neapšaubāmo viesnīcas plusu kopumā. Varat arī braukt uz vēl vairāk dienvidu viesnīcām, līdz pat Platamonas (pils no Venēcijas iejaukšanās laika šajā vietā). Jo tālāk uz dienvidiem, jo ​​lētākas viesnīcas un interesantāks ēdiens, bet problēmas var būt ar pludmalēm: caurspīdīgākais ūdens bez piekares, bet oļi, vietām diezgan pieklājīgi, futbola bumbas lielumā.
аватар Irina0709
Arī pārējo iesaku pārcelt uz septembra sākumu, augustā visur ir daudz cilvēku. Vietai ar bērniem labāk ir Sithonia vai Pieria, no Salonikiem pārsēšanās nav ļoti ilga, Pelion ir vēl labāk, bet visās ir problēmas ar viesnīcām /
аватар Kira222
Šķiet, ka miskoelēnas kundze ir mainījusi domas par došanos uz Grieķiju :) Nu vismaz pieklājības labad pateica paldies...
аватар soko-larisa
Krēta, Malija - izcilas plašas smilšu pludmales ar maigu ieeju jūrā!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl