Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Sapulcējās atpūsties Korfu. Tur var nopirkt kažoku vai arī Grieķijā tas ir tikai noteiktās vietās, piemēram, Kastorijā.
Vai Korfu var nopirkt kažoku?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2008-06-1516 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар nativ
Jūs varat iegādāties kažoku Kastorijā.
аватар Bomba-corfu
Uz Krrfu protams var! vecpilsētas st. Niforu Feotoki 67a, vairāku zīmolu kažokādu salons katrai gaumei un budžetam. Kanādas lapsu vestes no 250 eiro, kažoki no 700 eiro. Kvalitātes nodrošināšana no Grieķijas Kažokādu institūta Visa dokumentācija muitai. Skaidras un bezskaidras naudas norēķini!!! No 9:00 līdz 23:00 bez pārtraukumiem un brīvdienām!
аватар Bomba-corfu
no 10. augusta atlaides līdz -50%, salons Bomba!!!
аватар Bomba-corfu
Salonbumba!!!
аватар Anna469
Mēs pirkām no Carré veikala Korfu. Bijām ļooooti apmierināti)))) Un cenas tur ir ļoti zemas un personāls kvalificēts)))) Mēs noteikti atgriezīsimies!!!
аватар Tsssfitnes
Es tikai gribu teikt, ka Dievs mani mīl. Esmu laimīga tikai laimīga! Skaistākajā salā ieradāmies 2017. gada 12. septembrī. Brīnišķīga sala, lieliska viesnīca. Nejauši dzirdēts par pārsēšanos uz kažokādu veikaliem par brīvu (pastāstīja citai tūristu grupai). Nāc un pieraksties arī tu. Ejam Ah. Sākumā likās, ka viss ir kārtībā. Vairāki veikali ir ļoti lieli, tad daži nedaudz mazāki. Viņi visi viņus ļoti slavēja un teica, ka nevar nopirkt tikai galvaspilsētas centrā. Tad mēs, protams, sapratām, kāpēc! ;) izvēlējos īsu kažoku (melnu blaklamu) ar kapuci. Ejam maksāt -2100 eiro! Starp citu: iiii ir problēmas ar karti, tā acīmredzot ir izlādējusies vai kas cits - bet tas nepazuda!!!!!! Esmu šokā ???? vīrs arī! Mēs aizgājām ļoti satraukti. Pēc pāris dienām devāmies uz pilsētu (uz Sv.Spiridonušku) un nejauši iegājām kažokādu veikalā - tur bija krieviski rakstītas rūpnīcas cenas (godīgi pajautājiet, kā atrast tirgu) un oooh, kažociņš sver brīnumu
аватар Tsssfitnes
Blaklama ir līdzīga, bet labāka par vienu - cena 1400 eiro! Cilvēki 1400, un tur 2100 ar kaulēšanos! Mēs maksājām Sberbank tiešsaistē - arī tas ir iespējams tikai ar viņiem. Ir saimniece Anechka, viņa ir krieviete un viņas brīnišķīgais vīrs Andrejs. Viņi mūs aizveda uz viesnīcu un uzdāvināja dāvanu ???? manam vīram, tik mīļš. Ps. Par sadārdzinājumu vīrs man nopirka skaistu zelta rokassprādzi. Jau nedēļu esmu mājās - skatos uz viņu un šo dievišķo kažoku nebeidzamai mērīšanai - gaidu auksto laiku. Es ceru, ka mans pārskats palīdzēs jums izdarīt izvēli. Cik es esmu stulba, ka man uzreiz neienāca prātā lasīt atsauksmes internetā. Acīmredzot Dievs mani atveda, un tu ej uzreiz ar prātu!
аватар SunnyMerrySmile
Mēs pagājušajā vasarā devāmies uz Korfu pie Spyridon Trimifuntsky. Nolēmu svētceļojumu apvienot ar ūdeles kažoka iegādi. Tā kā laika nebija pārāk daudz (Korfu pavadījām tikai 5 dienas, bet nācās arī sauļoties, peldēties, apskatīt pilsētu ar tās apkārtni), tad nācās intensīvi skraidīties pa centrālajiem veikaliem. Nevarētu teikt, ka esmu liels kažokādu kvalitātes speciālists, tāpēc padalīšos ar savu viedokli no filistiskā viedokļa - skaisti, ērti, moderni, lēti utt.
Pirms aizbraukšanas es izlasīju atsauksmes vairākās vietnēs. Man radās interese par Bomba veikalu uz ielas. Feotoky 76a. Bet kopš Cenšos akli nesekot atsauksmēm, tāpēc salīdzinājumam nolēmu paskatīties citos veikalos. Kopā apmeklēju 3 veikalus un rezultātā tomēr iepirkos Bombā. Jo ja salīdzina vidējo cenu segmentu 1500-2000 eiro, tad Bumba ir ārpus konkurences, tur noteikti var nopirkt skaistu kažoku par tādu cenu. Pārējais man nepatika: vienā no veikaliem (neatceros nosaukumu) 1500 un vairāk par
аватар SunnyMerrySmile
Pārējais man nepatika: vienā no veikaliem (neatceros nosaukumu) 1500 un vairāk par kažokiem un īsiem kažokiem, kas izgatavoti no gabaliņiem, otrā (man šķiet, ka tā ir Carre) - cietā kažokāda, bet stili ir tikai klasiski vecmodīgi. Bet Bombā acis izplešas no dažādiem stiliem, krāsām un izmēriem. Es gribēju vieglu, jauneklīgu piegriezumu. Iepriekšējos veikalos pat neatradu nevienu, kas man patiktu, bet Bombā bija jāizvēlas no 3 brīnišķīgiem kažokiem tieši virs ceļgala: pelēks, pienains un pūderīgs - visos esmu tik skaista!) )) Izlīdzējos ar pūderi par 1600 (vairāk un taisīja papildus atlaidi - paldies, Anna! :)) Man viss ļoti patika - kažoki, apkalpošana, un uzmanība pret klientiem! Pāri visam uzslavu! Droši vien es paņemšu vēl vienu, un tas ir uz Bombu!)))
аватар helenakostopulu
Sveiki! Gribēju atstāt savu atsauksmi par kažoka iegādi!Tā kā daudzi lasa atsauksmes lai atrastu un iegādātos kvalitatīvus kažokus.Iesaku visiem EGO veikalu!Nezin kāpēc raksta par šo veikalu pilsētā.Daži kaut kāda bedre un nevis veikals, tur pat kondicioniera nav.karājas tik cieši, ka pat nevar redzēt, viss ir saburzīts.Man ir divi kažoki no zīmola EGO un šogad nopirku kažoku no plkst. tās atkal.Gribu teikt,ka cenas un kolekcija mani ļoti iepriecināja! Pērciet veikalā EGO.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl